Credinta si traditii nemtene cu profesor Ioan Vladuca despre erezia monofizita si despre minciunile pseudo-stiintei

[vimeo=https://vimeo.com/20321065]

Teologie si stiinta pare a fi o relatie din ce in ce mai interesanta pentru din ce in ce mai multi.
Abordararile insa sunt foarte diferite, teologii cazand din pacate adesea in greseala de a justifica continutul credintei prin “dovezi” aduse de stiinta, iar oamenii de stiinta cad in extrema negarii existentei lui Dumnezeu, Care, sustragandu-Se experientei sensibile, nu exista, evident.
Emisiunea Credinta si traditii nemtene incearca sa delimiteze adevarata stiinta de impostura pseudostiintifica care slujeste ca instrument politic.
Invitat este profesorul Ion Vladuca, in acelasi timp teolog si om de stiinta autentic. Este prima emisiune realizata la postul de televiziune 1TV Piatra Neamt. 

sursa: Mihai-Silviu Chirila

8 Comments

  1. minuntata postare. dl profesor Vladuca este un adevarat om de stiinta, care a inteles ca nimic din ceea ce ne inconjoara nu este altceva decat creatia lui Dumnezeu.
    m-a bucurat f mult aceasta emisiune. felicitari celor de la 1TV piatra neamt !

  2. Felicitari pt. emisiune, va urmarim din perugia-italia. La multi ani! si la cat mai multe emisiuni de acest gen. Doamne ajuta si multa sanatate.

    1. @SINGUR
      Se poate prinde, dar din bunatate va spunem sa nu va pierdeti timpul cu televizorul. Mai bine sa cititi Sfintii Parinti si va veti intari in credinta mult mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments
scroll to top