D-na Emilia Corbu: Apleaca urechea frate, sa-ti spun o vorba de folos!

Cu multumiri pentru alaturarea in aceasta lupta, va invitam sa cititi articolul d-nei Emilia Corbu:

Este clar ca dupa scandalul regizat maicutelor de la manastirea Petru Voda nu mai exista libertate de exprimare. Aveti grija ce cantati in baie!

De la firul rosu la …

Protestul acelui obscur centru de monitorizare se inscrie intr-o serie de acuzatii de antisemitism si fascism niciodata dovedite dar vanturate strategic ori de cate ori se atinge intr-un fel istoria Miscarii Legionare. Asa s-a intamplat si cu expozitia ,,Destine de Martiri,, cu filmul ,,Portretul Luptatorului la Tinerete,, cu interviul lui Ion Cristoiu la ,,Profesionistii,,. Cazul cantecului de la Petru Voda aduce o noutate. S-a trecut din mediul public la cel privat. Si, desi s-a invocat de zeci de ori ca Miscarea Legionara nu a fost catalogata drept fascista in urma Procesului international de la Nurberg, acuzatiile continua. De ce oare? Cui folosesc? Cat de indreptatite sau adevarate sunt? Nu stim.

Latul istoriei

Toate aceste proteste, bobarnace, scrisori, jalbe de acuzatii antisemite vor fi indosariate, numarate, declarate si vor intra in istorie. Se va spune ca in perioada, sa zicem 2000-2010, in Romania au avut loc atatea manifestari antisemite, insemnand expozitii, interviuri, manifestari artistice, graffiti pe garduri cu autori necunoscuti sau cunoscuti, in care au fost implicate si institutii ale statului, personalitati, pam-pam…Si ca la atatea proteste nu s-a primit nici un raspuns. Si, de aceea se impune pastrarea, finantarea si extinderea retelei de cercetare, monitorizare a antisemitismului prin centre, institute etc. Si cum traista de bobarnace se umfla pe zi ce trece, ea poate fi trantita si pe masa internationala. De ce, nu? Si, pe baza lor, Romania poate fi sanctionata sau conditionata de forurile internationale.
Aceasta este procedura in orice sistem democratic.

Ce-i de facut?

Ei bine, dragii mei, civilizatia contemporana prevede ca dreptatea sa fie stabilita de justitie. Judecatorii sunt cei care hotarasc daca o acuzatie este intemeiata sau nu. Nu raspunsurile unuia sau altuia, persoana fizica sau juridica, ci instanta de judecata, fie romaneasca, fie europeana.

Cititi mai departe

10 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    A trecut la Domnul parintele Petroniu Tanase de la Schitul Prodromu din Sfantul Munte!

    Domnul sa-l numere cu Dreptii Sai!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Off topic:

    A trecut la Domnul parintele Petroniu Tanase, de la Sfantul Munte Athos!

    Dumnezeu sa-l numere cu Dreptii Sai!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cea mai mare prigoana pe care o vor suferi crestinii va veni din partea evreilor! Oricare ar fi interesele din spatele acestor actiuni antiromanesti, nu ma mai mir si nu ma mai scandalizez de nimic!
    In numele lui Isus Hristos vom invinge!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin
    Ai dreptate.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu mor caii când voi câinii... Doamne ajută!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamna Emilia Corbu zice bine în articolul postat.
    Îmi place mult de dânsa. Este o Luptatoare apriga în slujba lui Dumnezeu si a Neamului Românesc. Multi ar trebui sa ia exemplul Doamnei!

    Doamne ajuta!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Degeaba așteptăm dreptate la instanțe dacă acestea sunt aservite celor care prigonesc românii. Pentru ei hotărârile instanțelor nu reprezintă absolut nimic. Afară de cazul în care aceste hotărâri sunt în favoarea lor.

    Numai bine.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu instanta a fost si aceea care l-a condamnat pe Parintele Iustin si pe vremea comunistilor? Credeti ca aveti acum instante mai drepte??? Imi pare rau, dar eu nu cred. Poate in orice alta problema le mai scapa cate o judecata dreapta, mai de mila, mai de sila dar intr-o chestiune de mare interes pentru jidovi nu vad dreptate de la nici o instanta actuala. Nu trebuie sa permitem sa se ajunga pana acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*