Cu totii ne aducem aminte ca Marea Britanie renuntase la un moment dat la actele biometrice, din motive foarte obiective, invocate si de catre luptatorii anti-cip din  Romania: nesiguranta lor, privarea de intimitate si costurile enorme nejustificate. Iata ca nu a durat mult si actele biometrice se reintorc pe agenda guvernului britanic, parte si el din structura iudeo-masonica mondiala.

Agentia de Frontiera din Marea Britanie are in plan o retea de cabine pentru a lua amprentele digitale si fotografiile persoanelor de alta nationalitate

Agentia a anuntat ca va exista un singur contractor care sa ofere cabine sigure si private, in care cetatenii din alte tari se pot inregistra prin amprente digitale si fotografie,  in vedearea obtinerii permiselor de sedere biometrice (nn. memorate intr-un microcip).

Ofertantul castigator va fi, de asemenea, de asteptat sa furnizeze servicii publice, precum si scanarea si trimiterea documentelor si ocuparea cu platile de la solicitanti.

Echipamentul de inregistrare video a fiecarui solicitant, infrastructura informatica pentru a copia si transmite datele de inscriere, si pentru scanarea documentelor vor fi livrate in cadrul contractului.

In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene se anunta ca acest contract va fi disponibil si pentru alte departamente guvernamentale si agentii, inclusiv Serviciul de Pasapoarte .

Planurile cele mai recente ale guverrnului britanic pentru Programul de Identitatea Nationala va cere cetatenilor britanici care solicita reinnoirea unui pasaport de a le fi prelevate amprentele digitale, precum si sa fie fotografiati, dupa modelul comandat de catre Agentia de Frontiera.

Furnizorul ar putea fi, de asemenea, obligat sa furnizeze un serviciu mobil pentru inscrierea la spitale sau la domiciliu a persoanelor cu afectiuni medicale ce le impiedica sa ajunga la astfel de cabine.

Contractul va fi semnat initial pentru o perioada de patru ani, dar ar putea fi prelungit cu inca doi ani.

sursa: https://zdnet.co.uk