Dupa Grecia, vine randul Romaniei? Ziarul iudeo-masoneriei de pretutindeni il felicita pe Jeffrey Franks pentru ca FMI a distrus Romania

Bloomberg, considerat a fi ziarul masoneriei evreiesti de pretutindeni, il felicita pe Jeffrey Franks pentru ca FMI a distrus Romania. Cam asta este mesajul desprins dintr-un articol publicat pe 17 decembrie. Seful misiunii FMI la Bucuresti a declarat intr-un interviu pentru Bloomberg ca actualul acord se va incheia in luna aprilie, asa ca Romania poate incheia un acord de tip precautionary. Romania si-a schimbat imaginea de “student mediocru” dupa ce Guvernul a infruntat motiuni de cenzura si proteste pentru a respecta cerintele Fondului Monetar International de a reduce cheltuielile si de a face disponibilizari, afirma Jeffrey Franks.

“Romania avea o reputatie de student destul de mediocru in ceea ce priveste finalizarea reformelor, iar acest program a schimbat aceasta imagine”, a declarat Jeffrey Franks, adaugand ca Romania este vazuta acum ca o tara ce a depus un efort urias pentru a finaliza o serie de reforme foarte dificile, dar necesare. Boardul FMI urmeaza sa se intalneasca la inceputul lunii ianuarie pentru a observa progresul facut de Romania, iar delegatia Fondului se va intoarce in tara noastra pentru a negocia un nou acord care va intra in vigoare in luna aprilie.

Jreffrey Franks a precizat ca noul acord va include noi conditii privind reformele structurale din domeniul muncii, infrastructura si investitiile. “Este foarte clar ca statul nu a fost restructurat complet. Sunt zone in care economia Romaniei inca trebuie sa se reformeze pentru a deveni flexibila si productiva asa cum ar trebui sa fie”, a adaugat seful misiunii FMI in Romania pentru Bloomberg. In ceea ce priveste criza datoriilor suverane care a lovit Europa, oficialul FMI a precizat ca tarile din Europa de Est, inclusiv Romania, nu au fost afectate, dar exista temeri ca zona ar putea fi lovita de efectul de contagiune.

“Ne uitam mereu la posibilele efecte de contagiune. Pana acum, tarile din estul Europei au fost putin afectate de dificultatile altor tari din Uniunea Europeana, dar asta ar putea sa nu mai fie valabil si in viitor asa ca trebuie sa fim vigilenti in aceasta privinta”, a spus Franks. Economia Romaniei s-ar putea contracta cu 1,9% in acest an, in conditiile in care restul Europei isi revine din criza, motiv pentru care criticii guvernului Boc au afirmat ca respectarea cerintelor impuse de FMI, UE si alte institutii financiare internationale tine Romania in continuare in recesiune, mai scrie Bloomberg, a carui redactie l-a felicitat pe Franks pentru “succesele” din Romania.

Sursa: https://foaienationala.ro

Articolul in original:

https://www.bloomberg.com/news/2010-12-16/romania-former-mediocre-student-has-gained-imf-s-confidence-in-2010.html

18 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ce l aş prinde io odată pe iţic ăsta şi i aş da un hectar să mi l lucreze fără apă, fră mâncare doar la hârleţ; adică după ce or făcut praf argentina şi grecia vor şi la noi, nu le ajute Dumnezeu

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ....sa mori de ris, nu alta, asta in ceea ce priveste articolul. In schimb, de acord si cu @fanu.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor privit-il pe jidanoiul asta monstruos,pe clingonianul asta, pe asasinul asta economic cum vine la noi in tara si efectiv ii ordona jidano-tatarului basescu sa ne asasineze economic ca sa ajunga populatia hamesita de foame si in felul acesta sa fie sclava primei plosnite jidanesti care tine o bucata de piine in mina.Din momentul in care n-ea bagat matrozul chior sluga la jidani au si inceput plosnitele sa-si exercite influenta satanica asupra Romaniei prin taierea salariilor si marirea progresiva a impozitelor.In curind viata la oras va fi imposibila,avind in vedere ca orasenii depind de industrie iar industria este distrusa total exact dupa cum a dorit alt jidan mirsav fiu de nkvd-ist petre roman(newlander)spunind pe la inceputul anilor 90 ca industria Romaniei este un morman de fiare vechi.Economia tarii a intrat pe mina jidanilor care au venit in tara sanchi ca investitori in economia Romaneasca,dar de fapt ei au colonizat tara punind mina pe economia ei si in felul acesta detinind economia dicteaza si politica fiindca rotitele statului se ung cu bani iar banii sunt la ei.Fratilor stiu ca trebuie sa ne iubim dusmanii ca asa este crestineste dar eu unul pe poporul acesta nascut din satana nu pot sal vad.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DOAMNE APARA-NE DE VICLENIA SI DE RAUTATEA DIAVOLULUI !

    Dragi masoni evrei,

    Nu va faceti griji ca Dumnezeu va ajuta Romania ca sa-si gaseasca forta renasterii ! Voi nu puteti sa distrugeti sufletul poporului roman care este credinta ORTODOXA ! A spus Dumnezeu, Domnul nostru Iisus Hristos pe care voi nu-l recunoasteti pentru ca este impotriva planurilor voastre diavolesti, a spus ca Biserica Sa nu o vor invinge nici portile iadului !
    Inteleg ca va chinuie diavolul si-mi este tare mila de voi ! Nu veti reusi sa faceti nimic ! Dumnezeu va zadarnici planurile voastre mirsave de ucidere de suflete ! Sunteti slugile unui stapin care este tatal minciunii si al urii ! Acela nu va poate iubi ci numai uri ! Noi, credinciosii crestini care credem in Hristos Dumnezeu Dragostea, slujim Lui pentru ca El ne iubeste ! Slujim Lui pentru ca El este Creatorul, Izvorul nesecat al Vietii, Stapinul a toate cite sunt vazute si nevazute ! Slujim lui Hristos Adevarul Vesnic ! Acest Hristos ne cere insa ca sa va iubim si pe voi, sa intelegem ca si voi sunteti suflete din Suflarea Sa de viata, sa intelegem ca El va iubeste si pe voi desi L-ati rastignit pe cruce si va pregatiti s-o faceti din nou ! Da, trebuie sa intelegem, cu ajutorul lui Dumnezeu ca El va iarta si va iubeste ! Prinurmare si noi trebuie sa va iertam si sa va iubim ! Mila nemasurata pentru sufletele voastre...DOAMNE SCOATE-I DIN INTUNERICUL MORTII ! AMIN !

    Mircea

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rasa jidaneasca este dusmana principiilor de dreptate crestina temelia de sustinere a tuturor statelor nationale.Internationalismul jidanilor se reduce la imperialism exvlusiv de dominare si de aservire a lumii intregi,iar popoarele care nu ii vor sluji pe jidani vor fi distruse.Pretutindeni pe unde au trecut lacustele jidanesti au ruinat au corupt si au ajuns chiar pina a nimici poporul in mijlocul caruia au trait.
    Dotati cu o mindrie luciferica au intronat in toate statele un monopol economic.Subordoneaza economicul exclusivismului si traditionalismului lor specific.
    La noi in tara protejati de francmoasoneria internationala au corupt si indrumat pe unii dintre conducatorii politici pe fagasul intereselor lor materiale si au indepartat de la conducerea tarii pe toti cei care erau morali si nu puteau fi cumparati.Au ocupat la noi pozitii cu totul privilegiate,bucurindu-se de drepturi de care romanii au fost lipsiti,au acaparat toate resorturile vietii noastre sociale economice si politice ceea ce le-a permis luxul tuturor spionajelor imoralitatilor si santajelor.Dupa parerea mea pentru ai moraliza pe jidani,trebuie sa le tai capul la toti intr-o noapte,si a le pune altele in loc in care sa nu se afle nici o idee jidaneasca.
    Toti cititorii acestui comentariu trebuie sa constientizeze geniul rau al acestei rase degenerate,si totodata sa ne reamintim marele adevar sustinut de marele savant crestin Dr.Nicolae Paulescu "Jidanimea e marea primejdie a civilizatiei umane a nationalitatii si crestinatatii"

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DOAMNE IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE-NE PE NOI!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dragii mei,

    Diavolul nu poate nimic, nimc fara ingaduinta lui Dumnezeu ! Prin urmare oricit s-ar stradui si orice ar face, prin credinta noi putem rasturna lucrarea lui in folosul nostru sufletesc ! Dumnezeu, prin poporul evreu si faptele lor, ne incearca credinta ! Nu trebuie sa-i urim caci astfel nu putem urma pe Hristos Domnul ! Sa ne rugam pentru ei, saracii, ca sunt suflete rau chinuite de diavol ! Chinul cel mai mare este ca nu recunosc Lucrarea de mintuire a lui Dumnezeu ! Asadar pe ce drum se afla ei acum ?! DOAMNE LUMINEAZA-I !!!

    Mircea

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Fanu,@Ady,@Mircea, Fratilor ,cata vreme existati unii precum voi care ganditi cu sufletul si nu cu ratiunea,stiu ca Romania noastra nu piere sufocata de nwo prin spurcaciunile iudeomasonilor !Frate Mircea,esti pe un nivel mai ridicat spiritual decat mine si esti un adevarat Crestin Ortodox prin iubirea ta fata de vrajmasi,asa a spus Insusi Mantuitorul prin Rugaciunea Domneasca :"..Si ne iarta noua gresalele noastre,precum si noi iertam gresitilor nostri..." insa eu nu ma pot numi Crestin Ortodox pentru ca momentan nesmerit si mandru pentru Eroii Neamului Romanesc din care provin si eu,nu imi pot iubi vrajmasii care prin "sufocarea Romaniei"nu face decat sa simt ura impotriva lor.Dumnezeu sa ma ierte ca sunt multpacatos si sa lumineze pe tot poporul sau !ORTODOXIE sau Moarte!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Indivizii aceia din imagine, care-si strang mainile, nu sunt cu adevarat oameni, ci vase de necinste. Slugi ale satanei.

    Aceste lucruri se intampla pentru necredinta si dezbinarea dintre noi, si mai ales pentru lenea noastra.
    Lenea si frica ne vor birui pe toti.

    Fereasca Dumnezeu !

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Unde esti tu Tepes Doamne ca punind mina pe ei sa-i aduni in doua cete in masoni si in evrei si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni sa dai foc la puscarie si la noua ordine mondiala de nebuni...AMIN...asa sa fie.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Jeffrey Franks si Traian Basescu fac parte din curvele politice care primesc ordinele de la Sinagoga Satanei si le executa.....
    Ce sa asteptam de la acesti masoni ticalosi si criminali?
    Inghiti-ar pamântul de vii! Sa dispara de pe suprafata pamântului! Aceste plosnite care sug sângele poporului meu român, trebuie îndepartate din guvernul României!
    Porcul de Basescu a tradat întreg poporul, a facut totul pentru a fi reales presedinte si acum preda acest popor criminalilor internationali.
    Piei Satano, Basescule ia-l si pe colegul tau J.Franks si dispareti în fundul iadului! Sa nu mai auzim de voi, satane ce sunteti!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu FMI a dstrus Romania, ci proprii nostri guvernanti, care au dus politici financiare dezastruoase, de incurajare a importurilor si a creditelor in valute externe. Fara aceste aberatii, Romania ar fi putut sa devalorizeze pur si simplu leul fata de euro, si si-ar fi rezolvat astfel multe probleme.

    Si daca mergem un pas mai departe, vina sta in spatele celor care i-au votat.

    Bogdan.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asta este consecinta inevitabila a multor ani de imprumuturi (ale populatiei si firmelor) in valuta si de consum de lucruri de import (in dauna celor autohtone).

    Ce putem face? Acum nu prea multe, raul deja a fost facut, populatia si tara deja sunt datoare vandute. Dar macar sa incercam sa salvam ce se mai poate. In primul si in primul rand, trebuie sa incetam sa mai cumparam produse de import, macar acolo unde avem de ales (mancare, haine, incaltaminte). Hai sa boicotam supermarketurile si ca cumparam alimente de la tarani (nu de la intermediari) din piata, si sa ne asiguram ca sunt romanesti. Daca vom continua sa consumam din import, toti producatorii autohtoni vor da faliment, si noi impreuna cu ei :(.

    Apoi sa nu mai facem credite in valuta.

    In afara de asta, situatia bugetarilor nu e deloc roza nici ea, avem de 2 ori mai multi decat in 1990. Problema nu e neaparat numarul, ci daca avem de unde-i plati fara a ne imprumuta...

    Bogdan.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dragi prieteni
    Romania nu poate fi distrusa
    Romania are ceeace ei nu stiu ;PUTERE SA RENASCA
    Romania e invidiata
    Romanie e visul tuturor
    DAR VA FI A NOASTRA CEI CU GAND CURAT SANT PRIMITI AICI (ceilalti deja au intrat in proces de autodistrugere)

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    2betivi ordinari si mai rau e ca dementu ala de traian basescu,chipurile presedintele tarii noastre care ar trebui sa ne apere interesele mai mult ne afunda in datorii.pai daca el are un hotel in dubai de3miliarde de euro impreuna cu sirena lui elena udrea ce sasi mai faca giji de restul cetatenilor acestei tari?

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dragii mei,

    In mod paradoxal dar sa stiti ca iubirea cu care iubim pe aproapele (toate sufletele) este Puterea cu care putem invinge moartea ! Cu altceva nu avem nici o sansa...DUMNEZEU ESTE DRAGOSTE ! DRAGOSTEA A INVINS MOARTEA CIND MINTUITORUL LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS A INVIAT !!!

    Vedem suflete de-ale lui Dumnezeu ca merg inspre iad, nu se poate sa nu ne fie Mila de ele !
    Daca acestea ne fac sa suferim este din putina noastra credinta ! SFINTII INCHISORILOR PRIN CE CHINURI AU TRECUT ?! Dar au pastrat Dragostea vie in inimile lor, au iertat si Dumnezeu I-a facut Sfinti ! Ei au inteles ca suntem trecatori in lumea aceasta si si-au pus toata nadejdea in cele Vesnice, in Dumnezeul cel Vesnic Viu ! Cu ochii inimii tinta la Hristos, nu i-au biruit chinurile vremelnice !
    Trebuie sa invatam de la ei rabdarea, increderea neclintita in Dumnezeu si Mila sincera pentru sufletele ce sunt pe calea mortii ! Nu I-a dat Dumnezeu degeaba neamului Romanesc ! Ni I-a dat ca sa avem exemple vii, aproape de noi !

    DOAMNE AJUTA !

    Mircea

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Stefane draga,

    am uitat sa-ti spun,
    eu sunt un pacatos si un nevrednic, sunt inca departe de Dragostea ce as vrea sa am...

    Dar ma consolez cind imi amintesc ca Domnul nostru Iisus Hristos a spus ca pentru pacatosi a venit, sa-i vindece (de patimi si sa-i ierte de pacate) !

    DOAMNE AJUTA !

    Mircea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*