S-a ales presedintele UE, un alt pas catre guvernarea mondiala

Premierul belgian, Herman Van Rompuy, a fost numit in cursul serii de ieri primul presedinte al Uniunii Europene, in cursul unui summit al liderilor europeni. De acum inainte, principala misiune a presedintelui UE este aceea de a reprezenta organismul in cadrul summit-urilor si reuniunilor internationale.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=J1QTlKYNe80]

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene a tinut sa precizeze ca, in ciuda faptului ca UE are acum un lider unic, nu se poate spune ca suntem un singur stat, asa cum sunt Statele Unite.

Practic, de acum este rezolvata problema modului in care Uniunea Europeana este reprezentata pe plan international si a modului in care aceasta raspunde provocarilor externe.

Este important de remarcat faptul ca, in discusul tinut dupa ce a fost desemnat, Herman Van Rompuy a declarat ca odata cu aparitia functiei de presedinte al UE, s-a mai facut un pas in procesul de formare a unicei guvernari mondiale.

In varsta de 62 de ani, Van Rompuy, un politician crestin-democrat (de dreapta), este premier de numai 11 luni. El este un mare iubitor de poezie, dar altfel are unele vederi care i-au atras simpatia extremistilor de dreapta, cea mai edificatoare in acest sens fiind opozitia vehementa fata de aderarea Turciei la UE. De asemenea, Van Rompuy este favorabil crearii unui imn „national” al Uniunii Europene, precum si inlaturarii unor simboluri nationale, precum stemele de pe euro, cele de pe placutele de inmatriculare, dar si pe cele din cartile de identitate sau pasapoarte.

Intr-un manifest „federalist”, politicianul flamand mai cerea „cresterea masiva a prezentei UE” pe teritoriile statelor membre, cum ar fi arborarea drapelelor Uniunii in toate scolile, liceele, facultatile si stadioanele din spatiul european.

De asemenea, Van Rompuy vrea sa finanteze UE printr-o pleiada de taxe impuse la nivel national, intre care una pe combustibil si una pe calatoriile cu avionul. Van Rompuy a devenit recent membru al exclusivistului grup Bilderberg, alcatuit din oameni de afaceri, aristocrati si politicieni suspectati si acuzati ca „trag sforile” din umbra. Din acest motiv, Van Rompuy a fost ridiculizat pe Internet drept „presedintele Bilderberg”, in sensul ca el ar fi fost impus de grup la presedintia UE.

sursa: Capital.ro

10 comments

  1. Tardea Raluca Diana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    As dori sa-mi dea Dumnezeu sa fiu si eu o clipa fericita,nu sa asist la aceasta imbecilizare a maselor odata cu constituirea "noii Rome" pagane.As vrea sa-mi dea cineva un sfat sa fug de o astfel de societate,sa ma retrag intr-o manastire.Masonii si-au atins scopul:distrugerea familiei si constituirea statului satanic mondial!!!Familia mea este distrusa,nu ma pot intelege cu ai mei!Asadar,mai bine mor decat sa mi se spele creierul!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Nadejdea a fost ca dintodeauna la Hristos. Cred ca daca vei vorbi cu un duhovnic, cum ar fi Parintele Justin, o sa stii ce ai de facut. Curaj!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hXWeOa-FuyM&hl=en_US&fs=1&]

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0gZ7gDBs5WY&hl=en_US&fs=1&]

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si inca ceva Raluca: nu deznadajdui. Asta este posibil doar daca iti pui nadejdea în Hristos. Iubeste-i pe ai tai, intelege-te cu ei si spune-i lui Dumnezeu cum spunea parintele Rafail in acest articol - sa le sopteasca in inima. Citeste aici:
    http://stiri.ortodoxe.org/site-uri-personale/claudiu-tarziu/parintele-rafail-noica-o-solutie-pentru-impacarea-oamenilor

    Doamne ajuta!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Stiu ca citeam mai demult o interpretare a Apocalipsei si se spunea acolo , ca granitele vor disparea , state nu vor mai fi, in sens fizic.Eu imi imaginasem ca imparatia lui Antichrist reprezinta doar o stare de spirit colectiva, dominata de rau, nicidecum un stat unic, cu o mentalitate unica.Are cineva idee daca exista vreun pasaj din Biblie care face referire concreta la aspectul asta al globalizarii sau era doar interpretarea personala a autorului.De mult timp ma gandesc la asta.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    am vazut steagul ue in unele biserici din brasov..! mi s-a parut o "profanare" a bisericii. nu-i vad sensul, rostul lui acolo.. ! suntem niste slugi patetice..

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ma intorc si explic de ce m-a socat, pt ca ue a spus ca trebuie sa avem homosexuali , prostitutie, droguri, libertinaj de tot soiul etc, si atunci ce sa caute steagul (simbolul lor) in biserica lui Hristos ??? este in fiecare biserica un fel de tron (scaun inalt) din lemn in partea dreapta, acolo steagul nostru era in dreapta si al ue in stanga ! o fi si asta un fel de uraciunea pustiirii in locul cel sfant !

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frati si surori,orice s-ar intampla,sa nu deznadajduiti.Daca facem asta,suntem pierduti.Postiti si rugati-va cat mai mult,plangeti cu durere si indrazniti.Curaj!De asta avem nevoie.Fiti blanzi si iertatori,daca judecati veti cadea in pacatul judecat.Nu judecati ci indreptati,daca puteti.

    Privegheati si va rugati.Dar NU disperati.

    Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  1. Pingback: S-a ales președintele UE, un alt pas către guvernarea mondială «

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*