Isteria virusului AH1N1 a cuprins mai abitir toate televiziunile si o parte a populatiei in urma decesului unei vedete tv, care datorita complicatiilor pulmonare survenite, gripa i-ar fi rapus viata. Zilnic suntem bombardati cu noi si noi cazuri, insa numarul lor nu se ridica la mai mult de 10 persoane, important pentru ei fiind terorizarea populatia si determinarea de a accepta vaccinul ucigas, demonstrat ca fiind mai periculos decat boala insasi. Dupa refuzul aproape unanim a cadrelor medicale si militare de a se vaccina, asistam la o declaratie dictatoriala, facuta ieri – 7 ian. 2010, de catre Adrian Streinu Cercel:

Medicii trebuie să se vaccineze, să nu mai auzim că în teritoriu medicii nu au vaccin şi nu fac vaccinarea.(cf. realitate.net)

Medicii de familie care nu se vor vaccina contra gripei de tip AH1N1 vor pierde contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar cadrele medicale din spitale care refuză vaccinul nu vor mai putea lucra cu pacienţii.(cf. TimisOnline)

Deci, fara voia lor si mai mult decat atat, cunoscand riscurile si pericolul ce-l constituie acest vaccin, medicii sunt obligati sa se vaccineze, dar si sa administreze vaccinul altora.

Este clar ca ne confruntam cu niste masuri dictatoriale, luate de oficialii statului roman, tributar al Uniunii Europene, un alt organism ateu si anti-viata.

Va mai recomandam sa cititi si:

Marea majoritate a medicilor ieseni refuza vaccinul impotriva AH1N1

Romanii pe post de cobai: Vaccinul impotriva gripei porcine nu a fost testat conform standardelor

Revolta medicilor romani : refuzam vaccinarea impotriva AH1N1

Dr. Christa Todea-Gross : FĂRĂ vaccin, există statistic o protecţie de peste 99%

10 argumente impotriva vaccinului anti-polio

Caz de gripa porcina tratat ca orice gripa, acasa si fara vaccin. Exemplu de urmat

Sase suedezi au decedat dupa ce au fost vaccinati impotriva noii gripe

Motivele ascunse ale Pandemiei globale si panica in masa creata in mod voit

Respingerea in masa a vaccinului de gripa porcina continua peste tot in Europa