O organizatie suprastatala va guverna Romania: Centrul Guvernului. Membrii ei vor fi si persoane de origine straina

Cine conduce Romania?

Cine conduce Romania?

Emil Boc si Philippe Le Hourerou (Banca Mondiala) vor un “Cap limpede” al Guvernului dupa model britanic

HotNews informeaza: Discutiile dintre premierul Boc si vicepresedintele Bancii Mondiale pentru regiunea Europa si Asia Centrala, Philippe Le Hourerou (foto), au fost axate pe un proiect confidential pe care apropiatii premierului l-au confirmat pentru HotNews, dar au refuzat sa ofere prea multe detalii. Este vorba de formarea unui “Centru al Guvernului” dupa model britanic, format din economisti straini (profesori la facultati celebre) si romani, reprezentanti ai unor partide politice (pentru a asigura sustinerea politica a proiectului) si persoane publice cu o foarte buna reputatie. “Acest nucleu se va ocupa de strategia Romaniei pe termen mediu si lung”, au declarat pentru HotNews.ro, surse guvernamentale.
“Va fi o constructie care va prioritiza politicile publice de care Romania are nevoie. Sunt o gramada de politici care nu au suport bugetar si o gramada de alocari care nu sunt eficiente. Suntem in faza in care primul ministru si-a dat acordul in urma cu o saptamana, iar in discutiile de astazi cu vicepresedintele Bancii Mondiale se stabilesc detaliile acestui proiect”, au mai spus sursele citate.
“Tot acest plan va demara incepand cu saptamanile urmatoare si se va intinde pe circa 3 ani, din cate stiu. Urmeaza sa fie formata o Unitate de Prioritizare, formata din experti pe zonele mari: economic, social samd. Un fel de secretariat tehnic, un fel de cap limpede pentru Cabinet care sa pregateasca strategiile de dezvoltare, inclusiv sa regandeasca programul national de reforma facut de DAIS (Directia de Analiza Institutionala si Sociala- nota mea DP), a carei substanta poate fi imbunatatita. Va fi vorba de o structura viabila, formata din oameni tineri care vor sa faca ceva. Modelul e cel britanic, englezii avand o constructie similara”, au mai spus pentru HotNews.ro, apropiati ai Cabinetului.

(Text: Mireille Astrid Popa)

Pare sa fie o structura de tip masonic, un fel de Priorat cu membri selecti, care vor decide pentru Romania in locul politicienilor alesi de noi. Si atunci pe cine mai tragem la raspundere? Ca strainii isi vor face misiunea si apoi vor pleca de unde au venit. Insa Romania nu va mai fi la fel, ci impartita si vanduta dupa interesele ocultei. Oare vor fi si (h)unguri cooptati in aceasta organizatie? Nu vor milita ei pentru autonomia Tinutului Secuiesc?

sursa: Realitatea romaneasca

16 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dacă se simt incompetenţi, să plece, nu să ne vândă.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E clar ce se intampla,vor ca sa provoace sa iasa lumea in strada...de undeva trebuie sa fie o scanteie...

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eiiii,pai dragii mei frati de la Apoogeticum,oare cum credeti ca se impune acest "experiment" care se face cu mari presiuni din afara ? Pai sunt cei mai siguri pe lume de ei si planurile satanice pe care vor sa le traseze aceste lepadaturi ale omenirii ! "Creionul" lui stalin care trasa granitele statelor,a luat forma echerului si compasului iar ce e mai rau pentru noi este ca se distrage atentia poporului cu un circ ieftin puternic mediatizat (gen vamile spaguitoare) spre a nu a sti ca suntem vanduti pe fata ! D'abea atunci cand vor privi Romanii cu groaza,care acum doar comenteaza plini de morga si cu aluzii rafinate spre o parte dintre noi ca suntem "dusi" daca le spunem ce ne asteapta,deci in acele timpuri satanice va fi prea tarziu sa mai aibe cineva reactii pentru ca nu vor mai avea ce face ! E timpul sa facem la fel ca si fratii nostri Grecii Ortodocsi care au iesit in strada,nu sa facem manifestatii pentru a ne bate cu jandarmii,ci doar sa nu permitem instaurarea fatisa a organismelor masonice care iau hotarari peste vointa Romanilor ! Trebuie sa ne opunem acestei configuratii masonice pregatite poporului si mai ales Crestinilor din Romania ! Cine are minte sa observe ca ne-au adus leprele si iudele Neamului Romanesc in sapa de lemn,iar acum ,culmea cinismului,sunt voci de Romani disperati dar nestiutori si manipulati,care deja cer sa se ia masuri,sa fie "cineva"in stare sa combata aceste neajunsuri.Oare cine sa fie ? Acesti satanisti chemati de sluga aia care a cazut in cap la propriu si doar executa ordinele primite,acestia sunt antemergatorii antihristici !!! Nu va lasati amagiti frati Romani ! Toti trebuie sa dam de stire intre noi ,ce se pregateste Romanilor si ce grozavii vor urma intr-un mod bestial de subjugare a fiintei create dupa chipul si asemanarea Bunului Dumnezeu ! Acuma sa dam dovada de unitate si sa nu acceptam o imixtiune in tara noastra,in legile pe care le vor da acesti perfizi satanisti ! ORTODOXIE sau Moarte ! ATAT !!!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Şi uite aşa se coace spanacul în primăvară...

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    " Cap limpede", adica sa nu bea? 🙂

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ..pai asta-i si scopul: inlocuirea romanilor din conducere cu straini (de aceea s-au promovat nulitati) ,acum cind turma este dezamagita de toti conducatorii posibili la ora actuala si predarea tarii in mainile unui guvern mondial !Asta incerc sa spun mereu turmei din jurul dar nimeni nu ma ia in seama !

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ss

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se apropie guvernarea mondiala. Cu pasi mari. Se implinesc profetiile punct cu punct.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Grigorie
    Frate Grigorie, cine sa plece? Chiar nu vezi oare ca nu mai decidem noi? Ai vazut in 20 de ani macar un lider ridicat din popor? Iti spun eu, n-ai vazut! Am fost condusi de securisti si acum or sa urmeze naparcile formate de ei, votu liber e doar o cacialma, nu noi decidem, s-a vazut clar si la al II-lea mandat al marinarului, lumea era in stare sa aduca din nou mafia PSD-ista numai sa scape de golanul de Constanta. Ce s-a intamplat? Au aparut peste noapte 5000 de voturi din diaspora, eu eram plecat din tara atunci de 2 ani, ma cunosteam cu peste 300 de familii de romani, nimeni nu a mers la vot, sunt sigur ca asa sa intamplat peste tot afara, de unde a scos diavolul asta cu chip de om 5000 de voturi? Nu ne mai salveaza decat o noua revolutie, altfel ne asteapta sclavia!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    “Centru al Guvernului” dupa model britanic, format din economisti straini (profesori la facultati celebre) si romani, reprezentanti ai unor partide politice (pentru a asigura sustinerea politica a proiectului) si persoane publice cu o foarte buna reputatie." - desi nu-mi fac prea mari sperante, totusi, s-ar putea sa nu fie chiar asa de rau...depinde de specialistii si politicienii romani care vor face parte din acest Centru, de buna-lor credinta si de cat de reala e dorinta lor de a face ceva pt. tara. Daca vor fi bine -intentionati si vor fi destul de fermi ca sa-si sustina pozitiile, s-ar putea sa fie o solutie - ma refer strict la economie.
    -"sa nu acceptam o imixtiune in tara noastra,in legile pe care le vor da acesti perfizi satanisti !" - sa-mi permita comentatorul Stefan sa atrag atentia ca legile sunt facute cu concursul plin de entuziasm al romanasilor votati de noi !
    -"Dacă se simt incompetenţi, să plece, nu să ne vândă."....pai frate Grigorie, ce sa mai vanda? in 20 de ani s-a vandut tot, in timp ce noi dormeam fericiti si strigam "Iliescu-apare, soarele rasare!"

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si repet sora Anca,sa nu acceptam aceasta imixtiune,noi suntem vii si aceste "febrile pregatiri" se fac de mult timp indiferent de votul Romanilor dar acum se evidentiaza caracterul acestor slugi antihirstice ,care vor sa ne puna grumazul pe butuc !Vor sa devenim robii lor dar asa cum am mai spus-o altadata,preluand (citand Sfintii Parinti) din intelepciunile Ortodoxiei ,noi suntem sclavii Lui Dumnezeu si nu acceptam alt stapan ! Cine vrea sa aiba legi satanice si viata vremelnica dobandind placeri lumesti prin amagitoarele instrumente satanice(card,mancare buna, confort lumesc etc),e lber sa o faca.Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru in marinimia sa,spre alegere,iar noi o putem face inca de pe acum,dar numai prin marturisire,marturisind pe Hristos Domnul,caci numai asa si nu altfel ne putem salva noi si generatiile viitoare !Nu trebuie sa fim melci pentru ca asa cum arata fratele Fanu,in scrierile unui Sfant Parinte(Paisie) exista aceasta perla de intelepciune Ortodoxia: "Se coace spanacul"!Sa luam aminte !

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu nu voi putea intelege niciodata de ce un strain ti-ar vrea binele? Oare chiar vor ei sa-i ajungem din urma cu dezvoltarea sociala si consumismul? Ma indoiesc.A,sub masca ajutorului se ascunde :"cum sa-i exploatam mai eficient!"

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce m-ai tura bura se vede de departe ce se intampla cu tarisora noastra.Adevarul ca asa s-a intamplat la alegeri, nu diaspora la ales.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    NU INTELEGI DE CE UN STRAIN ITI VREA BINELE? PAI E FOARTE SIMPLU: CA SA TI-L IA EL! ;)))) ASA CA DRAGI ROMANI FITI FOARTE ATENTI LA CEI CARE VA VOR BINELE, CA S-AR PUTEA SI REUSEASCA SA VI(NI)-L IA! NU VI SE PARE CA DEJA IL PIERDEM IN MOD VIZIBIL?

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doina , este una din cele mai tulburatoare si specifice forme de exprimare literara a complexitatii, bogatiei si frumusetii sufletului roamanesc Alaturat dionei cuvantul intraductibil dor au strabatut veacurile pentru a confirma trainicia si valoarea acestui neam. Iata de ce marele Mihai Eminescu a scris poezia sa Doina ca un strigat de revolta impotriva vanzatorilor de tara , a folosit titlul acestei acestui superb gen liric popular ca pe cea mai rascolitoare forma de avertizare si admonestare a tuturor celor dispusi sa-si vanda tara si neamul. Poemul interzis cel putin in ce priveste prima sa parte in perioada proletcultista, ar trebui afisat pe frontispiciul Guvernului si la intrarea tuturor ministerelor, ar trebui citit si recitit in sedintele de partid in care se iau asemenea decizii incredibile.
    Ca ecou al cestui articol extrag din poem versurile cu iz de blestem care cred ca se potrivesc ca o manusa pentru completarea comentariilor.

    "Cine-au îndragit strainii
    Mânca-i-ar inima cânii,
    Mânca-i-ar casa pustia
    Si neamul nemernicia."

    M. Eminescu Doina

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Suntem pierduti.Practic, Romania a devenit o colonie de mana a doua.Clica instaurata la putere din 1990 si pana astazi,indiferent de partid,a tradat interesul national,a furat cat a putut din economia tarii sia dat la straini sectoarele strategice(petrol,telecomunicatii,bancile,distributia energiei electrice si gazelor,apa etc.)Romania nu mai are resurse pentru a efectua cheltuielile curente si se imprumuta.Falimentul acestei tari este la orizont.Probabil ca Romania va fi colonizata de cei care si-au insusit avutia tarii,iar romanii alungati peste granita.Procesul este in desfasurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*