Israelul vrea cu orice pret inceperea razboiului

Asistam de cativa ani la faradelegile jidovilor in ceea ce priveste revendicarea de teritorii si expansiunea cu brutalitate peste alte popoare. Deja nu mai poti zice prea multe, critic la adresa lor caci esti catalogat anti-semit si legile sunt cam de partea lor. Pe langa amenintarile fata de Iran, iata ca isi permit sa ucida tot ce cred ei. Scopul lor este sa provoace un conflict. Odata razboiul inceput, masinaria jidoveasca va avea numai de castigat, din vanzarea de arme si din reimpartirea teritoriilor.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=tm6stjPCDU8&feature=player_embedded]

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Avind sprijinul celor mai mari criminali din istorie (americanii),isi permit sa se joace cu vietile celor ce nu sunt de acord cu ei!Trebuie sa facem front comun impotriva acestor jidani nesimtiti!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Depinde totusi: cata vremul pretul va fi platit de natiunile crestine (chiar nominal), e cat se poate de bine pentru statul sionist. Problema e ce se vor face ei daca lumea civilizata se coalizeaza impotriva lor, datorita unor acte bestiale, ca si acest ultim atac criminal.

    Planurile lor sunt altele, dar prin diseminarea lor, speram sa le neutralizam:

    http://eufrosin.wordpress.com/2010/05/11/scena-e-pregatita-pentru-un-atac-radiologic-cu-bomba-murdara-condus-sub-steag-fals-atentie-la-israel/

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu inteleg ceva... nu scrie in Vechiul Testament ca pamantul ala Dumnezeu l-a dat lor pentru totdeauna? Si ca va judeca pe toate popoarele care se vor ridica impotriva lor?

    Faptul ca evreii au rezistat 1878 de ani fara a avea o tara, asta nu e oare o minune Dumnezeiasca? Nu au profetit oare unii Sfinti Crestini (parca Sf. Lavrentie de Cernigov) ca la a doua venire, Hristos ii va mantui chiar si pe evreii pe care ii va gasi tinand cum se cuvine legea lui Moise?

    Spunea un Parinte sa folosim mai cu grija termenul jidov sau jidan. Iisus Hristos, Maica Domnului, cei 12 Apostoli si primii crestini au fost evrei...

    Bogdan.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bogdane,nu prea stai bine la capitolul istorie!Statul Israel a fost creat artificial dupa al doilea razboi mondial.Pacat ca nu i-au lasat pe nemti sa-i extermine pe toti si era pace in lume,nu mai avea cine sa atite spiritele pentru a vinde arme!Si li se spune JIDANI !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Nelutu : cred ca tu nu stai plea bine la capitolul istorie. Ai citit Vechiul Testament? Statul Israel a fost intemeiat cu peste 1000 de ani inainte de Hristos...

    Bogdan.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dragii mei,

    evreii,

    Sunt si ei suflete, suflare din suflarea de viata a lui Dumnezeu ! Dupa ce diavolul i-a orbit cu cele lumesti, acum sa-i osindim si noi ?! Mai intelept ar fi ca sa ne uitam fiecare la pacatele si la patimile noastre si sa cerem lui Dumnezeu iertare cu lacrimi de parere de rau, de pocainta ! Apoi sa ne rugam si pentru aceste suflete ratacite ca sa aratam lui Dumnezeu ca si noi vrem sa-I urmam Lui, adica si noi iubim aceste suflete, ne pasa de ele, ne este mila de ele. Mergind pe aceasta cale, rugaciunea noastra va ajunge negresit la Dumnezeu care nu vrea moartea pacatosului ci intoarcerea lui ca sa fie viu !

    sa ma iertati, eu asa vad lucrurile

    mircea

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parerea mea:

    In Vechiul Testament evreii erau pedepsiti de Dumnezeu imediat dupa ce acestia uitau de El si se inchinau la idoli sau se inmultea printre ei faradelegea.
    Asa si noi. Daca asupra noastra se abat necazuri si prigoane si tot felul de prapaduri este pt ca am lepadat credinta, rugaciunea, dragostea, faptele crestinesti. Nu evreii conduc lumea. Jidovii o conduc!!! Evreii blestemandu-se ei insisi cand L-au rastignit pe Hristos, s-au desprins de numele evreu si au devenit jidani sau jidovi. Spunea Valeriu Gafencu, Sfantul Marturisitor al temnitelor comuniste ca si-ar dori ca lumea sa fie condusa de evrei... dar evrei ca Hristos, ca Apostolul Pavel, ca daca ar fi condusa de evrei ca Ana Pauker s-a zis cu Romania... Deci evreii astia nu-s evrei pt ca ei insisi au lepadat Legea lui Moise, luandu-se dupa Talmud, astia sunt jidovi...
    Jidovii sunt doar biciul care ne lovesc peste spate, iar cel care tine in mana biciul suntem noi, ORTODOCSII!
    DE CE? Pt ca nu mai avem CREDINTA, NADEJDE DAR MAI ALES DRAGOSTE incununate cu SMERENIE SI FAPTE BUNE... Ganditi-va si la alt lucru. Evreii ortodocsi nu recunosc Statul Israel!!! Ei considera ca sunt blestemati! In temnitele comuniste printre cei ca Gafencu, Jimboiu, Ianolide erau si evrei!!! Stiti ce spuneau evreii??? Evreii spuneau ca vor sa se roage ca ortodocsii crestini pt ca rugaciunile lor erau ascultate.
    Asa ca. Sa ne vedem de pacatele noastre si sa ne rugam pt pacea lumii pt ca...

    CU NOI ESTE DUMNEZEU!!!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bogdane asa este... Israelul are totusi un loc mai special in mersul lumii acesteia pentru ca asta a hotarat Dumnezeu. Trebuie totusi ¨doctorie¨pentru sufletele lor. Asta le trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*