Cat de mica e Romania: Trilaterala (sefii mai mari ai lui Dan Puric) se intruneste la Bucuresti

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=jUa29fdm1kg]

Corneliu Marcu, extras din conferinta DICTATURA si MARTIRAJ de la Focsani, 30 iunie 2009

Iata partea romana a Clubului de la Roma:

ARCOR_Clubul_de_la_Roma

Acelasi personaj Calin Georgescu- secretar general al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma ARCoR- este si director executiv al Institulului de Proiecte pentru Inovatie si Dezvoltare – IPID. Va prezentam cateva personaje din consiliul director al IPID. Veti intelege de ce nici unul dintre ei nu are o atitudine anti-cip.

membri_ipid

Lista completa o gasiti aici: https://www.ipid.ro/consiliul_director.html

Un eveniment cu adevarat remarcabil va avea loc, chiar sub nasul nostru, in urmatorul sfarsit de saptamana (15-17 octombrie). Pentru prima data de la infiintare, in anul 1973, intalnirea europeana anuala a Comisiei Trilaterale va avea loc la Bucuresti. Supranumita de multi analisti pe politica externa drept “guvernul mondial din umbra”, de alti conspirationisti drept “sora mai mica a Clubului Bilderberg”, Comisia Trilaterala este o formatiune cu trei poli, Europa, America de Nord si Asia, care reuneste cei mai influenti politicieni, industriasi, guvernatori de banci centrale, profesori universitari, bancheri, reprezentati ai organismelor multinationale (ONU, Comisia Europeana etc.) si patroni mass-media din cele trei regiuni dezvoltate ale lumii.

Comisia Trilaterala a regiunii europene are un numar de 170 de membri, toti alesi pe spranceana si cu acces numai pe baza de invitatie personala din partea sefilor organizatiei. 25 de tari europene sunt reprezentate in Trilaterala, majoritarea din UE. Romania are si ea doi membri, din 2004, conform site-ului oficial al Trilateralei (link: https://www.trilateral.org/). Unul este, surpriza-surpriza!, domnul Mugur Isarescu, iar cel de-al doilea, domnul Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI. Interesant ca ambii au o putere aproape discretionara asupra finantelor tarii, fiind orchestratorii imprumutului de 20 de milarde de euro de anul trecut si sustinatorii unuia nou, in valoare similara. Intr-adevar, se pare ca sustinerea unor guverne incompetente, dependente de imprumuturi externe, este cea mai buna strategie de afaceri a Fondului.

N-am putea sustine ca Trilaterala este o organizatie secreta, de vreme ce stim ca exista, iar membrii sai sunt printre cei mai proeminenti oameni ai lumii. Insa ceea ce pun ei la cale, de cate ori se intalnesc, nimeni nu stie cu precizie. Cert este ca aceasta Comisie Trilaterala a fost infiintata cu fondurile atotputernicei familii Rockefeller, care si-a propus sa finanteze o vasta alianta intre America de Nord, Europa de Vest si Japonia prin care sa protejeze marile afaceri multinationale de etern fluctuanta viata politica. Se spune ca ei sunt cei care finanteaza campaniile electorale ale politicienilor, astfel incat, atunci cand ajung la putere, vor actiona in favorea lor. Un fel de taxa de protectie la nivel global. Pentru cei care cred ca o astfel de ipoteza este de domeniul SF-ului, reamintesc ca, in primele luni de la alegere, presedintele Obama a numit nu mai putin de 12 membri ai Comisiei Trilaterale in functii-cheie din administratia americana, printre care si ministrul de finante, Tim Geithner, ministrul de externe, Hillary Clinton, sau directorul Comitetului de Redresare Economica, Paul Volker.

In Europa, Trilaterala are un presedinte de onoare, in persoana lui Peter Sutherland, un irlandez care este sau a fost membru in atatea comitete si comisii incat poti edita tomuri intregi numai cu functiile lui. Am sa mentionez cateva dintre ele, pentru a ne face o idee asupra puterii de influenta a acestui domn: presedinte Goldman Sachs, presedinte BP, procuror general al Irlandei, director Royal Bank of Scotland, director al Grupului Bilderberg, membru de onoare al Institutului de Afaceri Europene, ambasador si reprezentant special ONU, presedinte London School of Economics, consilier financiar la Vatican, comisar european pentru competitie si educatie, director general GATT (anterior Organizatiei Mondiale a Comertului). Ca sa enumeram doar cateva!

Acest domn, impreuna cu restul celor 170, va fi pentru trei zile in Bucuresti. Evenimentul nu trebuie legat sub nici o forma de contextul politic actual al tarii; el a fost programat cu cel putin un an in urma. Si oricum, situatia Romaniei este o miza prea mica pentru o astfel de reuniune. Nu vom sti ce anume au discutat, pentru ca niciodata nu au aparut stenograme in presa si nici nu s-au facut declaratii. Putem doar sa urmarim atitudinea viitoare a guvernatorului, care, de altfel, de mult tot bate saua ca sa priceapa iapa ca ne mai trebuie un nou imprumut, si sa incercam sa deslusim ce ordine a primit de la mai-marii lui.

Ceea ce este trist de constatat, pentru a cata oara, este faptul ca astfel de organizatii care concentreaza o putere aproape infinita de a schimba destinele a miliarde de oameni se situeaza dincolo de mecanismele democratice de guvernare. Un om de valoarea lui Peter Sutherland, naucitor de influent, poate sa fie manat de cele mai onorabile intentii, dar tot nu este mandatat printr-un vot popular, piatra de temelie e domocratiei. El, la fel ca si ceilalti de teapa lui, este un exponent al plutocratiei, puterea unor elite asupra maselor. Pun la bataie ce vreti voi ca nu palpita nici o secunda pentru asistatii social care isi vand votul pe o galeata sau o punga de faina, definitia democratiei autohtone. La urma urmei, lasa-i sa-si invete lectia atitudinii lor descreierate, in cel mai crunt mod cu putinta.

Pentru noi, restul, care ne incapatanam sa speram intr-o societate responsabila, nu ne ramane decat sa alegem sa fim la cheremul poftelor isterice ale maselor iresponsabile sau la mana deciziilor unei elite corporatiste. Trista viata ne asteapta!

 

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Toti sant masoni de diferite ranguri!Deci... ne apropiem tot mai mult de noua ordine mondiala ,iar criza economica si framantarile sociale actuale ,care vor deveni haos , ne confirma implicarea lojelor masonice in politica tarii.!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Moarte noii ordini mondiale...

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Atatia inchinatori la cel rau au venit si au spurcat pamantul sfant al patriei noastre...acum,insa,vin tatucii lor!Astia sunt,cu siguranta,guvernul mondial care conduce,din umbra,planeta noastra!Si presa de pe la noi mai,mai ca-i prezinta ca pe niste izbavitori!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cititi DIAVOLUL ESTE POLITIC CORECT si AUDIENTA LA UN DEMON MUT niste carti extraordinare

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cititi neaparat cartea "Zeul tolerantei sau descrestinerea crestinismului", unde se vorbeste despre masonerie , iudaism , din negura vremurilor si pana azi.Despre iminentele pericole care pandesc ORTODOXIA!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt socat sa vad in poza un fost profesor de-al meu. Mi-a fost imposibil sa nu-mi aduc aminte aproape instantaneu o discutie "particulara" purtata cu individul, in care incerca aproape insistent sa ma convinga sa ader la o "organizatie" elitista, cu scopuri numai "de bine".
    Noroc ca-s las si rusinos si nu-mi place sa ies in evidenta, si-am refuzat categoric, aproape nepoliticos. De fapt ce "noroc", e mila Domnului care prin sfantul Inger pazitor mi-a insuflat gandul ce bun.
    Inca o dovada a nemarginirii milei Domnului catre noi, chiar rataciti fiind.
    E ingrozitor sa constati ca sunt printre noi, la tot pasul. Adica nu-s doar pe la televizor, institutii, academii samd. Sunt la toate nivelele sociale, politice, administrative. Sunt ca painea calda, aproape ca nu te poti lipsi de prezenta lor.
    Ingrozitor!
    Ajuta-ne Doamne!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @adris
      nu sunt ca painea calda, ci ca raia. te poti lipsi f bine de ei si e si un mod de ati pastra igiena fata de astfel de paraziti.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu, eu am zis ca se prezinta "publicului" ca painea calda, adica mierosi, simpatici, carismatici.
    De altfel, eu am constatat pe propria piele ca absolut toti cei care apar pe la tv si-s catalogabili ca simpatici, carismatici, "ce bine le zice asta, dom'le!", absolut toti, sunt inregimentati, se afla pe statul de plata al intunericului.
    Trebuie sa deschidem ochii bine si mai ales inima si sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne invete sa ne ferim de acesti paraziti, cum bine ati afirmat.
    Doamne-ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*