Senatul aproba cultivarea Organismelor Modificate Genetic

Pe fondul somnului adanc al societatii civile, si al celor care cred [ inca ] ca Romania are nevoie de aceste otravuri chimice numite OMG-uri, iata ca senatorii au decis cu un vot zdrobitor, sa respinga legea care interzicea cultivarea OMG-urilor, fara ca cineva sa aiba vreo reactie sau sa bage de seama acest vot.
Sa mai spuna cineva ca somnul natiunii nu naste monstri !
Propunerea legislativa privind interzicerea cultivării organismelor modificate genetic şi etichetarea unor categorii de produse al carei traseu legislativ poate fi urmarit aici.
A fost respinsa de Plenul Senatului Romaniei in sedinta din 24 noiembrie 2010, avand dinamica votului de mai jos:

Prezenţi: 105;
Pentru respingerea legii : 98;
Împotriva respingerii legii : 7;
Abţineri: 0

Pentru cei care vor sa vada care sunt senatorii care au decis sa dea unda verde organismelor modificate genetic in Romania, accesati acest link.

senator Urban Iulian

6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mânca-i-ar buba neagra pe toti senatorii care au votat în favoarea organismelor modificate genetic. Acestia sunt platiti de firma satanica Monsanto pentru a distruge pamânturile arabile si sanatatea românilor.
    Când vor fi pe patul de spital, cancerosi deci, toti acesti ticalosi, împreuna cu criminalii de la Monsanto, ma voi duce sa le fac o vizita si sa-i scuip......
    Acesti banditzi, criminali, ticalosi, trebuie spânzurati, altfel nu vom scapa de ei si de legile lor satanice.......

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne, ce monstrii am votat sa ne reprezinte in parlament. daca acum cativa ani buni, dan amedeo lazarescu spnea ca in parlamentul roman sunt 90 % masoni, care o fi procentul astazi???
    e clar ca sunt impotriva poporului acesti antihristi. vor cu orice pret sa ne omoare. daca scapam intregi din criza financiara, de reducerea salariilor, de plata creditelor, de vaccinuri, mancare cu E-uri, iodul din sare si fluorul din apa, poate ne vor pune capac OMG.
    noi ar trebui sa luam atitudine. sa facem ceva. sa strangem semnaturi antiOMG. orice. juristii poate ar sti mai bine. sau dl urban.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://fanu.wordpress.com/2010/11/24/conferinta-%E2%80%9Cromanii-intre-compromis-si-hristos%E2%80%9D-maica-ecaterina-si-revista-axa/

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DOAMNE AJUTA

    vremuri tulburi mai traim,dar nu prea bagam de seama cu adevarat, tot mai multe lucruri rele se intampla si se surced foarte repede DOMNUL sa aiba mila de noi si sa nu ne judece dupa faptele noastre.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bun, ne-am lamurit de mult ca avem de aface cu vanduti si inconstienti criminali.
    Treziti-va macar domniile voastre.
    Strangeti semintele plantelor naturale.
    Explicati taranilor ca daca vor cumpara seminte modificate, anul viitor acestea nu vor produce la randu-le seminte si deci, vor fi obligati sa cumpere de la speculanti an de an rasaduri puse de altii sau seminte infertile.
    Sfatuiti-i pe toti cei care au posibilitatea, sa cumpere parcele mici de teren, pentru a ingradi cultivarea industriala a plantelor modificate egenetic. Acest lucru se poate face si asociindu-va cu rude, prieteni.
    Faceti presiune asupra politicienilor care au macar aerul de a fi zdraveni la cap, sa impiedice vanzarea de terenuri ţiganilor.
    Plantati, cat mai e timp legume, pe balcoane, terase, in fata blocurilor.
    La Paris, in Spania, Grecia, la Roma au pus stupi pe acoperisurile blocurilor!
    Faceti precum José Bové, organizati-va, distrugeti culturile OGM, protestati.
    Exista si in Romania o Banca de Seminte ale plantelor traditionale, unele disparute. Faceti apel la ei.
    Eu fac tot ce v-am sugerat domniilor voastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*