Parintele Amfilohie – Planurile iudeo-masonice au reusit sa impuna frica, tacerea si compromisul in societatea romaneasca

Frica genereaza frica, iar cinstea sufleteasca, marturisirea si rugaciunea genereaza curaj”

[vodpod id=ExternalVideo.925162&w=425&h=350&fv=clip_id%3D9806235%26server%3Dvimeo.com%26autoplay%3D0%26fullscreen%3D1%26md5%3D0%26show_portrait%3D0%26show_title%3D0%26show_byline%3D0%26context%3D%7Cnewest%26context_id%3D%26force_embed%3D0%26multimoog%3D%26color%3D00ADEF%26force_info%3Dundefined]

Cuvant la praznuirea Sf. Valeriu Gafencu, Tg. Ocna, 20 feb. 2010

Vizitati si: Părintele Amfilohie – Despre monahism şi mărturisirea Adevărului

30 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    apologeticum, Dumnezeu sa te binecuvanteze in veac!
    Doamne ajuta!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OFFTOPIC: După principiul "tace si face" IPS Andrei Andreicuţ susţinut şi de IPS Laurenţiu Streza şi de mulţi stareţi din Mitropolia Ardealului, promovează acel proiect al lui Puric referitor la Manastirea de la Aiud.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    AU CASTIGAT O LUPTA,DAR NU RAZBOIUL

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Amfilohie are ceva din aceea "flacara" vie a credintei crestine, cum avea Parintele Arsenie Boca. E o binecuvantare de la Dumnezeu ca mai avem asemenea preoti.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ne rugam sa nu abatem de la dreapta credinta.In aceste vremuri care preced marea urgie si apostazie e necesar ca fiecare crestin sa citeasca Sfanta Scriptura de la inceput si pana la sfarsit. Lasti alte carti si cititi Scriptura, pana nu vor modifica si la noi textele ca la papistasi.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=HOUoALiCpO0

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frumoase cuvinte spuse de parintele Amfilohie...Slava lui Dumnezeu...Vesnica pomenire Capitanului Corneliu Zelea Codreanu...Cinste legionarilor

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa ne intareasca pe toti.

    Doamne ajuta!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Amfilohie ar trebui sa fie presedintele Romaniei,e un om drept!!!Pacat ca sunt putini preoti si oameni ca dansul!!!!Dumnezeu sa-l binecuvanteze!!!!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Aurora

    Daca ne-ar modifica doar textele Sfintei Scripuri...tot s-ar mai gasi Sfinte Scripturi ortodoxe, la preoti.(si ar imparti enoriasilor) Problema mare e, ca se insista cu incapatanare, sa ni se modifice preotii...vor sa faca cat mai multi ecumenisti... 🙁
    pana acum, romanul citea sau nu Biblia, se ducea la preot cu incredere, stia ca stie preotul ce are de facut...nu statea sa gandeasca: "Doamne, de n-ar fi ecumenist!"...
    Cred ca ar trebui sa incepem sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne fereasca preotii de ecumenism, ca alta solutie nu stiu daca mai avem...

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Solutia este sa tinem calea ce adreapta! Sa fim uniti si neclintiti intru Domnul ! Sa nu ne pierdem credinta si sa luam exemplul matirilor nostrii !Suntem un neam nascut crestin ! Sa ne aparam cu pretul vietii "Saracia si nevoia si neamul! "Amin!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava Domnului ca P Amfilohie revine pe baricade. Ca parca de la o vreme se parea ca cineva ii pune pumnul in gura. Ma bucur si de solidaritatea adminului cu manastirea Diaconesti si ca au luat sfarsit acele neintelegeri. NU trebuia atata discordie de la un biet actor, incepator si el in cele ale crestinismului, dar e bine ca se depasesc.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mda, din pacate inca o data se dovedeste ca monahii ar trebui sa se fereasca de amestecul cu politicul si curentele vremii. Monahul trebuie sa dea semnalul de alarma mirenilor, si bine face P Amfilohie... dar cand vine vorba de politic, saracii, din necunostinta de cauza cad repede in plasa mimilor duhovnicesti. Saracii, sunt prrea creduli. Dar sunt convins ca daca avem o credinta sincera si nu interesata, Domnul ne va lumina. Ideea este sa observam de pe margine si sa nu ne facem si noi partasi la afacerile lor, care mai tot timpul sunt murdare. Si chiar daca radem la spectacolele lor, tot nu da bine! Sa imi fie cu iertare! Am tot respectul fata de P Amfilohie, dar tocmai ca stiu ca este un om duhovnicesc si stie sa primeasca si o mustrare, chiar daca vine din partea celor mai mici asa. Si David a primit mustrarea unui nebun oarecare.
    Iar daca ma insel eu, ma rog de iertare.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca daca ne vom ruga, se va lamuri si parintele Amfilohie cum sta treaba cu domnul actor. Inca imediat dupa 89 actorii au fost primii care au iesit la propovaduire, agenti ai securitatii, pentru ca ei stiau cel mai bine sa mimeze. Acest obicei se patreaza inca si prinde la publicul americanizat, bucurosi si inca aflati sub betia bucuriei ca au iesit de sub comunism, nestiind ca ceea ce ni se pregateste e mai rau decat atat. IMi aduc aminte de parintele Ioanichie Balan care ne atentiona sa avem grija la actori, ca sunt agenti ai securitatii.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumim mult, Parinte Amfilohie! V-am dus lipsa cuvantului. Asteptam cu drag orice cuvant al sfintiei voastre. Domnul sa va dea curaj, pe care Maicuta Domnului sigur o sa vi-l rasplateasca!

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parinte Amfilohie, sa va tina Dumnezeu sanatos si curajos asa cum va stiu din 1995! Ma bucur ca ati pastrat aceeasi linie,ca nu va abateti de la ea,ca sunteti exact asa cum sunteti,fara fard,fara corecturi; apreciez mult personalitatea sincera...
    Poate daca ati fi un pic mai atent la Dan Puric...adevarul e ca si mie mi-a sucit mintile,il credeam om adevarat,cu greu mi-am procurat cartea lui"Omul frumos",peste ocean fiind.Cum sunt foarte departe,am mers pe linia parintelui Iustin,stiut fiind ca asa ma feresc de inselare.Or cand mascarciul a fost demascat,cand am vazut un parinte Iustin umilit,pur si simplu,la Aiud de catre p.s.Andreicut,mi s-a rupt sufletul si am facut alegerea: merg cu parintele Iustin.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PATRIARHUL 666 distruge Man. Esphigmenou din Muntele ATHOS pentru refuzul ECUMENISMULUI ! English

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum downloadez inregistrarea cu parintele Amfilohie?

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @georgel,
    Incearca aici:
    http://vimeo.com/9806235
    (e nevoie sa-ti faci un cont gratuit)

    Sau: Firefox + plugin "FlashGot" + download manager "FlashGet". Se instaleaza mai intai "FlashGet" si apoi plugin-ul de firefox.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pe acest site am aflat cam acum un an o informatie conform careia un grup format din dr. Pavel Chirila, mimul Dan Puric si Pr. Amfilohie Branza a mers la Parintele Iustin la Petru Voda, ca sa-l convinga prin intimidare, sa renunte la proiectul sau de a construi o manastirea ortodoxa la Aiud, care sa cinsteasca pe martirii care si-au dat viata pentru Hristos in temnita comunista. Rog pe admin sa clarifice daca din acel grup de intimidare a Parintelui Iustin a facut intr-adevar parte Pr. Amfilohie si daca da, si-a schimbat intre timp atitudinea sau nu. Parintele Amfilohie este un marturisitor, si atunci cum se impaca atitudinea lui ostila fata de proiectul Pr. Iustin de la Aiud si alaturerea lui de mimul Dan Puric? Admin, te rog sa clarifici acest lucru.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Ceea ce incearca p Amfilohie este sa-l aduca pe calea cea buna pe actorul Dan Puric. Numai ca vraja lui Puric are mai mult efect si p Amfilohie, desi este in acelasi duh cu Parintele Justin si intr-adevar un marturisitor al ortodoxiei romanesti, este cumva prins la mijloc.. a fost folosit ca Puric sa aiba intrare la Parintele. Insa pe parcurs, din pacate, ne vom da seama cu totii de apucaturile acestui actor... deja se da pe fata, vorbind urat despre legionari.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumesc admin.
    Intr-adevar vraja mimului este destul de periculoasa ...

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta!

    Il stimez,il apreciez,il admir,si-l iubesc frateste pe Parintele Amfilohie.In urma cu 5 ani am avut ca duhovnic pe parintele Nicu Gabriel care era un luptator impotriva masoneriei,a implanturilor cu cip,a semnelor acestui sfarsit de lume,si marturisea cu tarie cuvantul lui Dumnezeu.Acest lucru i-a deranjat pe conducatorii bisericii(care mai toti sunt vanduti masoneriei)si au inceput sa-l haituiasca ,sa-l ameninte,sa-l radieze culminand cu moartea dumnealui in anul 2005 (se pare ca a fost otravit).Fiind si eu un luptator si aparator al credintei m-am atasat sufleteste de parintele Amfilofie,dar il rog inca o data sa fie foarte atent la persoanele care se invart in jurul dumnealui.Si IUDA a fost ucenicul Mantuitorului sa l-a tradat.Dumnezeu sa-l aiba in paza,impreuna cu fecioara Maria si cu toti sfintii pe parintele Amfilofie,oricum eu voi lupta alaturi de dumnealui chiar daca vom sfarsii martiri.

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am materiale impotriva masoneriei sataniste, suficiente de clare cat sa le inteleaga oricine(din nefericire acestea nu cred ca vor aparea vreodata intr-o massmedia romaneaca controlata din ce in ce mai mult de masoni. As vrea sa se inceapa o campanie puternica impotriva masoneriei. Iata o parte din materiale:
    Pentru a asculta discursul lui J. F. Kennedy din 1961 impotriva masoneriei sataniste, si alte cateva interviuri scrieti pe youtube:
    presedintele care a marturisit adevarul !
    Pentru a vedea cum sionistii satanisti vor distrugerea tuturor natiuniilor cu exceptia Israelului si instiga la ura pe crestini impotriva musulmanilor si pe musulmani impotriva crestinilor scrieti pe youtube:
    how nations die
    a warning to the muslim world by David Duke
    Pentru a vedea cum armata israeliana ii macelareste pe palestinieni scrieti pe youtube:
    zionist won't let you see this on your tv
    Israel Soldier _Palestine Girl
    kill the reporter by israel soldiers in qaza
    SCANDAL: Did Israelis kill Palestinians for organs
    Despre comportamentul animalic al sionistilor scrieti pe youtube:
    Zionists attack Christian tourists visiting the holy land
    Free Palestine: Zionist Jews killing Orthodox Jews
    Jewish Hatred for Non Jews (Gentiles)
    Zionist savages insulting Jesus. This is the nature of Zionist

    Trebuie luata atitudine puternica acum, nenorocitii planuiesc WW3 si apoi implantarea cipurilor in oameni, deja au incercuit militar Rusia si China, 'scut antiracheta cu rol defensiv' spun la televizor.

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar mai fi de scris destule, si despre masoneria in Romania dar si despre ea in lume. Au fost expusi, la Bohemian Grove un loc de langa San Francisco au fost filmati facand ritualuri sataniste. Antonie Iorgovan a spus foarte clar ca masoneria este in afara constitutiei Romaniei si la un an de zile dupa, a murit.

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pt a vedea ceva incredibil(pe acestea astazi le-am gasit intamplator si imi raspund si la cateva intrebari pe care la aveam, legate de talmud si de originea khazara a unor evrei). Astept o opinie despre acestea, eu sunt de parere ca sunt foarte documentate si bine realizate.
    Sper ca stiti engleza, scrieti pe youtube:
    1 The Other Israel - The Whole Story Of Zionist Conspiracy Part 1 of 7
    1933: Zionists sign a deal with Hitler - The Transfer Agreement

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iordan ce remarca ai facut, cu care eu sunt intru totul deacord, adica nu toti cei care merg la Pr. Amfilohie sunt si credinciosi.

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vad in aceste comentarii ca ar avea cunostinta Pr. Amfilohie de actorul Dan Puric, dar in jurul parintelui circula tot felul de zvonuri cum ar fi ca se cunoaste chiar si cu fostul candidat la presedintie Marian Munteanu, si poate multe altele. Din ce stiu eu Pr. Amfilohie este, parafrazand pe cineva, in acelasi duh cu Pr. Iustin Parvu sau adaptand pe Alin din aceste comentarii - pe aceleasi baricade.

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sigur sunt si zvonuri cum ca Pr. Amfilohie ar fi avand in duhovnicie chiar si sportivi de performanta, dar eu nu stiu ce sa zic.

  29. Vandra I. Vasile

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Andrei spune ca Antonie Iorgovan a spus ca Masoneria este in afara constitutiei si apoi a murit, iar parintele Amfilohie ca nici nasterea nici moartea nu sunt intamplatoare. Foarte interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*