15 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da nu putea sa trimita personal mesajul Pr Rafail ?! De ce trebuia sa il trimita pe nepotul lui Adolf Hitler sa vorbeasca in locul lui ?!!!!????Ileana Cosanzeana in loc sa il caute pe Fat Frumos il traduce pe Hitler junior in limba romana ?!
    Parintele Iustin Parvu primeste oamenii la chilie si ii ajuta desi e tot un mare pustnic si ar avea nevoie de liniste .Pr Rafail de ce nu face la fel ca sa ajute pe amarati ?!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cred ca vorbeste gura fara tine.... fiecare duhovnic are lucrarea lui...daca ai citit viata Cuviosului Paisie Aghioritul intr-o perioada nu primea pe nimeni ca sa-i poata ajuta mai mult pe oameni cu rugaciunea . asa si pr. Rafail se roaga acum pt. TARĂ pt. ca acum e nevoie de asta.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    azi noapte la 2, in Cluj la spitalul Clujana, a murit parintele Teofil Paraianu. Dumnezeu sa-l ierte!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oamenii buni! Cum spune si domnul Klaus : diavolul are atata putere cat ii dam si noi! Adevarate cuvinte!
    A sosit domnul Klaus in Romania si din cat se vede oamenii posedati de patimile lor, il ataca pe acest om care a trecut de la intuneric la Lumina Invierii care e Hristos si prin el ORTODOXIA.
    Iar pentru tine Helenis, ar fi bine sa citesti cartea scrisa Denis de Reugemont -partea diavolului, si apoi o sa i-l mai faci pe domnul Klaus cum iti vine.
    Ce pot eu sa zic despre tine Selenis: nu cauta intunericul, ai si tu sansa ta de mantuire chiar daca nu prea vrei asta din tonul tau , si Dumnezeu-Sfanta Treime sa te lumineze, pentru ca Ea nu vrea moartea pacatosului ci sa ajunga la cunostiinta Adevarului si sa se mantuiasca.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-l ierte!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Sorin
    Dumnezeu sa il odihneasca pe Parintele Teofil Paraianu. De acum va putea sa vada, si anume sa vada ceea ce chiar merita vazut.
    Parinte Teofil, roaga-te Domnului pentru noi!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu să-l ierte pe părintele Teofil şi pe IPS Ilarion al Durostorumului.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN CEATA SFINTILOR PE PARINTELE TEOFIL!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-i ierte pe amindoi: Par. Teofil si IPS Ilarion
    OFF TOPIC da’ URGENT!!!

    Are cineva idee cum sa fac sa ajung la parintele Proclu? Stiu ca e pe linga un sat MAgazia Cracauani sau ceva de genu’ asta. Dar cum pot sa ajung acolo mai exact, presupunind ca nu vin cu masina mea??
    Stiti si daca se organizeaza pelerinaje pe la el si cui sa ma adresez?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Ai aici harta
      http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=cracaoani&sll=37.0625,-95.677068&sspn=33.764224,79.013672&ie=UTF8&hq=cracaoani&hnear=&radius=15000&ll=47.120607,26.319122&spn=0.226607,0.617294&z=11

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://traditiaortodoxa.wordpress.com/2009/10/10/biserica-ortodoxa-rusa-din-afara-granitelor-si-biserica-ortodoxa-vechi-calendarista-greaca/
    http://traditiaortodoxa.wordpress.com/2009/08/17/testamentul-duhovnicesc-al-arhiepiscopului-antonie-al-los-angelesului/#more-2458
    Lectura placuta!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu inteleg titlul... parintele Noica nu s-a retras mai de mult?

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://parohiacetateafetei-floresti-cluj.blogspot.com/2009/10/conferinta-klaus-kenneth-27102009-cluj.html

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    draga helenis fiecare duhovnic are lucrarea lui,chemarea lui.daca pe tine te ajuta duhovnicia pr Iustin foarte bine,du-te acolo si bucura-te de ceea ce primesti dar nu se cuvine sa facem astfel de comparatii cand nu prea avem habar de ale duhovniciei.nici nu e cinstit sa aruncam noroi asupra unui om pe care nu-l cunoastem,nu-i stim lucrarea,nici taina lui cu Dumnezeu.pr Rafail s-a retras...,e dreptul sau de monah pentru care nu are a da nimanui socoteala,fiindca are o binecuvantare si nu ne sade bine sa ne amestecam noi in lucruri care nu ne privesc.deci cred ca e cazul sa invatam sa ne respectam mai mult unii pe altii.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    daca ascultam conferintele pr.Rafail aflam raspunsul primei intrebari Helenis:va rog, nu ma cautati la chilie...,si altele asemenea.e nevoie sa intareasca si d-l Klaus mesajul sau fiindca nu vrem sa pricepem si pace.am pierdut valorile esentiale are ii caracterizau pe inaintasii nostrii,ne-am badaranit pana la ultima limita;ne hranim din critica,judecata,parere de sine.precum faceau evreii odinioara,se inchideau in parerea ca sant buricul pamantului,poporul ales,desi se indepartasera de ceea ce aveau de trait in relatia cu Dumnezeu si aproapele.poate dupa ce ne vom stradui sa si facem ce ne-a spus parintele pana acum,asa cum ne-a rugat(ascultati cd-urile si cartile...)il va scoate Domnul iar in mijlocul nostru intrucat a venit in tara sa impartaseasca cu noi ceea ce a primit ca pe un margaritar de mare pret tocmai fiinca ne iubeste atat de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*