Etnobotanicele fac ravagii printre tineri. Proiect de lege pentru interzicerea lor – FOARTE NECESAR!

Deputatul Mircia Giurgiu a anuntat ca va depune in Parlament un proiect de lege privind interzicerea vanzarii produselor etnobotanice in Romania, in urma cazurilor in care tineri au ajuns la spital dupa ce au consumat astfel de substante.

Giurgiu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca in urma numeroaselor situatii care au aparut la nivel national mai multi tineri fiind internati la dezintoxicare, a decis sa initieze un proiect de lege privind interzicerea produselor etnobotanice. “Am hotarat sa initiem un proiect de lege prin care sa interzicem vanzarea tuturor acestor produse si inchiderea magazinelor existente. De asemenea, proiectul va prevede si interzicerea comercializarii acestora pe internet sau la colt de strada, adica nicaieri sa nu mai poata fi cumparate aceste produse in Romania“, a spus Giurgiu, citat de Mediafax. Potrivit acestuia, pentru gasirea celor mai bune solutii pentru formularea proiectului a discutat cu medici, politisti si alti specialisti. “Vrem sa scoatem o lege care sa nu aiba nevoie de norme de aplicare, pentru ca acolo se poate schimba sensul legii”, a mentionat Giurgiu.

Sute de tineri au continuat sa ajunga la spital in stare grava, in urma consumului de plante etnobotanice procurate fie de la magazine specializate, fie achizitionate de pe internet. Totodata, s-a inregistrat o scadere a varstei consumatorilor de astfel de substante. In aceste conditii, medicii si inspectoratele scolare au solicitat inchiderea magazinelor care comercializeaza astfel de produse. Numeroasele cazuri de intoxicare si chiar decesul unor consumatori de plante etnobotanice au reprezentat un semnal de alarma pentru autoritati, care au interzis consumul unor astfel de plante. O decizie in sensul inchiderii magazinelor care comercializeaza astfel de produse a fost anuntata deja la Brasov, dupa ce medicii de la Spitalul de Pediatrie Brasov au primit la urgente, intr-o saptamana, sase copii care consumasera produse etnobotanice.

In Bucuresti, ISMB a sesizat Politia, Prefectura si Jandarmeria ca in apropierea a 39 de scoli sunt magazine care vand substante etnobotanice sau alte produse cu efect nociv asupra elevilor, a declarat inspectorul scolar general adjunct al Capitalei, Monica Cristina Anisie. Sesizarea a survenit unui caz semnalat la Colegiul “Dimitrie Leonida” din Capitala, sase elevi fiind sanctionati pentru consum de etnobotanice.

Cititi ce contin aceste plante toxice: Pericolul drogurilor sub numele de “plante etno-botanice”

Mai jos aveti marturia unui consumator de etnobotanice

Sper ca stiti ce ravagii produc plantele etnobotanice asupra creierului si fizicului tinerilor nostri, saracii de ei. Eu tocmai am iesit de la dezintoxicare, dintr-un asemenea spital, mai exact de la Sfantul Stelian. Am vazut tineri care îsi mancau fecalele, care se bateau cu demonii, care stateau în pat nemiscati de luni întregi, care se ascundeau sub pat sau prin WC-uri, care aveau crize în care spuneau ca vin peretii înspre ei si devin ca niste foi de subtiri, care se plangeau ca au singur gand în minte, adica, spre exemplu, sa îti vina, în continuu, fara oprire, 24 din 24, gandul: masa, masa, masa, masa, masa, masa, fara sa poti sa rostesti altceva decat acel cuvant, am vazut tineri cu picioarele taiate din cauza ca se infectasera pe dinauntru, caci aceste substante ard, da, ard pielea si tot ce ating, am vazut tineri care îsi dadeau drumul de la balcon pe ghena de la gunoi, cu orice pret, pentru a evada si pentru a se droga din nou, caci atunci cand te apuca criza nu te mai intereseaza nimic altceva, am vazut parinti pe jumatate paralizati din cauza sutelor de copii care mor saptamanal, sau ajunsi în spitale de nebuni, am vazut un tanar care avea 20 de kilograme si care ramasese în coma, numai la mila lui Dumnezeu, caci doctorii nu îi mai gaseau vena unde sa-i bage acul perfuziei, toate venele fiindu-i distruse din cauza prea multelor injectii facute, am vazut tineri carora le curgeau pieile de pe ei, caci asta este una dintre reactii, asa cum serpii isi schimba pielea, am vazut tineri care nu mai ajungeau la toaleta, caci aceste substante îti distrug, uneori pentru totdeauna, colonul, stomacul si functiile de retentie, am vazut tineri care erau asteptati de catre haite de tigani la iesire, haite de tigani camatari, la care erau datori cu zeci de milioane, etc. etc. etc. etc…

20 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multe dintre magazinele care vand etnobotanice sunt amplasate in apropierea scolilor sau a liceelor si atunci nu are rost sa ne miram ca tot mai multi tineri sau chiar copii cumpara astfel de droguri.
    Personal sunt pentru interzicerea functionarii acestor magazine,nici nu as vrea sa ma gandesc in viitor cand copilul meu va creste mai mare,ca ar putea utiliza etnobotanice.Caci ,de multe ori chiar si cu o educatie crestina solida,nu se stie cum unii copii cad in capcana vrasmasului.Deci,ar fi mai bine sa nu existe aceste magazine ale "falselor vise",caci si asa sunt mult prea multe nenorociri pe lumea asta.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://alleccssa.wordpress.com/2010/02/10/legal-poate-fi-letal-campanie-impotriva-weed-shop-urilor/

  3. Doina Şarahovici

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt de acord cu interzicerea oricaror tipuri de droguri deoarece acestea reprezinta o modalitate de distrugere facila nu numai a crestinilor ortodocsi din tara noastra dar si de distrugere genetica a Romanilor. Deci suntem datori sa ne salvam neamul, sa nu-l lasam sa fie distrus si sa nu uitam de ce a venit in tara noasta Sf. Apostol ANDREI! Doina

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Normal este, ca ce i care au initiat acest proiect de lege, sa isi ceara iertare in parlament si sa propuna interzicerea imediata a comercializaerii lor fara existenta nici unui amendament. Este genocid impus cu premeditare deoarece se cunosteau foarte bine efectele dramatice.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa de-a Dumnezeu,sa le interzica odata.Am vazut si noi destule cazuri de copii ajunsi la spital din cauza acestor mizerii.Chiar am avut niste campanii de afisaj impotriva etnobotanicelor...

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava Bunului Dumnezeu ca sia dat seama cineva de genocidul national indreptat impotriva tinerlor.pe ce temelie cladim noi viitorul acestei natiuni?nu este posibil ca intro tara ortodoxa sa se admita asa ceva.
    Sa ne lumineze mintea si inima Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne apere sub Acoperamintul Ei
    AMIN

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Urmeaza interzicerea magazinelor cu ceaiuri gen plafar, si a produselor naturiste pe motiv ca sunt produse etnobotanice. E o manevra pentru introducerea codexului alimentar, si oamenii sa ceara interzicerea vanzarii de plante si ceaiuri naturale. Maine poimaine se va spune ca musetelul fiert in udatura de caine e halucinogen.... Ma intreb cum s-ar putea interzice aurolacul sau tot felul de diluanti, vopseluri, etc. care produc stari... halucinogene. Si de unde pana unde denumirea de plante "ETNOBOTANICE" de unde pana unde etno?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @ROmanul
      este totusi o diferenta, caci plamtele medicinale tocmai ajuta pentru evitarea intrarii in spital, pe cand plantele etnobotanice te baga in spital. Au folosit aceasta denumire ca sa induca in eroare pe oameni, sa creada ca e ceva benefic.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Uite așa, încet încet, slugile satanei lucrează la distrugerea neamului românesc și nu numai. Lumea asta ne-am învățat să ne lăsăm purtați de val, fără discernământ. Pe chestia asta au intrat porcăriile la noi. Nu știu dacă parlamentarii trădători de neam vor vota, eu încă mai am o speranță.
    Off topic, am primit acum puțin timp, un link. Părintele Paisios Aghioritul spunea parcă că animalele, înainte de căderea omului din Eden, nu erau agresive, nu se vânau unele pe altele, ci erau blânde, iar ”legea junglei” din natură este un efect al căderii omenești. Am auzit o mărturie despre părintele Arsenie Boca, Sfântul Ardealului, conform căreia, când urca părintele Arsenie un deal, păsărelele se așezau pe capul și pe umerii lui.
    http://www.youtube.com/watch?v=HiKA9Ngwld8&feature=player_embedded

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tigarile omoara mai multi oameni in Romania anual decat etnobotanicele. Alcoolul si mai multi. Alcoolul omoara si indirect, nu neaparat prin ciroza sau coma alcoolica. O gramada de idioti beau si se suie la volan.

    E un moment bun sa ceara si interzicerea tutunului si a alcoolului.

  10. Masoneria Demascata

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Clar e manevra cu plantele astea, si eu ma ganeam la aurolac si multe alte "naturale" si sintetice folosite de multi altii de zeci de ani ca sa ajunga in diferite stari.

    Nu plantele sunt problemele ci educatia proasta, mizeria in care traim, influentele negative venite de prin alte parti si multe alte lucruri.

    Da, sigur or sa se foloseasca de pretextul asta ca sa interzica multe alte plante ce poate au o oarecare legatura cu drogurile acestea (dintr-o intamplare in cel mai fericit caz) insa folosite asa cum trebuie aduc mari beneficii.

    Iar daca ar lasa unele substante catalogate ca "droguri usoare" la liber, substante/plante ce s-au dovedit a fi mai mult sau mai putin inofensive nu s-ar mai intampla nenorocirile astea cu disperatii care s-ar droga si cu fecale.

    Oricum, e vrajeala, si problema nu sunt plantele ci oamenii care le consuma in MOD ABUZIV!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    intr-adevar, e o manevra pt introducerea codex-ului. maine, poimaine sunt in pericol de puscarie ca am in gradina menta si salvie, pt. ca si salvia e folosita in amestecurile de etnobotanice. si copii neglijati si pervertiti vor gasi alta cale de a-si face rau trupeste si sufleteste, ca nu s-au epuizat sursele de rau cu astea.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In primul rand, eu fac criza de oftica numai cand aud denumirea asta: "etnobotanice". Denumire pe care ziaristii, in semidoctismul care-i caracterizeaza din plin (ca sa fiu politicos, ca-i post!), o preiau si o reiau in nestire, ca niste maimutoi slugarnici ce sunt. Iata ce zice DEX-ul legat de aceasta denumire, utilizata complet impropriu de prostimea de la televizor: dex98
    1. ETNOBOTANIC, -Ă, etnobotanici, -ce, s.f., adj. 1. S.f. Studiu al denumirilor populare ale plantelor. 2. Adj. De etnobotanică (1), referitor la etnobotanică (1). - Din fr. ethnobotanique.

    Cum s-a ajuns la aceasta denumire generica neaosa idioata pentru plante halucinogene, doar cei care le-au "botezat" stiu. Macar englezii, mai pragmatici le spun "weed". Noi, mai slugoi decat orice alt popor din lume, le-am gasit o denumire pseudostiintifica, astfel incat sa para si "pretentioasa" si sa induca maxim in eroare pe idiotii care incearca asa ceva.

    E clar de unde vin aceste magarii, iar initiativa de a le scoate acum, dupa ani buni in care au creat mii de dependenti, nu este altceva decat o etalare perversa a fenomenal de grosului obraz al celor care, vremelnic, conduc tara.

    Cum de au fost acceptate la comercializare aceste produse? Cei care aveau si au atributii in verificarea controlul bunurilor de larg consum trebuie arestati si judecati urgent. Dar cine s-o faca, daca, alaturi de vaccinuri, E-uri, junk-food, fast-foos si toate celelalte "minunatii" impuse de codex alimentarius, aceste droguri nu fac altceva decat sa mai bata un cui in sicriul generatiei pe care mai marii lumii acesteia o contureaza cat se poate de clar. O generatie de bio-roboti, de zombi, de simple unelte aflate la cheremul jidanimii inchinatoare la tatal minciunii.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Afara din Tara Noastra cu jidovii si spurcaciunile lor!
    Când vor pleca, sa-i ia cu ei si pe jidovitii care conduc România!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vreau un raspuns competent la intrebarea:ce sunt plantele etnobotanice,care sunt beneficiile utilizarii lor,si mai ales,cum se utilizeaza?Sunt convins ca oamenii care au ajuns sa aiba probleme medicale le utilizeaza intr-un mod total neadecvat destinatiei lor initiale!Iar cel ce semneaza cu pseudonimul "Romanul" are perfecta dreptate !

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Nelutu
      plantele etnobotanice, asa cum le numesc ei, sunt de fapt droguri, plante halucinogene, cu efecte f negative asupra sanatatii. Doar plantele medicinale aduc beneficii. Uite la adresa de mai jos ce substante toxice contin "plantele etnobotanice" si faptul ca sunt folosite in ritualuri pagane.. . http://apologeticum.ro/2010/02/19/pericolul-drogurilor-sub-numele-de-plante-etno-botanice/

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da,sunt de acord cu interzicerea tuturor magazinelor de etnobotanice din tara pentru ca tot tineretul a luato razna si fac lucruri de care nu-si dau seama pe moment dar poia pot avea consecinte grave.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Luatii pe aia care lea legalizat si datile pe viata ca din cauza lor sa ajuns la trafic si sa prajit tot tineretu

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nici macar nu stim ce efect vor avea in timp

  1. Pingback: STIRILE ZILEI (23.11.2010) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*