Parintele Justin e din nou sanatos si in mijlocul oamenilor. Multumiri pentru rugaciuni

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=WeRCEH_MrI8]

Par­inte, ne bucu­ram ca va gasim sanatos si ca bunul Dum­nezeu va tine inca ala­turi de noi, ca sa ne mai puteti da un cuvant de intarire in aceste vre­muri tul­buri in care ne aflam. Multi cres­tini, din toate par­tile lumii, de la copii pana la cei batrani, s-au rugat pen­tru sfin­tia voas­tra cu multa dragoste sa va insanatositi cat mai grab­nic. Cum ati dep­a­sit boala? Ati simtit spri­jinul rugaci­u­nilor lor?

Eu nu sunt in masura sa mul­tumesc cres­tinilor ortodocsi, si cunos­cuti, si necunos­cuti, si sa le apre­ciez sol­i­dar­i­tatea lor pen­tru sufer­inta. Nu sunt in masura nici sa le mul­tumesc, dar nici sa ma ridic la inal­timea convin­ger­ilor pe care le au fata de nevred­ni­cia mea, ca om pacatos. Este ade­varat si m-am con­vins de sol­i­dar­i­tatea aceasta crestina intre viata de man­a­s­tire si viata mire­nilor cres­tini ortodocsi, si care mi-a dat un sem­nal foarte put­er­nic ca exista totusi in viata noas­tra crestina sen­ti­men­tul acesta al dragostei, de aju­torare, in care dragostea cu ade­varat face min­uni si poate invia si morti. Aceasta m-a bucu­rat mult si mi-a dat viata si nade­jdea ca ne putem men­tine asa in duhul acesta de dragoste, de pace, de sufer­inta, incat sa ni se umezeasca ochii pen­tru binele celuilalt. Dau slava lui Dum­nezeu pen­tru toate. Eu nu sunt vred­nic de atata dragoste din partea cred­in­ciosilor. Eu le mul­tumesc tuturor aces­tora si Dum­nezeu sa le daruiasca lor, famili­ilor lor si nea­mu­lui nos­tru, bucu­ria pe care am avut-o de sar­ba­to­rile aces­tea ale Nas­terii si Botezu­lui Dom­nu­lui si sa le implin­easca cele mai inalte ide­aluri ale vietii noas­tre crestine!

ATITUDINI NR.9, extras din inter­viul real­izat de mon­ahia Fotini,
18 ian­uarie 2010, la praznuirea Sfin­tilor Athanasie si Chiril

Cititi interviul integral pe site-ul revistei ATITUDINI.

6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    parintele sufera.., nu pun diagnostice dar asa transpare.. din ceea ce am vazut.
    Dumnezeu sa-i dea sanatate..! e punctul nostru de reper..

  2. Vremurile de pe urmă

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce bine ! Cat ma bucur ! Sa traiti parinte intr-un multi ani fericiti si sa ne calauziti si sa va rugati pentru noi pacatosii. Doamne ajuta si multa, multa sanatate !

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumesc bunului Dumnezeu ptr insanatosirea parintelui !
    Mare bucurie !Sa ne traiti parinte ca tara noastra are nevoie de
    dumneavoastra.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Iustin este tot ceea ce ne-a mai ramas noua, crestin ortodocsilor romani. Bucuria insanatosirii lui a adus multa fericire si speranta in inimile credinciosilor de pretutindeni. Personal, vad in Parintele unul dintre ultimii Sfinti Parinti ai Ortodoxiei romane si unul dintre prea putinii cu adevarat Duhovnici si cred ca fara rugaciunile si sfaturile domniei sale ne-am pierde printre prin rautatea si putreziciunea inimii noastre.
    Sa ne rugam in continuare Domnului sa ni-L mai lase pe Parintele printre noi.
    Doamne Ajuta

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumim lui Dumnezeu, ca i-a redat sanatatea Parintelui Iustin, si Il rugam si mai departe sa-i dea sanatate si zile indelungate, ca avem in dumnealui un model de sfintenie.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sfintia Voastra, Parinte Justin, care ne-ati aratat calea de urmat in cazul confruntarii finale cu cel rau, anume mucenicia, meritati rugaciunile noastre de zi de zi, nu doar la incercare !
    Sa ne intareasca Bunul Dumnezeu sa ne pastram mintea ferita de inselarile acestor vremuri si sa putem intr-adevar pasi pe calea ingusta dar salvatoare!
    Va multumim ca ati tras semnalul de alarma si ne-ati deschis ochii, pentru ca multi dintre noi nu stiam nimic despre ce ni se pregateste.
    Si Domnul sa va dea sanatate, sa va mai avem printe noi ca model si intarire sufleteasca!
    Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*