Cadou sau capcana de sfarsit de an: Guvernul amana pe termen nedefinit introducerea cartii electronice de identitate​

O fi din cauza birocratiei renumite de la noi, o fi din cauza ca nu suntem acceptati in spatiul Schenghen sau pentru ca se va trece la pasul urmator: implantul cu cip? Raman insa cardul de sanatate cu cip si semnatura electronica, ambele obligatorii. Asadar, nu lasati garda jos. In Italia, cel mai important document, fara de care nu poti face nimic  este cardul de sanatate (pentru ca e singurul document care contine codice fiscale – absolut necesar pentru orice tranzactie – si evident are si cip), nu buletinul. Se pune intrebarea: Atunci cand vor fi pregatiti sa emita aceste carti de identitate se vor mai pastra variantele fara cip? Iata stirea:
Guvernul a decis sa amane pe termen nedefinit introducerea cartii electronice de identitate, document care trebuia sa fie emis incepand cu anul 2011, invocand lipsa conditiilor tehnice si financiare si nevoia unei “proceduri simplificate” care sa evite incalcarea altor termene de eliberare a actului, informeaza Mediafax. 

Termenul prevazut initial pentru introducerea acestui document era de 1 ianuarie 2003, prelungit succesiv de Executiv pana la 1 ianuarie 2006, ulterior pana la 1 ianuarie 2009 si, in final, pana la 1 ianuarie 2011.
Extinderea termenului a fost explicata de fiecare data prin faptul ca indeplinirea acestui obiectiv este conditionata de modernizarea Sistemului National Informatic de Evidenta a Populatiei si ca platforma-pilot de constituire a sistemului informatic pentru emiterea cartii electronice de identitate va fi realizata incepand cu 1 iulie 2010.
Prin ordonanta de urgenta aprobata la finalul acestui an, Guvernul a decis insa sa abroge atat termenul de 1 ianuarie 2011 prevazut pentru introducerea cartii electronice de identitate, cat si data de 1 iulie 2010 stabilita pentru realizarea platformei-pilot de constituire a sistemului informatic de emitere, hotarand ca aceste doua termene vor fi fixate la un moment dat, prin hotarare de guvern.
In aceste conditii, Guvernul a mai decis ca asigurarea institutiilor publice cu echipamente si programe informatice specifice va fi realizata in termen de 18 luni de la data punerii in circulatie a cartii electronice de identitate in municipiile resedinta de judet, in 3 ani de la aceasta data in celelalte municipii si orase si in 4 ani de la aceasta data in comune.

10 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    poate că vor doar să le ceară naţiunea română în genunchi ca unică necesitate a vieţii călduţe SAU poate că vor să perfecţioneze îndoctrinarea atât de bine încât fascinaţi pavlovienii biometrici cot la cot cu gregarii iecumenişti să le accepte cu o plăcere absolut vinovată şi mai ales irevocabilă...

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta. Puterea este exponentul constiintei natiunii. Pina la venirea puiului de tarfa la putere, puterile asa cum sunt ele , pot fi indreptate prin intoarcerea oamenilor la Dumnezeu. Ei sunt prinsi intre jupanii din umbra care in marele lor curaj isi plimba bojogii prin intuneric ( dresand lobbisti care sa le scuipe sloganurile peste tot prin lume), si nemultumirea populara care ii pune si ea la zid. Asta ii face sa se desprinda tot mai mult de oamenii care i-au ales si sa a se inchine alora cu bojogii. Nu ca ar fi victime, ori ca nemultumirea populara ar fi nejustificata. Multi stiu bine ce fac. Unii cred ca este treaba curajoasa sa mearga cu un tembel, pe care Hristos l-a facut sa sara ca un porc in mare. Altii nu au pe unde scoate camasa si se supun, pentru ca apostazia este generala, nu mai exista lupta duhovniceasca, bestia prinde putere si omoara la toate nivelele, iar ei sunt primii care pe care ii ataca pentru ca daca ii doboara pe ei pe multi prind in plasa, acaparand puterea legitima a unei natiuni. Nemultumirea populara este si ea justificata insa daca ea nu este canalizata pe un fagas duhovnicesc este risipa.
    De aceea eu cred ca Biserica noastra are datoria sa-si assume lupta duhovniceasca pe linga rugaciune, sa nu faca nici un compromis cu apostazia institutionalizata prin consiliul mondial al bisericilor ori cu nici o putere politica. Trebuie sa indrume puterea lumeasca, separate insa de ea.

    Daca in ultima instanta, dincolo de orice opozitie sociala sunt introduse aceste infectii , ele pot fi boicotate---rupte, distrus cipul, pacat de banii risipiti in timp de criza, dar sub nici o forma nu trebuiesc primite aceste cipuri. Daca sistemul este boicotat, atunci cei in cauza care il promoveaza trebuie sa gaseasca solutii alternative. Sunt multi oameni care se inchina fiarei, din frica, intimidare, ori pur si simplu pentru ca ea initial pare sa deschida un univers nou de "posibilitati". Intai vine cu nalucirea comoditatii tehnice, apoi dupa acest prim nivel de acceptare vine cu o jungle intreaga de posibilitati. Cei care se fac duh comun cu ea ajung sa fie “lei” in jungla, dand mortii pe cei care nu intra in joc, scuipand sloganele in care au fost dresati sa creada, vanzand, spionand, barfind, marginalizand social. Cam ce s-a intamplat in Romania in periaoda bolseviva a comunismului, dar chiar mai rau, pentru ca duhul sta este mai puternic, si vine cu promisiuni de multe libertati sip e multi ii face robi. Treptat insa cei care merg in desfrau cu ea ajung din ce in ce mai legati in duhul ei, pina cind vor lepada si cea din urma frantura de demnitate si libertate si vor primi pecetluirea. Dumnezeu le va da tot felul de avertismente ca ei sa renunte la nelegiuire si sa se faca oameni demni si liberi prin puterea buna a Lui Hristos. Cei care nu vor asculta aceste avertismente, vor fi dati satanei cu care au ales sa se prostiteze, si-si vor incepe muncile iadului inca de aici de pe Pamant.
    Acum se face propaganda intensa a utilitatii "sistemului" tutei...cica este pentru securitate...Acolo unde propaganda nu prinde intervine santajul politic si economic…”dom’le daca nu joci cu boii comunali nu te integrezi…ramai afara…” Adevarul este ca ramai in NORMALITATE, desi in timpurile aeste normalitatea este discreditata si incriminate. Cei care au fost re-educati in spiritul nebuniei ei cheama intunericul lumina si vice versa. Acesti raspandaci si aplaudaci ai ideologiei globalinshatoare sunt o reproducere a clasei bolsevice care credea ca 2+2 fac 5 , dar mult mai spalati pe creier ca aceea, daca se poate imagina asa ceva. Oamenii astia nu au scuza nebuniei, desi s-au facut nebuni, pentru ca ei au ales de buna voie acest drum. Ei vor avea grea pedeapsa de la Dumnezeul puterii daca nu se trezesc din abtiguirea lor si din desfranarea lor cu tuta pentru ca ei dau cu buna stiinta pe altii mortii. Sangele celor care mor in prigoana nelegiurii merge la Hristos, iar cei care se fac duh comun cu curva vor incepe muncile din aceasta viata.

    Cum am mai spus, ei fac rau oamenilor care nu traiesc in mintea bolnava a tarfei si a fiarei, marginalizandu-i social, intorcand totul pe dos, folosinf informatia jefuita prin mijloace ilicite impotriva lor, mintind, falsificand acte, furand, defaimand.... Ei sunt oameni bolnavi, suflete pribege care in ratacirea lor spre nicaieri au fost acostati de diavol si formatati sa fie unelete ale lui. Ei raspandesc mentalitatea fiarei in scoli, in institutii, peste tot pe unde sunt otravesc, si culmea sunt promovati si sustinuti de jupanii lor din umbra, pentru ca stiu sa se supana pentru privilegii. Totul evident sub masca deplinei legalitati...aici s-a ajuns prin adoptarea culturii fiarei nebune. Ei luvreaza diligent la intoarcerea oamnilor unora impotriva altora, perspectiva lor in viata este cea a conflictului, si in asta se face re-educarea sociala, dar nu in spiritual afarii si afirmarii adevarului, ci in scopul semanarii urii, a barfei, a dezbinarii.

    Chestia asta este generala, este GLOBALA, ca tot se adora termenul asta ,si prinde cel mai bine unde apostazia este mai mare si unde desfraul este ridicat la rang de lege, si unde orice mascarisi cosmic trece drept mare eliberator... In tarile cu traditie crestin-ortodoxa nebuna loveste cu furie mare, pentru ca aici este luptata de oameni cu puterea Duhului Sfant. Caderea acestor tari la jugul boilor comunali care merg dupa tuta este chiar mai grava decit a tarilor care s-au impuscat in picior prin apostazie, pentru ca aici Dumnezeu a lasat Revelatia intreaga, deci oamenii sunt informati si responsabili.

    Tarfa aceasta mare cutra a babilonului vrea desfraul sa fie generalizat, de aceea parlamentele care se prostitueaza cu ea legifereaza si promoveaza viciul iubit de cutra. Tarile care se inchina curvei si dementuluu care o poarta par a fi mai "avansate", privilegiate..pentru ca este mai usor sa mergi cu curentii decit impotriva lor si sa jegmanesti prada bogata urmand inclinatia timpului in care traim. Acesta este mare lasitate, este sub demnitatea umana, este specific mentalitatii duhului intunericului care este murder, las si loveste pe la spate si se bazeaza pe efectul de masa, al nebuniei induse. Multi dintre acesti viteji isi vor lua grea pedeapsa de la Dumnezeul Puterii inca din aceasta viata, iar altii vor canta prohodul curvei si al fiarei care o poarta , atunci cind la porunca Lui Hristos oamenii se vor intoarce si ii vor da dublu pe capul ei damnat, pe fruntea ei tembela.

    “Moralitatea” tutei este de a incuraja pe langa desfrau, jaful, genocidul acolo unde mai exista inca mentalitate sanatoasa, aproape de legea naturala pe care Dumnezeu a pus-o pe pamant. Acest genocid si jaf nu ar fi posibl daca nu ar exista cozi de topor locale, care pentru visate privilegii se prostitueaza si isi vand oamenii.

    TUTE ale mortii inconjoara Biserica Lui Hristos si-i defaimeaza pe sfintii Bisericii si pe preotii care nu au cazut. Li s-a dat chip si infatisare. Este fiara depsre care se vorbeste in Aopcalipsa ca are chip, ei sunt dracii despre care Parintii Duhovnici ai Ortodoxiei spun ca s-au urca pe suprafata PAamtului. Multi ii primesc ca pe niste eliberatori si se inchina lor si sunt impresionati de mascariile lor, de aceea intra robi lor, intr-un gand cu ei. Durata lor pe Pamant este scurta si este spre muncirea lor, dar pe multi pot sa-i insele, pentru ca li s-a dat aceasta libertate pentru a se desparti graul de neghina si a se alege raul prin rau. Pot sa ucida pe cei care nu li se inchina, dar nu pot lua sufletul daca este unit cu Hristos, si dupa ce ucid se duc in locul gatit de Dumnezeu pentru mizerii cosmice ca ei.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    S-a amanat lucrarea raului.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "O fi din cauza birocratiei renumite de la noi, o fi din cauza ca nu suntem acceptati in spatiul Schenghen sau pentru ca se va trece la pasul urmator: implantul cu cip? Raman insa cardul de sanatate cu cip si semnatura electronica, ambele obligatorii."

    Nu cred ca ne grabim careva sa le primim, nu?

    Si ce inseamna obligatoriu? NIMIC NU ESTE OBLIGATORIU, atata timp cat nici Dumnezeu nu ne obliga la nimic; dar, poate, se vor gasi mai tarziu destui care sa justifice luarea acestor acte prin faptul ca au fost obligati.

    Nu este cazul sa le facem jocul de a ne obliga, celor pe care i-am votat, in a caror platforme electorale nu erau trecute astfel de programe. Deci NU SUNTEM OBLIGATI !

    Ne trebuie doar CURAJ, si atat. Si pe cei curajosi Domnul ii ajuta !

    UN AN NOU CU BUCURII SI SANATATE, SI SARBATORI CU BUCURIE MAI DEPARTE !

    Doamne ajuta !

  5. Tardea Raluca Diana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este o manipulare stupida!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta! Am citit azi ca incepand de la 1 ianuarie 2011 cărţile de muncă tradiţionale dispar şi au fost înlocuite cu baze de date electronice la care angajatorii au acces pe baza unui user şi a unei parole.
    Din cat am citit nu am remarcat sa fie vorba de eliberarea unei carti cu cip ci doar ca informatiile vor fi incluse in baze de date electronice. Este vreun pericol daca trebuie sa ma angajez? Doamne ajuta!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Amanarea dupa cum bine ati spus nu inseamna renuntarea la implementarea satanicelor cipuri din partea slugilor masonice.Dar nici noi nu renuntam la lupta pentru Ortodoxie,nici vii si nici morti pentru ca avem generatii in spate mai luptatori decat noi ! Aduceti fratilor de la Aplogeticum in continuare la cunostinta Romanilor,toata infama si urata spurcaciune ce bantuie in lume prin slugile ei si chiar si de prin BOR ! Nu va lasati ca suntem langa voi,si suntem vii ! ORTODOXIE sau Moarte !

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La multi ani pentru toate surorile mele si fratii mei intru Domnul ,care maine isi bucura apropiatii prin praznuirea Sfantului Ioan Botezatorul al carui sfant nume il poarta!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa ne ajute , ca tare mai suntem pacatosi - DESTEAPTATE ROMANE

  1. Pingback: Guvernul amana pe termen nedefinit introducerea cartii electronice de identitate « Actualităţi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*