14 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa cum ne-a obisnuit , Danion spune adevarul la obiect.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://theologhia.wordpress.com/2010/07/22/arhim-ieronim-cretu-a-slujit-si-s-a-impartasit-alaturi-de-eretici-in-patmos-in-2009/

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://acvila30.wordpress.com/2010/07/25/maicile-de-la-voronet-se-roaga-in-comun-cu-feciorii-si-fecioarele-ereticilor-in-dialogul-dragostei-fara-adevar/

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://fanu.wordpress.com/2010/07/20/a-fi-sau-a-nu-fi-iuda-in-romania-dusa-in-robie-si-bir/

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce slujeste Danion la Petru Voda? Mai urmeaza o noua propaganda a stilismului si vrea inca o data sa se foloseasca de numele Parintelui Iustin ?
    Intr-un articol mai vechi afirmati ca Parintele neaga zvonurile referitoare la stilism si acuma numa apare Danion la Paltin.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @carla
      Danion nu este preot ca sa slujeasca. A predicat, pentru ca asa i-a cerut Parintele Justin, fie ca le convine unora sau nu. Si nu a facut propaganda stilismului nicaieri.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca tot a fost Danion la Paltin l-a vizitat pe Parintele Iustin?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Marina
      Parintele Justin este tot in incinta Manastirii Paltin si era in sf. altar cand fratele Danion a predicat. Insusi Parintele i-a dat binecuvantare sa predice, ca de fiecare data.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frumoasa si plina de adevaruri aceasta predica,iar atitudinea fata de actiunile antiromanesti ale lui Laslo Tokes si acolitii sai este demna de toata lauda,un bun exemplu de roman adevarat,care-si iubeste tara si religia !!! Autoritatile dorm, pe bani frumosi,nu le pasa de soarta romanilor din Ardeal ! Singurul care se preocupa de romanii din Harghita si Covasna este IPS Ioan Selejan,dar si puterile lui sunt limitate .

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Le-ai raspuns foarte bine admin lui Marina si Carla; dar sa speram ca Danion va face ascultare sincera pe mai departe, si nu se va mai lasa inaltat de cel rau in slava desarta, si nici amagit de el, ca sa nu cada iar; e o lupta foarte grea cea pe care o duce el, putini pot sa-l inteleaga, pt ca putini au ajuns sa se infrunte cu cel rau asa cum o face el; mai cu bagare de seama, frate in Domnul, si cu frica de Dumnezeu, nu de cel rau, de care e bine ca nu ai frica, dar nici incredere in el sa n-ai, ca doar e amagitorul.
    Domnul fie laudat pentru intoarcerea pe Cale !
    Sa ne rugam cu totii pt cei care marturisesc asa cum o face el, si in primul rand pt el, ca nu avem multi, ca Domnul sa-i pazeasca de ispite.
    Doamne ajuta !

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frumos! Multumim ca ne-ati oferit aceasta filmare, sa-l mai putem asculta pe Danion si noi, cei din Ardeal... ne ajuta, ne trezesc si ne intaresc cuvintele lui...

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nici o data Danion nu a facut propaganda stilismului,
    ci el a vorbit despre impunerea de catre cativa oameni dirijati de forte oculte, a unei schimbari de calendar si a pascaliei, lucru interzis cu desavarsire de sinoadele ecumenice. Data Pastelor a fost stabilita de primul sinod ecumenic, daca nu gresesc, la fel si modul de calculare. A vorbi despre apartenenta la organizatii oculte a unor membrii care au impus schimbarea datei nu inseamna propaganda stilismului...
    In prezentul discurs s-a vorbit despre necesitetea pastrarii dreptei credinte, mai ales acum cand multi ierarhi s-au lasat prinsi in acest ecumenism, dorit NU de poporul binecredincios, NICI de majoritatea preotilor, ci este impus de cei care nu doresc binele bisericii, care nu au nimic de a face cu credinta crestina, dar care conduc, din pacate, aceasta lume si au dreptul sa ia si decizii impotriva vointei popoarelor.
    Mai bine am fi urmarit ce s-a spus in acest discurs
    foarte actual, in aceste vremuri cand se tine o CONSPIRATIE A TACERII IN LEGATURA CU ACESTE TEME pe care Danion le abordeaza.
    Spuneti cine mai vorbeste despre aceste lucruri, acum, cand este nevoie sa fie cunoscute.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Curajul de a marturisi este necesar. Nu putem fi crestini si in acelasi timp sa tacem cand vedem ca minciuna este pe cale sa triumfe. Nu putem sluji la doi domni.

    Noi trebuie sa facem voia lui Dumnezeu, nu voia lumii. Danion si-a facut in primul rand datoria de crestin si de roman. Trebuie sa ne facem si noi datoria de romani si de crestini, asa cum putem: cu vorba, cu fapta, prin rugaciune etc si sa fim atenti al cui glas il ascultam.

    Pastorul cel bun isi pune viata pentru oile sale, iar cel rau le lasa de izbeliste. Eu consider ca Danion Vasile este bine informat si bine intentionat, iar problemele abordate ne intereseaza pe toti romanii.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E frumos din partea dumneavoastra sa il aparati pe Danion. Speram ca s-a cait pentru ereziile in care a cazut in legatura cu stilismul. Dumnezeu sa il readuca pe calea cea buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*