Un nou pas catre implantul cu cip: Studentii vor intra in caminele ASE pe baza amprentei digitale

Studentii ar trebui sa isi ia ramas bun de la micile “fraude”, cum ar fi vanzarea locului de camin sau alte practici asemanatoare. Legitimatia de student, cartela de intrare in camin si chiar paznicul ar putea deveni o amintire pentru tinerii care locuiesc in campusurile universitare. Intrarea pe baza amprentei digitale este cea mai recenta moda in camine. Potrivit Realitatea TV, in unele camine ale Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti au fost deja montate astfel de dispozitive. De fiecare data cand vor dori sa intre in camin, studentii vor trebui sa fie identificati pe baza amprentelor. Dupa ce amprenta va fi recunoscuta, usa se va deschide. Fiecare tanar este amprentat cu ajutorul unui dispozitiv electronic care va genera un cod unic. Odata cu acesta, in baza de date se introduce numele si numarul legitimatiei sale. Firma de paza care administreaza sistemul sustine ca dispozitivul nu afecteaza deloc siguranta studentilor. “Este o amprenta simpla. Nu este pe baza de poza. Deci nu se pot scoate poze cu amprenta”, a declarat reprezentantul firmei, Mihu Iulian. Conducerea Academiei este incantata de inovatie si promite ca o va extinde in toate caminele. “Este o baza de date locala, a noastra, gestionata de studenti, de nimeni altcineva, pur si simplu ca acel student sa poata fi identificat cand intra in camin si sa intre el si nu altul, sa nu se fure si sa nu se schimbe locul de camin”, a precizat directorul administratiei ASE, Doina Crisan.

sursa: stiri.kappa.ro

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    " Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua, nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei." ( Apocalipsa 14, 11).

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu intamplator ASE-ul e folosit pentru implementarea acestor lucruri.

    Iata ce se discuta acum cativa ani, pe DC++, tot pe probleme asemanatoare, tot la ASE:
    (Copy paste dintr-un text pe care l-am descarcat acum cativa ani de pe DC++)

    iata textul:
    "Nu vreau ca cele mai jos scrise să înspăimânte pe vreunul dintre fraţii noştri şi nici să-i preocupe mintea sau timpul pe care HRISTOS ni l-a dăruit înspre Mântuire. Dar, totuşi, trebuie să cunoaştem măcar o frântură din cele ce antihriştii contemporani plănuiesc pentru pierderea sufletelor noastre, ca luând aMINTE la cruda realitate să ne întărim SUFLETul în Realitatea cea DUHovnicească.

    În luna ianuarie a anului 2004, Parlamentul Uniunii Europene a delegat doi germani din staff-ul managerial al DEUTCHE-TELECOM (trust-ul care are o strânsă legătură cu MOTOROLA – MONDEX 666) pentru implementarea CARD-urilor EURO<26 în facultăţile din ROmânia.
    Cum era şi firesc, ca vârf de lance pentru penetrarea pieţei, a fost aleasă Academia de Studii Economice din Bucureşti. Observam cum, sistematic, înainte de conferinţele ce se susţineau pe această temă, în curtea din spatele Facultăţii de Cibernetică, parca un W negru înmatriculat în Germania.
    Am rămas şocat la vederea numărului de înmatriculare: DA NU 666. Parcă ni se punea tuturor studenţilor o întrebare: “Luaţi CARD-ul... DA sau NU?”, una tendenţioasă căci o dată cu refuzul acestui card trebuia să renunti la foarte multe facilităţi şi privilegii. Deşi îl puteam achiziţiona la un preţ modic de 50.000 ROL, l-am respins pretextând că nu am bani. Câţiva colegi, revoltaţi şi ei de mârşevia masonică săvârşită la vedere (căci “Taina fărădelegii ce se lucrează acum”, pentru noi, nu mai este o taină), au găsit şi ei diferite pretexte pentru a respinge card-ul. Astfel, vrăjmaşii mântuirii noastre au fost nevoiţi să treacă la planul II, cel de implementare forţată. Aceeiaşi doi delegaţi sunt trimişi cu aceeaşi maşină, dar cu numărul de înmatriculare “uşor” schimbat (vezi pozele “# 666 W cosciugul pe ROti !!!”). Un mesaj indirect ne era adresat tuturor studenţilor: “Nu vă mai întrerbăm. Oricum părerea voastră nu ne interesează. Directivele sunt trasate de <> (mai bine zis de undeva foarte de jos… din cele mai întunecate adâncimi). Asa ca vreţi, nu vreţi, trebuie să vă supuneţi!”. Iată cum “democraţia” devine DEMONcraţie.

    Literele ce alcătuiesc numele acestui card VISA formează numărul 666,căci:
    VI = 6 în limba latină,
    S = 6 în limba greacă,
    A = 6 în limba străveche babiloniană.

    Dar, din păcate, lucrurile nu se vor opri aici. Aceste proiecte de “întemniţare în cuşti electronice” sunt înainte mergătoarele pecetluirii antihristice prezisă cu 2000 de ani în urmă de Sf.Ap.IOAN Teologul: “Şi ea (fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” (Apocalipsa 13, 16-18).

    Pecetluirea merge mână în mână cu lepadarea de HRISTOS!
    Fontul “WINGDINGS”(“CULISE ÎNTUNECATE” sau “flancuri murdare”) este folosit de masoni pentru decodificarea textelor în simboluri cu profunde semnificaţii.
    DE EXEMPLU:
    Numele cursei efectuate de primul avion care a lovit World Trade Center este Q33 NY. Scrie-l cu litere mari. Selectează-l si măreste fontul la 48. Apoi schimbă fontul în WINGDINGS... e foarte ciudat. Nu-i aşa!?!
    
    
    Steaua cu şase colţuri este cunoscută ca simbol al evreo-masonilor sionişti, care, ascunşi sub masca filantropiei, finanţează terifiantele atacuri teroriste din întreaga lume.

    Dar să revin acum la numărul cu pricina şi la tulburătoarea lui semnificaţie:
    DA NU 666
    
     Coborarea la iad e deja votată
     Maimuţa lui DUMNEZEU (diavolul) vrea “moartea ORTODOXIEI !” (înlocuind dictonul Sf.Părinţi: “ORTODOXIE sau moarte!”)
     2004-2007 (mai erau exact 3ani până la blestemata integrare în Uniunea Europeană)

    DA II 666
    
     Calea către iadul patimilor e aleasă de mare majoritate… iar ei ne spun:
     “LUATI cardul cu toată încrederea” (acceptând acest CARD, mai primim în viaţa noastră un DRAC, căci el e cel ce face toate pe INVERS) …
     2004-2007 (mai sunt 3 ani)"

    Se vede clar ca "baietii" lucreaza de multa vreme la edificarea acestui sistem satanicesc. Deci s-au ars mai multe etape pana sa se ajunga aici.

    Textul este decriptabil 100% in word.
    Am si mai multe poze cu "cosciugul negru".
    Daca Admin este interesat, pot trimite pe mail intreg-continutul cu tot cu poze.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    la economic iasi demult sunt puse la fosta biblioteca de la etajul 1 amprente digitale. de prin 2004 sau 2005. ideea ii apartine dlui oprea banuiesc. el incearca sa americanizeze daca se poate toata romania. el crede ca acesta e un lucru bun.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sistemul aceste este implementat de mult la Facultatea cuza iasi la acesul in biblioteca!!!!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dupa cum au mai spus si alti frati, la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza exista un astfel de sistem de acces in biblioteca facultatii. Fara sa fii amprentat nu potii intra.
    Si chestia nu e noua, e de cativa ani buni, avand in vedere ca eu am terminat in 2006 si sistemul de acces avea vreo 2 ani.

  6. Alex din Scotia

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Romania e mai "catolica decat papa" uneori. Eu sunt in scotia si intrarea la biblioteca universitatii se face pe baza de card. La bibliotecile publice nu iti trebuie card decat daca vrei sa duci vreo carte acasa, in rest poti sa nici nu fi din tara, nu te intreaba nimeni nimic.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Alex...discutia este despre Romania.

    Cred ca nici macar amprentarea nu va duce la scaderea fraudelor.

    Voi, cei ce vizitati acest site, nu intelegeti ca in jurul vostru exista o turma scapata de sub control? Si ca, totusi, unii incearca sa ii controleze?

    Ce doriti sa vedeti? Impuscaturi pe strada? Voi chiar nu aveti altceva de facut decat sa legati orice actiune de constrangere (la urma urmei, supunerii unor legi, unui mod de viata) de diverse "rele"?

    Cat timp liber (in care nu produce nimic!) poate avea un om care gandeste ca VISA=666, scormonind diverse calcule?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*