Duminica 10 oct. 2010 (10.10.10) a avut loc la Belgrad o parada gay, pentru prima data dupa 10 ani. Credinciosi ortdocsi s-au rugat in biserici ca Domnul sa opreasca afisarea sodomitilor pe strazile Belgradului ortodox, insa au fost asteptati la iesirea din biserica de catre fortele de ordine. Numerosi tineri anti-gay au fost provocati si astfel s-a ajuns la atacuri intre cele doua parti, soldate cu zeci de raniti si multe masini avariate. Este trist cum pentru “drepturile” unor persoane bolnave, a caror loc este la spitalul de psihiatrie, se ajunge la ranirea si arestarea celor ce vor sa-si protezeze copiii de destrabalarile poponarilor, ce nu se multumesc pana nu le fac publice.  Protestatarii sunt catalogati de catre televiziuni ca fiind extremisti, asta pentru ca ei nu vor sa vada destrabalatii pe strazi. Binenteles ca si la sarbi, ca si la noi, oficialii Bisericii tac si nu iau atitudine, asta demonstrand ca sunt sub talpa acestui organism masonic numit UE si ca o parte din clerici sunt la randul lor homosexuali si masoni. Biserica adopta usor, usor corectitudinea politica inscriindu-se pe drumul fara intoarcere al apostaziei, ajungand sa faca rabat si de dogmele stabilite de Sfintii Parinti, acceptand ecumenismul.

Presa: Marsul homosexualilor de duminica este vazut ca un test pentru Serbia, care doreste sa devina membra UE. Autoritatile au promis ca vor asigura protectia necesara desfasurarii paradei.

Este clar ca fara a acorda drepturi homosexualilor nu poti deveni membru al acestui nou Babilon, UE=Sodoma+Gomora+Babilon. Asta pentru ca majoritatea celor din parlamentul Evreopei sunt dovediti ca fiind homosexuali.

Mai jos puteti urmari imagini needitate, care surprind in mod trist lupta dintre frati pentru a apara pe niste nelegiuti, pe niste sclavi ai satanei si slujitori ai lui antihrist – legiunea homosexualilor.

[dailymotion id=xf56c3]

 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nh0-RgoV_e0]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Znp8kTGyRx0]