Confirmare pentru sceptici, surzi si orbi: Din 2011 vom avea carti de identitate cu cip biometric. Solutia: NU LE LUAM!

De la inceputul anului viitor vom avea carti de identitate noi, pe modelul pasapoartelor. Noul buletin se va numi carte electronica de identitate si va contine date biometrice, inclusiv amprente.
Ministerul Administratiei si Internelor a propus un proiect de lege prin care datele de identitate vor fi stocate pe un cip. Acesta va contine fotografia posesorului dar si amprentele.
O noutate apare in cazul copiilor care, incepand cu varsta de 6 ani, pot detine carte de identitate electronica, in vederea calatoriei in strainatate.
Tot de la 1 ianuarie si cetatenii straini rezidenti vor avea carti electronice de rezidenta. Ministerul de Interne sustine ca introducerea noului sistem nu presupune cheltuieli bugetare suplimentare. (antena3)

Anul trecut s-a dus o campanie impotriva oricarui act cu cip. Motivele de impotrivire au fost de la cele duhovnicesti – care aproape sunt singurele de care trebuie sa tinem cont  – pana la motivele de privare de libertate, intimitate – motive lumesti, dar deloc de neglijat, caci datorita lor se va face constrangerea noastra in acceptarea actelor cu cip acum si a pecetii finale in viitor (nu avem autoritatea sa spunem ca vom prinde acele vremuri sau nu – Domnul stie!).

INSA! Acceptarea actelor cu cip va avea efect ireversibil pentru unii dintre noi si fara sa gresim putem spune ca pentru majoritatea dintre noi. La cine ne referim cand spunem noi? La toti! La cei care nu s-au impotrivit de la inceput fata de actele cu cip, la cei care s-au impotrivit ieri, dar azi considera ca nu mai sunt un pericol, la cei care azi refuza cipul, dar pot ca maine sa fie parasiti definitiv de Harul lui Dumnezeu si vor zice DA pecetii si mai este o categorie care poate sa cuprinda si pe cele de dinainte,  dar i se adauga ca tovaras, satana: categoria celor care lupta impotriva rezistentei anti-cip, facand voit sau nevoit jocul lui antihrist, deningrand pe oricine nu zice ca ei si mai mult se considera detinatorii solutiilor si duhovnicesti si lumesti… Sa le aiba Dumnezeu de grija, iar noi sa-i pomenim cu durere si compasiune in rugaciunile noastre, nu inainte de a ne considera pe noi insine primii intre pacatosi. Sa nu ne mandrim cu ce nu-i al nostru. Daca Domnul ne-a intarit ca azi sa spunem NU actelor cu cip, nu e meritul nostru, nu e din puterea noastra. Daca vom considera ca noi dregem si facem si ca suntem eroi, martiri si mucenici de pe acum, s-ar putea ca maine sa spunem DA sau sa nu mai dam aceeasi importanta acestei probleme.

Cum nici Parintele Justin nu a obosit si nu are o obsesie cu aceasta PROVOCARE (ultima provocare prin finalitatea ei), nici noi nu trebuie sa bagatelizam aceasta PROBLEMA REALA DE MANTUIRE (dand “dovada de putina credinta fata de profetiile din apocalipsa”, p. M. Valica) sau sa ne isterizam ca sectantii, uitand ca Hristos este salvarea noastra. Asadar niciuna, nici alta, caci sunt cai extreme ce duc in acelasi loc: bratele satanei – iadul cel negru si vesnic. Calea de mijloc este calea de aur, adica “sa stam bine, sa stam cu frica”, sa ne mentinem pe pozitii, sa rabdam orice repercursiuni, sa stim ca daca facem un mic compromis ne va fi mai rau, nestiind daca vom mai avea tarie de intoarcere. Unii care accepta azi documentele cu cip si mai au in plus si familie, se vor inrobi, se vor inlantui in mrejele, in “panza aceasta de paianjen” a SISTEMULUI antihristic, incat mai tarziu ruperea si iesirea din sistem le va fi practic imposibila, deoarece inseamna MOARTE, atat pentru ei, cat si pentru familia lor… desi poate fi ultima clipa (Domnul ne primeste si atunci, si mereu,  cat timp putem sa-L rugam) ar fi bine sa faca aceasta alegere, caci este moarte muceniceasca, insa cine se poate increde ca vom avea acea putere in acele momente? Va fi nevoie de mai multa putere atunci decat avem nevoie acum pentru a ne rupe de un buletin, de un permis, de un card de sanatate s.a. Puterea tot de sus va veni, dar cine va avea acea revolta interioara atat de puternica, impotriva antihristului, incat sa poata sa ceara mucenicia pentru el si pentru familia sa, asemeni Sfantului Constantin Brancoveanu?

ACUM, si nu maine avem posibilitatea de a vinde tot ce avem la oras, de a cumpara un petic de pamant intr-un sat si de a ne construi o casuta, in jurul careia sa cultivam cate putin din cele necesare traiului. Copiii d-voastra chiar nu au nevoie de scolile indecente si de invataturile spurcate, contrare Sfintei Evanghelii, care  le strica mai mult sufletul decat ii educa. Nu-i nicio pierdere plecarea din orase. Avem sansa de a ne obisnui cu putin, de a ne obisnui cu postul, de a avea mai mult timp pentru rugaciune si pentru copiii, rudele si apropiatii nostri, cu care am comunicat mai mult prin telefon sau prin internet. In plus vom scapa de stresul, vacarmul si toxicitatea mediului urban si patronal, care ne extenueaza si ne macina sanatatea si rabdarea facandu-ne irascibili, neingaduitori, nemilosi, nerabdatori, patimasi si dornici de a munci pentru un confort cat mai mare si facilitati cat mai multe si mai ispititoare, spre a ne indulci amaraciunile acestei vieti. Iata cum alegem singuri raul, greul, povara potrivnicilor lui Hristos si in final sa ne apere Dumnezeu sa nu alegem si pecetea. Lucrurile nu se vor mai imbunatati, cel mult daca vor stagna pentru o perioada, insa cursul lor acesta este, caci Sf. Evanghelie nu va ramane mincinoasa. Sa spunem NU dintru inceput si niciun pas inapoi!

Maica Domnului sa ne acopere pe toti de sagetile vrajmasilor si sa ne dea tarie sa alegem Crucea Fiului ei, crucea cea mai usoara si care ne mantuieste sufletul!

55 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este ingrozitor ce se intampla. Dar ce putem face cei care avem rate? Avem un servici? Daca refuzam aceste buletine, nu mai putem realiza nimic, cumparaturi, asigurari etc. cred ca nici rata nu o pot plati. Sa fac inchisoare?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      nu sunt solutii lumesti... rugati-va si sfatuiti-va cu duhovnici incercati. Domnul va va raspunde.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cât de mare a fost înşelătoria şi cât de josnică sugestia care duce către robie; dacă ne am fi putut închipui că au început cu înlocuitoarelel fiselor pt telefon; astfel au apărut cartele telefonice care la scurtă vreme nu au mai fost la zi şi cabinele telefonice îs piese de muzeu prin oraşe; au urmat cu cartelele din telefonia mobilă, după ceva vreme să aflăm că de fapt prin cartelă putem fi identificaţi oricunde şi chiar ascultaţi ca n vremea comunistă doar că mult mult mai de aproape; peste toate acestea au introdus paralele la animale cipuri pentru a fi identificate şi închipuirile ferrite de pericolul bolilor şi rătăcirii, astfel că animalele au primit deja un cip cu acelaşi număr generic 666, îl poartă la ureche; ŞI codurile de bare de pe orice produs, o vreme destulă ca lumea să se obişnuiască, apoi cardurile bancare au fost direcţionate spre plăţi astfel că a cam dispărut din reflex plata din mână către mână; ŞI paralele s a introdus plata online, dar cum nu toţi au online DAR toţi pot avea carduri cu cip şi aproape toţi îşi iau salariile direct de la bancomat plata online a rămas un lux iar plata directă de pe acel card a devenit aproape o obişuinţă iar SCANAREA o rutină unanim acceptată…
    după cacialmaua din 11 septembrie au venit să ne zică despre lume că se schimbă radical şi astfel a fost… sub umbrella terorismului s au înteţit măsurile de supraveghere împotriva lumii până mai nainte vreme aproape libere…
    ASTFEL, de aia repet că cât de mare a fost înşelătoria şi cât de josnică sugestia care duce către robie iar răbdarea cu care au săvârşit necurăţia este atât de cinică…; ŞI după ce lumea s a obişnuit atât cu măsurile de supraveghere aşa zis de securizare împotriva terorismului a urmat o altă măsură sau mai bine zis un alt nivel; acela al trecerii de la cărţile de identitate obişnuite la cele cu cip cu acelaşi cod numeric generic 666 precum cele anterioare DAR de data aceasta datele şi identificarea este o însumare a identităţii individului DAR şi o înteţire a supravegherii acestuia sub temearea deja caricaturală dar orbitoare pentru cei mai mulţi (care sunt disperaţi şi fără garanţii dar îmbibaţi de izbelişti din pricina falsei crize, la care nu se aşteptau, fiindcă au avut zile fructuoase sau dacă nu cel puţin liniştite până înainte de 11 septembrie) şi care au generat întrebări pentru cei mai puţini; ŞI ca să fie mai coerenţă reţeaua se introduce plata prin semnătură electronică, asta după ce s a săvârşit intenţionat o birocraţie sufocantă care a făcut ca lumea să solicite simplificări ŞI noii stăpâni s au conformat cerinţelor completând în fapt dar mai ales în drept (democraţia se pare că deja este dictatura legii) coşmarul treptelor către încuibarea lui 666 în viaţa zilnică şi rutinată a lumii… astfel că factorii premergători au fost până în cele mai mici detalii făcuţi iar acum mai ales după 11 septembrie se pare că o uşoară grabă s a instalat la nivelul impunerii faptice şi legislative, fireşte cu forţarea dinspre criză şi eventualitatea pentru ţărilor încă sensibile la numărul cu pricina de ducere la război tocmai spre a fi impuse mai lejer…
    Nivelul la care s a ajuns este unul din care se poate uşor trece la ultima treaptă, atunci când nici cardurile, nici buletinele, nici tranzacţiile pe baza lor nu vor mai fi sigure DAR nici siguranţa lumii nu va mai fi atât de bună cu toate identificările (un buletin biometric poate fi aruncat sau uitat acasă iar persoana răpită şi aruncat telefonul şi aruncate cardurile etc) avansate ŞI atunci numărul fiarei îşi va face loc într o lume menţinută într o continuă derivă, hăituială şi nesiguranţă (pacea de care vorbesc noii stăpâni este foarte tulburată, zgomotoasă şi nesigură) atât de “natural” încât acei care nu acceptă au fost, sunt sau vor fi nebuni, paranoici, colapsaţi sau în afara noii ordini care îi arată claustraţi iremediabil într un număr generic…
    Astfel că lumea a fost “educată” înspre această treaptă ÎNSĂ mai sunt câteva detalii care supără pe noii stăpâni, mai sunt drept credincioşi care au semnalat despre “Apusul libertăţii” sau “Dictatura Biometrică” sau “Apocalipsa 13” sau “Sfinţii Părinţi despre vremurile din urmă” şi care mărturisesc ce este sau ce urmează să vină… DAR atâta vreme cât Biserica a fost prezentată doar ca instituţie de unică orientare a naţiunii române ŞI aceasta tace înfiorător de cinic atunci naţiunii române I se mărturiseşte din român către român despre urâciunea pustiirii, CEEA CE le convine de minune noilor stăpâni care simulează prin încercări tocmai să vadă cât de stabilă este majoritatea şi cât de fragilă este minoritatea (implicit influienţa acesteia asupra celei dintâi) de aceea prin faptul că încă nu s au iscat voci publice suficient de răspânditoare a mărturisirii despre vremurile birului cu număr generic de 666 le este de folos noilor stăpâni şi îi face mai tupeişti în ceea ce vor… graţie tehnologiei totul se poate realize şi într o singură zi DAR câtă vreme există CREDINŢĂ ÎN DUMNEZEU aceştia se vor teme DAR atunci când lumea prin încuibarea crizei, a plăgilor, a cutremurelor, a războiului, a terorismului va fi dusă în cea mai crudă deznădejde şi va cere în genunchi o soluţii abia atunci se vor isca acestea… DAR dacă vă uitaţi bine majoritarii sunt tot mai puternici în ceea ce noii stăpâni vor astfel că paşii sunt grăbiţi iar lumea aproape de colaps,
    Cam asta este …

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu stiu daca retragerea la tara e o solutie , caci si acolo trebuie sa platesti factura la apa sau la lumina sau impozitul pe casuta aceea modesta. Deci daca te retragi in mediul rural nu inseamna ca te-ai retras din sistem, doar ca iti poti procura hrana din gospodaria proprie : cultivand unele legume, crescand cateva gaini si o caprita si nu mai esti nevoit sa depinzi de bani pt. ca iti produci singur strictul necesar. Dar tot esti vulnerabil, pt. ca satul apartine si el de un judet, de o primarie, nu e de capul lui. Cred ca singurii oameni liberi sunt doar tiganii nomazi care dorm in carute si nu-si inregistreaza copiii la starea civila. Ei n-au nevoie de buletin si nu tin de niciun sistem decat de mica lor comunitate. Este pentru prima data cand ii invidiez intrucatva caci nu s-au last incatusati de nimeni. Ma tem ca vom ajunge sa alegem calea codrilor, a muntilor, ca eroii din Nucsoara sau ca fugarii care au comis o crima, dar cred ca vom fi mai nefericiti decat tiganii nomazi pt. ca nu suntem obisnuiti sa traim in natura, n-am facut nici macar scoala de cercetasi, nu avem abiliatile si spiritul liber pe care si le-au dobandit tiganii de-a lungul a atatia rani de peregrinari. Oricum nu ma incanta perspectiva de a duce un trai ca al acestei etnii care nu este foarte agreata din motive cunoscute.
    Nu spun nici ca e bine sa ramanem in orase, in apartamentele noastre pt. ca fara acte de identitate va fi practic imposibil sa mai traim in societate . Deci oricum am da-o, suntem niste proscrisi. Cred tot pesterile si locurile ascunse ne vor fi adapost. Va trebui sa fim totusi mici grupuri ca sa ne putem ajuta, de unul singur nu faci fata. Dar sa nu ne pierdem nadejdea. De-acum sa-l avem pe Dumnzeu in gand de dimineata pana seara si sa ne rugam sa ne dea putere si intelepciune.

  4. Mircea Puscasu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca articolul are foarte multe precizari de mare folos. Claritatea nu inseamna obtuzitate si unilateralitate, simplitatea nu e superficialitate, cum banuiesc unii.

    Ma gandesc ca ar fi mai bine daca acest articol ar fi semnat de autorul sau. Anonimatul nu are forta pe care o are un articol semnat, asumat de o persoana.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta, frate...eu cred ca privarea de libertate, intimitate si asa mai departe, toate aceste pot deasemenea fi motive duhovnicesti si pot fi tratate din puct de vedere teologic....Viata si libertatea sunt daruri de necontestat de la Dumnezeu.... Fiecare om a primit vointa libera de la Dumnezeu... Daca Dumnezeu Insusi a lasat pe fiecare om ca sa-si aleaga drumul in aceasta viata vremelnica (bineinteles) i-a dat si invatatura mantuitoare pentru suflet, dar nu a obligat pe nimeni, nu i-a impus nimanui ceva cu sila si ne-a dat constiinta ne-a lasat liberi ca sa alegem...

    Daca Insusi Dumnezeu care este Creatorul a toata faptura, ii da acesteia liberatatea sa aleaga, apoi se pune intrebarea cine esti tu ca stat ca organizatie sau ca orice altceva sa-ti permiti sa controlezi sa monitorizezi sau sa indosariezi pe fiecare om in parte....sa-i aduci atingere libertatii si intimitaii din moment ce Dumnezeu la lasat liber i-a acordat aceste drepturi, tot El si nu mai El este singurul care are dreptul sa controleze pe fiecare om in parte.

    Cred ca pentru asta exista destule argumente teologice...

    Pana la urma pecetea asta va fi o inrobire a oamenilor ca sa ne stramtoreze sa nu ne de-a posibilitatea de a trai fara ea, sa ne sileasca si pe cei mici si pe cei mari ...dupa cum spune in Apocalipsa cap 13....(aici clar cine va voi sa scape va primi sa fie mucenic)

    Automat 666 va fi insotit de aceasta limitare a libertatii persoanei... (si aici ma refer la platforme de nivel national, international, mondial - tip pasapoarte / buletine electronice etc, fie alte mijloacea asemanatoare generalizate global.

    Nu degeaba in unele profetii se spune clar ca Antihrist va stii totul despre cei pecetluiti si ii va gasi oriunde s-ar afla...aceasta pentru faptul ca pericolul acestor acte sau implanturi in organism nu va sta numai si numai ca vor avea 666 pe langa asta va sta si in faptul ca prin aceasta metoda Antihrist va putea sa-i monitorizeze pe cei pecetluiti. (cred ca pe langa intelesul literal acesta poate fi intelesul simbolic al lui 666) - si aici ma refer la monitorizare, ingradirea libertatii, intimitatii s.a.m.d.

    Desi cred ca numarul 666 este principalul element la care trebuie sa fim atenti, si nu contest asta, totusi cred ca nici ingradirea libertatii umane sau a intimitaii (religioase) si nu numai, nici acestea nu trebuiesc ignorate, si aici vorbesc strict din punct de vedere teologic si duhovnicesc...

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca vom fi multi care se vor impotrivi actelor cu cip, nu vor avea ce face si vor trebui sa cedeze.Asadar, trebuie sa fim uniti.
    Unde-s multi puterea creste si dusmanul nu sporeste...Dar ca toti oamenii sa stie, trebuie sa popularizati MULT intentiile guvernarii si cuvintele din apocalipsa nu numai pe internet,ci si prin afise(oamenii de la o anumita varsta nu stiu cum se foloseste un calculator sau sa navigheze pe net). De asemenea hotarator va fi cuvantul preotilor,care am observat de la mai multe biserici ca mai dau marturie in legatura cu asta.Chiar daca nu o sa se reuseasca nimic la nivelul guvernantilor, in mod sigur multe constiinte veti trezi la nivelul poporului.E important ca oamenii SA STIE! Iar voi blogurile crestine aveti aceasta datorie de a informa.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Singura solutie va fi ca sa ne retragem in munti si sa formam mici comunitati.Ori stam pe loc si ne luptam cu ei prin orice mijloace,ori ne retragem in munti.Decat sa acceptam sa fim pecetluiti mai bine sa luam calea martirajului..Mai bine murim decat sa renuntam la Hristos si Ortodoxie.Oameni buni,intelegeti ca lucrurile materiale sunt nimic pe langa renuntarea la Hristos.Nu va speriati de lupta,nu va speriati de moarte.Sunt cele mai cumplite vremuri pe care oamenii le-au trait vreodata,asa cum spunea parintele Iustin,trebuie sa ne intarim sufleteste si sa ne rugam ca bunul Dumnezeu,sa ne ajute sa trecem peste toate acestea.Sa nu uitati cel mai important lucru:ORTODOXIE SAU MOARTE!!!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    da...am sa reiau doar in parte...

    Teoretic...~ in principiu..intr-o atare situatie....nu prea sunt solutii...si nu exista decat 2 optiuni.....e-adevarat.....nu prea sunt solutii lumesti...si totusi....noi traim inca in lume...si ne confruntam iata - cu masuri drastice~radicale...lumesti....
    care ar fi totusi...niste sfaturi ~solutii...concrete...?Adica...daca refuzam sa avem acel act de identitate....adica...daca ni se va permite sa locuim in aceasta tara...sa locuim intr-o casa si sa nu avem nici un fel de act de identitate...

    Sunt curioasa ce vor face...~ daca vor primi aceste spurcate carti de identitate ...calugarii...preotii... din toate manastirile ...? Cat tine de...voia fiecaruia...si cat va tine ~ conta..."ascultarea"...? Nu e o provocare...nici ironie...nici carteala...ci doar asa vrea sa stiu...poate ca...intr-o prima faza...as avea nevoie de un model...de un exemplu....si care...cel mai potrivit ar fi dintr-un astfel de lacas....

    Ma surprinde ca...la un astfel de subiect postat...care..pana acum....ca problema...~situatie...o consider de o gravitate maxima...nu sunt decat 2 comentarii....
    Atunci cand se punea problema pasapoartelor,permiselor...(care oricum se faceau in 2 variante...) a fost o zarva teribila...semnaturi...comentarii....si f multe luari de pozitie...sub diferite forme....iar acum....cand situatia este ...decisiva....s-a lasat o liniste....suspecta...o.."rezerva".....

    N-are rost sa ma mai intreb de ce suntem noi tara pilot in care sa se aplice aceasta masura....si de ce suntem noi...ca romani...din nou cobai....Ma intreb insa de ce acceptam noi...cu pasivitate aceasta...? Si...de ce nu se initiaza...macar o impotrivire...? Cel putin...sub aspectul constiintei.... Iar...pe de alta parte....cand sunt atatea probleme...atatea prioritati...de ce sa se cheltuie timp (al lucratorilor) si bani...pentru o astfel de problema...? ( chestia ca... "nu costa mai nimic" din buget o aceasta noua carte de identitate...cu iertare...dar...n-o diger......si...nu cred ca e cineva...care ar putea sa creada ca ..."nu costa"...chiar daca nu f mult......Vorba regretatului O.Paler... : " Ma deranjeaza ca ne ia pe toti de prosti"...si asta...nu neaparat ... ca o expresie a mandriei"....)

    Si...curios...cum au venit "amandoua...la pachet"...in acelasi timp ! - semnatura electronica...cu...cartea de identitate....(bine...alaturi si de atatea alte masuri aplicate...)
    Se lucreaza in forta...rapid...si...deja mi se pare un totalitarism....ostentativ....abuziv....

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Intr-adevar ,"Prigoana a inceput..... " si...trebuie sa ne rugam neincetat"!!!!!!!.....

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In primul rand sfatul cu mersul la tara e valabil pt. cei inca in putere. Dupa 60 de ani nu prea mai poti lucra pamantul si creste animale si taia lemne, mai ales daca esti orasean si n-ai facut niciodata asa ceva. In al doilea rand, indiferent de varsta, pt. teren si casa se plateste in fiecare an un impozit, pt. lumina, telefon, si ce-o mai fi....si pt. toate astea e nevoie de buletin, deci....noi nu putem decat sa ne rugam, si poate se va milostivi Dumnezeu. Sfaturi practice, care sa poata fi urmate si sa scapi nu prea cred ca exista. Si eu ma tot gandesc ce sa fac sa nu primesc un astfel de buletin, dar inca n-am gasit raspuns. Iisus Christos si Preacurata Sa Maica sa ne ajute! Amin!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dureros ....

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Intrebare:oare ce s-ar intampla daca un nr. f. mare de oameni refuza buletinele electronice? Oricum n-ar exista spatiu sa ne inchida pe toti...s-ar putea oare organiza un astfel de refuz in masa?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Anca Tanase
      Asta ar fi si solutia ideala.. Nu si-ar permite statul ca sa aiba 1 MILION (macar cei care au semnat tabelele anti-cip) de cetateni fara identitate. In Basarabia sunt cetateni f multi care nu au nici buletine cu CNP, ci niste carti de idetitate sub forma unei foi, iar singura lor problema este ca nu pot merge in alte tari. Deci se poate, daca am fi uniti. Sa refuzam in masa!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Stiam ca se vor apropia vremurile astea..doar ca nu ma asteptam sa fie atat de repede..Doar prin rugaciune si pocainta ne mai putem salva, alta solutie nu vad!!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    oricum trebuie ştiut că ei nu vor renunţa la a încuiba cipuri; am dus multă muncă până să ajungă aici...

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dar cum putem sa ne aparam de cipurile care sunt deja in calculatoarele noastre?

    Doamne ajuta

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Muşat C-tin
    Este ingrozitor ce se intampla. Dar ce putem face cei care avem rate? Avem un servici? Daca refuzam aceste buletine, nu mai putem realiza nimic, cumparaturi, asigurari etc. cred ca nici rata nu o pot plati. Sa fac inchisoare?"
    Cred ca la inchisoare ne vor face cu forta buletine cu cip sau ne vor implanta cip pentru siguranta...pentru ca vom fi infractori...de exemplu agitatori importriva statului.Sa ne pazim sa intram la inchisoare.Cine are rate poate sa vanda ce are si sa-si ia ceva mai mic(de ex rate pentru casa).Doamne ajuta!

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Precizare...cred, sincer, ca mutarea la tara e doar o amanare a martiriului si cred, sincer, ca trebuie sa incercam orice varianta de amanare...pentru ca asa le-a spus Iisus Hristor apostolilor: sa plece din orasul unde nu sant acceptati.Martiriul este si toata perioada de fuga

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Microcipul care “vorbeste” cu creierul

    Un neuro-microcip in stare sa identifice chiar si cele mai mici schimbari in comunicarea electrica dintre celulele creierului, detectand prompt primele semnale ale aparitiei bolilor neurodegenerative: este ultima creatie a cercetatorilor de la Facultatea de Medicina a Universitatii Calgary, Canada.
    Echipa de cercetatori, condusa de Naweed Syed, a explicat functionarea inventiei: se extrage un esantion de celule cerebrale si ulterior se instaleaza in cultura de celule microcipul; prin intermediul acestuia, cercetatorii vor putea apoi monitoriza si analiza modalitatile de inteconectare ale celulelor, comparandu-le cu celule sanatoase si identificand imediat eventualele "defecte" survenite in transmisia de ioni de la o celula la alta.

    Asadar, cipul este capabil sa monitorizeze si sa inregistreze dialogul electric si chimic dintre celulele cerebrale, detectand chiar si cea mai mica schimbare a activitatii creierului, si prinzand din zbor primele semnale suspecte. "Accesul la aceste arii cerebrale are implicatii fundamentale pentru dezvoltarea de medicamente in masura sa trateze boli precum Alzheimer si Parkinson", a precizat Syed.

    Sursa: Corriere della Sera
    http://www.descopera.ro/dnews/6875849-microcipul-care-vorbeste-cu-creierul

    Acestea sunt cercetari civile,dar cercetarile militare sunt deja in avans cu cca 15-20 de ani,deci... va imaginati unde au ajuns . Citisem acum cca un an de zile ca deja soldatii americani au cercetasi militari care vorbesc prin TELEPATIE gratie unor cipuri implantate pe creier.Cautati stirea pe NET si o veti gasi si singuri.

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca s-a strecurat o eroare la commentul lui Fanu . Vrea sa spuna ca ei, CLAPAUGII AU DUS MULTA MUNCA...

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    S-ar parea ca toti cautam sa rezolvam problema apeland la ratiunea noastra uitandu-l pe Dumnezeu. simngurul lucru pe care noi il putem face acuma, este ca atunci cand ne va expira actuala CI, si va trbui s-o schimbam, sa intrebam pe cel de la ghiseu daca actul viitor are microcip. daca are IL REFUZAM. iar carnetele de sanatate cu microcip, care ni se impun, LE REFUZAM, AADICA NU MERGEM SA LE LUAM si ne vom trata din farmacia pe care Dumnezeu a puso in jurul nostru, plantele vindecatoare. ne facem rost de carti de fitoterapie
    In rest nu avem decat sa ne pocaim sincer prin ajutor dumnezeiesc, sa ne spovedim si sa ne cuminecam cat mai des ca sa inmultim Harul si sa ne dea domnul putere sa rezistam dupa voia Sa

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Au fost destule filme prin care americanii aratau de fapt ce pregatesc, dar oamenii s-au gandit ca sunt doar fantezii, nu pericole. Microcipul introdus in creier pentru a monitoriza. Asa cum diavolul ne indeamna prin ganduri sa pacatuim asa si mocrocipurile vor avea comenzi monitorizante, sau in functie de pozitia pe care o are omul in societate, de sclav(nesupus), supus, sau conducator al sistemului. (un fel de telefonie implantata).
    Este bine ca suntem toti care am scris aici intr-un cuget si precis suntem cu mult mai multi, si avem putere iumpreuna sa ne impotrivim. Inca nu sunt destul de puternici. Nu au avut rabdare si si-au dat alama pe fata mult prea repede. Sunt prea siguri pe ei. Dar tot Dumnezeu este cel care se va ingrijii de noi cei ai Lui!
    Dumnezeu iubitorul de oameni sa ne ia in grija lui!

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    :)) se pare ca doar tiganii nomazi si cersetorii fara acte vor ajunge in rai... hmm... nici acolo nu scapam de ei.

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    scuze "au dus multă muncă", ieraţi mi eroarea, din grabă

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    2 observatii:

    1. Exista locuri la tara (cam in majoritatea localitatilor izolate) unde pamantul inca este foarte ieftin. De exemplu am auzit ca la Barzulesti (langa Magura, in judetul Bacau) pamantul este foarte ieftin. Am auzit un taran spunand ca un hectar costa doar cateva sute de lei noi, insa mie parca nu-mi vine sa cred ca e chiar asa de ieftin.

    2. Ar fi bine daca s-ar forma niste comunitati crestine de genul asta prin diverse locuri, unde sa poti sa-ti lasi copii la scoala sau la joaca cu alti copii, fara sa-ti fie ca or sa invete cine stie ce prostii...

    Bogdan.

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am citit cu mare interes comentariile.
    Oameni buni, fiecare in parte, luat separat sau cum doriti, nu face nimic, nu are nici o putere.
    Singura solutie, sa fortam Sf. Sinod sa ia atitudine publica la solicitarea credinciosilor, si sa se revina asupra idioteniei de cip-uire.

    Solutia e una singura - sa bombardam pe exagerat de prefericitul Daniel si Sf. Sinod cu cereri prin care sa le cerem sa ia atitudine publica si sa intervina pentru a nu se pune in aplicare aceasta marsavie.

    Scrisori, mail-uri, fax-uri, porumbei cu mesaje, orice !
    Trimiteti cat mai multe cereri , poate, poate ii vom urni din dolce farniente !

    juristul bucovinean
    Doamne ajuta !

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ admin

    nu se poate ca preoti din Romania, impreuna cu preoti din Rusia, Bulgaria, etc. sa scrie un memoriu catre U.E si le spuna ca, noi crestinii ortodocsi nu putem accepta astfel de acte?
    si daca se pot refuza in masa aceste acte, atunci sa le refuzam. un milion de oameni, le vor refuza, dar daca acestia inca au buletine vechi care expira mai tarziu...la date diferite...refuzul poate veni mult prea tarziu...
    si, nu s-ar mai putea ca cineva de la Manastirea Petru Voda, sa ceara audienta la Presedintele Romaniei, si sa incerce sa vb. cu dansul? si daca nu vor fi primiti, atunci, sa mearga un parinte calugar sa-i bata la usa, acasa. Doar n-or sa-l dea afara din curte...
    sa se faca cerere pentru audienta la Presedinte si din 30 jn 30 de zile, sau din cat in cat timp se poate face...
    Dumnezeu ne ajuta, dar trebuie sa ne vada hotarati, si uniti, si fara frica...

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    in primavara asta mi-am luat pamant la tara iar peste max o luna termin si casa
    legat de cheltuieli, nu o sa ma leg la sistemul de curent electric, apa, telefon, tv etc, eu zic ca se poate trai si fara asa ceva
    cateva gaini si o caprita, ceva zarzavaturi si legume din gradina sunt necesare unei vieti linistite(sa nu uitam legumele si fructele de toamna, care pot sa ne foloseasca iarna)

    incetul cu incetul incerc sa ma retrag acolo, cum au trait inaintasii nostri o sa reusim si noi, curaj!

    nu este greu, vreau sa va spun ca stiu pe multi care au facut pasul asta pt ca nu mai gaseau de munca si viata la bloc era grea, eu zic sa aveti curaj si sa nu uitam ca si Dumnezeu le randuieste ca sa iasa toate bine(asa s-a intamplat si cu mine...

    Doamne ajuta!

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    legat de impozitul pe casa de la tara!!!!

    Fratilor dar Dumnezeu nu exista???
    Oare nu stie El sa le aseze in asa fel incat sa devenim 'invizibili'?
    Va propun putina incredere..

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da...o impotrivire in masa....un..."NU" hotarat...! aceasta ar putea fi o solutie...cel putin vremelnica...de amanare....Pentru ca...ce e scris sa se intample..oricum se va infaptui....Dar ! pentru asta ar trebui o puternica solidaritate....ori...la romani...aceasta e un punct slab..../ de multe ori...i-am "invidiat" pe sectantii...evrei...tigani...catolici...unguri..polonezi...pentru extraordinara lor solidaritate....mai ales cand faceau/fac parte dintr-o comunitate restransa....si...uneori ostila lor....
    Poate ca acum...mai mult ca niciodata ! se impune sa invatam ce inseamna a fi soliDari....pentru a nu fi soliTari.... ce inseamna a comunica intr-un mod real...simplu....concret...Poate e cazul unui "training"....organizat....
    Si...in acelasi timp...rugaciune neincetata !

    Dumnezeu sa ne ierte ! si sa ne ajute....

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    care mai sunteti din bacau, sau chiar sunt singurul din oras care se pregateste de plecat in munte? 🙁

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt deja preoti care au documente biometrice,spun ca ne putem mantui si cu ele si inca slujesc in biserica sa stiti.Nu au nici o mustrare de constiinta.Majoritatea preotilor le vor lua si vor merge la iad impreuna cu enoriasii care ii vor asculta din pacate.

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ ..

    daca trimiti scrisori, cereri, fax-uri, o sa le fie foarte usor sa le ignore, daca vor...
    o alta solutie ar fi, sa se stranga oameni multi in dealul Patriarhiei sa-l prinda pe Patriarh acolo si sa-i spuna in fata ce e de spus!!

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din pacate cu Patriarhul nostru nu se poate face nimic.Dl Ciobotea are cu totul alte prpbleme.Mai o conferinta,mai cumpara o limuzina,mai da cu cadelnita la o sarbatoare mare,mai o intalnire cu fratii de loja...upsss,asta mi-a scapat.Fratilor,trebuie sa ne bizuim doar pe noi.

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    as dori sa pun si eu o intrebare: pana in prezent in Ro singurul document bioemtric este pasaportul? Dar permisul auto de tip nou e biometric sau nu? Are sau nu microcip, ca eu numai inteleg nimica despre permisul asta auto...unii spun ca exista microcip, altii ca s-a demonstrat ca nu.....

    Astept un raspuns lamuritor de la fratii crestini

    Doamne ajuta

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @codrut
      important este ca si pasaportul si permisul au cip.. in momentul in care introduci date precum amprenta digitala, oculara, masuratori ale corpului etc. in cip, el deveni biometric. Deocamdata doar pasaportul este biometric.. dar si permisul poate deveni, iar de la anul cartile de identitate vor fi biometrice... insa au toate cip si asta nu dorim... era bine daca nu doream nici CNP, dar ce sa-i faci daca am dormit si nu am ascultat nici atunci glasul parintilor, caci si atunci au vorbit. dar macar de-acum incolo sa nu mai acceptam.

  35. Vulturul Legionar

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Razboi intru cuvant, incearca sa ne clatine increderea in parintele Iustin. Sper sa ma insel. Parintele Iustin e un far al ortodoxiei si cu voia Domnului trebuie sa avem incredere in afirmatiile sale.

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ andrus

    Nu esti singurul care se gandeste sa plece in padure sa doarma in pesteri si sa se hraneasc din vanat si pescuit....atita doar ca eu sunt din Brasov...:)...

    Apropo, tu ce pregatiri ai facut? Ti-ai procurat unelte? ( cutit de vanatoare, toporisca, briceag, unelte de pescuit, incarcator solar de acumulatori ....? arc cu sageti sau arbaleta ai? busola? vb serios, eu caut asa ceva dar nu am gasit ....)

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    1: adica in anglia, dupa ce o vreme au avut ID-uri cu cip au hotarat ca trebuie sa le retraga, ca atenteaza la intimitatea lor, etc...
    deci le retrag...
    iar pt. noi...cu mare viteza...ni se IMPUN...
    2: e simplu de zis ca pleci in munti...
    cat pamant din tara noastra mai exista care sa nu fie revendicat sau al cuiva?
    si muntii au fost cumparati (in special de straini care vor sa fac tot felul de statiuni, etc). stiati asta?
    cat crezi ca te vor lasa sa stai pe un pamant care nu e al tau?
    foarte multi oameni nu au ce vinde ca sa-si cumpere pamant la tara, oricat de ieftin ar fi ...
    (uneori e prea ieftin pentru ca e, de ex. in zona mocirloasa, unde oricum nu poti face nimic)
    nu e asa de simplu, "solutii lumesti nu sunt"...
    dar nadejdea este la Dumnezeu.
    "Domnul este Mantuitorul meu, de cine ma voi teme?"
    Doamne ajuta!

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://apologeticum.ro/2010/07/15/pr-prof-mihai-valica-un-posibil-raspuns-dat-crestinilor-care-au-acceptat-acte-de-identitate-biometrice/

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Codrut
    cauta pe net si o sa gasesti decretul european prin care se propune ca permisele auto sa aiba cip..

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si eu cred ca o solutie este protestul in fata Preafericirii Sale pana va veni personal si ne va oferi sfintita sa parere, caci intr-adevar individual nu vom reusi nimic. Eu cred ca nici nu am curaj sa spun ca refuz un asemenea buletin, ca sa nu ma creada nebun. Va fi greu pt. multi. Sper sa ne intareasca Dumnezeu. ma bucur foarte mult ca suntem destul de multi care intelegem ce se intampla si poate ne vom intalni vreodata, ca cine stie unde ne duce viata. Cred ca nu este suficient doar sa ne rugam, ca poate cine stie?... vine ceva. trebuie sa actionam. Şi Mantuitorul i-a dat afara pe cei ce vindeau in templu. Din pacate Sf. Stefan ce Mare, Mihai Viteazul etc au murit degeaba!!!!! Nu ne-au stapanit dusmanii prin forta, dar ne dam tara pe gratis. De fapt nu noi, ci dragii nostri conducatori care ar trebui sa-si dea si sufletul pt. popor. Dar ei ne dau sufletele noastre la altii. Acceptam orice crezand ca e spre binele nostru. Acum cativa ani ne bucuram ca intram in Europa (ca parca eram in Africa). Acum sa ne bucuram, sa fim fericiti, ca am atras asupra noastra toata nenorocirea noastra. Noi am vrut. Ne pierdem si traditia si cultura, tot pt. care stramosii nostri au luptat. Iertati-mi supararea, dar cred ca noi suntem de vina ca ne-am pierdut identitatea de popor roman.

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    tot intalnesc oameni care spun, n-avem ce face, X e mason, sau e de partea masonilor...
    Nu inteleg de ce trebuie sa abandonam totul, doar pentru ca exiasta masoni pe lumea asta...Ce e cu masonii astia, sunt ei mai puternici decat Dumnezeu? NU! NICI N-AU FOST, SI NICI NU VOR FI!
    si masonii astia isi impun legile lor, tocmai pentru ca stiu ca au reusit sa-i faca pe oameni sa abandoneze totul, doar cand aud de ei...
    si masonii astia, sunt doar niste oameni, condusi de draci, nimic mai mult, asa ca nu inteleg de ce li se acorda atata importanta masonior. Continui sa cred, si sa spun, ca ar trebui trimis un memoriu la U.E. in care sa se spuna ca noi, poporul ortodox roman, nu vrem asa acte, ca n-am fost consultati, ca ni se baga pe gat de catre sefii statului roman.
    Ni se incalca drepturi pe care UE sustine ca le apara, deci trebuie sa se tina cont de memoriu.
    Deci, cand semnam asa un memoriu??

  42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ codrut

    @ andrus

    Si pe mine ma intereseaza aceste lucruri...

    Cred ca trebuie sa ne strangem mai multi...sa cautam informatii despre cum se traieste in padure sau in zone mai dificile si sa le punem in practica

    Sa facem rost de ustensilele cele mai importante care trebuiesc, acum cat se mai poate si sa facem ceva practica cel putin cate o saptamana ca sa ne acomodam sa ne obisnuim sa facem un fel de antrenament. Sa invatam pentru inceput chestiile elementare (cum se face un adapost) cum se vaneaza sau prinde peste cum se aprinde un foc in caz ca nu avem alte surse de foc (bricheta, chibrit) etc

    Am putea face o echipa, si sa ne organizam...

    Doamne ajuta!

  43. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @codrut
    nush ce tot incerci sa starnesti iar.. spune sefilor tai ca te platesc degeaba.. Parintele Justin si alti Parinti au zis clar: NU LUAM NIMIC!
    au creat o diversiune introducand permise cu si fara cip, iar acum doar cu cip gasesti... blank-urile se fabrica inafara Romaniei, asa ca si mai greu de controlat.
    Ce-a spus Parintele Justin asta vom face si pace in inimi sa avem.

  44. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mai e ceva ce nu inteleg...daca in Anglia, se spune ca aceste acte cu cip sunt foarte scumpe si incalca libertatile cetatenilor, cum de la noi nu incalca nimic? cum de la noi sunt ieftine? Si de cand unii au statut privilegiat? Deci, daca in Marea Britanie se poate fara aceste cip-uri, inseamna ca se poate si in alta parte...
    asa ca, de ce atata graba la ai nostri sefi de stat?

    http://apologeticum.ro/2010/05/29/marea-britanie-va-renunta-la-cartile-de-identitate-biometrice-deoarece-sunt-foarte-scumpe-si-incalca-libertatea-cetatenilor/

  45. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai inainte de al asculta pe parintele Iustin, trebuie sa ascultam de duhovnicii nostrii. Eu ascult ce spun marii nostri duhovnici, dar decizia finala o voi lua doar impreuna cu duhovnicul meu.

  46. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    de ce ati sters art desptre Afisele de la Petru Voda?
    interesa pentru ca intradevar la Minastirea Bistrita, parintele Antim nu a spovedit niste americai(ortodocsi si ucenici de multi ami ai sfintiei sale) pentru ca aveau pasapoarte noi, cu cipuri
    pentru mai multe detalii contactati-mna pe mail

  47. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Familia mea si cu mine ne-am mutat la tara acum un an.
    Ne-am facut o sera, ne facem un cotet de gaini, facem putina scoala, fiind oraseni la origine si total nestiutori.
    Este o solutie in masura in care nu poti sta cu mainile in san si astepta pecetea, dar nu te scoate in afara sistemului, cum bine observa cineva inaintea mea.
    Eu propun alteva: suntem o suma de oameni care suntem mai mereu pe blogurile crestine si ne tot dam cu parerea.
    Probabil ca toti ne-am trecut numele pe lista cu semnaturi anti cip. Deci, oricum SISTEMUL ne stie, nu suntem chiar anonimi.
    Cred ca a venit vremea sa ne aratam si fetele, undeva, in Bucuresti, la un miting, in care sa ne strigam pasurile. De ce ne e frica?
    Cu crucea in frunte, cu nadejdea in inimi. Sa se auda glasurile noastre pana sus, in Dealul Mitropoliei.
    Doamne ajuta!

  48. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta!

    Am citit toate parerile scrise aici si as vrea sa ma ascultati putin si pe mine: sunt una din semnatarii acelor tabele pentru referendum si cred ca o solutie de moment ar fi aceea care a spus-o Gabi, insa nu cred ca ar veni prea multi in Bucuresti, avand in vedere distantele mari si neputintele fizice ale multora, printre care ma numar si eu( fac dializa).
    Buletinele le vom primi poate la distante diferite in timp (desi am auzit ca pana in dec.2011 si buletinele vechi vor trebui schimbate), insa pana in 2012 se vor distribui carnetele de sanatate de care nu se vor lipsi nici multi din cei o mie de semnatari pentru referendum (cunosc asemenea persoane care au zis ca trebuie sa ia medicamente le copii!!!).
    Eu cred ca daca noi acestia o mie ne-am ruga dimineata si seara la Dumnezeu si Maica Domnului sa abata de la noi acest atac al Antihristului, vom avea ajutor, deoarece Insusi Domnul nostru Iisus Hristos a zis:"Fara mine nu puteti face nimic". Prea ne punem increderea in oameni (P.F., Presedinte,etc) si mai putin in Dumnezeu.
    Apropo de a trai in padure: nu mai exista paduri fara stapan, fie statul, fie particulari, ceea ce va face imposibila vietuirea acolo. Sa nu uitam ca pustnicii au acoperirea Harului lui Dumnezeu si nu pot fi vazuti de oameni si deci pot locui in padure si munti.
    Va rog vizionati filmul "SIX: THE MARK UNLEASHED" (cu subtitrare in limba romana) de pe Saccsiv’s Weblog si veti vedea ca acolo era o comunitate de crestini, intr-o padure care nu acceptasera cipul implantat, insa aveau un preot induhovnicit (avea harul lui Dumnezeu si nu puteau fi vazuti). Ori ceea ce spuneti unii aici ca ati putea locui un grup in munti fara un asemenea om eu cred ca nu e posibil.
    Concluzia mea: multa rugaciune, iar daca Dumnezeu nu va rezolva problema, inseamna ca a venit vremea muceniciei.
    Doamne ajuta!

  49. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Poate ar merita incercat, cat mai repede posibil, pt. ca dupa cum se vede "timpul isi cam pierde rabdarea", ca organizatiile crestin-ortodoxe, A.S.C.O.R-ul, diversele asociatii, sa se concentreze serios spre un miting de proportii la Patriarhie si la Guvern. In ce-l priveste pe Patriarh, inca refuz sa cred ca nu va intelege ca intr-adevar nu dorim acte biometrice, si cu mila lui Dumnezeu, poate Biserica se va trezi si va capata curajul-martiric- sa se opuna raspicat; un miting -neaparat de mari proportii - poate ii va OBLIGA si pe guvernanti sa inteleaga. Deci va rog, pe cei care sunteti in Bucuresti, si faceti parte sau aveti cunostinta de asociatii sau organizatii crestin-ortodoxe , luati legatura cu ele, si poate vom reusi sa organizam 1-2 mitinguri cu adevarat serioase. Eu sunt din Brasov, o sa ma informez si eu pe aici. Inca ceva: cred ca trebuie, la nivel individual, sa gasim fiecare curajul sa stam cat se poate de serios de vorba cu preotii nostri (ma refer in special la preotii de mir, pt. ca au si ei familii, copii, rate, interese, etc., deci problema pt. ei e la fel de grea ca si pt. noi; sa fim insa FOARTE atenti, pt. ca probabil multi vor incerca sa ne linisteasca, spunandu-ne ca nu e nici un pericol. Sa incepem deci sa le punem intrebari, eventual sa-i rugam sa vorbeasca la predici pe acest subiect, pt. ca fiecare persoana sa hotarasca pt. sine in cunostinta de cauza. Va rog deasemeni ca in raspunsurile voastre, sa va referiti si la solutia mitingurilor, poate va incepe sa se inchege ceva. Sa ne ajute Dumnezeu, pt. ca simt cat de enorm de multa nevoie avem de El, si numai la El e solutia, pt. ca teama imi este ca la momentul respectiv (adica in 2011) putin din cei care vorbim acum vom gasi doar in noi puterea sa spunem "NU". Doamne-ajuta!

  50. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu te increde,in cel care n-are incredere in tine.Acesti oameni ne trateaza din start ca pe niste infractori,la nivel mondial inseamna ca noi nu mai beneficiem de prezumtia de nevinovatie,e normal ca cei care au cistigat niste privilegii sa se teama sa nu le piarda,pregatindu-si terenul.Sarpele nu e odios pentru ca musca...ci,pentru ca se ascunde pentru a musca.Comentariul lui Fanu mi s-a parut cel mai complet.Nu as avea ce sa mai spun decit ca D-zeu ne va lumina,am incredere in ce imi va spune atunci.Intre timp ma informez,din mai multe surse,pentru ca trebuie sa cunoastem problema din ambele tabere,caci sa nu uitam...Biblia spune ca riscam sa fim pacaliti.Corect ar fi sa se treaca la niste dezbateri publice ,cu participare eterogena,din toate straturile societatii,si sa gasim solutii.Asa ar face niste oameni care isi iubesc poporul....dar ei e clar ca ne urasc de moarte altfel nu ne-ar face una ca asta.

  51. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mie nu mi-au placut niciodata banii si rolul lor la fel si orasele lor cu blocurile inghesuite si de gheata. Cu totii am stiut ca unele lucruri nu sunt bune pentru omenire dar am stat comozi si indiferenti. Acum avem totul pe fata si sansa de a actiona. Stati mai mult si analizati-va sufletele si o sa aflati calea adevarului. Rupeti-va de rutina si de tot ce ne este impus de cei de la conducere ca e mai bine sa facem. Cautati sa aveti tot ce este mai bun pentru noi si pentru cei dragi. Un mediu mai bun, mai curat unde putem duce o viata linistita si in pace. Toate le putem avea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*