Un alt pustnic confirma proorocia despre “macelul” din 2011

Pustnicul Zosima

Despre pustnicul Zosima, am aflat ca a fost monah la Manastirea Rarau. L-a cunoscut pe parintele Daniil Tudor – Staret la Manastirea Rarau, intre anii 1954 – 1958. A plecat pe Muntele Rarau, fiind prigonit de autoritatile comuniste.

Fratele I. l-a intrebat in anul 2007 pe Pustnicul Zosima:
Parinte, ce o sa fie in Romania in anul 2011?
O sa fie mare macel in orase*. O sa fie mai rau decat ti-a spus parintele Pustnic N. Roaga-te sa te pazeasca Dumnezeu, ca este greu de scapat de ce o sa fie.
Fratele I. a insistat sa afle mai mult:
– Ce o sa fie, revolta, razboi sau cutremur?
Zosima i-a raspuns:
– O sa traiesti si o sa vezi. Sa te rogi lui Dumnezeu neincetat.

Sihastrul Zosima a spus sa nu luam documentele biometrice si ca este foarte bine ca la manastirile de pe Muntele Rarau se slujeste zilnic Sfanta Liturghie.

* Este canonul romanilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi si alte mari pacate. Criza economica, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de munca, neplata integrala a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case si a multor masini achizitionate in leasing, fara a li se restitui banii platiti; patimile si pacatele, vor scoate milioane de romani in strada, avand loc acest mare macel in Rornania. Indrumam pe crestini nostri, sa mearga la Biserica si la Sfintele Manastiri, sa se roage pentru pace si mantuire, sa posteasca, sa se spovedeasca si Impartascasca si sa nu participe la aceste revolte. Sunt Parinti care spun ca Romania va fi atat de distrusa, incat nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenata de marile puteri, care se vor confrunta dupa puțin timp in cel de al III-lea Razboi Mondial, care va incepe prin atacul armatei ruse asupra Turciei si stramtorilor Dardanele si Bosfor.

extras din cartea Pustnicii nevazuti ai Athosului, Editura Panaghia

Cititi si:

52 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma trec fiorii!
    Chiar nu imi vine sa cred!Am ajuns la concluzia ca Romania merita.
    Dar totusi nu stiu ce este de facut.Sa ne refugiem in munti?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nui crestini ce ar trebui sa facem in aceste perioade? la revoltele de strada crestinii sa mearga sau nu?ce sa indemnam pe copii si cunoscutii sa faca si ce sa nu faca?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am si eu o intrebare.Pot sa copiez cel putin integral acest post. Bineinteles voi preciza de unde si in ce conditii. Multumesc!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta!
    As dori sa stiu in ce carte (si daca se poate, la ce pagina) pot gasi cele scrise aici.
    Va multumesc.
    Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne lumineze sa facem voia Sa in aceste vremuri grele!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Turcia, Rusia si Ucraina vor sa creeze Alianta de securitate a Marii Negre
    http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/06/stiri-si-profetii-despre-cel-de-al.html
    am strans aici mai multe profetii despre razboi si despre rusi.
    intotdeauna m-am gandit ca rusii vor intra in razboi de partea grecilor, ca popor ortodox, impotriva turcilor,dar se pare ca ma insel. e vb de nato vs rusi, turci, poate chiar chinezi? ce parere aveti?

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    povesti

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "mare macel in orase" - poate va fi cutremur...

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    stiati ca u.s. are daja 3 portavioane in preajma Iranului? Mai exista acolo nave si submarine evreiesti si german? sursa: debka.com

  9. sfappetrupavelandrei

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin: scuze, dar iar am nevoie de un ajutor în problema gestionării blogului propriu. Am un tip care s-a cam luat de mine pe blogul meu. Ce să fac ca atunci când mai postează pe blogul meu să nu poată vedea ceilalţi ce a postat decât dacă aprob eu? Că dacă am aprobat odată pe un utilizator văd că tot timpul poate posta fără să fiu întrebat. Mulţumesc anticipat! Doamne ajută! 🙂

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @sfappetrupavelandrei
      ar trebui sa mergi la comentartiu de-al persoanei respective, la sectiunea comentarii din panelul de control, si sa-i dai spam

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @sfappetrupavelandrei
      ar trebui sa mergi la comentartiu de-al persoanei respective, la sectiunea comentarii din panelul de control, si sa-i dai spam/ ban

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Proclu mi-a spus o vorba: "constiinta spune-mi tu, daca acum am sa mor, am sa ma mantuiesc?" Ore cati dintre noi pot spune ca constiinta le va raspunde afirmativ? Ce este scris sa fie, va fi...de-o fi sa murim in macel ori nu, de-om muri in razboi ori ba...de cutremur nu mai zic...important nu e cum murim, ci ce ne va spune constiinta atunci...macar acum in al 11 lea ceas sa ne aducem aminte de Domnul si de Acoperamantul Maicii Domnului sub care ne putem ascunde!
    ...si cei din al 11 lea ceas au primit plata, adica au fost mantuiti! Sa ma pomenesti

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa avem grija sa nu ne cheltuim banii aiurea. Daca va fi razboi nuclear e bine sa stim ca in caz de caldura foarte mare geamurile trebuie camuflate. Bine e sa avem imbracaminte din lana. Imbracamintea din materiale sintetice trebuie evitata atunci.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin ,

    as vrea sa trimit un pomelnic la manastirea Petru Voda . Am cautat pe internet detalii dar nu am gasit . Va rog mult sa ma ajutati cu cateva informatii , fie aici , fie pe mail-ul personal :
    -adresa manastirii
    -suma necesara pentru 40 de parastase
    -cum trimit banii ( virament in cont sau mandat postal )
    -numele unui preot caruia sa-i adresez atat scrisoarea cu pomelnicul cat si suma , in cazul mandatului postal .

    Doamne , ajuta-ne !

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai fratilor, nu exagerati.
    Sf Calinic de la Cernica a proorocit ca sf va avea loc in 1991 si nu a avut loc. Si Iona a proorocit despre Ninive si nu s-a implinit atunci. Ce ins asta? Ca s-au inselat?
    Nicidecum! Ci Dumnezeu pt dragostea Sa si pocainta unor oameni a amanat sau a anulat pedeapsa Sa pedagogica.
    Stirile astea alarmiste nu au in ele duhul lui Hristos!
    Acesti parinti daca s-au invrednicit de o proorocire o folosesc ca sa inmulteasca rugaciunea, nu barfa si speculatiile. Daca am fi constienti ca in orice moment poate veni sfarsitul, nu ne-am tulbura.
    Noi sa ne vedem de mantuirea noastra

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acum asteptam sa vina 2011 si sa treaca. Daca nu va fi nimic din cele profetite in 2011 ii putem numi pe profeti profeti mincinosi? Daca altii uita aceasta profetie eu o tin minte si revin pe 1 ianuarie 2012.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Offlineblg. m-am exprimat destul de clar ca nu e vorba de porfetii mincinoase la niste oameni duhovnicesti. Dar, ca si in cazul lui Iona, profetia s-a schimbat ulterior. Tocmai de aceasta Iona statea si astepta distrugerea cetatii, ca sa ii se confirme proorocia, si cand aceasta nu s-a mai intamplat [desi ulterior Ninive a fost distrusa] s-a revoltat:

    "Atunci Dumnezeu a văzut faptele lor cele de pocăinţă, că s-au întors din căile lor cele rele. Şi i-a părut rău Domnului de prezicerile de rău pe care li le făcuse şi nu le-a împlinit. Şi Iona a fost cuprins de mare supărare şi s-a aprins de mânie. Şi a rugat pe Domnul, zicând: "O, Doamne, iată tocmai ceea ce cugetam eu când eram în tara mea! Pentru aceasta eu am încercat să fug în Tarsis, că ştiam că Tu eşti Dumnezeu îndurat şi milostiv, îndelung-răbdător şi mult-milosârd şi Îţi pare rău de fărădelegi. Şi acum, Doamne, ia-mi sufletul meu, căci este mai bine să mor decât să fiu viu!" Şi a zis Domnul: "Faci tu oare bine că ţi-ai aprins mânia?" Iona 3.10-4.4

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asta se si doreste, sa se tulbure si sa se intarate populatia, ca sa se dezbine mai usor. Noi am fost nemultumiti per global in permanenta, si cand aveam salarii intregi ne comparam cu altii din strainatate. Sa ne gandim putin la cum au venit valurile de arestari politice dupa razboi, la felul in care oameni cinstiti, cu situatie materiala buna au ajuns in inchisori tratati ca niste animale. Daca suntem constienti ca ne vom apropia de un asemenea tratament, dar la nivelul dezvoltarii tehnologice din secolul 21, de ce ne revoltam, de ce ne miram. Oare nu stim ca trebuie sa "exersam" de pe acum gustul nevointei, al lipsirii de hrana, de drepturi umane. Asa ne-a prostit societatea, intai ne-a educat in spiritul drepturilor totale care cica ni se cuvin, dupa care ni le ia brusc, ca sa trezeasca in noi nemultumire. ce inseamna nemultumire? Lipsa Euharistiei. Euharistia nu este doar Sfanta Impartasanie concreta, ci starea intreaga pe care primirea Impartasaniei o declanseaza, o mentine si o hraneste in noi.
    Daca vrem sa scapam de criza, adica de judecata, trebuie sa aducem euharistia noastra in fiecare zi, s-o inglobam in Euharistia liturgica a Bisericii. Astfel nu vom mai fi singuri cu noi, ci Dumnezeu va fi in noi si cu noi. Amin.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    alex, iata:
    "Sf. Cosma al Etoliei relateaza despre razboiul cel mare: "Va inceta veacul al optulea cand vor fi acestea", adica la jumatatea dintre 7000 si 8000. El a zis ca razboiul va veni cand vor coincide doua sarbatori impreuna.

    Intr-adevar in 1912 Pastile a coincis cu sarbatoarea Buneivestiri, iar Epirul a fost eliberat.

    Exista si alta profetie a sfantului, care relateaza evident despre razboiul general pentru care sunt consacrate multe profetii. "Cand vor coincide doua veri si doua sarbatori impreuna". Asadar, cand dupa o perioada de seceta va urma sarbatoarea Pastelui si Buneivestiri. Astfel sarbatorirea impreuna a coincis in 1991.

    Daca, asadar, presupunem ca datele puteau mijloci, gresim, indiferent cat de putin, pentru mijlocul acestor veacuri; atunci este justificata retinerea cuiva, fata de data realizarii evenimentelor care s-au profetit.

    Daca cunoastem ca anul 5508 este data nasterii lui Iisus, atunci 1992 va fi anul pe care-l cautam. Fiindca 5508 (de la facerea lumii pana la nasterea lui Iisus) + 1992 = 7500.

    Este inutil ca sa subliniem ca anului 1992 i se face reclama, dintr-o pura intamplare, stranie(?), ca fiind inceputul unei noi ere.
    fragment din profetii despre antihrist
    si
    "Iertati-ma, sfintilor ai lui Dumnezeu, dar citind eu unele prevestiri despre viitor, am crezut ca la anul 1848 va fi sfarsitul lumii". Atunci sfintii i-au zis: "Uita-te spre rasarit". Si ridicand cuviosul ochii spre rasarit, nu se mai vedea cerul, ci numai o mare lumina dumnezeiasca iar el spaimantandu-se, a cazut la pamant zicandu-i: "Priveste acum la rasarit si vei vedea taina cea mare a Providentei". Si fiind intarit de darul lui Dumnezeu, Sf. Calinic a vazut pe cer pe Sf. Treime, asa cum este zugravita pe sfintele icoane, iar dedesupt, pe un mare pergament luminos era scris cu litere mari: 7500, ani de la Adam. Atunci sfintii care il sustineau pe brate, i-au zis: "Vezi ca nu la 1848 va fi sfarsitul lumii, ci sfarsitul lumii va fi cand se vor implini 7500 de ani de la Adam ? Asadar, au adaugat sfintii, incepe indata a zidi marea manastire a Sf.M. Mc.Gheorghe".

    Aceasta este vedenia Sf.Calinic de la Cernica. Precum vedem aici se vorbeste precis despre anul 7500 de la Adam, care asa cum am arata mai sus, corespunde cu anul 1992. Noi care am trecut anul 1992 ne intrebam, oare profetia sfintilor nu a fost exacta ? Nu, nicidecum. Ea este exacta. Ea nu fixeaza data unui cataclism planetar, ci inceputul derularii unor evenimente ce prevestesc apropierea sfarsitului lumii.
    adica 1992 este anul constituirii UE, antemergatoarea guvernului global, care inseamna NOM. asadar, n a gresit sfantul, pt ca sfarsitul nu putem spune ca incepe la data fixa si se termina la data fixa. este o perioada de timp numita sfarsitul veacurilor.doar apocalipsa este rpecizat ca va dura 7 ani.

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    va mai recomand sa cititi: mesaje din apocalipsa de arhim daniil gouvalis si nu va lepadati de Hristos. nu va insemnati cu 666 scrisa tot de un grec.
    a, si revista cuget ortodox este f buna.

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Alex: Interesant punct de vedere... Personal nu sunt de acord cu el dar asta e problema mea. Ce pot spune e ca pana in acest moment profetiile cu data fixa clar precizata (1999, 2000, 2012) si care au fost foarte clare in privinta evenimentelor (o sa fie un razboi cu arabii, o sa umble caini cu covirgi in coada, samd) au nimerit pe langa... Si generalizand (procedeu periculos) cred ca nici profetia cu 2011 si varsarea de sange din orase nu se va implini. Cu toate ca pana la sfarsitul anului 2011 romanii nu vor fi cu nimic mai buni decat sunt acum.... Sa vedem cine are dreptate.
    Daca voi avea dreptate sunt un profet? Nu cred...

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/07/sfarsitul-omului-de-monah-zosima-pascal.html

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Foarte bune comentariile tale Alex!
    "Sa te rogi lui Dumnezeu neincetat." - asta cred eu ca e de inteles. Spuneti-mi mie unde in toata invatatura crestina am primit a deznadajdui sau a ne tulbura!?
    Parintele Arsenie Boca a spus: "Iubirea lui Dumnezeu faţă de cel mai mare păcătos este mai mare decât iubirea celui mai mare sfânt faţă de Dumnezeu.". De aici eu inteleg ca planul lui cu omul se mai schimba sau se mai amana, functie si de comportament, deoarece-Creatorul isi iubeste creatia si inca foarte mult.
    Sfintii, proocii, pustincii cu har intotdeauna au vorbit sa-l ajute pe om nu sa-l duca la pierzanie, iar daca au proorocit "mincinos" sau inexact nu a fost vina lor - mai degraba a oamenilor caci s-au rugat mai mult pentru pacatele lor.

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin ,

    multumesc , Multmilostivul sa va ocroteasca si pacea Lui sa fie cu voi , tot timpul vietii voastre .

    Doamne , ajuta-ne !

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Totusi din cati crestini ortodocsi sunt pe acest blog,se mai roaga cineva la Dumnezeu pentru tara aceasta,ma iertati ca intreb.Doamne Ajuta!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @danutza: un veac daca immi aduc eu aminte are 100 de ani.
    Veacul al 8lea e intre 700 si 800 nu intre 7000 si 8000

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iulian,
    da, se roaga.
    La Liturghie sau alte sfinte slujbe, preotul impreuna cu mirenii se roaga pentru toti : " inca ne rugam pentru....tara noastra, orasele si satele si pentru toti cei ce vietuiesc intransele, pentru sanatatea si mantuirea lor". Iarasi in rugaciunile adresate Maicii Domnului si Sfintilor, cerem ajutor si sa fim paziti de cutremure, potop, de navalirea altor neamuri asupra noastra, de foamete, etc.... pentru familia noastra, pentru fratii nostri intru Hristos, pentru tara noastra.
    Bisericile la care merg eu sunt neincapatoare de fiecare data.
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatoasa si pe toata lumea ta!
    Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , miluieste-ne pe noi!
    Sfintelor Cerestilor si Netrupestilor Puteri, Sfinte Ioan Botezatorule, Sfintilor Preaslavitilor Apostoli, Sfintilor Mari Ierarhi Vasile, Grigorie si Ioan si toti Sfintii , rugati-va pentru noi pacatosii!

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @offlineblg, In limbaj biblic un veac nu inseamna un secol, adica 100 de ani, ci mai mult, mi se pare ca un mileniu.

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce este scris se va intampla! Dar atentie feritiva de profeti mincinosi!!!!!

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Aurora: Buna, imi dai si mie un link cu definitia respectiva cum ca veacul biblic e de fapt mileniu? Nu reusesc sa o gasesc

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din cate stiu, Bunavestire si Sf. Paste nu mai pot cadea impreuna in calendarul nou, numai in cel vechi...

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt o crestin ortodoxa practicanta,in sensul ca urmez perceptele credintei ~ bisericii ortodoxe...( postesc vinerea de 34 ani,miercurea de 12 ani,ma spovedesc,ma impartasesc,...etc.. )cred si-l iubesc foarte mult pe Dumnezeu ~ Sfanta Treime,Maica Domnului si toti Sfintii...! Evit sa ma exprim ca..."sunt credincioasa"...ca sa nu para ca o virtute....

    Fara sa ma caracterizeze pesimismul.......este....exact ! ceea ce...simt...presimt si eu...inca de anul trecut....fara sa fi stiut de ...aceste ( si alte ) predictii...( ca sa nu mai vorbesc de vise...si alte semne...)
    de aceea imi doream si...inca mai sper !...sa-mi vand apartamentul...si sa ma mut ...mai la o margine...sa nu mai locuiesc in oras...( si mai ales in centru...)

    oricum...semne.... sunt deja...destule....

    Subscriu minunatului indemn...si ...zic si eu : Sa ne rugam !....sa iertam totul si pe toti...!...ca sa fim si noi iertati...sa...devenim mai buni...mai milostivi...mai intelegatori...fata de apropiatii nostri...si sa ne straduim sa pastram dreapta credinta !

    In fond...doar dupa fapte...vom fi judecati...si nu dupa ...ce-am invatat ~ instruit...dupa ceea ce am agonisit....ce-am realizat....

    Sa ne urmam calea....dar ! sa luam aminte si ...sa fim foarte atenti !

    Sa nu cadem cumva in...falsa impresie ( de sine ) ca..."suntem mai buni decat altii"... ; poate ca, in unele privinte da....posibil...dar...in altele...suntem cu mult mai rai....si astfel....se compenseaza.....deci : suntem toti la fel....de pacatosi...

    Doamne ! Iti multumesc ! Iarta-ma ! si...ajuta-ma !...pe mine,familia mea,pe toti prietenii si dusmanii mei !

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Marian
    @ Admin.
    Te rog foarte mult sa ne spui exact daca, ceea ce este postat, este adevarat. Doresc foarte mult sa ne spui la toti cei care vizitam blogul tau daca chiar corespunde adevarului stirea ta in inlegatura cu anul viitor 2011. Este foarte important pentru noi toti sa ne spui adevarul, pentru ca multi au postat diverse aberatii prin blogurile lor si au indus in eroare multa lume in legatura cu dezastrul in care este Romania si mai ales cu dezastrul in care va ajunge in curand. Daca ceea ce ai postat este adevarat, Domnul sa te ajute. Daca este o aberatie te rog sa fii cu mai multa luare aminte.
    In rest numai de bine. Doamne ajuta.

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Offlineblg, am aflat ca AL OPTULEA VEAC reprezinta o imagine a evenimentelor sfarsitului lumii. Daca vorbesti de al optulea veac te referi la tot ceea ce inseamna inmultirea faradelegii si alte fapte rele, care au loc acum si care reprezinta semne ale apocalipsei. De ex. educatia anticrestina facuta copiilor prin scoli, aparitia de carti stricatoare de suflet, stabilirea de legi care sa favorizeze comportamentul pacatos,
    cipurile care-l fac pe om sa depinda de un sistem de magazine banci etc, impunerea de catre UE a amestecarii elementelor din unele religii cu ortodoxia, impunerea UE ca in scoli sa fie facuta asa zisa educatie sexuala cu consecinte grave asupra mintii celor care aud asa ceva, favorizarea homosexualilor prin unele legi, si in general tot ceea ce inseamna impunerea greselii de catre sistem.

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bun gasit!

    Aceste "profetii" au nascut patimi in oameni!
    Sunt din ce in ce mai debusolati, mai labili, maihaotici, mai "turmentati".
    Daca aceasta profetie era insotita si de o recomandare (in afara celei de a parasi orasele), gen: nu votati cu x, pentru ca va aduce dezastru, impiedicati nu stiu ce legi sa fie promulgate etc., mai intelegeam rostul acestei "profetii". dar in acest stadiu, in aceasta forma, nu face decat rau si nicidecum bine.
    Credinciosul, daca este credincios se roaga, posteste si se spovedeste, indiferent daca se profesteste sau nu ceva.
    Doamne, iarta-ne, ca nu stim ce facem!

  34. Mecu Carmen-Maria

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt convinsa ca vom reusi sa ne pastram calmul si ca putem invata sa fim umani, acolo unde ne aflam..

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu cred ca nu se va intampla nici un macel, nu se va intampla nimic, eu cred ca va fi bine. Avem acest talent de a ne fi frica sa nu se intample ceva. Romanii nu prea reactioneaza pentru ca suntem un popor de oameni cu un cuget deosebit. Adesea suntem asociati cu lasitatea. Nu suntem lasi, suntem foarte rationali si extrem de spirituali. Se vor produce transformari majore dar doar in spirit. Va fi un macel dar la nivel spiritual. Vom invinge prin tacere si credinta.

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    vrajeala. Nu va mai speriati atat......tarile din UE vor interveni daca vor fi proteste atat de grave

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oameni buni, n-are rost sa va ambalati, ploua, am si uitat de cand, recoltele sunt compromise in mare parte, TVA a crescut, subventii la caldura nu se mai dau, nu mai scad pensiile cu 15% dar e posibil sa se impoziteze cu 16%, copacii i-am taiat de-am ajuns tara cu cea mai slaba impadurire din Europa, de la vreo 50% cat aveam dupa revolutie, la vreo 25% acum. Lumea in mare parte nici nu-si da seama unde ne aflam, s-a vazut foarte clar la proteste dezbinarea si frica. De bine de rau acuma e inca acceptabil, e cald, verdeturi se gasesc in piata din belsug si vine toamna cand inca este suportabil. Cheful incepe odata cu scaderea mercurului din termometre, intretinerea v-a exploda, leul va cadea, multi vor fi executati silit si surpriza, suntem aproape in 2011. Hoardele de oameni fara serviciu pe cine vor sarii, pe cine isi vor varsa amarul, in acele zile? Va spun ca vilele vor fi mai ieftine decat o garsoniera, pentru ca nimeni nu va vrea sa locuiasca acol' din motive evidente.
    Da! puneti-va speranta in UE, sigur ne vor salva, in fiecare noapte nu pot dormi de grija noastra.
    Dumnezeu de obicei lucreaza prin oameni, nu e nevoie sa ne bata caci vede cum ne descurcam si singuri.

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dragi frati crestini !

    Pentru bucuria si nadejdea voastra cautati Cartea "Iannis cel nebun pentru Hristos" de la Editura Evanghelismos, 2010.
    E mica. Bucuria pe care o produce acest Sfant grec care a adormit de curand este MARE.
    Sa ne rugam cu gandul la Maica Domnului, la toti Sfintii Crestinatatii si ce vrea Dumnezeu aceea sa sa implineasca, caci pe toate le meritam. Voi nu fiti necredinciosi, nu fiti lasi, nu taceti cand NU trebuie. Indrazniti ! Asa ne-a invatat insusi Mantuitorul Iisus Hristos ! Aveti Credinta ! Ce nu e posibil la om, E posibil la Dumnezeu !
    Tot ceea ce se prevesteste de catre parintele Zosima, parintele N., Sf. parinte Paisie Aghioritul, Sf. Lavrentie de Cernigov, Sf. Arsenie Boca, Sf. Cleopa de la Sihastria si altii e pentru ca cei care au urechi de auzit, sa auda !
    Asadar, sa ne rugam unii pentru altii si sa ne unim in Hristos. Amin.

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor,

    Mai ales Offlineblg, ati uitat ca in 1991 a inceput cel mai sangeros conflict din Europa moderna, care nu s-a incheiat inca decat in actele oficiale, si anume:dezmembrarea Iugoslaviei, continuata cu razboiul etnic din Macedonia, desprinderea Kosovo;sa mai mentionez si conflictul Transnistrean, ce a creat un nou dispozitiv exploziv?!
    Atat parintele Arsenie Boca, cat si parintele Paisi Aghioritul au spus ca suntem ultimii, inainte de inceperea Apocalipsei, care, chiar dupa spusele Mantuitorului, nu va dura o zi ori un ceas, ci se va intinde in timp.Doar Judecata va avea loc intr-o anumita zi, nu se stie care.
    Chiar, parintele Paisie Aghioritul a profetit faptul ca in luna noiembrie a anului 2010, cel mai tarziu 2012, va incepe conflagratia mondiala;semnul care ne va da de stire va fi terminarea de catre Turcia a retelei de irigatii.Si, ghici ce?Turcia a anuntat in cursul acestui an faptul ca s-a definitivat sistemul de irigatii sud-est Anatolia, desfasurat pe parcursul mai multor ani, dar vor exista ceva intarzieri din cauza crizei, putand intra in functiune la capacitate maxima cel mai tarziu in 2012.Cu aceasta ocazie s-a adeverit si alta profetie:apele Tibrului au scaut atat de mult, incat fluviul poate fi trecut prin vaduri de armata care va veni din Rasarit - in Siria si Iraq sunt acum mari probleme din aceasta cauza, provocate de Turci.
    Ba chiar si drumul pe care va veni acea armata este terminat:am avut ocazia sa il vad si m-am minunat la vremea respectiva, caci nu intelegeam ce se poate face cu o sosea lata cat un oras.
    Sa mai vorbim de fatul ca, acum o luna, s-a dat termenul de trei luni pana la atacarea Iranului si a altor doua tari arabe?!Si, coincidenta, exista acum 4 grupuri navale in coasta Iranului, iar principalele doua baze navale iraniene sunt blocate de cate un astfel de grup?!Sau ca 4 submarine purtatoare de arme nucleare se afla acum in apele ce marginesc China si Coreea de Nord?!
    Ce cauta o nava israeliana si una germana, purtatoare de rachete, intr-o escadra a celui mai puternic portavion american, blocand cea mai importanta baza navala iraniana, care gazduieste si baza trupelor speciale iraniene?!Dar exercitiile care au loc pe teritoriul Romaniei:se pregatesc militarii din trupele speciale israeliene intr-o tara cu relief asemanator celui iranian, iar pe la noi au facut escala si flota aeriana care a simulat un atac aerian asupra Iranului.
    Trebuie sa fii orb sa nu intelegi!Absolut tot ceea ce au profetit cei mari doi ierarhi s-a petrecut!
    Am sa amintesc si despre Vanga, clarvazatoarea bulgara (pe care eu o suspectez, totusi, de spiritism, desi ea a spus ca a vazut-o pe Maica Domnului;sa-mi fie iertat de gresesc astfel!), care a dat tot acest noiembrie 2010 ca data de inceput a evenimentelor.Inutil sa mai spun ca toate profetiile sale s-aiu adeverit intocmai!
    Toate acestea ne sunt spuse nu spre sminteala ci, spre luare aminte!Un adevarat crestin nu se va sminti, ci, va fi cu bagare de seama, caci niciun lucru zbuciumat nu este de la Domnul, ci de la cel viclean!Iar crestinul nu este un smintit, un sarac cu duhul!
    Am avut o carte in care erau descrise toate conflictele, incepand cu cel Iugoslav, iar eu am aruncat-o, crezand ca sunt baliverne, dar lucrurile asa si-au urmat cursul.Iar cel care a scris-o a vrut sa "vada daca poate zbura de pe un zgarie-nor" - era un fost secretar de stat american, "sinucis" pentru gura-sparta!
    Si vreau sa va mai spun ca, la ultima mineriada, se pregatise o baie de sange;intamplator eram in armata, intr-o anumita unitate militara cand s-au facut pregatirile;de aia nu vreau sa mai aud de prezidentul-Tap si de ai lui, mustra-i-ar Dumnezeu zi si noapte!Ce va face sa credeti ca acum, nu vor binevoi sa puna armata si Internele sa traga in plin, mai ales ca militarii sunt acum profesionisti condusi de ofiteri masoni sau simpatizanti de partid de la colonel in sus te apuci de politica la Aparare, iar la Interne, chiar de la grade mai mici!)?
    Dar, mai simplu, puneti mana de cititi Apocalipsa lui Ioan, si pricepeti ce scrie acolo, caci spune clar, cine are urechi sa auda si cine are ochi sa vada, caci toate se vor intampla dupa cum este scris.
    Un ultim exemplu:ati vazut afisul UE cu tratatul de la Lisabona?Apare turnul babel in constructie, pe langa acesta o mare de oameni cu capul patrat, si in singur copil, in bratele unei femei, cu un cap rotund - noua generatie, oare?Iar stelele de pe cer sunt orientate astfel incat sa fie in forma de pentagrama.
    Uitati-va si pe moneda euro:o femeie cu o sulita sta pe un zimbru, iar stelele sunt 10.Ce scrie in Biblie?Cumva curva care sta pe o fiara, cu zece diademe?
    Chiar a orbit lumea atat de rau?!Nu mai vedeti nimic?Nu v-a invatat nimeni ca adevarul sta scris printre randuri?!

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Alex,

    Nu sunt stiri alarmiste, ci chemare la pocainta si evitarea ispitei de a iesi in strada pentru a-ti face dreptate singur.
    Proorocul Iona nu a asteptat sa fie acuzat de alarmist sau mincinos si a incercat sa fuga de la fata lui Dumnezeu. Si nu a putut! Ninive a fost crutata pentru ca ninivitenii s-au pocait. As si in cazul de fata. Daca ne vom pocai si vom cadea la rugaciune ca sa cerem ajutorul lui Dumenzeu, vom ocoli macelul. Daca nu, vom primi ce ceutam singuri.
    Trebuie facut ceva in tara aceasta, dar nu oricum. Daca suntem crestini sa o dovedim prin pocainta si rugaciune catre Dumnezeu.
    Ce sa facem ca sa evitam macelul, adica razboiul cel dintre noi? Sa ne rugam mai mult. Sa ne intoarcem cu fata catre Dumnezeu. Sa postim si sa fim mai milostivi cu aproapele nostru. Sa lasam distractiile si luxul. Sa ne apropiem mai mult de biserica si de sfintele slujbe.

    Marian D.

    Romania este in pragul dezastrului. Nu astepta sa ti-o spuna altul, realitatea o poti constata si singur. Romania este vanduta si noi, poporul roman, vandut ca sclav camatarilor mondiali. Nu este nici o exagerare, priveste in jurul tau cu atentie! Guvernantii fac tot posibilul sa scoata lumea in strada. Urmareste deciziile si legile pe care le dau. Vor cu tot dinadinsul sa scoata lumea in strada, ca oamenii sa se omoare intre ei, ca sa fie razboi civil. Pe ei are cine sa-i protejeze, dar populatia va fi lasata sa se macelareasca singura.
    Gandeste-te, cine vor fi afectati primii? Oamenii de rand. Tradatorii care ne conduc vor fi paziti de armata si trupele speciale.
    Sa ne rugam la Dumnezeu cu lacrimi fierbinti sa ne pazasca de razboiul cel dintre noi.
    ceea ce vad este cumplit.
    Hotii, talharii si tiganii vor ataca oamenii case, vor devasta magazinele si proprietatile private ale oamenilor de rand. Oamenii vor riposta sa se apere si asa se va face multa varsare de sange pentru nimic.

    @ andrei

    profetia are rostul ei, pentru fiecare dintre noi. Rostul oricarei profetii este sa ne trezeasca la realitate si sa ne cheme la pocainta. Lumea se va rascula pentru ca nu va mai suporta regimul impus de tradatorii din fruntea tarii, dar nu vor avea directie si program. Masele actioneaza ca oile. Problema este ca vidul de putere va crea premisele manifestarilor violente in randul populatiei. Armata si jandarmeria nu vor avea de ales decat intre:
    1. a trage in plin in rasculati sau;
    2. a se retrage si a lasa masele sa se macelareasca intre ele.

    @ diana

    Tarile UE au interesul sa ne desfiintele pentru ca suntem inca prea religiosi. Daca o fac ei ar da dovada de tiranie, asa incat incearca sa ridice masele spre revolta si razboi civil. Daca ne omoram intre noi, cei care castiga sunt strainii.

    @catalin

    Ai dreptate. Aminteam lui Andrei ca armata si jandarmeria are de ales intre a trage in plin in rasculati sau a lasa pe rasculati sa se macelareasca intre ei. Planul este diabolic. N-ar da deloc bine ca armata sau jandarmeria sa traga in populatie. In schimb vor permite lichelelor, talharilor, criminalilor si hotilor sa atace populatia.
    Este prea multa lume religioasa, in viziunea lor, de care vor sa scape.
    Au distrus spitalele, industria de medicamente, industria si agricultura, au vandut pamantul poporului cu tot cu populatie. Si acum se cauta mijloace noi pentru depopulare si deposedarea oamenilor de orice proprietate.

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu cred ca daca are dreptate ( nu prea cred ca are dreptate ) , motivul va fi o noua revolutie , eu nu am prins-o pe cealalta dar am auzit ca a fost destul de rau

  42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cei slabi vor piere cei puternici vor ramane, selectia naturala domnilor.

  43. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Klara, selectia naturala nu exista. Cel putin nu in sensul de evolutie, asa cum e privita.

    Daca cei slabi (in sensul de forta fizica) sunt oameni buni (blanzi, calmi, iubitori, intelepti etc.), iar cei puternici sunt oameni rai (razbunatori, fara scrupule, egoisti, mandri etc.) prin moartea celor slabi ... evolueaza oare omenirea?!? E de dorit asa ceva? Nu cred.
    De aceea selectia naturala nu exista, nu este o lege a naturii.

  44. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este posibil sa fie un cutremur...si o revolta.Practic, o scanteie ar putea aprinde mult.In cazul unui cutremur ca cel din 1977 ar fi posibil.Sa dea Domnul sa nu mai fie!I orice caz, nu fugiti pe scari ca cedeaza primele.

  45. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Arsenie Boca spunea,“într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Rusia, Ungaria si Bulgaria ” sa nu fie asta momentu ala.....acum in 2011

  46. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    - (...) ce o sa fie in Romania in anul 2011?
    - Nimic, doar liniste si buna pace ...
    - (...) o sa fie, revolta, razboi sau cutremur?
    - O sa traiesti si o sa vezi cu proprii tai ochi ca in anul 2011 nu va fi nimic rau. Nu te mai lua dupa cei care arunca vorbe mari ca sa sperie lumea, pentru ca este mare pacat sa faci asa ceva. Numai bunul Dumnezeu poate sti ce va fi, cand va fi si unde va fi. (Asa a si fost ...)

  47. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O fi vorba de pusticii pomeniti aici: http://apologeticum.ro/2012/10/01/intre-cer-si-pamant-pustnicii-romaniei/ ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*