[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=UeUfSvIARqE&feature=player_embedded]

Pe data de 1 iunie, Pro Vita Bucuresti organizeaza Marsul Tacerii. Un mars pentru dreptul la viata al copilului nascut si nenascut. Copiii si mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este solutia.
Avortul distruge suflete si vieti. Avortul lasa urme atât fizice cât si psihice. Femeia merita respectul si grija noastra. Prin avort ea este injosita, tratata cu dispret, fara mila.
Sustine acest mars, vino alaturi de noi. Ajuta oamenii sa constientizeze ca viata incepe din momentul conceptiei.

Sufletul unui copil depinde de alegerea ta. ALEGE VIATA!

Copiii nenascuti nu pot striga si nici nu pot raspunde daca-si doresc sau nu viata. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apara.
Punctul de intâlnire va fi in parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17. Ne vom opri la Biserica Eroii Revolutiei unde vom aprinde lumânari si vom depune flori.
Participa impreuna cu noi pe 1 iunie la Marsul Tacerii. Nu vom striga si nu vom da interviuri, prin tacerea si sobrietatea noastra vom comemora, fara a invinovati pe nimeni, viata curmata a milioane de copii in România.
Viata este un dar si merita sa fie respectata ca atare!

Contact: Roxana Goci, tel. 0744 982 925,
https://www.provitabucuresti.ro/Primapagina/marsul-tacerii.html

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=yWb_MP-xgyk]