Este de necrezut unde duce indrazneala (caci nu putem crede ca e vorba de necunostiinta) unor clerici ortodocsi ce nu mai disting Ortodoxia nici fata de satanism. Ce sa mai asteptam de la asemenea preoti in lupta impotriva ecumenismului? Nicio baza! Vor vinde Biserica papei si lui antihrist fara nicio opreliste sau mustrare de constiinta.  Uraciunea pustiriii isi arata lucrarea. finte Mare Mucenice Gheorghe roaga-te pentru noi toti, fiii Bisericii lui Hristos, sa nu fim in veci inselati de astfel de oameni!

In Eparhia Tver intre 29.05-18.06, a avut loc a 12-a Procesiunea Volga

Prin traditie, fiecare astfel de procesiune se ocupa de un eveniment important la nivel national. In acest an, acest eveniment a fost aniversarea a 65-a a Victoriei. Procesiunea, inceputa de la izvoarele raului Volga si continuata de-a lungul albiei si terenurilor pe unde trece aceasta, a avut loc in 16 orase si districte din regiune. Pe tot parcursul s-a purtat o racla- chivotul cu moastele Sfantului Mucenic Gheorghe.

La Sf. Liturghie de la [biserica]Sf. Nicolae din Myra, unde a servit Arhiepiscopul de Tver si Victor Kashin si, in procesiunea care a vut loc la templul de la izvoarele Volgai, a fost comisa o vodoo-senie de rang, la care au participat un numar mare de pelerini, distinsi invitati, membri ai publicului.

In aceasta zi, cele mai multe municipalitati din regiunea Tver si-au trimis delegatii la festivalul din Volgoverkhovye . Au tinut discursuri Arhiepiscopul de Tver si presedintele Kashin, guvernatorul regiunii Tver, presedintele Adunarii Legislative si alti functionari.

Pentru a intelege magnitudinea acestui consens ”in materie de cooperare intre Biserica si activitatile de stat, doar uitati-va la” programul complet “.

Parea ca acest eveniment nu poate fi decat unul fericit, dar …!  Dar, in loc de bucurie spirituala inima s-a frant de o durere extrem de profunda.

In timpul procesiunii, poporul ortodox a sarutat “mana dreapta a lui Satan, inchinandu-se la ea ca la o relicva mare – mana dreapta cu moastele Sfantului Gheorghe, patronul sfant  al victorioasei armate ruse”.

Aceasta aproximativ demono-blasfemie si satanismul au luat locul binecuvantarii directe a episcopului ce guverneaza dioceza si preotia.

Avand o senzatie de murdarie spirituala, oamenii Ortodocsi din Tver au trimis o scrisoare, subliniind confuzie lor:

“Dragi frati si surori!

Cerem ajutorul vostru si consiliere caci ne aflam[traim] intr-o jena extrema si ne temem ca ceea ce s-a intamplat la noi se poate repeta si in alte orase din Rusia.

Noi, la fel ca toti oamenii ortodocsi, il cinstim din toata inima noastra pe Sf. Gheorghe Invingatorul si am visat la fericirea de a ne inchina relicvei lui.

Si ce oportunitate! In ajunul vizitei Patriarhului Chiril la Tver a ajuns la noi procesiunea Volga cu chivotul  sub forma mainii drepte ce da binecuvantarea , care trebuia sa fie o parte din moastele sale.

Dar bucuria noastra a fost afectata. Dreapta, la o examinare mai atenta s-a dovedit a fi  o binecuvantare, dar profanata. Faptul ca degetele de la mana lui dreapta, au fost puse dintr-un un motiv oarecare, vertical, [dovedeau] in mod clar au fost aranjate intr-un bine-cunoscut simbol satanic – “capra”( coarnele satanei-n.m). Spre deosebire de binecuvantarea crestina, care leaga degetul mare si indicele pe de o parte, la cea reprezentand racla cu relicve, au fost conectate degetul mare si degetele din mijloc, indicele si degetul mic – fiind pe verticala.

Fotografiile arata ca chivotul mai repede poate fi privit ca un obiect de cult anti-crestin sau pagan, care are sub forma de coarne degetele: indexul si degetul mic, simbolizand cultul ”Caprei” – Lucifer.

Cei mai multi dintre noi, datorita binecuvantareii care insotea chivotul, nu s-au simtit bine, copiii au plans.

Daca suspiciunile noastre sunt corecte, atunci am fost ademeniti sa ne inchinam la un idol, Baphomet, si procesiunea s-a transformat intr-un act de profanare a tarii noastre si a Credintei Ortodoxe.

Iertati-ne, daca v-am produs confuzie. Va rugam, judecati si dati-ne o evaluare biserieasca despre cele intamplate.

Cetatenii Ortodocsi din Tver.

Puteti remarca in imaginea de mai jos cum numarul 65 se poate confunda foarte usor cu 666, cu un  6 de culoare alba in mijloc.

Preotii ortodocsi cu asa-zisa mana a Sf. Gheorghe si cu un banner pe care se afla o stea inversata si numarul 65 (pentru victorie)
Preotii ortodocsi cu asa-zisa mana a Sf. Gheorghe si cu un banner pe care se afla o stea inversata si numarul 65 (pentru victorie)
Icoana Sf.Mare Mucenic Gheorhe-pictura de baza
Soborul de preoti din Tver
Soborul de preoti din Tver

sursa: Mucenicul