ApocalipsaTV – Cum ajung oamenii sa vorbeasca totusi despre Apocalipsa

Domnul imparateste: sa tremure popoarele;
sade pe heruvimi: sa se cutremure pamantul.
(Ps. 98:1)

Desi Sf. Apostol si Evanghelist Ioan a scris clar care vor fi semnele vremurilor din urma, desi Sfinti Parinti ne-au lasat destule prorocii despre Apocalipsa si despre antihrist, exista destule voci, din pacate si din Biserica, care bagatelizeaza aceste prorocii, cat si semnele apocaliptice ce le traim in aceste zile. Dar iata ca tot gura pacatosului, in cazul de fata – massmedia, ajunge sa pronunte cuvantul Apocalipsa. Ceva, ceva stiu si ei. Insa nicicum nu fac referire la prorocii, ci mai mult pentru senzational, stiind ca acest cuvant starneste interesul. Se ajunge la a confunda Apocalipsa doar cu dezastrele si nu vor sa se trezeasca la adevarata viata in Hristos. Aceste semne dureroase ar trebui sa fie motiv de pocainta si de renuntare la desertaciunile acestei lumi, caci vedem cum totul se naruie si este luat de ape, chiar daca dispunem de tehnologiile cele mai avansate, cum ar fi cazul in Japoniei.

Frati crestini, ne aflam in Postul Mare si evenimentele din ultima vreme ar trebui sa fie un motiv in plus de a ne ruga mai mult si de a posti cu adevarat. Un cutremur de 6-7 grade in Romania ar fi dezastruos si doar bunul Dumnezeu ne poate pazi tara de asa ceva. Sa luam aminte la ce inseamna cu adevarat Apocalipsa.

Si se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie, vor fi cutremure pe alocuri si foamete si tulburari vor fi. Iar acestea sunt inceputul durerilor. (Mc. 13:8)

34 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pai in ultimele 200 de ani, cutremure au cam tot fost, la intervale de 30 si ceva de ani. Momentan au trecut 34 de ani de la ultimul, deci ceasul ticaie. Cand anume va fi, asta doar Dumnezeu stie.

    Am auzit recent ca se vehiculeaza ideea de evenimente naturale catastrofale in jurul datei de 19 martie 2011, din cauza ca Luna va fi foarte aproape de Pamant, si va cauza marei mai puternice si alte miscari de genul asta... acum sa vedem, totul e in mana Domnului.

    Bogdan.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    " Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a făcut cutremur mare, soarele s-a făcut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a făcut ca sângele"
    ( Apocalipsa 6, 12).

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava lui Dumnezeu. ,,Bucurati-va ceruri si cei ce locuiti in ele !Vai voua pamantule si mare,fiindca diavolul a coborat la voi avand manie mare,caci stie ca timpul lui e scurt"...apocalipsa 12,12

  4. @Daniel-George

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie, vor fi cutremure pe alocuri si foamete si tulburari vor fi. Iar acestea sunt inceputul durerilor. (Mc. 13:8)
    INTRADEVAR FRATE APOLOGENTICUM

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ca traim in cadrul evenimentelor "revelate", adica apocaliptice, este evident, de netagaduit.
    Apocalipsa nu ne spune insa cine va provoca aceste "urgii".
    Daca stam sa ascultam cu atentie "gura pacatosului", cum bine a fost definita mass-media, si daca punem cap al cap informatii mai vechi si mai noi, vom vedea ca in preajma momentelor producerii catastrofelor majore din ultimii ani exista tot felul de falsi profeti, imbracati in haina poleita a stiintei.
    Toate aceste profetii vin ba de la NASA, ba de la "superlaboratoarele" astronomice americane, ba de la medicii britanici, sau de la tot felul de "oamenii de stiinta" care, folosindu-si "expertiza" (nu experienta!), dau verdicte care mai de care mai precize si, evident, mai alarmante.
    Spre exemplu, de vreo saptamana a aparut si s-a propagat povestea cu "nibiru". Acum asta cu luna. "Culmea" preciziei predictiilor "cercetatorilor americani" iata ca se intampla si dezastrul prognozat. Unul dintre ele. Caci cu siguranta vor mai fi.
    Si atunci, stiind potentialul "stiintei si tehnicii" (vezi Hirosima, Cernobil, HAARP, Chemtrails, precedentul tsunami din Indonezia, stolurile de pasari etc. etc.), oare nu e la indemana sa ne gandim ca aceste catastrofe "naturale" nu sunt chiar atat de naturale? Nu cumva cei care bat tobele c-au descoperit si prognozat dezastrele sunt chiar cei care le provoaca?
    Pe langa faptul ca "predictiile" comunicate lumii prin mass-media au rolul de a stresa populatia pana la pragul sinuciderii (coroborate cu starile diverselor crize in care se afla fiecare individ), iata ca acum se mai si adeveresc, deci efectul lor asupra mintilor oamenilor care consuma produsul numit televiziune (fara minimul filtru al discernamantului si al credintei in bunul Dumenzeu) va fi cu adevarat cel scontat si foarte multi vor cadea in pacatul deznadejdii.
    Si iata cum, pas cu pas, planurile antihristice se implinesc pas cu pas, iar ritmul devine naucitor, incat putini mai putem sa facem fata atacurilor vazute si nevazute la care suntem supusi.
    Si parca exista o predilectie in a intensifica aceste atacuri exact in perioadele de post, spre a ne tulbura complet de la cele bune si de folos.
    Totusi, stiind care ne sunt armele cele puternice daruite noua de bunul Dumenzeu spre a duce lupta cea buna, sa ne incordam cat ne tin puterile si sa pornim fara crutare in lupta cea de folos. Sa tinem postul cat mai curat, atat trupeste, cat mai ales duhovniceste, in rugaciune curata si fapte bune.
    Sa nu uitam ca toate aceste incercari sunt de la Domnul, spre mantuirea noastra, nu spre pierzare. Sa le primim cu multumire, cu smerenie si cu nadejdea in nemasurata si bogata mila a Lui Dumenzeu.
    Doamne, Dumnezeule, ai mila de noi, pacatosii!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, sunte-ti in pericol sa ajunge-ti secta apocaliptica in cadrul Ortodoxiei! Oare acesta este spiritul Sfintilor Parinti!
    De cand am inceput sa ne dam cu parerea ?
    Traim vremuri apocaliptice, dar aceste vremi nu le traim de ieri, ci de la Inaltarea lui Hristos la Cer! Foarte frumos spune un parinte contemporan, sfarsitul lumii e sfarsitul vietii mele, pentru ca atunci lumea aceasta s-a terminat pentru mine.
    Ortodoxia este Calea Imparateasca, nu extreme si nu e secta apocaliptica. Cutremure sunt si vor fi. Dictaturi globaliste sunt si vor mai fi. Sa nu ne ametim cu lucruri desarte. Pai ce mai conteaza ca vine apocalipsa daca inaite de asta pierdem Harul Ortodoxiei prin ecumenisme de doi bani, prin acte semnate sa Chambesy prin care rasturnam toata invatatura Sinoadelor Ecumenice? Pericol e acum faptul ca mai marii se intalnesc sa faca Sinod Ecumenic Talharesc, s-au si intalnit dar le-a incurcat Dumnezeu mintile ca sa nu se intelgeaga intre ei pe scaune episcopale!!! Ce alta apocalipsa mai vrem? Cand noi nu mai luptam pentru restabilirea Ortodoxiei si negarea actelor semnate de BOR la Chambesy si Balamant!!! Ce folos vom avea daca vom pierde Harul Dreptei Credinte???
    Nu mai atrage-ti atentia in aspecte minore pentru mantuire, ca daca e sa te omoare, sau sa te robeasca vreuun regim, sa fii omorat ca ortodox nu ca eretic !

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Degeaba murim daca nu murim luptand pentru Dreapta Credinta!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Pr Timotei
      Cumva negati ca aceste cutremure nu ar putea fi semne apocaliptice?
      Si cum sa mori pentru Dreapta Credinta? Te apuci si dai cu pumnii in ecumenisti? Nu cumva indemnati la ruperea de Biserica si formarea de secte?
      "Acei optsprezece inşi, peste care s-a surpat turnul în Siloam şi i-a ucis, gândiţi, oare, că ei au fost mai păcătoşi decât toţi oamenii care locuiau în Ierusalim? Nu! zic vouă; dar de nu vă veţi pocăi, toţi veţi pieri la fel.” (Lc. 13:13)

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Despre cutremure,aici: http://saccsiv.wordpress.com/2011/03/09/cica-dupa-ce-scapam-de-cutremurele-declansate-de-pitica-rosie-niburu-15-martie-pe-19-martie-ne-va-pali-luna-mega-cutremure-eruptii-vulcanice/ Doamne ajuta!

  9. Tardea Raluca Diana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Romani,opriti desfraul,minciuna,ipocrizia si goana acerba dupa faima si bani!Daca noi tacem,pietrele vorbesc!Acum nu este decat un avertisment!Daca nu lepadam chiar si reclamele tampite de la TV,ne vor paste mai mari nenorociri! Am insa o intrebare:cum se face ca aceasta pacoste a picat chiar in ziua cand la ONU-aceasta organizatie masonica- trebuia sa "se decida interventia militara in Libia"?Poate intrebarea mea sa para naiva,hilara chiar,insa mi se pare suspect...deosebit de curioasa aceasta treaba.Daca totusi cutremurul a fost provocat?Nu stim care este pozitia Japoniei in conflictul din Orientul Mijlociu insa.Vom vedea.As fi fericita sa am paranoia si sa ma insel.Pedeapsa lui Dumnezeu este cu siguranta,fiindca nu mai avem creier!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Pr Timotei
    dumneavoastra ca persoana din interiorul bisericii si a sistemului ce masura ati luat, sau ce atitudine ati afisat fata de PF Daniel. La modul concret. cred ca cei care impartasiti aceleasi convingeri ar trebui sa actionati in mod concret impotriva acestor erezii. de ce asteptati sa vina mirenii intai? Iisus a fost prin El insusi un exemplu si nu prin apostoli sau cein care l-au urmat in credinta. cred ca o actiune publica si concreta din partea dumneavoastra i-ar destepta pe mai multi mireni in lupta pentru Dreapta Credinta.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    SI EU CRED CA NE APROPIEM RAPID SPRE ACEST SF.AL LUMII ,ACUM CE NU ERAU INAINTE SUNT CIPURILE,IN AMERICA FIIND OBISNUINTA PURTAREA LOR IN CORP,IN CURAND OBLIGATORIU SE VA INMTAMPLA,AL 3 TEMPLU E CONSTRUIT,3 ZILE VA DURA MUTAREA LUI DUPA DARAMAREA MOSCHEEI,SUNTEM IN PRAGUL UNUI RAZBOI,CARE SE STIE DE UNDE VA INCEPE,IAR ANTIHRISTUL CE ARE 34 DE ANI NU POATE TRAI CA OM O VESNICIE

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @ellyssa74
      nu poate fi sigura informatia ca antihristul are 34 de ani... profetiile spun ca va iesi la 30 de ani in public

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    EU STIU DIN SURSA PARINTELUI CLEOPA,DACA D-LUI A GRESIT VARSTA D-ZEU STIE,DAR CA ANTIHRISTUL E PE PAMANT SIMT SI STIU 100 LA SUTA,SUNT MAI MULTE SEMNE DECAT ERAU INAINTE,CINE DORESTE STIE CA SUNTEM PE ULTIMA SUTA DE METRII,E ADEVARAT NICI IISUS NU STIA CAND VINE SF. CA OM DAR CA D-ZEU STIA,ACUM TRAIM ACESTE TIMPURI,SEMNUL CE NE VA DUCE LA RAZBOI E SECAREA EUFRATULUI,LA FEL CUM VA FI DARAMAREA MOSCHEEI,SEMN CA ANTIHRISTUL VA DOMNII ACOLO

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    NU ati inteles ce vreau sa spun, poate nu m-am exprimat bine. Ceea ce vreau sa spun este ca toate sectele sunt apocaliptice, daca incepem si noi cu o viziune apocaliptica a supra realitatii o sa sfarsim si noi intr-o astfel de cursa!
    Nu este intelept sa te concentrezi pe aceste lucruri cand exista lucruri mult mai grave, care trec pe langa noi neobservate, cu e de exemplu intalnirea panortodoxa de la bruxell am impresia in care s-a discutat bazele unui nou sinod ecumenic echivalent cu conciliul 2 vatican.
    Asta se pregateste. Daca noi ne uitam la lucruri fara sens si nu suntm vigilenti la temele credintei s-ar putea sa ramanem fara Ortodoxie(local ) si sa ne pierdem identitatea Ortodoxa, credinta. Caci degeaba ne luptam cu sfrsitul lumii, dar pierdem Ortodoxia. Va spun ca o luati pe o panta gresita!
    Fara Dreapta credinta nu exista mantuire, spune Sf Ioan Hrisostom.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ellyssa74
    va doare mana?sau n-aveti timp?
    oricum,nici una si nici alta nu justifica a scrie numele Lui Dumnezeu asa cum trebuie

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Despre înainte-mergătorii Antihristului şi prigoana vremurilor noastre[1]

    Sfântul Chiril al Alexandriei a spus aşa: „E mai bine să nu se petreacă semnele lui Anti­hrist în zilele noastre”. În ceea ce priveşte atitudinea faţă de semnele sfâr­şi­tu­lui şi semnele venirii lui Antihrist, putem constata cu toţii că există trei direcţii, trei tendinţe. Una este cea a oamenilor care, iubitori de sine, deşi merg la biserică, îşi doresc să aibă parte de o viaţă cât mai tihnită, cât mai co­mo­dă, şi încearcă să ignore apostazia contemporană; în­cearcă să nu ţină seama de legalizarea păcatelor împotriva firii şi de prezentarea lor ca nişte lucruri normale; încearcă să nu ţină seama de profeţiile unor sfinţi şi cuvioşi care au vorbit despre sfârşitul lumii. Şi ţin cu dinţii de tihna lor lumească.

    O a doua tendinţă, mult mai periculoasă, este cea a ortodocşilor care, luând ca model diferitele secte apo­ca­liptice, nu au în cap decât cuvinte ca: „Vine sfârşitul lumii, pregătiţi-vă, speriaţi-vă, îngroziţi-vă, că va fi jale!”. Şi se lasă prinşi de un duh de tulburare pe care au sentimentul că trebuie să-l transmită tuturor. Ba încă îşi imaginează că fac aceas­ta din insuflarea lui Dumnezeu şi consideră că e o poruncă dumnezeiască să trâmbiţeze în stânga şi în dreapta că or­to­docşii trebuie să tremure de frică pentru că îl vor prinde pe An­ti­hrist. Voi mai reveni asupra acestei tendinţe.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://apologeticum.ro/2010/07/24/nu-vizitei-papei-in-romania-pustnicul-rafail-berestov-avertizeaza-rusia-de-vinderea-ortodoxiei-la-viitorul-sinod-talharesc-valabil-si-pentru-ierarhia-bor/

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    daca nu o sa facem nimic ca Ortodoxia sa nu fie vanduta, atunci degeaba o sa ne putam cu cipurile, cu antihrist.
    Sper ca am fost destul de explicit!

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ortodoxa
    Dumnezeu se scrie Dumnezeu,si nu D-zeu;nimic nu ne indreptateste sa NU scriem corect cele la adresa Dumnezeirii

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va fi dupa voia Domnului, speculatiile si temerile noastre nu pot schimba cursul firesc al istoriei.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta fratilor, un singur lucru e sigur in aceasta lume, si acela este ,ca fiecare cuvant al Lui Dumnezeu se va implini, si fratilor pedepsele si plagile care vin, vin de la ALTAR, ALTARU , ALTARU dragi mei, nu pangariti Altarele, ca de vor fi pangarite , stiut este de noi toti ................................ daca nu este apa si sapun cu lacrimi sa spalam ALTARU nostru ca sa fie curat.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un cutremur de vreo 25 de grade Richter ar trebui sa existe in fiecare zi, in spitalele si clinicile unde se ucid copii nenascuti.

    Rectific ! De o 100 de grade Richter.
    Si macar de 10 grade in creierele celor ce practica avortul.

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Pr Timotei Aveti dreptate!

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    “Cel ce vezi fata cea de nevazut a lui Dumnezeu, Care sade in ceruri si Se uita pe pamant cu gandul si-l face pe el de se cutremura, pe Acela roaga-L sa ma mantuiasca, sfinte Ingere.”

    Canonul de rugaciune catre ingerul pazitor, Cantarea a III a

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pr. Timotei
    nu cred ca noi cream o psihoza si v-am inteles foarte bine. dumneavoastra insa n-ati raspuns la intrebarea pe care v-am pus-o. Cum v-ati opus personal intrunirilor ecumenice ale sinodului BOR. cate proteste scrise ati facut? asta v-am intrebat. credeti ca daca eu sau apologeticum ii spunem lui PF Daniel ca nu face bine ce face ne baga in seama? cati oameni ati avertizat personal asupra sinodului panortodox? de cate ori ati predicat in biserica, duminica, despre acest lucru. va rog sa raspundeti la aceste intrebari, daca puteti. problema nu este sinodul panortodox si viitorul sinod ecumenic. cu sau fara voia noastra ele vor avea loc. problema este cati oameni stiu si au fost informati de dumneavoastra, de noi, despre acest fapt pentru a fi preveniti si impiedicati de la apostazie, doar pentru ca TREBUIE sa ascultam de conducatorii bisericii. la cate persoane ati avut curaj sa spuneti ca ceea ce face PF si conducerea BOR este in contradictie cu invatatura lui Dumnezeu? astea sunt lucruri concrete si nu psihoze si isterii. inca o data va rog respectuos sa ne raspundeti la aceste intrebari.

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Chemarea oamenilor la mantuire se face nu numai prin glasul preotilor,ci si prin glasul constiintei ,prin necazurile vietii,prin necazurile mortii,prin necazurile mai presus de fire.
    "Sfanta Liturghie mai tine lumea.Sfanta Liturghie sau Jertfa cea de-a pururi.
    Ca pentru multimea faradelegilor noastre de mult ar fi trebuit Dumnezeu-Tatal sa sfarseasca lumea,insa Dumnezeu-Fiul ,Cel ce este iubirea de oameni si de toata firea mereu se aduce pe Sine Jertfa Sfanta inaintea lui Dumnezeu-Tatal,mijlocind milostivirea de la El.
    Rabda Fiul lui Dumnezeu pentru noi o rastignire neintrerupta,Jertfa neincetata ,rugaminte de mijlocire pentru biata lume" Arsenie Boca.
    Sa ne gandim ce o sa se intample daca inceteaza Jertfa cea de-a pururi!
    Pretentiile ca altul sa faca sau reprosurile ca altii nu au facut
    dupa judecata noastra, nu o sa ne foloseasca la nimic.
    Cred ca trebuie sa ne gandim CE FACEM

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu fac ceea ce este in puterea mea, si asa ar trebui sa faca fiecare, dar sa lucreze cu intelepciune. Insas faptul ca am publicat si am conturat aceasta grava problema ar trebui sa insemne ceva!

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pr Timotei
    raspunsul dumnevoastra tradus "mai pe romaneste" este: lasa-l pe mirean sa-si piarda slujba si chiar libertatea, ca eu ca preot nu pot. La placinte inainte, la razboi inapoi. dumneavoastra ati conturat aceasta problema pe un site unde se cunoaste si pe care stiti ca cei care intra nu sunt de acord cu ceea ce se intampla in sinodul BOR la ora actuala. a fi erou intre eroi e una si a fi erou de unul singur e alta. cum v-am spus glasul dumneavoastra ajunge la mai multi "necunoscatori" ai problemei decat al nostru si, in plus, oamenii sunt mult mai inclinati sa-l creada pe preot( puterea obisnuintei) decat pe un asa-zis adept al teoriei conspiratiei. dumneavoastra ne vorbiti noua, celor care incercam de ceva vreme sa demascam aceste planuri in loc sa le vorbiti oamenilor, simplu si deschis, in biserica. stiu ca e greu sa-ti pierzi slujba si sa risti si alte masuri, dar daca cu adevarat sunteti un slujitor al lui Iisus atunci nu aveti pentru ce sa va temeti. stiti vorba aceea: de ce ti-e teama nu scapi. asa ca trebuie sa va hotarati: ori pupati mana care va "hraneste" ori luati calea muceniciei. in acest gen de lupta nu exista cale de mijloc. si nu uitati ca pana la urma toti vom da socoteala in fata Celui Drept atat pentru bune cat si pentru rele. ramane la latitudinea fiecaruia in ce parte vrea sa incline balanta mai tare. Dumnezeu sa va ajute sa luati hotararea cea inteleapta!. eu personal am inteles exact unde va plasati, cel putin in acest moment. nu va judec ci doar constat ca inca va este greu sa faceti pasul inainte. nu uitati insa ca atunci cand murim nu ducem nimic cu noi din bunurile avute pe pamant, doar faptele noastre. Doamne ajuta!

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @mucenicul
    Daca incepem sa ne acuzam reciproc e grav. Dar dumneavoastra ce ati facut daca tot judecati pe altul, insistand pe aceasta judecata. Oare am facut ceva palpabil careva (in afara de parintele Iustin)?
    Sunt foarte de acord cu parintele Timotei.Am observat si eu ca se incearca inducerea unui dentiment de disperare printre ortodocsi prin repetarea insistenta a avertismentului ca vine sfarsitul lumii. Din cate stiu eu numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii, de ce va arogati aceasta calitate de a face o asemenea prevestire? Si daca doar Dumnezeu stie cu siguranta ca are pregatiti si oamenii care vor fi opozanti, multi la care nu va asteptati. Noi nu putem face decat sa ne rugam, sa postim, sa priveghem...
    bine-inteles ca nu trebuie sa incetam opozitia fata de cipuri sau alte acte satanice dar toate trebuie facute cu rugaciune, intelepciune si smerenie catre Dumnezeu. si cu unire intre crestini...nu inteleg de ce ortodocsii nu sunt uniti?Nu mai aruncati cu noroi unul in altul, rugati-va lui Dumnezeu si

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...."si va fi o tulburare asa de mare cum nu a fost de cand este omul pe pamant"....eu cred ca astfel de cuvinte se refera la tulburarea firii omului si a societatii in care traieste, la inversiunea valorica si inversarea sensului lucrurilor si a opticii ( a modului in care sant privite si facute lucrurile ), la o egocentrizare a omului care incet incet isi pierde legatura cu Dumnezeu prin pierderea constiintei devenind "fiu al pierzarii si al faradelegii", "om al pustiirii"......sa nu uitam ca si lucifer a fost un inger iubit de Dumnezeu dar tot datorita mandriei ( ca-i spunem egocentrism, ingamfare, egoism, vanitate, orgoliu tot una e ) a cazut si a devenit anatema, asa si omul pustiirii tot de acest pacat luciferic care este mandria se face vinovat el fiind dupa tipologia lui cain si nu a lui Abel, el vrand numai sa primeasca, nu sa si daruiasca asa cum face omul Induhovnicit care nu numai ca daruie dar este si in permanenta sinergie, consonanta si armonie cu Dumnezeu, stiindu-si masura ( necautand in tainele lui Dumnezeu ci lasandu-le taine,,,aici ma refer la cei ce in nebunia lor incearca sa-l cuantifice pe Dumnezeu prin stiinte si sisteme matematice ce sant doar iluzorii sisteme conventionale stabilite de oameni a caror axiome au picat rand pe rand dandu-le peste cap toate teoriile....oare cum poate crede omul ca ar putea patrunde complexitatea acestor taine ? si mai ales cum poate crede ca din creatura sa devina creator ?, aici e spus cuvantul care spune "ca se va inalta mai presus de Dumnezeu"....asta doar in nebunia lui si in bezna ratacirilor diavolesti ce fals ii dau iluzia stiintei lui ).

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ....continuand comentariul precedent... cred totusi ca acest bombardament cu false apocalipse, sustinut de mass-media are ca principal scop ideea ducerii in derizoriu a adevaratei Apocalipse pe care sincer cred ca o traim de ceva vreme dar datorita faptului ca ne aflam in cercul, fenomenologia si valtoarea ei, e mai greu sa o observam si sa o percepem in ansamlul ei spatio-temporal........dar si asta e scris "si va vor zice voua ca sfarsitul a si venit,...sa nu-i credeti !, caci nici Ingerii, nici Fiul ci numai Tatal vostru cel din ceruri stie cand va fi acesta ",,,deci lucrurile fiind clar scrise, atunci ne putem da seama ca toate aceste manipulari mediatice sant facute cu intentia clara de a batjocori si ridiculiza adevarata Apocalipsa,,, asta cu scopul de a deznadajdui pe cei ce cerd in schimbarea pe care o va aduce si care cred ca va consta in nasterea si renasterea omului Duhovnicesc si Induhovnicit...adica a omului, Om....dar dupa cum e scris "toate acestea trebuie sa se intample pana atunci". ...cer scuzele de rigoare daca citatele nu sant identice cu cele scrise in Biblie,,, dar citez din memorie.

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...cat despre Japonia, poate ca o mare "ironie a sortii", ceea ce clar nu e intamplator (aducandu-ne aminte de Hirosima si Nagasachi ), curentii de aer ce antereneaza emanatiile radioactive ce se degaja din ruinele centralei de la Fucusima, traverseza Pacificul si ajung in sua...........iar daca privim mai profund lucrurile ne putem intreba ;....ce i-a trebuit omului sa caute in Tainele lui Dumnezeu ( aici vorbind de energia nucleara ) ???....oare cine l-a ispitit ???.....chiar nu vade ca nu pote controla si stapani aceste energii ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*