NASA a dezvaluit harta iradierii globale

Sub numele NASA a dezvăluit harta încălzirii globale, putem citi pe site-ul realitatea.net urmatoarele:

Goddard Institute for Space Studies (GISS) din cadrul NASA a folosit informaţii strânse de la 6.300 de staţii meteorologice de pe întreg globul, observaţii realizate din satelit şi de pe vase asupra temperaturii oceanelor şi măsurătorile din Antarctica.

“Aceste trei seturi de date sunt introduse într-un program de analiză computerizat, disponibil pentru download pe site-ul GISS, care calculează tendinţele temperaturilor anormale comparativ cu temperaturiile medii pentru aceeasi lună din perioada 1951-1980”, a explicat NASA.

Agenţia Spaţială raportează că temperatura medie globală a crescut cu 0.8 grade Celsius din 1880. Două-treimi din încălzire a avut loc începând in 1975, la o rată de 0.15-0.20 grade Celsius pe deceniu.

“Lumea se incalzeste. Poate din cauza activităţii umane, poate din cauza naturii în sine, cert este că termometrele au înregistrat creşteri începând cu Revoluţia Industrială“, spune NASA pe site-ul Earth Observatory.

Nimic despre chemtrails sau despre programul h.a.r.p. NASA vrea sa credem ca oamenii sunt de vina pentru incalzirea globala si binenteles solutia este reducerea numarului populatiei.

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar trebui ca presedintelui tarii sa ii fie puse intrebarile de rigoare. Mai ales referitor la cipuri.
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8128382-presedintele-traian-basescu-discuta-online-cititorii-hotnews-miercuri-ora-15-00.htm

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O ACTIUNE DIRECTA A CHEMTRAILS ESTE TOPIREA GHETURILOR CA URMARE A SARURILOR CONTINUTE DE ACESTE „PLOI ACIDE” CHEMTRAILS CONTINAND SARURI DE BARIU SI DE ALUMINIU SI ORICE SCOLAR STIE CA SAREA TOPESTE GHEATA.... DAR BINEINTELES CA DE VINA SUNTEM NOI OAMENII NU CEI CATIVA CARE FAC ASTA.... SI ZAPADA E „CHEMTRAILSUITA”... CAND SE TOPESTE SI SE SCURGE PE BURLAN FACE SPUME CA DE BERE... LA FEL SI PLOAIA... CAND NU SUNT „ADITIVATE ACESTEA NU FAC SPUME FIIND DE FAPT APA DISTILATA (VAPORI) SI APOI CONDENSATA/INGHETATA...

    NUMAI DUMNEZEU NE MAI POATE SCOATE DIN ACEASTA „GLOBALIZARE” SATANICA. AM REMARCAT CA DUMINICA IN TIMPUL SFINTEI LITURGHII (CAND VINE MAI MULTA LUME LA BISERICA) SE SPARG NORII CARE IN RESTUL TIMPULUI SUNT COMPACTI PARCA FABRICATI....

    POST, SPOVEDIREA PACATELOR DUPA INDREPTAR (DE LA PACATELE NOASTRE SI LIPSA SPOVEDANIEI VIN TOATE RELELE-ASA NE TREBUIE), RUGACIUNE PENTRU TARA SI NADEJDE LA DUMNEZEU

    DOAMNE AJUTA!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    George, intrebarile ar trebui puse, dar dupa comanda "FOC"!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    L-am intrebat pe domnul presedinte doua intrebari pe site-ul hotnews.ro:

    Daca crede in Isus Hristos. Si de ce nu a realizat un referendum pentru actele de identitate biometrice, fiindca sunt de interes national si ar trebui si noi ca cetateni ai acestei tari sa ne spunem parerea.

    La intrebarile mele s-au arat indiferenti. Tatal meu spune ca si tacerea este un raspuns. Cica traim intr-o tara in care avem drepturi si obligatii. Sunt de parere ca traim intr-o tara in care avem doar obligatii. Obligatia de a plati taxe si de a tacea.

    Nu sunt un sfant, ba chiar sunt un pacatos si unul destul de mare. Cu toate acestea imi doresc sa ajung acolo unde trebuie, asa cum zice un prieten de-al meu.

    Dumnezeu cu mila !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Intrebarile au fost alese de asa natura sa nu se intrebe prea mult lumea iar prima cred ca este de fapt scopul intrebarilor. Aderarea la Spatiul Shengen e de fapt si de drept pirderea ultimei urme de statalitate, nu va amagiti. Sa nu uitam ca toate aderarile de pana acum au fost facute in directia aceasta. Nici Shengen nu face exceptie. Dupa cum ati vazut ei spun ca de fapt nu indeplinim conditiile da de fiecare data „ne-au acceptat” desi „le curg balele” dupa tarisoara asta draga noua... cati om fi. Sistemul folosit pentru mentalul colectiv este sentimentul vinovatiei ca noi suntem „vinovati” ca nu ne accepta ca sa ne dorim si mai apoi sentimentul recunostintei ca uite desi „vinovati” ne-au acceptat astfel dupa aceea sa acceptam toate constrangerile lor...
    Singura noastra vina si foarte mare sunt pacatele noastre, daca am face pocainta adevarata, spovedanie dupa indreptar cu lacrimi si hotarare in a nu mai pacatui, nu ar ingadui Bunul Dumnezeu asemenea vremuri asupra noastra, sa luam aminte!
    Shengen e de fapt pierderea granitelor, politia de frontiera va avea de fapt „drepturi” in tot teritoriul tarii cat si in afara ei... cine vor fi cei abuzati?!? ghiciti voi... cine vor fi cei favorizati... cei care vor intra in tara fara nici un control si se vede ca nu avem prieteni in „marea familie europeana.” Mai pierd si politistii care primesc niste ustensile care ii monitoarizeaza unde se afla, ce fac ... tot si trebuie sa raspunda 24/24 la ele (telefon/navi/pda/acces la baza de date comuna....)

    Apel la spovedanie nationala dupa indreptar trebuie sa facem si indreptarea pacatelor!

    Doamne Ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*