Foarte multi romani se afla la limita saraciei si a deznadejdii.

Saracia este generata de criza intentionat provocata, iar deznadejdea de povara creditelor bancare !

Solutia salvatoare, aflata la indemana noastra, este stoparea platilor catre banci. In acest sens avem nevoie de 100 000 de semnaturi pentru a promova legea pentru combaterea saraciei extreme si prevenirea unei catastrofe sociale.

Adoptarea urgenta a acestei legi va evita deznadajduirea – cu toate consecintele ei tragice – a sute de mii de oameni si de asemenea va evita falimentarea institutiilor bancare care in cazul neadoptarii legii nu vor putea face fata blocajului creat.

Legea va opera retroactiv si astfel cei care nu au mai putut plati vor beneficia de prevederile ei.

Solidaritatea bancilor cu debitorii este absolut fireasca, ele fiind interesate de adoptarea prezentei legi din cel putin doua motive :

– pozitia de parteneri

– evitarea falimentului, deoarece in cazul unui numar mare de executari silite bancile se vor bloca, ele neputand functiona ca societati imobiliare

Va rugam pe fiecare in parte sa va implicati in strangerea de semnaturi si sa le transmiteti prin curier recomandat pe adresa: Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni, Str Vasile Lupu nr 43-45 Constanta.

Pentru a evita sabotarea strangerii de semnaturi va rugam sa pastrati o copie dupa originalul tabelelor trimise sau sa le aduceti personal.

Descarcati tabelul pentru semnaturi si continutul legii.

In cazul in care legiuitorul nu va intelege urgenta adoptarii acestei legi, aruncandu-ne din raportul de drept in cel de necesitate, vom fi nevoiti sa incetam platile.

Doamne ajuta ! Marcel Bouros

[scribd id=44888137 key=key-f9wpekggslmz3wo4q5v mode=list]