Sunt cunoscuti factorii favorizanti ai acestei boli, deja din anii ’30-40, cand s-a observat o legatura directa intre nivelul scazut la glicemiei si aparitia bolii. In special Dr.med.B.Sandler a aratat conditiile in care au aparut in SUA cazuri de poliomielita: zile foarte fierbinti de vara in care se depune un efort fizic mare insotit de consum de produse cu zahar ( Cola, inghetata, produse fainoase cu zahar). Toate acestea duc la o crestere exagerata de insulina care va scade glicemia si o creste receptivitatea la poliomielita. Mariel epidemii de poliomielita apari in seznul cald, de vara.Ca urmare, acest medic, in anul 1948, a facut o campanie antipolio, explicand cauzele acestei boli si prin masurile luate s-a stopat epidemia de poliomielita din acea vara in orasul sau natal din Carolina de Nord! (1)

2.) “O boala a civilizatiei “

Epidemiile de poliomielita sunt cunoscute doar incepand cu secolul 19 si mai multe dovezi duc la concluzia ca poliomielita este o consecinta a “ civilizatiei” , in special datorita obiceiurilor alimentare nesanatoase. (4).

3.) Lipsa contagiozitatii

Modul de transmitere al bolii nu a fost cunoscut pe vremea Dr. Sandlers (1) si nu este nici pana in ziua de astazi clarificat.

4.) Vaccinarea  din Africa sub semnul intrebarii

Un studiu facut de catre WHO ( World Health Organization) in Guineea arata ca in cazul copiilor care au fost vacinati cu un cocktail de vaccinuri impotriva difteriei, tusei convulsive, poliomielitei  si tetanosului, exista un risc de deces dublu fata de copiii nevaccinati. (2).

Dupa parerea mea ( Hans Tolzin), vaccinul anitpolio sau unul din componentele lui toxice joaca un rol important. Populatia din Africa respinge vaccinul antipolio fiindca suspecteaza  faptul ca prin aceste vaccinuri se incearca un program de control al populatiei (7). Vaccinul antipolio oral, suspectat de infectarea lui cu virusul SV40 ( cauza de HIV/SIDA la maimute),  a fost “donat” de catre Companiile Farmaceutice tarilor africane (9). Cei mai cinici dintre parinti vorbesc de “golirea lazilor cu otrava” in aceste taari. Se pare ca si in India urmeaza sa fie trimise aceste vaccinuri.

5.) Paralizii la copii prin vaccinare!

Un vaccin poate provoca boala ( a se citit prospectul).Cei vaccinati pot infecta la randul lor persoane sanatoase si chiar si dupa zece ani inca pot elimina virusul!(3). Acest lucru ar trebui sa dea de gandi si organizatiei Who care incearca sa eradicheze boala. Cazurile de poliomielita din ultimii zeci de ani au avut ca si cauza doar virusul domestci din vaccin si nu pe cel salbatic!(4,6).

6.) Poliomielita poate fi tratata!

In urma cu 50 de ani se cunosteau de ja metode eficiente pentru poliomielita. Renumitul prof. Dr. Pierre Delbert folosea Clorura de magneziu iar medici precum prof. Andree Lwoff a descoperit ca virusul poliomielitic moare la 40 grade Celsius iar fenbra nu trebuie scazuta in mod fortat cu medicamente. (4,10).

7.) Efectele secundare ale vaccinarii

Efecte secundare ale vaccinului pot fi :
– meningite si encefalite;
– sindromul Guillain-Barre
– reactii alergice;
– afectiuni reumatice;
– poliomielita postvaccinala;
– afectiuni neurologice;
– convulsii febrile;
( a se citi prospectul!) (4).

8.) Regresul poliomielitei este independenta de vaccinare

– statisticile din Germania si alte tari nu pot dovedi daca exista o legatura intre scaderea cazurilor de poliomielita din lume si vaccinare; dimpotriva, se pare ca nu exista ;(5,4);

– odata cu introducerea vaccinului oral Sabin s-a incercat o modificare a definitiei medicale care sa dovedeasca faptul ca vaccinul produce regresul bolii; (4,8).

9.) Nu s-a putut dovedi necesitatea vaccinului

– lipseste dovada necesitatii vaccinului antipoliomielitic deoarece nu exista date comparative ale bolii la cei vaccinati si la cei nevaccinati.

10.) Rolul neclar al vaccinului

– intrebarile parintior ingrijorati privind lipsa unor publicatii si studii stiintifice care sa evidentieze o izolare si cunoastere clara a virusului poliomielitic si prin urmare cunoasterea calitatilor si proprietatilor ale virusului, ale patogenitatii lui ( cauzatoare de boala ), nu au primit raspuns pana in ziua de azi de la autoritatile germane de 2 ani incoace.(8).

Concluziile mele:

Datorita acestor 10 puncte prezentate imi exprim o mare indoiala legata de necesitatea vaccinarii a milioane de copii din India. Avand in vedere ca vor fi folosite vaccinuri orale, vor fi posibile multe imbolnaviri, inclusiv decese. Sa ne asteptam cu noi epidemii de poliomielita pentru care vor fi nevoie de si mai multe vaccinari! Este de-a dreptul  o mare bataie de joc ca intr-o tara cu o renumita traditie  a tratamentelor naturiste sa se foloseasca un vaccin cu totul inutil pentru o boala tratabila.

Referinte:

(1) “Vollwerternährung schützt vor Viruserkrankungen”, Dr. med. Sandler, Emuverlag
(2) https://www.ratio2000.de/gesundheit/news/news0104.htm, “Das Medizinkartell”, Langbein/Ehgartner, Verlag Piper
(3) https://www.netzeitung.de/servlets/page?section=984&item=199319
(4) AEGIS IMPULS Nr. 7, www.aegis-schweiz.ch
(5) “Impfen – das Geschäft mit der Angst”, Dr. med. Gerhard Buchwald, Knaur Verlag
(6) https://www.wienerzeitung.at/frameless/wissen.htm?ID=M13&Menu=161879
(7) https://allafrica.com/stories/200210110048.html
(8) https://www.klein-klein-aktion, https://medizin.freepage.de/cgi-bin/feets/freepage_ext/41030×030/rewrite/med
wiss/polio.html
(9) https://www.impf-report.de/archiv/impf-report019.txt
(10) “Sind Impfungen sinnvoll?” Joachim-F. Grätz, Hirthammer Verlag

https://www.impf-report.de/jahrgang/2003/06.htm#6 de Hans Tolzin (traducere: Dr. Christa Todea-Gross, 15.11.09, Cluj-Napoca)