Asa presedinte, asa consilier: “Sociologul” Sebi Lazaroiu propune legalizarea prostitutiei pentru a preveni o revolta a frustratilor sexual

La fel cum biroul de presa al Patriarhiei este impins la inaintare cu cele mai nastrusnice concepte (vezi cazul pasapoartelor cu cip, calendarul “barat” s.a.), asa si consilierul presedintelui apare in presa cu analize si solutii bolnavicioase, straine de mentalitatea si credinta poporului roman. In ambele cazuri se vrea mascarea faradelegilor puse la punct de mai marii, mai inaltii si mai iluminatii ce salasluiesc in fruntea unor… institutii. Cititi si va “minunati”:

Sebastian Lazaroiu: O revolutie sexuala este de asteptat la jumatatea acestui secol in Romania. „Miresele l-au dat jos pe Ceausescu, barbatii frustrati – pe Mubarak”

Recomandat recent de Traian Basescu drept “sociolog”, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a revenit la profesiunea sa de baza cu un studiu despre demografia din Romania, intitulat “Demografia iubirii: revolutie sau razboi”. Printre concluziile sale: peste opt ani, vor fi mai multi barbati la varsta casatoriei decat femei, exista riscul ca agresivitatea sa creasca pe fondul frustarilor sexuale, solutia fiind legalizarea “obligatorie” a prostitutiei. “In anul 2019, in Romania vor fi mai multi barbati la varsta casatoriei decat partenere disponibile. Un milion de tineri isi vor cauta perechea, iar aproximativ 160.000 de barbati vor ramane necasatoriti. In asemenea perioade de dezechilibru, cercetatorii arata ca exista riscul de avea revolutii (chiar de catifea) sau cresteri ale agresivitatii (razboaie). Daca in 1989 aveam doua partenere la un barbat si s-a ajuns la o revolutie politica, in 2019 vom avea 1,3 parteneri la fiecare partenera, iar efectele nu sunt inca foarte usor de anticipat”, afirma Lazaroiu, in studiul publicat de Q Magazine.

“Prea multe mirese l-au dat jos pe Ceausescu” (subtitlurile date in citat ii apartin lui Lazaroiu – n.red.)

Consilierul prezidential afirma ca politica demografica “agresiva” a lui Nicolae Ceausescu, de la sfarsitul anilor ’60 a contribuit semnificativ la caderea dictatorului: “Practic, la sfarsitul anilor ’80 erau aproximativ 800.000 de tineri (cu varste intre 21 si 23 de ani) care isi cautau perechea. Dintre acestia, un sfert de milion erau fete, pentru ele existand riscul sa ramana singure. (…) Fenomenul nu a fost probabil diferit de cel petrecut in Statele Unite in anii ’60. Se creasera premisele unei revolutii sexuale, avand in vedere ca pentru patru cohorte de varsta era un raport de doua fete la un baiat. (…) In asemenea perioade, din cauza lipsei partenerilor, fetele lasa garda jos mai repede, iar baietii incearca sa profite cat mai mult de acest trend libertin. Numai ca, in 1989, frustrarea era de ambele parti. Fetele nu isi gaseau parteneri, iar baietii nu puteau profita de numarul mare de potentiale partenere din cauza regimului extrem de restrictiv. Un asemenea potential de frustrare a contribuit, cu siguranta, la revoltele de la sfarsitul lunii decembrie. Mai ales ca Revolutia din 1989 a fost una, in primul rand, a tinerilor iesiti in strada. Asadar, impiedicarea unei revolutii sexuale a dus la o revolutie politica”. Lazaroiu precizeaza ca nu doar acest factor a condus la caderea lui Ceausescu: “Nu vreau sa spun ca doar acest fenomen al aglomeratiei de mirese a produs rasturnarea regimului din 1989, dar sigur a fost un factor favorizant. Pe langa frustrarile alimentare si cele privind libertatea de exprimare, s-au adaugat frustrarile unei revolutii sexuale neimplinite”.

“La Cairo erau prea multi barbati frustrati”

In opinia sociologului de la Cotroceni, o situatie similara s-a petrecut si la Cairo, unde revolutia l-a maturat pe Hosni Mubarak: “Multe dintre tarile arabe in care au izbucnit revoltele de strada din ultima perioada s-au confruntat cu fenomenul aglomeratiei de mirese. Tineri intrebati pe strazile din Cairo de ce au iesit in strada invocau repetat ca motiv imposibilitatea de a-si intemeia o familie din cauza saraciei. (…) Din cauza polarizarii sociale si a regulilor specifice societatilor traditionaliste (legate de zestre si statut social la casatorie), tinerii barbati din Egipt s-au confruntat cu oportunitati maritale mai mari (pentru ca erau mai multe potentiale partenere), in conditiile unor constrangeri materiale serioase, ceea ce nu poate duce decat la frustrare si, implicit, la protest”.

Agresivitatea barbatilor singuri: violuri, crime si gasti de cartier

Plecand de la statistici privind natalitatea lui SUA, China si India, ultimele doua state confruntandu-se cu un excedent de populatie masculina matura, Lazaroiu spune ca, in Romania, din cauza surplusului de barbati previzibil in 2019 exista pericolul cresterii agresivitatii: “Cercetatorii arata ca, in asemenea perioade in care apare o aglomeratie de miri, este foarte probabila o crestere a violentei sexuale. Ceea ce poate sa insemne o crestere a numarului de violuri, de cazuri de violenta domestica initiata de barbati sau chiar crime care au la baza motivatii si impulsuri sexuale. Desi nu este o conditie esentiala pentru cresterea agresivitatii si a violentei, numarul mare de barbati fara partenere este, fara indoiala, un factor favorizant pentru instabilitate sociala, pentru formarea gastilor de cartier si cresterea crimelor cu violenta.

“Legalizarea prostitutiei – obligatorie”

Lazaroiu afirma ca, in mod normal, nu exista metode guvernamentale pentru a corecta deficitele pe piata matrimoniala, o solutie pentru barbatii singuri din Romania ar fi sa-si caute sotii in afara tarii, in societati cu excedent de populatie feminina, dar nu este o varianta la indemana. “In orice caz, in asemenea perioade ne putem astepta la o inflorire a industriilor sexuale, in special a prostitutiei. De altfel, statul trebuie sa ia in calcul legalizarea prostitutiei pentru a rezolva macar o parte din problema. Chiar daca multi dintre acesti barbati nu isi vor gasi o pereche stabila, va trebui ca ei sa isi satisfaca pulsiunile sexuale. In conditiile in care numarul de prostituate este mic, iar fenomenul clandestin, vor creste agresivitatea si violenta sexuala, dar si conflictele intre barbati generate de o partenera”.

“Barbatii mai putin dotati sunt de doua ori frustrati”

Sebastian Lazaroiu crede ca un alt potential pericol vine din partea barbatilor “fara resurse”, care vor avea greutati mai mari in a-si gasi o partenera: “Chiar si atunci cand perechile maritale se vor fi format, este de asteptat ca barbatii cu resurse mai mari (mai bogati, mai educati, mai frumosi) sa se casatoreasca mai repede, iar cei cu resurse limitate sa fie si cei care raman singuri. Atunci, potentialul de frustrare va fi cu atat mai mare la cei care raman «pe dinafara», cu cat el este accentuat de lipsa resurselor materiale. Ne asteptam sa avem mai multe «spite sterpe» (barbati care nu isi gasesc partenere de viata, conform terminologiei sociologice – n.red.) la marginea societatii, in mediile sarace si cu o educatie mai scazuta, zone care, de altfel, au deja un potential ridicat de protest si instabilitate sociala”.

“Femei mai fericite, barbati mai romantici”

Pentru femei, situatia este ideala. Din cauza competitiei acerbe, barbatii care-si vor gasi o partenera vor deveni mai atenti, mai romantici si mai preocupati de casnicie si de cresterea copiilor. Plecand de la situatia SUA in anii ’60, unde excesul de femei de dupa razboi a condus la revolutia sexuala din anii ’70, Lazaroiu prognozeaza ca acelasi lucru se va intampla si in Romania, la jumatatea acestui secol.

sursa: gandul.info

14 comments

  1. iubitor de traditie si neam

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    asta mai lipsea.....nu sunt destule....

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    " 15. Au nu ştiţi că trupurile voastre sunt mădularele lui Hristos? Luând deci mădularele lui Hristos le voi face mădularele unei desfrânate? Nicidecum!
    16. Sau nu ştiţi că cel ce se alipeşte de desfrânate este un singur trup cu ea? "Căci vor fi - zice Scriptura - cei doi un singur trup".
    17. Iar cel ce se alipeşte de Domnul este un duh cu El.
    18. Fugiţi de desfrânare! Orice păcat pe care-l va săvârşi omul este în afară de trup. Cine se dedă însă desfrânării păcătuieşte în însuşi trupul său.
    19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
    20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu."
    ( I Corinteni 6, 15- 20).

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bai "românule" Sebastian Lazaroiu ia-ti valiza si pe Presedintele satanist Basescu si carati-va din România!
    Secaturi ce sunteti! Ticalosilor! Sugeti sângele Poporului Român si nu va mai saturati! Blestematilor si pui de napârci ce sunteti!
    Hai sictir sa nu mai aud de voi!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    " Tara arde si baba se piaptana" ..... Este incredibil, parca toata lumea a luat-o razna. De fapt a inceput sa nu ma mai mire nimic, ma astept sa apara tot felul de stiri de genul asta pentru ca nu mai e nimic in ordine. Cand omul se departeaza de Dumnezeu incepe caderea.....

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da, la fel de adevarata e teoria lui in legatura cu viitorul demografic, cit este de adevarata si teoria ca, "revolutia" a fost facuta de tinerii romani. Eu, in ultimii ani mi-am dat seama ca de fapt tinerii romani nu au fost decit carne de tun la acele evenimente, alcineva s-a ocupat de darimarea lui Ceausescu.
    Dar, au tupeu baietii astia sa vina cu tot felul de prognoze habarniste, una mai nastrusnica decit cealalta, cind ei nu sint in stare sa dea o prognoza buna la meteo. Toate fac parte din categoria "cercetatorii britanici", cu scop de manipulare si de stergere pe creier a noastra.
    Basescu face parte din grupul de manevra al papusarilor, asa ca nu am nici o pretentie de la el, sau de la cei din gasca lui.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ma bucur sa vad ca ai realizat cine este cu adevarat traian basescu, cel pe care l-ai sustinut. ai grija , pe viitor, mai intreaba si pe altii, si sa nu mai crezi ca tu detii adevarul absolut !

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @antiUE
      ca si atunci, draga mihaela ai aceeasi problema. nu l-a sustinut nimeni pe basescu, ci se incerca obtinerea unui referendum despre cipuri.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Paza mintii,,paza mintii,distragerea atentiei de la lucruri importante,trebuie sa ne pazim de vorbe,afirmatii eretice dar si sa combatem pe acesti "caini in calduri" NENOROCITU a uitat de unde a plecat ,scuzati ......daca ar face cate o metanie pentru ficare cuvint scris sigur ar reveni la normal,,,,,, are cineva adresa lui...... as vrea sa-i transmit vorbele Sfintilor parinti.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    felicitari MOs ION

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sa auzim de bine ,,,,,

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cele mai tampite concluzii pe care am putut sa le citesc vreodata!!! Oare cum ti-ai luat diploma de "sociolog", "domnule" Lazaroiu???

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Probabil ca este consilier pe probleme.....sexuale (tot are Traian Basescu faima de......don juan).

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Legalizarea prostitutiei mai inseamna si faptul ca bordelul este considerat loc de munca! Sa ne gandim la efectele adverse pe care le are acest lucru.

    Unei doamne din Germania care a fost data afara de la o firma cu un an inaintea varstei de pensionare i s-a propus sa lucreze intr-un bordel. Refuzand acest ,,loc de munca'', a pierdut un an de vechime.

    Cui i-ar placea sa-si vada mama lucrand intr-un astfel de ,,loc de munca'' ?

    Bineinteles ca majoritatea vor prefera tot ,,munca'' ,,la negru''. Si atunci ce se urmareste? Pervertirea morala a tinerelor? Impozitarea pacatului?

    Legalizarea prostitutiei inseamna degradare a societatii pasibila de pedeapsa divina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*