Statul roman a devenit un sat european dirijat de straini prin intermendiul politicienilor nostri.

Obiectivul principal:  subjugarea neamului romanesc.

Mijlocul de atingere a acestui obiectiv: lichidarea capitalului romanesc.

Distrugerea capitalului romanesc va da frau liber tavalugului globalist atat din punct de vedere economic, cat si cultural – spiritual.

Majoritatea firmelor romanesti au incheiat anul 2010 pe pierdere desi au virat sume frumoase la buget; ne-am transformat deci in colectori de taxe.

Conducatorii nostri sunt constienti ca o firma intrata in faliment nu mai aduce nici un venit statului si cu toate acestea au innasprit regimul taxelor si impozitelor! Nu se urmareste deci colectarea unor sume cat mai mari la buget, ci in primul rand  se doreste lichidarea noastra!

70% din forta noastra de munca este angajata in sistemul privat romanesc. Va dati deci seama in ce situatie ne vom afla?

Vom avea o Romanie a romanilor saraci la dispozitia totala a strainilor.

Cu toate acestea suntem inca stapani pe situatie. Ce avem de facut?

In primul rand solidaritate : sa facem afaceri intre noi si sa cumparam de la romani.

In al doilea rand, atunci cand statul e surd la cererile noastre (de exemplu inchiderea magazinelor de vise, educatia, sanatatea, s.a.) putem face greva fiscala, atat persoanele fizice cat si cele juridice.

Daca nu vom reactiona la timp vom avea soarta chiaburilor : vom fi lichidati si prezentati apoi ca dusmani ai poporului ! Tragedia adevarata nu va fi personala, ci nationala. Neamul romanesc ar putea pieri!

Pe timp de criza nemtii au avut deviza: “Germania germanilor!“, francezii “ Franta francezilor!”,  noi trebuie sa ne amintim ce a spus Nicolae Iorga in 1909: “Romania romanilor . A tuturor romanilor. Si numai a romanilor.”

Dupa cum se vede la noi criza e un pic mai batrana, are deja vreo 100 de ani!

Fundatia “Sfintii Martiri Brancoveni”/Marcel Bouros