Un mason de gradul 33 dezvaluie lucruri socante despre UE si papa

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=PpCMB5syQyY]

E bine de stiut ca asemenea persoane nu pot fi de incredere in totalitate, caci unul dintre planurile masonilor este de lansa ei insisi dezvaluiri socante despre masonerie, in care strecoara minciuni pentru a ne duce pe piste false.

Restul interviul il gasiti aici.

27 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    VIDEO (si transcriptul): Adevarata fata a lui LEO ZAGAMI … Veti intelege de ce YOGA ESOTERIC il promoveaza pe acest asa zis EVADAT din MASONERIE. Veti intelege astfel mai bine articolul “Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale””

    http://saccsiv.wordpress.com/2010/07/06/video-si-transcriptul-adevarata-fata-a-lui-leo-zagami-veti-intelege-de-ce-yoga-esoteric-il-promoveaza-pe-acest-asa-zis-evadat-din-masonerie-veti-intelege-astfel-mai-bine-articolul-%E2%80%9Cult/

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da, asta e tactica lupului, se preface ca vine de cateva ori, si la urma chiar vine. Se numeste diversiune, in termeni militari.

    Tactica in sine nu e neaparat diabolica, depinde insa cine si in ce scopuri o foloseste. Au folosit-o si domnitorii romani impotriva turcilor, simuland de multe ori atacuri false.

    Bogdan.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mmmmm.....

    Eu nu am incredere in "dezvaluirile" ...nici unui mason.....sau ca...ar exista posibilitatea....ca "acela" sa...iasa din masonerie...si sa dezvaluie din...secrete....si...sa mai traiasca...mai mult de o....saptamana...sa zicem....

    Hai sa fim seriosi !.....

    Da...bine , povestile sunt interesante....multe din ele le cunoastem...le intuiam si noi...dar...tot povesti raman....

    Cum era acel banc...care se potriveste perfect aici :

    Cand Itzic este intrebat de catre Strul unde se duce...Si Itzic ii rapunde ca la Tecuci....pentru ca Strul sa creada ca va merge la Botosani....iar el de fapt...tot la Tecuci se va duce....

    Doamne ! iarta-ne...si...ajuta-ne...

    Sa avem inima buna ! si...Dreapta Credinta !

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Intr-adevar nu se stie care e scopul acestor dezvaluiri desi ceea ce se prezinta este real, se intampla sau se va intampla asa cum sunt si profetiile Sf.Parinti...Cred ca ''stapanii''lumii nu mai au de ce sa se ascunda pentru ca sunt foarte aproape de a-si atinge telul, lucru pe care il spunea si Pr.Iustin. Nimic nu e intamplator.Sa ne ajute bunul Dz sa rezistam incercarilor grele care ne asteapta!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da auzisem de acest Leo Zagami cu mult inainte sa gasesc blogul acesta sau pe cel a lui saccsiv.Da,am urmarit o parte din interviuri si mie mi s-a parut un oportunist ce a trecut dupa cum ii servea interesul de la catolicism,la islamism(pe care insa la- demascat destul de bine de altfel).Si ceea ce m-a frapat de la bun inceput este ca desi face el pe disidentul ca l-a rididcat politia si i-au luat niste documentatii cum de l-au lasat totusi in viata daca a lucrat pt cei mai rai si puternici oameni ai planetei.Cum de l-au lasat asa pur si simplu sa "evadeze"?Eu cred ca este un agent de dezinformare(gen Alex Jones,David Icke),lasat "scapat"asa din intamplare sa indice niste posibil vinovati adica masonii cei rai -satanistii(de parca aia buni or fi altfel). Dar nu mare mi-a fost mirarea cand intru pe siteul lui: http://www.leozagami.com/ si aflu ca de fapt el s-a reintors in masonerie cu gandul sa o "reformeze"ca exista chipurile masoni buni....Concluzia e clara.Bsca intr-un interviu blasfemis spunand ca Domnul nostru Iisus Hristos nu e decat un mare initiat si ca extraterestrii au fost aici din toate timpurile si ca sunt prietenosi ca ne vor binele vrajeli de astea...El face pe masonul bun ca sa ii prinda in lat pe cei naivi...ca ce sa spun initial masoneria era bine intentionata bla bla bla.Faptele vorbesc de la sine.Si tot asa indica ca si tinta falsa de genul ca iezuitii si Vaticanul conduc MASONERIA iar Rothschild si Rockefeller sunt marionetele sale …
    Dumnezeu sa ne lumineze ca iluminatii sunt ceilalti!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La asta se vedea ca este cam "pe dos".Am postat si noi toate clipurile cu el acum ceva vreme.Dar genul acesta de persoane sunt prea pe fata...si cu "Trilaterala" la fel...la banii si puterea de care dispun oamenii respectivi se puteau intalni oriunde pe acest pamant...inselarea sa nu vina din alta parte...masoneria sa fie doar o interfata a unor societati cu mult mai nocive si distrugatoare...prea a iesit masoneria la suprafata...prea sunt "promovati" peste tot...aici trebuie sa ne gandim

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si in Romania sunt o gramada de masoni care injura masoneria la orice colt de strada...sunt niste lucruri facute cu cap...vorba despre o psihologie inversa...injura,injura,injura...lumea ajunge la un moment dat sa fie scarbita de masoni...pe urma nu mai dau importanta masonilor...si asa au reusit sa-si indeplineasca planurile...vor rade cu gura pana la urechi cand vor auzi de masoni...si acesta este un pericol ffff mare...

    @admin

    compara acesti doi ani: 1717 si 1927

    Stii destul de bine la ce ma refer...si zilele sunt la fel...

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai oameni buni, chiar nu mai avem pic ded simt critic? Asta e dus cu pluta rau -- se crede imparatul Europei, e convins ca va fi intronat in 2012, se crede Mesia la a doua venire, se identifica si cu Iisus ...
    Priviti si va lamuriti:
    http://www.youtube.com/watch?v=6z7O7UZxipM

    Chiar nu avem nimic mai util si mai presant de facut decat sa cascam ochii la toate prostiile? Iar dvs, cei care administrati blogul, nu vedeti ca aiurelile astea pe care le propuneti ca "subiecte bomba" de mare incarcatura duhovniceasca sunt daunatoare?

  9. Tardea Raluca Diana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Intr-adevar,....are o fata de suina vorbitoare,tipic de mason.Cand vor sa dezvaluie ceva,pregatesc acesti nemernici altceva,mai inspaimantator,de-a dreptul diabolic.Ma intreb:ce mai urmeaza?

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=6z7O7UZxipM

    Uitati-va aici la el cum blasfemiaza si ce tampenii debiteaza, mai ales spre finalul videoclipului, si poate o sa va faceti o impresie mai clara despre el.
    Ascultati cu atentie ce sustine de la minutul 1:47.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este probabil foarte adevarat, insa Parintii spun ca, pe diavol sa nu-l crezi nici atunci cand iti spune... adevarul. Deci... cine are urechi de auzit, sa auda!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu unu cred ca folosesc psihologia inversa si incearca sa creeze un haos total controlat. Tot ce zice acest om este adevarat oricum adevarul nu e nici macar 10% dezvaluit. Normal ceea ce stii nu te prea sperie, fiind atatia ani tinuti in secret si acum cand sunt atata de mediatizati numai par chiar asa o amenintare pentru restul lumi. Traim intr-o societate care e plina satanism si incultura.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Credem si ne place sa credem ca traim in democratie dar defapt traim intr-un comunism modernizat. Acceptam sa fim monitorizati si nu ni se pare ceva rau a fii urmariti orice pas pentru ni se spune ca e pentru siguranta noastra si sincer eu nu ma simt mai in siguranta cu nimic.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pe data de 26 octombrie 2010 pe tvr 2 la ora 18:30 emisiunea "Puterea Legii" prezentatorul, o doamna blonda, a avut ca invitat un barbat al carui nume nu il retin, interesant insa era faptul ca pe ecran a aparut ceva de genul "x-ulescu grad 33 in ritul .... ", decorul fiind cel care mi-a atras initial atentia. De atunci tot incerc sa gasesc inregistrarea acestei emisiuni insa nu apare nicaieri. Interviul era in limba romana si acest maxon expunea si explica ce se va face si cum in societate, care sunt trendurile si ce ar trebui sa credem.

    Poate totusi cineva are aceasta inregistrare si ne poate ajuta sa o mediatizam ca o dovada ca nu ne batem cu morile de vant si ca amenintarea este reala si iminenta.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mi se pare prea tanar sa fie mason de grad 33.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa mi se pare si mie, Mihaela 87, dar spune-le asta celor care nu au prins comunismul "oficial"!
    Iar Leo ala mi se pare scapat de la psihiatrie, dupa ce cineva s-a milostivit sa-i dea niste haine mai "contemporane" ( ma refer la video de pe youtoube) sau, oricum, un tip histrionic, care poate intra in orice rol...

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://acvila30.wordpress.com/2010/08/09/o-mizerie-calugari-franciscani-danseaza-waka-waka-si-ding-dong-song/#comment-1599

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    razvanrc a fii grad 33 nu e ceva care trebuie sa se intample in zeci de ani, se poate sa avansezi mai repede in anumite loje sau cu unele recomandari sau chiar daca faci parte dintr-o anumita familie.

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Lidia daca la mine te referi sunt mihai87, si acuma cu toti cred ca stim ca oamenii erau indoctrinati si nu puteau sa aiba propia parere liberu arbitru. Si poate uni dintre voi ati auzit de unificarea religilor, in care nimeni nu mai esti jognit indiferent de orientari sexuale sau crezuri. Inainte era rau sa crezi in Dumnezeu, acum e ceva gresit sa spui ca cineva pacatuieste incestul numai este un pacat azi maine nici pedofilia nu e ceva rau.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    A declarat ca se trage din familie masonica. Daca si`a suparat superiorii va ajunge sa nu mai fie. In caz "fericit" v-a ajunge foarte sarac.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Leo asta e un imbecil, parerea mea.

    M-am uitat la multe din clipurile de pe net in care apare si de acolo am tras concluzia ca este un imbecil.

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    priviti rasul lui ! este diabolic.chiar diavolul din el vrea sa ne duca pe piste false.Nu are mari sanse. pe noi Duhul Sfant ne ajuta sa facem deosebirea intre ce este bun si ce este pierzator de suflet.In cazul acesta a avut un esec.

    DOAMNE PAZESTE-NE DE INSELACIUNEA URATULUI !

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am urmarit putin din prezentare dar o sa ma uit si la restul(m-am uitat pe la 4/14) ceea ce spune el acolo sunt ADEVARURI, dar nu e neaparat sa fie acesta un mason de gradul 33 caci asa cum s-a ma scris si mai sus e foarte greu sa ajungi acolo(a sugerat ceva si de traditia lui din familie de a fi mason).
    E adevarat ca SUNTEM condusi de o societate francmasonica(masonica) si ceea ce putini stiu si cunosc este el ca a spus un MAE ADEVAR: PAPA COORDONEAZA ABSOLUT TOT. ASTA E SCOPUL CA TOATA EUROPA SA FIE IN MAINILE LUI(atat la nivel politic,economic,militar,si nu in ultimul,poate cel mai important lucru RELIGIOS). "CA TOTI SA FIE UNA".
    Inca din trecut se cunoaste istoria Romei("acea fiara ranita de moarte") si se poate spune ca acum Vaticanul, locul unde se pun la cale TOATE agendele secrete ale lumii si TOT ce priveste economia,politica,orice tema etc. A spus adevaul ca noi nu suntem condusi de masonerie neaparat ci de PAPA(oricare ar fi el). De fapt, ceea ce nu stiu(nu sunt constienti) masonii de gradul(1-31) este ca PAPA conduce atat gradul 32 al masoneriei cat si "gradul onorific"-33. (gradele 1-31 sunt subordonate gradelor 32-33 ).
    In ceea ce priveste acest personaj care pretinde sau nu ca a parasit vre-o loja sau societatea satanica masonica nu putem sti cu adevarat. Este posibil ca el( Leo Lyon Zagami ) sa fie foarte bine informat sau documentat in aceasta privinta(sa aibe acces la unele informatii) si transmite opiniei publice prin presa acele adevaruri ca si cand ar fi gradul 33. Este posibil sa fie si el un grad mai mic in masonerie. Daca este cu adevarat in acest grad-33(sau A FOST) ar fi trebuit sa discute si sa informeze opinia publica despre agendele secrete ale grupul Bilderberg-adevaratii conducatorii ai Americii(subordonati PAPEI), despre G20, despre caderea economiei si "colapsul" economic provocat Americii si lumii, despre asa zisul razboi din Orientul Mijlociu, KUWAIT,etc si interesele pentru petrol, despre tinta decimarii treptate a numarului populatiei de pe Terra("MILIARDUL DE AUR"-elita) si multe altele, dar el a prezentat lucruri cum s-au mai scris si mai sus "lucruri cunoscute" de oamenii de rand(sau masele). Spune de asemenea lucruri cunoscute si de NOUA ORDINE MONDIALA de care amintea si George H. W. Bush in discursul sau din ziua de 11 SEPTEMBRIE 1991 in care presedintele se exprima PRO NOII ORDINI MONDIALE si a unui succes in aceasta privinta in cazul in care se va stabili aceasta ordine.
    http://www.youtube.com/watch?v=UbRp7xlhgbo
    (calitatea nu este asa buna dar se vede totusi)
    SPUNE ADEVARUL in sensul ca se doreste o "unificare a fierului cu lutul", ceea ce e imposibila si va insemna un mare SFARSIT dupa careva urma "UN NOU INCEPUT".
    ANTIHRISTUL(PAPA de la VATICAN, si DIAVOLUL) trebuie INFRANTI PENTRU TOTDEAUNA pentru ca au dorit amandoi acelas lucru: "SA FIE MAI PRESUS DE DUMNEZEU", "LOCTIITORUL LUI DUMNEZEU PE PAMANT(papa) si asa zisul SFANT".
    ACESTA E ADEVARU PE CARE MULTI AR TREBUI SA IL AFLE SI SA IL SPUNA SI CELORLALTI: CA TREBUE SA FIM TARI SI SA REZISTAM ACESTOR LUCRURI DIABOLICE, SA NU AVEM DE A FACE CU ASA CEVA, SA NU NE INROLAM IN PLANUL DIAVOLULUI DE A DISTRUGE LUMEA!!!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Despre masoni si literatura lor am aflat multe la un salon international de carte unde ra si o editura de la Bucuresti. Reprezentantul ei mi-a spus ca lumea e dezinvormata despre aceasta organizatie. Atunci am deschis o enciclopedie pentru a verifica un fapt pe care il auzisem de la un fiu al unui deputat in Sfatul Țării. Spre mirarea mea - -am gșsit ăn lista masonilor, precum și mulți alți cunoscuți pașoptiști și oameni de cultură din România. Probabil că lipsa de informație poate crea legende despre masoni. ersonal am audiat recenda altui mason, ce a prezentat o carte, și m-a impresionat. Este o carte ce o doresc s-o lecturez. El vorbea despea dauna abundenței de informație negativă în mass-media

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Salut Claus ... despre ce carte este vorba ?
    sunt interesat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*