Atacul tortionarilor jidovi merge mai departe: CNA este pus la colt sa ancheteze emisiunea in care martirul neamului Corneliu Codreanu a fost elogiat de Ion Cristoiu

Totul a plecat de la aceste secvente, in care ziaristul Ion Cristoiu aprecia pe singurul comandat al Miscarii Legionare, Capitanul Corneliu Zelea Codreanu, pentru incoruptibilitatea sa, cu toate ca i se propusese de catre Carol al II-lea sa vina la guvernarea tarii.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Ks0mqFIkycg]

Ca unul care a studiat toate dosarele SRI despre Corneliu Codreanu, ziaristul Ion Cristoiu nu a gasit ceva de condamnat la marele roman, ci dimpotriva a fost impresionat de personalitatea lui de om politic al vremii, ceea ce nu mai gasim la niciun politician din vremea noastra. Ei bine, au fost de-ajuns aceste aprecieri pentru ca aparatul de monitorizat al jidanilor sa se sesizeze prin mai multe acuzatii, printre care cea mai scabroasa din istoria omenirii, cea de antisemitism. Si chiar nu era cazul fata de Capitan. Stim ca holocaustul adevarat a fost cel comis de comunisti – holocaustul rosu si a facut sute de milioane de victime la nivel mondial. Iudeo-francmasoneria a stat la baza acestor conflicte si are in continuare drept obiectiv reducerea populatiei globului si crearea unui stat mondial condus de “mesia” lor, antihrist. Poporul evreu se va intoarce la singura cale de mantuire, la Ortodoxie, insa jidovii ce L-ar rastigni din nou pe Iisus nu inceteaza holocaustul satanic si crimele impotriva umanitatii.

Maine CNA va ancheta acest caz si foarte probabil ca sa fie sanctionata realizatoarea emisiunii, Eugenia Voda. Conducerea TVR deja s-a dezis de afirmatiile d-lui Ion Cristoiu.

Va rugam sa trimiteti emailui de sustinere la urmatoarele adrese ale CNA: [email protected], [email protected], [email protected]

15 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pai, da, e normal intr-o tara cu o conducere anormala! CNA nu sanctioneaza reclamele care batjocoresc crestinismul si bunul simt, nu , fereasca sfantul! In schimb sanctioneaza pe cel care lauda sau macar nu blameaza pe eroii nationali si iubitori de neam si de tara!
    Rusine!
    Am ajuns sa vedem "uraciunea pustiirii in locurile prea inalte", si tot ne intrebam: Dar oare asa e? Oare nu suntem noi fanatici? oare nu exageram?
    Rusine noua, care nu reactionam la batjocura facuta neamului nostru, credintei noastre, bisericii noastre!
    Am ajuns de toata ocara!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    la multi ani parintelui Nicoale Tanase pentru ca nu are loc la televezor de nicolae guta, nicoleta guta si alte "somitati" inca in viata.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne, câtă falsă istorie ne a fost predată şi câte minciuni i au fost puse pe umeri căpitanului, Doamne ce exemplu avem în Corneliu Zelea Codreanu de ORTODOXIE şi românism, mişcarea a fost ortodoxă şi română, iar vremile de astăzi sunt atât de asemănătoare cu cele de atunci ŞI AVEM DATORIA să îl avem exemplu de CREDINŢĂ ORTODOXĂ, DEMNITATE ŞI ONOARE pe căpitan.

    Doamne, ajută

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Salutare!

    Noi nu umblăm cu jumătăți de măsură, domnilor. Ce este da, da, ce este nu, nu. Corneliu Zelea-Codreanu nu a fost fanatic sau vreun romantic al ideilor şi idealurilor vremii, naţionaliste sau de orice alt tip, a fost Omul vremii sale. Român adevărat din Români adevăraţi, codrean din codrii săi verzi după care îi tremura inima la simpla vedere înălţătoare şi prea îmbelşugată a acestora. Român cu majuscula de rigoare. Căpitanul trezit din adâncuri de Sabia arzătoare a Arhanghelului Mihail. Privirea sa era pătrunzătoare şi tremurai la simpla atingere a acesteia. Prezenţa sa - tăcere deplină - gr[ia mai multe dect ar putea fi spuse prin viu grai. simpla sa prezenţă era foc şi scânteie vie ce te pătrundea până la suflet, încât nu puteai decât să zici - Iată aci, pe aste vechi meleaguri, trimisul Arhanghelului din Ceriu.
    Aşa tată! El dorea şi căuta cu tot dinadinsul înnoirea omului vechi, atingerea potenţialului de Român ce stă ascuns în vine, mare moştenire lăsată în taină de la strămoşii noştri - vitejii Daci, Bărbaţi nemuritori.

    Să trăiţi!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oameni,hai sa intelegm mai bine care sunt problemele.

    1.Aceste atacuri sunt lansate cu un anumit scop.Monitorizeaza atent ce site-uri sar in apararea Capitanului si a Miscarii Legionare(asta cade in sarcina STS-ului).Astfel de articole sunt puse la dosar pt viitor.

    2.Cristoiu a declarat ca el este om de stanga si un marxist convins.Stati calmi ca nu la apucat pe el brusc dragostea de Capitan,el a sugerat ceva f periculos:"Codreanu nu era in stare sa ajunga la putere.Era cam slab..."Ceva de genul acesta.Cristoiu a scris o carte timp de doi ani de zile,cartea a fost sponsorizata de...CINEVA!!!Cartea a fost comandata pentru a sugera anumite idei:"Daca nu a reusit Codreanu cu a lui Miscare Legionara,altii nu au sanse deloc sa reuseasca mergand pe acesta linie.Am discutat si noi aceasta problema cu foarte multi oameni si am ajuns la anumite concluzii.

    3.Se vede de la o posta ca este o facatura care urmareste anumite scopuri.Cum ar fi ca si noi si Apologeticum,incepand de maine,sa ne apuce brusc dragostea de Che Guevara?Nu este ceva anormal?Un jurnalist ca,Cristoiu care este o vulpe batrana,aveati impresia ca nu stie la ce se expune?!

    4.Pe viitor sa fiti mai atenti la anumite informatii.Omul,mai ales unul cum este Cristoi,nu se schimba el cu una cu doua.Doamne Ajuta.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu am trimis deja la tvr sustinerea mea pt dna eugenia voda. o sa scriu si la cna. va rog, daca scrieti la cna despre asta, nu uitati sa scrieti si despre interzicerea reclamei la red bull! e o oroare, o blasfemie!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aceiasi oameni care au primit dispozitie de la ceausescu sa darame Biserica Sfanta Vineri din Bucuresti si care nu vor sa se reconstruiasca la loc,azi sunt pe culmile puterii de unde ca niste iude si tradatori de tara cum sunt,permit din lojele cna-ului sa se difuzeze reclame hulitoare si emisiuni gen bendeac ,acest gandac de bucatarie care spurca tot prin simpla atingere(antena 1 a difuzat o emisiune unde este parodiat Insusi Mantuitorul la Cina cea de Taina),sau badea m.acest refulat si ateu convins.Emisiunile in care se fac referire la Eroii Neamului Romanesc,sunt anatemizate si infierate cu o manie tipic....proletara si de catre cine,tocmai de aceia care ar trebui sa pastreze vie toata Istoria Neamului Romanesc ! Carui popor de pe fata pamantului care inca nu ne-a inghitit de rusine,ii mai este interzis dreptul la istorie ? Carui neam din lumea asta vremelnica,ii este interzis sa isi comemoreze eroii ? Si care oameni sanatosi la cap, isi bat joc de fundamentul unei credinte fara a fi lapidat nu cu pietre,ci ingropat de viu ? Istoria Neamului Romanesc nu piere atat vreme cat mai suntem Romani si daca este voia Domnului,trebuie sa stim sa traim Ortodoxia intr-un cuvant laolalta cu Istoria Neamului,prin marturisire,la fel cum au facut-o si acesti Sfinti Martiri ai temnitelor bolsevice,Sfinti pe care acesti vanzatori de tara ne interzic sa ii pomenim pe undeva ca suntem catalogati drept extremisti ! Pai "onorabililor"din cna,atunci extremist este si Decebal cand si-a aparat Dacia,extremisti au fost si Mihai Viteazul,Vlad Tepes,Stefan cel Mare cand si-au aparat tara si credinta,extremist a fost si cel care v-a descris apoteotic in versurile sale,Mihai Eminescu,si extremisti suntem toti Romanii care suntem Crestin Ortodocsi la fel cum au fost C.Z.Codreanu,V.Gafencu,N.Crainic si toti acei Sfinti care au indurat toate chinurile lumii dar nu s-au lepadat de Hristos la fel cum poate cu voia Domnului,o vom face si noi ! ORTODOXIE sau Moarte !

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Modul cel mai corect de a afla cine au fost legionarii cu adevărat şi prin ce suferinţe au trecut, este să citim cărţile scrise chiar de ei. Adaug mai jos o listă cu o parte din aceste cărţi.

    Pentru legionari – Corneliu Zelea Codreanu
    Un an lângă căpitan – Ilie Tudor (tatăl lui Tudor Gheorghe)
    Amintiri din mlaştina disperării – Dumitru Bordeianu
    Sfântul Închisorilor – Moise Iorgovan (monahul de la Oaşa)
    Întoarcerea la Hristos – Ioan Ianolide
    Imn pentru crucea purtată – Virgil Maxim
    Amintiri din întuneric – Preot Nicolae Grebenea
    Raza din catacombă – Liviu Brânzaş
    Deţinutul profet – Ioan Ianolide
    Brazii se frâng dar nu se îndoiesc – Ion Gavrilă Ogoranu
    Închisorile unui preot ortodox – Zosim Oancea
    Bucuriile suferinţei – Preot Dimitrie Bejan
    Experimentul Piteşti – Traian Popescu
    Părintele Voicescu, Un duhovnic al cetăţii – Ioana Iancovescu
    Din temniţe spre sinaxare – Materiale adunate de un grup de preoţi, teologi, scriitori.

    În aceste cărţi veţi găsi adevărul relatat în special de legionari sau povestit de aceştia anumitor persoane. Sunt sigur că acei care au o imagine proastă despre Mişcarea legionară, şi vor citi aceste cărţi, şi-o vor schimba radical.
    Doamne ajută.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Stefane,ai toata sustinerea unui ardelean pina in maduva oaselor ! Cristoiu este un nemernic !

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    AFARA JIDANII DIN TARA !!!!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DOAMNE AJUTA FRATILOR

    mi-e dor sa mai aud ,sa mai vad o fapta buna fratilor,am ajuns o natie de oameni falsi nu sti pe cine sa crezi si ce sa crezi.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pai nu este limpede ca se urmareste desfiintarea emisunii Profesionistii?
    Eugenia Voda a pus in evidenta faptul ca Romania are nu doar mari valori intelectuale, ci si de constiinta.
    Cei ce vor reducerea poporului nostru la notiunea de "mase" au interesul sa stearga din memoria viitoarelor generatii marile personalitati. Si mai este ceva, realizatoarea pune intrebari directe si incomode unor invitati care se auto impun in emisiune.
    Cine a urmarit interviul cu Norman Manea a realizat ca mana lunga a evreimii va incerca sa o loveasca.
    Nu cred in curajul si independenta vecinului de scara al lui Virgil Magureanu.Este inteligent dar, versatil.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    emisiunea d.nei EUGENIA VODA este cred ca una dintre cele mai interesante si documentate emisiuni de televiziune din jalnica noastra tara.Invitatii dansei sant oameni deosebiti ai natiei noastre.Documentarea inaintea emisiunii este de o calitate deosebita.Parerile invitatilor le apartin -(totuasi santem inca natie libera)-cele personale ale privitorilor sant si ele o diversitate. o emisiune similara -ca exprimare dar nu si calitativa a exprimarii si a celor intervievati o gasim si la postul,,moldovenesc''-jurnal TV-la ora 23.00-interanta ca opinii a unor oameni sampli,necomplexati .

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    catre stefan
    -de unde stii tu ca poporul roman a fost ortodox ?-ma intreb oare peste 1000 ani cum se va spune despre aceasta religie-schismatica-ca sa nu mai vorbesc despre aberatiile coranului,iudaismului -oare ganditorii greci antici or fi fost niste tampiti?

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    iubesc basarabeni f.mult pentru simplitatea lor ,pentru puritatea caracterului romanesc -ospitalitate ,tenacitate,dar trebuie sale dam o haina mai noi cei ramasi in tinutul mama si nu sa le luam si haina de pe ei (cum banuiesc ca privesc f multi unirea restului de tinut romanesc -r.moldova)
    Oare cei ce privesc steagul r.moldova (cei de acolo) isi pun intrebareade ce oare seamana cu cel din dreapta Prutului.
    Oare la istorie invata si despre Mihai Viteazul,Cuza cam pe unde a fost domnitor ,despre Victor Babes,Il.Calariale -vad ca pe hartile orasului Chisinau apare str.Dacia ...,ce o fi cautat Stefan cel Mare pe la Suceava ...in alt stat decat Moldova lui Voronin (vestit moldovan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*