Efectele microcipului: Primul om infectat de un virus de calculator. Si asta e doar inceputul

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=e3pMH-dA9-Q]

Un om de stiinta britanic spune ca este primul om din lume care a fost infectat cu un virus de calculator. Dr Mark Gasson de la Universitatea din Reading a contaminat un cip, dupa care l-a introdus in mana sa. Dispozitivul, care ii permite sa treaca prin usile de securitate si sa-si activeze telefonul mobil, este o versiune sofisticata de cipuri RFID, folosit pentru animale. In cadrul studiilor sale, Dr. Gasson a aratat ca cipul a fost capabil sa introduca virusul de calculator in sistemele de securitate. In cazul in care alte cipuri implantate s-au conectat apoi la sistem, acestea au fost contaminate de acel virus, a mai spus dr Mark.

Alerta medicala

Dr. Gasson admite ca testul este o dovada de principiu, dar crede ca are implicatii importante pentru viitor, in cazul in care dispozitivele medicale, cum ar fi stimulatoarele cardiace si implanturile cohleare devin mai sofisticate, si risca sa fie contaminate de alte implanturi umane.
“Concomitent cu beneficiile acestui tip de tehnologie apar si riscuri. Ne putem imbunatati noi insine intr-un fel, dar imbunatatiri cu alte tehnologii, telefoane mobile, de exemplu, devin vulnerabile la riscuri, cum ar fi problemele de securitate si virusii de computer.”
Cu toate acestea, Dr. Gasson prezice ca va fi o utilizare larga a cipurilor implant.
“Acest tip de tehnologie a fost comercializat in Statele Unite ca un tip de bratara de alerta medicala, astfel incat, daca sunteti gasit inconstient puteti fi scanat si astfel se afla istoricul dvs. medical.”
Profesorul Rafael Capurro de la Institutul de Informatii de etica Steinbeis din Germania, a declarat pentru BBC ca cercetarea a fost “interesanta”, dar “daca cineva poate avea acces online la implantul dumneavoastra, ar putea fi grav”, a spus el.

sursa: BBC News

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Smintelile continua si la Pitesti! Ratacitul Klaus Keneth a tinut de curand(pe 24 mai) o conferinta la Muzeul judetean din Pitesti, organizata si prezentata de...cine credeti!-marele "misionar" Laurentiu Dumitru, prieten devotat al p. Lucian Grigore, cel cu...lingurita! Ambii au fost prezenti la conferinta, sustinandu-l si oferindu-i toata asistenta lui K.K.! Dealtfel, L.D. il promoveaza din plin pe K.K. pe blogul sau, afisand si programul conferintelor acestuia( http://laurentiudumitru.ro/blog/2010/05/13/turneu-klaus-kenneth-2010/),atentie!!!-ASTA SI DUPA CE P. MIHAIL STANCIU A ARATAT DEVIATIILE ACESTUI K.K. intr-un articol preluat de mai multe bloguri ortodoxe! Daca va uitati la comentarii, multi i-au atras atentia lui L.D. deaspre acest aspect, el insusi avand cunostinta de aceste lucruri, dupa cum a declarat la inceputul conferintei, dar cu toate acestea nu a renuntat nici la conferinta si nici la a-l promova in continuare pe K.K.!
    Conferinta a fost o adevarata parodie, K.K. facand gesturi comice si teatrale, avand o exprimare ciudata si controversata, cu abateri grave de la invatatura Bisericii, emanand, pe tot parcursul conferintei, prin discurs si gestica, un duh mai degraba protestant decat ortodox!
    Iata cateva "perle" ale lui K.K.(imi pare rau ca n-am inregistrari!):
    -"Eu nu am scris o carte ortodoxa...(!!!)...ci una care-L slaveste pe Dumnezeu!"
    Intrebat, in mod firesc, daca Dumnezeu poate fi slavit, si deci trait, si altfel decat in fel ortodox, acesta raspunde ca "da, poate fi slavit asa, mai putintel, si-n alte feluri( confesiuni, etc.), nu pe deplin ca-n Ortodoxie, dar INTR-O MASURA MAI MICA!!!"...Fara comentarii!
    -Alta: Spune la un moment dat: Luther a fost IN ESENTA ORTODOX!!!...Pus sa lamureasca aceasta afirmatie, a dat un raspuns ambiguu, practic n-a avut raspuns!
    Asa ca, cititi si va minunati!...
    Baiatul asta, K.K., a batut atata drum ca sa ne spuna ca noi nu mai traim ortodoxia la intensitate, si ca s-a instalat o platitudine, o amortire...si, cumva, el vine sa ne resusciteze! Cam asta e demersul lui...
    DOAMNE APARA SI PAZESTE!
    Si ia-i de-aici si du-i!...

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vreau doar sa mentionez ca precedentul comentariu nu are nicio legatura cu articolul de fata. In ceea ce il priveste pe Klaus Kenneth, va rog, incetati sa-l mai judecati si sa ii cautati nod in papura. Fiti rezonabili! Doamne ajuta!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am auzit si eu de niste americani care l-au vizitat pe parintele nostru, Batrinul Paisie Olaru. Venisera ca sa increstineze (?!) Romania. Parintele le-a spus ca a auzit ca ei, americanii ar fi mers pe luna. Apoi dupa ce acestia au confirmat, marele nostru duhovnic i-a intrebat citi dolari le-a trebuit ca sa ajunga acolo. Ei au raspuns ca o gramada de bani, miliarde de dolari. Atunci parintele, le-a aratat pe masa Sfintiei sale, o bucata mica de piine uscata si le-a zis : "vedeti voi bucata asta de piine ?! Eu cu asta ma urc pina sus la Dumnezeu !" Au plecat saracii americani cu coada intre picioare...

    Saracii, sa ne rugam pentru ei !

    DOAMNE AJUTA !

    Mircea

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PS: super comentariul lui Mircea

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E ok ca nu ati dat comentariul cu cartile gratuite, am vazut ulterior ca e un ads de la google, numai ca f bine plasat de zici ca e un subiect de-al vostru. Chiar am facut click pe el si m-a dus intr-o pagina de-a unor crestini ... puteti vedea si voi ... Poate n-ar trebui totusi asociati cu blogul vostru ...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      acele linkuri publicitare sunt puse de catre wordpress.com si se fac asocierile automat cu continutul blogului... in cazul nostru, crestin

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    as dori sa corespondez cu toti cei care au incercat pe diverese cai sa-si obtina un permis afara coduri de bare si microcip sa imi scrie la adresa : [email protected]….in felul acesta , afland mai multe despre demersurile fiecaruia in parte putem sa ne elaboram o tactica comuna , unitara…..si daca sunt si avocati preintre cei ce citesc acest blog…ar fi interesanta si opinia lor

    Doamne ajuta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*