Prezentarea concertului de catre arhiepiscopul Ieronim (la minutul 2:20 se pot auzi protestele credinciosilor ce se aflau afara in fata bisericii)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=7AImiiqWB48]

Cu profunda tristete va semnalam un alt caz de cadere al unui inalt ierarh ortodox, de data aceasta din Grecia. Dupa nefericitul caz al patriarhului Serbiei care a adus jerfta intr-o sinagoga, fapta aspru pedepsita de canoanele ortodoxe, acum aflam cu indignare ca arhiepiscopul (cea mai inalta functie bisericeasca din Grecia) Ieronim al Greciei aproba oganizarea unui concert in mijlocul unei biserici. Mentionam ca este contrar traditiei ortodoxe si canoanelor utilizarea instrumentelor in biserica si mai ales muzica lumeasca seculara. Si de data aceasta poporul grec, mai fierbinte in credinta decat multi altii, a protestat in fata bisericii, insa conducerea oficiala a bisericii a apelat la fortele de ordine pentru a bloca protestul. Iata cum are loc politicizarea si laicizarea Bisericii, facand-o placuta si corecta politic pentru apuseni, pentru papistasi, pentru masoni, pentru toti cei care nu suporta duhul ortodox de rugaciune, ci vor aducerea teatrelor paganesti in cadul bisericii, spre desfatarea propriilor patimi. Sa nu uitam ca ambele evenimente, cel din Serbia si acesta din Grecia, au avut loc in Postul Nasterii Domnului, lucru cu atat mai grav, care se inscrie in seria de batjocorire a Ortodoxiei lansata de jidovi la nivel mondial. Ne dor asemene caderi, caci si acestia sunt ierarhii nostri, iar Ortodoxia sufera de pe urma lor. Sa nadajduim in ierarhi mai buni si sa ne rugam sa nu asistam si in Romania la asa ceva. Mai jos aveti materiale video/foto care vorbesc de la sine.

Protestele credinciosilor, soldate cu ciocniri cu fortele de ordine

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=HUoKJzs6Iio]

[slideshow]

Dezamagirea unui credincios grec: IN CE HAL AI AJUNS SARMANE ARHIEPISCOPE!!!

Coalitia care astazi il sustine pe orice anarhist, il apara si pe Arhiepiscopul Ieronim (al Atenei si a toata Elada), care a transformat biserica lui Dumnezeu intr-un centru lumesc!!!
I-a chemat pe conducatorii Greciei, ca sa se distreze in Sfanta Biserica a Sfantului Pantelimon – Aharnon!
Da, a chemat in biserica pe Papoulia (presedintele statului elen), pe Diamantopoulou (ministrul educatiei) si alti lideri seculari, nu la Vecernie, nu la Priveghere, ci la distractie. A chemat si trupe speciale MAT, ca sa-i pazeasca.
A dat jos megafoanele bisericii si a inchis usile ei, ca sa nu se auda din afara glasurile crestinilor indignati care au destrunat muzica de seara!!!
Lumea arde, poporul din Elada sufera, toate se vand in tara noastra, iar Arhiepiscopul cu suprema lui clica se distreaza in sfanta biserica!
Indelunga-rabdarea lui Dumnezeu va lua sfarsit la un moment dat, iar furia poporului elin-ortodox ii va rascoli. „GLASUL POPORULUI – FURIA LUI DUMNEZEU”.
Este nevoie de un nou conducator duhovnicesc, un nou Parinte Augustin Kandiotis ne lipseste. Sa nu se bucure insa, pentru ca potrivit cuvintelor respectabilului si pururea pomenitului Parinte Augustin, Mitropolitul Florinei: „Nu vor lipsi din Biserica lui Hristos soldatii!”. Undeva exista un conducator duhovnicesc si-l va arata Dumnezeu, atunci cand zece adevarati crestini – potrivit Sfintei Scripturi – se vor ruga cu credinta.
Respectul pe care odata l-am avut pentru Arhiepiscopul Ieronim s-a evaporat. A ajuns si el din unealta a lui Dumnezeu unealta a globalizarii. Desigur, nu manifesta deschiderile Patriarhului ecumenist Bartolomeu si ale Patriarhului Irineu al Serbiei, pentru ca in Elada exista unii mitropoliti care s-ar impotrivi, dar sa asteptam. Acum, ca s-a rostogolit, il vom vedea si intr-o sinagoga evreiasca. Incet-incet i se deschide apetitul.

(traducere: Fratia Ortodoxa Misionara „Sfintii Trei Noi Ierarhi”, sursa: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=17977)