Crestinii din parohia Nagoya-Osaka se pregatesc pentru evacuare

Situatia fara precedent creata de multiplele cataclisme naturale si radiatii nucleare au declansat o situatie de urgenta in Japonia. Caderea infrastructurii in mare parte din nord estul Japoniei, a condus la evacuarea a aproape un milion de locuitori spre vestul Japoniei. Dupa cum ne-a relatat parintele doctor Cristian Gheorghiu „Se poate observa ca resursele sunt limitate. Desi exista o educatie serioasa cu privire la cutremure sau alte cataclisme naturale, in privinta aspectului radioactiv exista multa ignoranta. Informatiile sunt contradictorii”.

Preacucernicia Sa ne-a mai explicat faptul ca „Guvernele si expertii straini incearca sa arate gravitatea situatiei printr-o analiza stiintifica, cautand sa-si recheme cetatenii lor, pe cand guvernul japonez incearca sa minimalizeze consecintele, spre a nu crea panica sau o migratie masiva a locuitorilor sai din zonele calamitate. Populatia Japoniei este numeroasa, iar consecintele suferintei asemenea. In aceste conditii, urgent ii rugam pe conationalii nostri, ca, spre binele lor sa nu calatoreasca spre Japonia cel putin pana cand situatia se va stabiliza cumva”.

De asemenea, „Centrul Misionar Roman si parohia Nagoya-Osaka isi suspenda temporar activitatea pe o perioada indefinita. Structura locurilor de rugaciune publice pe care le folosim, cat si situatia generala nu prezinta momentan incredere, de aceea trebuie sa luam hotarari responsabile cu judecata rationala spre a preveni orice potentiala periclitarea a credinciosilor nostri. Ne rugam cu smerenie spre inteleptire”, a incheiat parintele doctor Cristian Gheorghiu.

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O parte din tarile occidentale au inceput sa isi repatrieze cetatenii.Belgia a anuntat acest lucru la Jurnalul TV de seara.
    Ce face guvernul Romaniei? Cum gestioneaza aceasta situatie fara precedent?
    Persoanele care se afla in zone afectate de radioactivitate este bine sa ia carbune medicinal, indicat in contaminarea prin alimente si apa.
    Doamne, ajuta.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eugenia
    se fac afirmatii aberante ca populatia globului este prea numeroasa,iar mai de curand se pare ca au gasit solutia pentru stoparea incalzirii globale:cateva bombe nucleare.
    Experiment?Dumnezeu stie si daca suntem alaturi de El ne apara.
    Nimic nu se poate face decat daca Dumnezeu ingaduie,iar Dumnezeu ingaduie sa ne platim pacatele!
    Macar de le-am plati pe lumea asta!
    Iertare,
    Doamne ajuta!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Viata desfranata, cluburile de noapte, traficul de carne vie, etc. ...iata ce au semanat japonezii.

    Romanii au semanat si ei .... avorturi, crime odioase impotriva pruncilor, ucideri de copii nenascuti, legi care faciliteaza si "normalizeaza" crima, doctori ucigasi de copii, sterilete, metode de impiedicare a vietii pe pamant (sterilete, anti-hristice conceptionale, fiare, dispozitive, prezervative, tot ce se putea cu putinta ca Duhul Sfant sa fie impiedicat sa vieze in om)

    Iata ce face omul ca sa-si desfraneze / desfateze / satanizeze trupul sau si mintea sa. Face orice, isi omoara pana si pruncii sai, numai pentru placerea proprie.
    Toate acestea dintr-o mare IUBIRE DE SINE.

    Ne va cerne si pe noi Dumnezeu, ca are pentru ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*