babylon

Nu ar fi specific acestui blog sa publicam articole politice, insa facem o exceptie si din ceea ce se vede si mai ales din ce nu se vede pe scena politica, ne exprimam opinia. Plecam de la presedintele Basescu, care are pozitie pro fata de documentele cu microcip si mai nou vine cu propuneri de legi total imorale si anticrestine, de legalizare a prostitutiei si a drogurilor usoare. Apoi referitor la vaccinuri nu a luat nici o pozitie. Domnul Basescu ar putea sa mai mai aiba sanse de realibilitare in fata oamenilor, daca ar organiza REFERENDUM-ul pentru a se decide de catre popor, prezenta sau nu a microcipurilor in documentele de identitate. Slabe sanse si in aceasta directie, dar refuzul il va costa cu siguranta scaunul de viitor presedinte.

Astazi(2 oct) am putut urmari lansarea candidaturii lui Mircea Geoana pentru presedentie cu multe steaguri de culoare rosie si cu aplauze la comanda si, conform traditiei psd, intodeauna intr-o zi de vineri, ca asta le poarta “noroc”. Ziua de vineri pentru ortodocsi este zi de post si nu zi de festivitati, care pentru membrii psd se va lasa cu siguranta cu multe sticle de sampanie si delicii culinare de dulce. In fond, ce treaba are politica cu credinta? Pai tocmai de asta, Dumnezeu si-a retras ajutorul fata de conducatorii nostri si tara a ajuns pe mana tuturor neavenitilor din apus.

Dupa opinia noastra, alternativa sau sperante din sfera politica nu prea se intrevad in Romania. Un presedinte patriot si iubitor de Dumnezeu ar trebui sa-si asume in primul rand mucenicia, caci sigur nu va fi pe placul stapinilor acestei lumi.

Facem referire si la ce scriu nefartatii nostri si le spunem ca daca au scris vreodata o carte despre legionari nu inseamna ca ar avea legatura cu ce-a fost o data miscarea legionara. Ei incearca doar sa traga foloase banesti prin monopolizarea editarii de carti despre legionari, avand stranse legaturi cu persoane implicate in organizatii masonice.

Sanctionam si incercarea de atragere in acest joc murdar a Parintelui Justin, prin acuzatii ca ar acorda vreun sprijin candidatului la presedentie Ion Coja. Va spunem ca Parintele a regretat ca l-a lasat sa predice, dupa ce a auzit absurditatile pro-comuniste. Din acest motiv nu a fost de acord cu publicarea acelei predici, insa nu i-a fost respectata dorinta, predica aparand pe site-ul oficial al lui Ioan Coja, cat si pe site-urile unor zvonaci, ce se vede ca nu prea au evlavie fata de Parintele Justin, permitand comentarii denigratoare la adresa sfintiei sale. Daca pe internet nu a putut fi oprita aceasta predica, ea a fost oprita de la distributie deoarece aparuse in revista AXA; Parintele Justin revista fiind retrasa de la pangarul Manastirii Petru Voda.

Iar ca un detaliu destul de important, pentru a intelege cu ce indivizi ne insotim in “ortodoxia romaneasca”, persoana care l-a adus pe Ion Coja la Manastirea Petru Voda este un apropiat al lui Tarziu Claudiu. Trageti concluziile singuri.