gripa_manipulare

FRICA. De frica oamenii sunt dispusi sa faca orice, mai ales cand le este amenintata viata. In aceasta perioada sunt multe interese de urmarit si din partea oficialilor europeni, dar si a celor autohtoni. Dezamagiti de rezultatele obtinute in cazul gripei aviare si a gardasilului, elitele malefice ale acestei lumi lovesc mai strasnic, sperand sa-si atinga obiectivul, acela de a decima 80% din populatia globului. Gripa porcina nu este altceva decat un UP-GRADE al gripei aviare. La acest plan concerteaza majoritatea guvernelor, semn ca, in pofida tuturor dovezilor nocive si mortale ale vaccinului, dictatura mondiala se instaureaza cu o mare graba. Aceasta graba are si un mic avantaj, acela ca inca mai avem legi ce ne apara drepturile cetatenesti si de constiinta. Ne ramane doar sa informam si pe altii, deoarece mass-media trambiteaza aceeasi isterie, impusa de “sus”.  Informarea corecta are un rol foarte important si sa speram ca vor fi foarte putini cei ce vor accepta vaccinul mortal, asa-zis “contra gripei porcine”. Romanii, in general, sunt foarte reticenti la ce vine peste noapte si mai mult, legile tarii permit sa refuzam vaccinarea. Trebuie sa avem curaj si sa ne cunoastem drepturile de cetateni ai Romaniei, dar si de fii ai Tatalui Ceresc, care ne-a lasat raspunzatori fata de acest trup trecator, cu atat mai mult ca vaccinarea ar insemna SINUCIDERE, neluand in considerare riscurile mortale la care ne supunem. Purtam aceasta responsabilitate si fata de noi si fata de aproapele nostru.

Asistam zilele acestea la o degringolada pe scena politica romaneasca, in care presedintele spune una, premierul spune exact pe dos, insa planurile celor intunecati merg inainte si deja Romania a comandat 500 000 de vaccinuri din import, iar institutul Cantacuzino va fabrica doua milioane de vaccinuri. Am putea, din naivitate, sa credem ca fabricarea acestui vaccin si impunerea lui pe plan mondial, ar fi si un mod de a ameliora criza financiara, despre care stim bine ca este o inscenare, spre a aduce la ananghie mai multe tari, devenind apoi tributare la F.M.I. Insa, este o mare capcana sa credem ca  interesul elitelor se rezuma doar la bani. Ei urmaresc sa stapaneasca aceasta lume, vis de mii de ani al mintilor bolnave, si o fac cu ajutorul satanei, ce vrea cat mai multe suflete in focul iadului.

Din pacate, nici de aceasta data nu-i avem alaturi pe cei cu functii bisericesti inalte. Zilele trecute, patriarhia a dat un comunicat prin care sustine recomandarile medicilor de prevenire a imbolnavirii cu gripa si ne indeamna la rugaciune pentru cei bolnavi. Asta e foarte bine, insa nu spune nicaieri de periculozitatea vaccinului si nu indeamna la a refuza vaccinul, ci mai mult se precizeaza in comunicat ca “această imunitate poate fi crescută în urma vaccinării cu vaccin gripal”. Deci e clar, ca si in cazul gardasilului, cand i se facea publicitate la tv trinitas, ca patriarhia este tributara intereselor demonice ale ocultei mondiale.

Sa luam aminte ca multa putere ni s-a dat si mare raspundere avem fata de mostenirea lasata de Dumnezeu.
SA NU NE FIE FRICA!!!
Avem dreptul de a refuza orice vaccin.
Evitati orice tentativa de a fi vaccinati.
Semnati pe propria raspundere ca refuzati vaccinul, deoarece legea permite acest drept.
Nu acceptati sa fiti contaminati prin vaccinare!!!
Protejati-va copiii si informati-i sa nu accepte nici un vaccin. Absolut nici unul.
S-a dovedit stiintific ca toate vaccinurile au efecte distrugatoare asupra sanatatii.

Nu va lasati manipulati de isteria provocata de acest virus gripal, ce nu este mai grav decat cel obisnuit.