20 de ani de la Revolutie. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei ce s-au jertfit pentru libertatea noastra

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=sMiEaVk_as4]

12 Comments

 1. Dumnezeu sa-i ierte pe cei jertfiti si pe bietul Vali, cu vocea si chipul lui parca neverosimil de pure. Il ascultam cu piesa asta – incepea mereu recitalul cu ea – in ore foarte tarzii la Cenaclul Flacara. Un cantec care te infiora, parca purta in el toata durerea lumii… Dar cei vinovati ar trebui macar demascati, pentru ca atata timp cat ne pastram aceasta oribila mostenire, adica pastram mizeria lor uriasa in casa, n-o sa putem niciodata sa facem curat la noi in tara. Asa ca sa nu ne mai miram de cat de rau ne merge si sa ne intrebam mereu de ce nu putem schimba real nimic in bine, pentru ca aceasta curatenie nu se face de la sine, noi trebuie s-o facem! Nu ca pe-o “vanatoare de vrajitoare”, nici ca pe-o razbunare in sensul celei renegate de Mircea Vulcanescu, ci ca o dare pe fata a celor vinovati, dintre care multi traiesc chiar foarte bine, cu pensii uriase, privilegii etc. Si chiar – culmea cinismului! – avand constiinta impacata! E prea nedrept, prea urat, orice limite s-au incalcat de mult, dar ceea ce-i mai dureros, pe prea putini ii mai intereseaza. Si asta pt. ca raul e f. adanc, pe de-o parte – si fiindca pt. cei mai multi dintre tineri, toate astea sunt …povesti straine, din pacate. S-a lucrat cu folos pt. asta si, ce-i mai trist, s-a reusit f. usor. Multumesc pt. material, a fost f. emotionant sa-l ascult din nou.

 2. Se intorc mortii din morminte cu fata in jos pentru spurcaciunile si comediile petrecute in mijlocul poporului nostru.Nu si-au dat viata acesti oameni pentru a se imbogati burjuii de masoni,tradatori de neam si tara.Nu s-a varsat atata sange romanesc pentru a se transforma tara noastra in sinagoga jidoveasca si bordel.
  Rusine sa le fie mai marilor nostri care accepta pecetluirea si desfranarea acestui neam nobil.

 3. ..extraordinar, dintotdeauna mi-a placut melodia asta..!
  apoi cuvintele “..vino, Doamne sa vezi ce-a mai ramas din oameni..!” sunt f adecvate pt aceste timpuri.., se asorteaza f bine acestor realitati..
  e trist, dar asta e adevarul..!
  revolutia a fost asa.., nu mai e cazul sa comentam, ceea ce face ca totul sa fie mai grav e faptul ca cei care trebuiau sa plateasca pt mortii din decembrie ’89, sunt liberi.. si traiesc poate fara mustrari de constiinta !

 4. Poporul lui Moise a ratacit 40 de ani dupa eliberare. Oare mai urmeaza si pentru noi inca 20 de ani de ratacire in pustiu?

 5. Pacat de oamenii care au fost ucisi degeaba…Daca art fi stiut in ce hal va ajunge tara precis nu ieseau pe strazi !

 6. Sa-i odihneasca pe cei care au murit inutil, pentru ca o haita de sacali sa se imbuibe din averea poporului, iar pe cei vinovati sa-i judece Dumnezeu dupa dreapta sa masura! Daca se poate, cat mai repede!

 7. Despre care libertate vorbiti voi?Democratia nu e opusul comunismului,ci APOGEUL lui!Singura diferenta e ca atunci a fost impus cu forta armata,acum e de bunavoie…sau nevoie.Lovitura de stat a fost o diversiune masonica sangeroasa.E sistemul sclavagist perfect.Oamenii se inchina banilor si oamenilor,nu lui Dumnezeu!Traim in imparatia lui antihrist.Banii si inselaciunile acestei lumi vor pierde mai multe suflete ca prigoana comunista.Cele doua arme ale diavolului sunt stiinta si desfranarea,prin ele distruge sufletul omului.A venit lepadarea de credinta si acum va veni fiul pierzarii.

  Apostolul Pavel ne spune ca atunci cand vom vedea uraciunea pustiiri(adica antihristul)stand pe locul ce nu se cuvine sa fugim in munti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 Comments
scroll to top