Undeva mai la vest, peste ocean, cica se organizeaza o competitie pentru cele mai adecvate definitii ale unor termeni contemporani. Pentru competitia din 2010 termenul de definit a fost “political correctness”, “corectitudinea politica”. Castigatorul a scris urmatoarele: 

“Corectitudinea politica este o doctrina, cultivata de o minoritate deliranta, ilogica, si promovata rapid de mainstream media (mass-media oficiale) lipsite de scrupule, care sustin afirmatia cum ca este intrutotul posibil sa apuci o bucata de cacat de partea curata.”

Fanii corectitudinii politice, pentru a camufla mirosul urat al acesteia, vin cu urmataorea definitie deodoranta: Singura definitie corecta a conceptului p.c. este discriminarea pozitiva acordata pe criterii istorice, culturale, politice etc.” Practica arata, insa, ca discriminand pozitiv pe unii ii discriminezi negativ pe altii si ca, in realitate, corectitudinea politica este o dictatura care deschide calea unor dictatori, dupa cum sugereaza si H. R. Patapievici:

“Corectitudinea politica este un decret de comportare sociala, pe care o minoritate luminata il impune unei majoritati inapoiate.(…) Ei stiu mai bine decit oricine altcineva ce anume le trebuie oamenilor pentru a trai decent. Le trebuie corectitudine politica. Cei care se opun ori obiecteaza acestui nou criteriu de omogenizare sociala – criteriu care, sa nu uitam, nu a fost stabilit prin consensul majoritatii ci a fost impus prin terorismul intelectual al unei minoritati ‘ active’ si ‘constiente’ – sunt in mod natural decretati ca fiind reactionari (deoarece se opun ‘progresului’ reprezentat de iealurile minoritatii leniniste*), dusmani ai drepturilor omului (drepturile omului asa cum le inteleg activistii corectitudinii politice), pe scurt, inamici publici.”

(Omul recent)

* Corect… politic este minoritatea marxist-leninist-stalinist-nazist-iudeo-comunista. Iudeo-comunistii sunt seculari, atei. A nu se confunda cu evreii, popor ales de Dumnezeu, cu un rol foarte important in planul lui Dumnezeu de resfintire a Creatiei. Au existat, exista si vor exista. Iisus Hristos a inceput cu 12 apostoli evrei si va termina lucrarea de resfintire cu 12 x 12.000 evrei (din cele 12 triburi) adica 144.000 de evrei, predicand Vestea Buna, Evanghelia, celorlalti evrei, paganilor si… crestinilor descrestinati. (vezi Apocalipsa, Cap.7)

Minoritatea marxist-leninist-stalinist-nazist-iudeo-comunista zicea, zice si va mai zice o vreme ca “cine nu-i cu noi este impotriva noastra”. Dar nici cu aceasta zicere, minoritatea nu este originala. L-a plagiat pe Iisus Hristos care spune: “Cine nu-i cu Mine este impotriva Mea. Si cine nu aduna cu Mine risipeste.” Fata de Mantuitor nu exista atitudine de mijloc ci numai: sau cu El sau impotriva Lui. A fi cu Iisus Hristos nu inseamna a fi oricum, ci asa cum invata Duhul Sfant, Mangaietorul, Duhul Adevarului, Care pretudindenea este si toate le plineste. Si Duhul Sfant nu invata in mai multe feluri.

ro.altermedia.info | Nicusor Gliga
30 ianuarie 2011