Nu uitati AZI la Toplita! Tot romanul e chemat la afirmarea identitatii romanesti a ceea ce ungurii numesc “tinutul secuiesc”

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YD64E8X1vsc]

“TINUTUL SECUIESC”, PAMANT ROMANESC!

ARDEALUL, ARDEALUL, ARDEALUL NE CHEAMA!

CU NOI ESTE DUMNEZEU, INTELEGETI UNGURI SI VA PLECATI, CACI CU NOI ESTE DUMNEZEU!

7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Apologeticum, cand spune-ti tinutul secuiesc e ca si cum ati recunoaste ca ar exista asemenea tinut in Romania. Toti secuii din Romania incap in 10 autobuze, deci nu sunt mai mult de un sat, asa ca putem zice satul secuiesc, dar nu tinutul.
    Doamne ajuta.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tinutul SECUIESC este pamant romanesc si pentru cine nu stie secui nu sant unguri dar au fost fortat maghiarizari si se folosesc de secui pentru a destrama ROMANIA.Singuri dovedesc acest lucru [stema si alfabetul secuilor ]nu sant unguresti .Secuii nici nu stiu din care popor se treage si de unde au venit aici cum explica stema pe steag care se apropie de cel turcesc cu semiluna si soarele .HUNI cand au navalit in EUROPA si au cotropit popoarele au adus cu ei si alte popoare din stepa ASIEI este scris in istoria popoarelor migratoare-barbare din ASIA. Stramosi nostri DACI aici au fost cand au navalit huni si s-au asezat in CANPIA PANONIEI care era locuita de alte popoare .

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cum poate un blog proclamat crestin sa promoveze razboiul? razboiul inseamna sange, moarte, crime si incalcarea oricarei legi crestine. ce fel de crestini sunteti voi ?
    cum puteti sa puneti in clip video cu oameni care au condus armate si razboie. care au omorat cu mana lor sau prin ordin alti OAMENI ?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Total de acord cu Haiduc. Inima Capitanului bate inca in multe piepturi tinere din Tara noastră Românească.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Amin Mircea-,,Inima Capitanului bate inca in multe piepturi tinere din Tara noastra Romaneasca. Traiasca Legiunea si Capitanul...cinste si glorie Corneliu Zelea Codreanu

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu nu am nici o autoritate, decit de om care traieste in vremurile astea de rasturnare a tot ce este sfant . Eu cred ca ce se intamla este un semnal de alarma si daca este luat ca atare este de bun augur, pentru ca se poate evita dezastrul, asa cum s-a facut la Targu-Mures.

    Minoritatile sunt din nou folosite in scopul starnirii razboiul fratricid, asa cum s-a intamplat in fosta Iugoslavie si cum a fost foarte aproape sa se intample la noi la Targul-Mures. Este o tendinta generala in lumea "global-smintita" in care traim. Eu personal cred ca este o furtuna intr-un pahar cu apa, pentru ca romanii, de la vladica la opinca or sa se trezeasca si nu or sa se lase angrenati lucrare a urii. Mai departe scrie in carte, nu dam strategia luptelor noastre in mainile dusmanilor. Lumea nu se schimba pe Internet. Pe aici se aciuiesc multi dezinformatori si intriganti.

    Cred ca intoarcerea natiunilor in fagasul in care au fost o data este imposibila dar se poate intarzia ingrasarea porcului apostaziei. Cert este ca suprastructuri criminale ca NATO, UE aduc moartea, aduc razboiul fratricid, iar Romania plateste pretul alunecarii in apostazie prin alaturarea pe aceatsa linie a politicii criminale.

    Greselile majore facute dupa 89 pot fi rascumparate prin schimbarea radicala a macazului si reintoarcerea la traditiile noastre (care au fost batjocorite de artizanii mortii) si la credinta crestin-ortodoxa necorupta si nealterata. Avem resursele sa facem asta. Cautarea imparatiei cerului este primordiala, apoi toate se adauga.

    Moartea duhovniceasca, apostazia, nebunia si sminteala sunt generalizate in tarile asa zis civilizate, iar Romania post-comunista a sarit din lac in put printr-o politica criminala de falsa "democratizare". Democratia este o forma fara fond, pentru ca acolo unde nu este Dumnezeu, principiile umane oricit de frumoase si marete ar fi pe hartie sau in filozofie, ar fi nu pot sta in picioare. In realitate, in aceste locuri "civilizate" prigoana impotriva sufletului omului este mai salbatica si mai ipocrita decit in Imperiul Roman. Asta pentru ca se face in numele unui fals Dumnezeu care vrea sa se prezinte pe sine ca Hristos, in numele unor false idealuri de respect pentru om (sic!!!!).
    Ca reper istoric mai recent, metodele de prigoana folsite au potentialul dea deveni mai rele decit cele din timpul comunismului si nazismului la un loc si sunt indreptate direct impotriva sufletului omului, cel mai mare dusman al diavolului.

    Citeva din greselile noastre colective dupa 89, vazute de la distanta: Tara a fost data pe camata unor hoti care au venit cu intentia falimentarii infrastructurii economice si transformarea oamenilor in forta de munca ieftina si a Balcanilor in general in piata de desfacere . Aceste masuri au fost impuse ca pasi premergatori pentru intrarea Romaniei in structura suprastatala si bolsevica a UE, sau in organizatii militare criminale cum ar fi NATO. Odata intrata tara in aceste anticamere ale mortii , dind ochi in ochi cu hidra, clasa politica nu refuzat urmatorul compromis, si anume politica de instituire a statului politienesc prin raspandirea actelor de identitate criminale care conecteaza omul la mintea porcului (diavolul), formand o societate de tipul big brother. Biserica Crestin Ortodoxa Romana ca institutie cocheteaza cu religia satanei care este ecumenismul si nu a oprit alunecarea tarii spre acest urmator compromis. Parintii duhovnici necorupti din toate tarile cu traditie crestin-ortodoxa, inclusiv de la noi, si-au ridicat glasul impotriva acestui sistem si exemplul lor trebuie sa fie viu in inimile celor care tin destinele tarii in mina in acet moment. Acest sistem este un sistem al mortii parintii nu au gresit cu nimic, prin ei a vorbit Duhul Sfant.

    In aceeasi ordine de idei, se accepta politica depozitarii in Romania a unor deseuri nucleare care sunt numite scuturi de aparare. Aparare de ce?????Nu este nimic de asteptat de la acesti oameni care propun o astfel de politica a mortii. Singura lor salvare este intoarcerea la Hristos, la ortodoxie. Ei au in tarile lor Biserici Ortodoxe necorupte la care se pot intoarce si unde pot fi sfatuiti duhovniceste si preveniti ca duc lumea in pragul dezastrului. Noi nu-i putem salva cooperind cu politica lor sau cu religia lor rasturnata care este ecumenismul. Singura lor sansa si a noastra este de a nu sari in prapastia nebuniei si a smintelii o data cu ei. Cind raman unul-doi-trei pe margine pot sa se intoarca si altii.

    Pe scurt,
    Cert este ca suprastructuri criminale ca NATO, UE aduc moartea, aduc razboiul fratricid, iar Romania poate plati pretul alunecarii in apostazie prin alaturarea pe aceatsa linie a politicii criminale.

    Doamne Ajuta.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Internetul ca si tv-ul sunt medii care sunt deschise lucrarilor de mascarici ale uratilor.

    Mintea porcului care stapineste aceste medii poate fi ingrasata prin raspunsul la instigari, prin raspunsul la coincidente de mascarici pe care uratii le lucreaza ca sa insele oamenii, etc. Puterea lor este de a lucra nalucirea, minciuna sminteala. Este lasata de Dumnezeu puterea asta tocmai ca sa fie respinsa si urata. Sa nu uitam ca sarpele are capul zdrobit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*