Gata, din 2011 s-a zis cu internetul

Echitabil si impartial, zilele se scurteaza. Folositi vremea ramasa la maxim. Va reamintesc ca in vreme ce toate farurile mass-mediei romanesti erau pe alegerea democratica a noului presedinte, la Bruxelles se alegea, TOTAL NEDEMOCRATIC, primul presedinte al UE. De citeva zile a intrat deplin in vigoare Tratatul de la Lisabona, care transforma Romania in gubernie a Uniunii Europene.

De altfel, senatorii tocmai au aprobat o masura a parlamentului UE care interzice bocirea mortului si petrecerea sa la groapa. Isi mai aduce cineva aminte de atitudinea parlamentarilor privitoare la cipurile din cartile de identitate?

Dar iata cum e cu internetul:

“Este pentru prima data cand intr-un text juridic se face referire la utilizarea internetului ca principiu de baza deci, facand astfel legatura intre internet si exercitiul drepturilor si libertatilor fundamentale. Accesul unui utilizator la internet poate fi intrerupt numai in cazul in care este “necesar intr-o societate democratica” si numai dupa “o procedura prealabila echitabila si impartiala”, care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si sustine cazul si respecta prezumtia de nevinovatie”, a declarat raportoarea Parlamentului Catherine Trautmann (S&D, Franta).

Eurodeputatii se lauda in comunicatul Parlamentului European ca “au reusit sa impuna accesului la internet o protectie juridica echivalenta cu cea valabila pentru un drept fundamental, prin adaugarea “prevederii privind libertatea internetului” in cadrul de reglementare UE pentru retelele si serviciile de comunicatii electronice”.

La Quadrature du Net: Pachetul telecom, o oportunitate ratata pentru drepturile utilizatorilor. BBC ATRAGE ATENTIA:

BBC aminteste insa ca amendamentul anterior, care cerea explicit obligativitatea unei decizii judecatoresti inainte de restrictionarea accesului la internet, a fost respins si ca este inca neclar ce va insemna in practica o procedura corecta si impartiala.

“Corect si impartial” a fost si procesul Preotului Gheorghe Calciu Dumitreasa din anul 1979. Urmarea o stim.

https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-6557228-posibilitatea-taierii-conexiunii-internet-numai-urma-unei-proceduri-echitabile-impartiale-din-2011.htm

sursa: Ortodoxia, googlegroup

12 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ASCOR-Suceava
    organizeaza conferinta

    BIOETICA TEHNOLOGIEI INFORMATIONALE
    - cipul controlului total -

    sustinuta de
    Pr.Prof.Dr. Mihai VALICA

    joi, 26 noiembrie 2009, ora 18
    sala de conferinte a
    Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Admin ,daca tota ai inceput aceasta lupta ,trebuie s-o continui!
    Gaseste formula sa ne cunostem, fata in fata ,cu totii!
    Timpul curge in detrimentul nostru, al viitorului nostru !
    DOAMNE AJUTA!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E foarte clar ca drepturile noastre se restrang din ce in ce mai mult.La ce ne-am putea astepta din partea UE decat la rau.Norii se strang deasupra noastra din ce in ce mai multi si daca nu v-om iesi in strada ca in 89, libertatea va fi istorie in cativa ani. ,,Domnul a dat Domnul a luat,fie numele Domnului binecuvantat''...Slava lui Dumnezeu

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Petru,
    ma tem ca viitoarea armata europeana va avea autoritatea sa intervina pe teritoriul oricarui stat membru in caz de rebeliune. Asta ar fi urmatoarea mutare de sah a ocultei UE. Imagineaza-ti ce-ar fi daca la interventia pe teritoriul Romaniei vor fi trimisi soldati unguri... Cu fiecare an care trece, sansele unei revolutii in ograda UE tind catre zero.
    Daniel a fost aruncat in groapa cu lei si leii nu l-au putut atinge - de aici trebuie sa ne inspiram in legatura cu rolul nostru in uniunea europeana (intentionat am scris cu litere mici) in care am fost aruncati. PRIN CREDINTA SI TRAIRE CRESTINA SA STRICAM STRICACIUNEA DIN INTERIORUL EI. Daca ei clocesc legi prin care sa ne ingradeasca libertatea, noi sa raspandim Cuvantul Lui Dumnezeu pe toate caile in toata Europa catre toti micutii care alcatuiesc popoarele din aceast continent iar varful piramidei oculte cu ochiul ei chior se va prabusi de la sine.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oare cit timp de LIBERTATE mai avem?Au inceput,se pare, sa fie emise si noile carti de identitate cu cip-parintii posesorului nu mai sint precizati.Sau este ,deja,o informatie depasita?!Sintem incoltiti ,constrinsi din mai toate directiile...Asaltati ,si trebuie sa ne aparam si legal,cit se mai poate.Trebuie sa ne informam si sa fim uniti.Binenteles-rugaciune,rugaciune,rugaciune.Spovedanie cit mai curata.Dumnezeu nu ne va lasa fara ajutor.Aveti incredere!Dar sa fim treji si demni de EL.
    NADEJDEA MEA ESTE TATAL,SCAPAREA MEA ESTE FIUL,ACOPERAMINTUL MEU ESTE DUHUL SFINT,TREIME SFINTA,SLAVA TIE.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca prin amenintari cu moartea nu-ti pot pune pumnul in gura, se recurge la decuplarea de la retea. Deocamdata, amenintarile raman tehnica favorita, impreuna cu TO (tehnici operative de suprimare a incomodului), dupa cum veti afla:

    http://eufrosin.wordpress.com/2009/11/25/amenintat-cu-moartea/

  7. operatiepecreier

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ne vom da si viata, daca e nevoie sa ne aparam drepturile, care niciodata nu au fost pe deplin respectate.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum sa crezi asa ceva ? Tocmai in secolul tehnologiei cand mai nimic nu se mai poate fara internet, cand totul e ''online''. Cand astia fac in asa fel incat sa-ti poti plati facturile de acasa, sa ai acces la conturile din banca, de acasa, sa poti trimite o scrisoare, de acasa.Cum sa se interzica accesul la internet cand mai totul se face pe internet ? Stiti cum merge bursa ? Stiti ca totul e computerizat, si se face cu ajutorul internetului ?

    E o prostie, aceasi prostie care circula cu intreruperea Mess-ului. De prin 97 se spunea asta.Uite ca e 2009..

    Si DA, in america se RESTRICTIONEAZA internetul pentru persoanele care au facut prejudicii cu ajutorul unui calculator. De obicei, hacker-ii si excrocii sufera astfel de pedepse, pe langa inchisoare, ei nu mai au dreptul nici sa se apropie l amai mult de 5 m de un calculator cu intentia de a-l folosi ( pt ca daca o fac, vor intra iar la racoare )

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Florin,
    imi si imaginez politistul stand cu ruleta pe langa hacker-i :-). Aberatiile americanilor ne mai fac sa si radem.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    florin, nu e vorba de interzicerea internetului cum poate iti imaginezi tu...adica gata, de maine nu mai exista internet...

    bineinteles ca in contextul actual acest lucru e imposibil...si nici nu doresc elitele asa ceva...e vorba doar de interzicerea accesului la internet pentru cei "indezirabili", care scriu anti-sistem...

    adica bloguri ca asta, saccsiv, razboi intru cuvant, etc...intelegi? asta se poate face prin 2 metode...

    1. autorilor sa li se interzica accesul la net din start...foare usor de facut cand o sa avem acces la net pe baza de amprente digitale, cum deja se intampla in unele orase din china !!! deci atunci respectivii bloggeri vor figura intr-o baza de data, si nu se vor mai putea abona la nici un provider de internet...

    2. daca cumva vor face astfel incat sa aiba acces la internet (ca romanu e inventiv :), le vor fi "curatate" blogurile, de politia internetului, cu argumentul ca sunt anti-sistem...ceea ce acum nu e stipulat inca in lege...dar na, "tratatul de la lisabona" a fost votat, ue are mai noui PRESHedinte, asa ca multe se vor schimba...inclusiv legile, care vor prevedea clar si problema asta a internetului si blogurilor "incomode"...

    asta era ideea...sper sa nu gresesc...

    Doamne ajuta fratilor!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru Razvan:cat de nebun poti sa fi?asta e ideea internetului,sa te exprimi liber,sa spui ce-ti trece prin.......,dar lasa,acum e seara si suntem obositi dupa o zi de munca istovitoare,cum va fi si maine,si mereu.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    departe de adevar ... legi poti face si pot exista insa cam greu sa le aplici ... cred ca mai mult vor fi pentru cei 'speriosi' si definitiv pentru cei speriati de bombe... farmecul digitalului este ca orice este encodat si tradus ca numar binar ... deci cum o sa poate dovedi cineva ca ce ai descarcat era ultimul film american in loc de ultimul film facut de un prieten al tau ? evident probabil o sa seteze ceva 'curse' in care uni mai copii o sa cada... ...dar servere in tari care nu au asa probleme etern vor exista si cine stie le va gasi pe acele relativ usor si fara probleme...

    dupa ce vor da asemenea legi vor realiza ca pierd bani cam la acelasi nivel si atunci o sa-i ia disperarea si o sa le schimbe ..sau relaxeze mcar... Atita timp cit ceva exista si este pus pe net acel ceva poate fi descarcat si este legal ...orice ar fi el !.. asta e legea de baza a netului precum legea gravitatiei... si este dreptul tau sa-l descarci daca il gasesti (cu buna stiintza sau nu) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*