Progrese antihristice: Metoda de alimentare a unui microcip-implant

device-inserted-in-arm_4sepSavanţii de la Universitatea din statul Georgia (SUA), au anunţat despre descoperirea care, în perspectivă, va permite funcţionarea în corpul uman a electronicii, ce se va alimenta de la resursele interne ale organismului cum ar fi, de exemplu, glucoza. Descoperirea constă în prelucrarea tehnologiei pentru creşterea aşa numitor perii moleculare, capabile să se încarce electronic de la fermenţii care transformă energia chimică a glucozei în una electrică.

Autorii tehnologiei periilor moleculare sînt chimistul Jason Locklin, studenţii absolvenţi Nicholas Marshal şi Kyle Sontag. După spusele lui Locklin, organismul uman posedă multă energie, pe care e complicat s-o extragi (exploatezi). Însuşi organismul, de exemplu, foloseşte fermenţi şi enzime speciale, acestea fiind proteinele moleculare, care au rol de transformare a energiei. Dificultatea constă în aceea că aceste molecule sînt protejate de un strat special izolator, ce nu permite trecerea electronilor care ar putea fi folosiţi în scopul alimentării diferitor implanturi – nişte melci artificiali cu deficienţe de auz, stimulatori cardiovasculari şi chiar membre artificiale.

Pentru crearea periilor moleculare (denumirea vine de la periile cu propulsare şi generatoare), autorii au folosit moleculele substanţelor organice, ele fiind vestite în calitate de dizolvanţi – teofen şi benzen. Aceste molecule se conectează la suprafaţa substratului metalic şi creează lanţuri ordonate cu ajutorul aşa numitei polimerizaţii controlate de imunitate. Principiul creării periilor se aseamănă inoculării butaşilor pe copaci – fiecare perie crescînd dintr-o peliculă subţire din polimeri, care acoperă substratul metalic. Periile care sînt gata create iau forma unui strat solid cu însuşiri prestabilite.

Conform spuselor lui Locklin, frumuseţea semiconductoarelor organice constă  în schimbarea însuşirilor sale în funcţie de mărime şi calitatea particulelor moleculare repetabile. Acelaşi teofen este un izolator bun, dar la unirea multor molecule într-un lanţ, capătă rol de conductor. Posibilitatea de control a schimbărilor însuşirilor structurilor polimerilor oferă posibilitatea întrebuinţării lor în senzorii electronici, tranzistoare şi diode.

Periile moleculare ale lui Locklin şi coautorii studiului, în perspectivă pot duce la crearea diferitor tipuri de implanturi, care direct vor fi alimentate din sursele chimice ale energiei interioare a corpului uman. Teoretic, astfel de perii permit alimentarea din zona activă a fermenţilor, care corupe glucoza şi permite transferarea acestei alimentări în formă electronică, asigurînd o alimentare permanentă şi înnoită, fără acumularea şi eliminarea deşeurilor dăunătoare. Putem conchide că în curînd vom vedea implanturi electronice care nu vor necesita acumulatoare, baterii de combustibil sau alte elemente de alimentare. Aceste dispozitive vor putea acumula toată energia din surse naturale prin intermediul proceselor chimice naturale.

Mai multă informaţie despre periile moleculare şi perspectivele lor în crearea noilor surse de alimentare pentru proteze şi implanturi, poate fi accesată pe situl EurekaAlert.

sursa: MDN.md

Cititi si: Braingate – “omul” FIAREI: un implant în creier pentru aplicarea gîndurilor

6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Brrrrrrr. ce diabolici sunt! Doamne zadarniceste-le planurile!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De mancat tre sa mancam; daca asa se pune problema ar trebui sa ne apucam de agricultura ca pamant avem si astfel nu vom mai avea nevoie de importuri de alimente cu astfel de riscuri de a ne pierde constiinta desi cei ce cred cu adevarat in Hristos si otrava de vor manca nu vor muri. Pana la urma tot o sa vina sfarsitul dar nimeni nu stie cand. Sa luam aminte si sa luam atitudine daca e cu putinta.
    PS: Va multumesc ca puneti in atentia oamenilor astfel de probleme care de obicei sunt camuflate de presa cu subiecte superficiale cu scopul obtinerii unor foloase materiale. Mult succes in continuare si multa sanatate sufleteasca.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    AZI AM AJUNS PE LA JUMATATEA CARTII "DICTATURA BIOMETRICA" CU CITITUL. MAAAMA CE BUCATI LE MA DA RONCEA LUI CIUBOTEA SI COSTEL STOICA ALIAS CIP;S. ERAM LA SPITAL SA IAU O ADEVERINTA MEDICALA PENTRU CONCURSUL DE LA MAGISTRATURA SI ABIA MA ABTINEAM SA NU BUSESC IN RAS IN MIJLOCUL BOLNAVILOR. BRAVO SI PE MAI DEPARTE LA FEL! DACA AJUNG JUDECATOR SAU PROCUROR RADEM SI RIDEM IMPREUNA! DOAMNE AJUTA!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pacemakerul tot diabolic este?

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acest lucru ar fi posibil de facut dar organismul uman va reactiona fata de corpul strain din interiorul sau mai ales daca acel corp strain intretine "relatii" chimice cu materia organismului in cauza. Asta va provoca respingere, cancer, infectii, cangrena (oare n-am citit despre aceste efecte in apocalipsa?). Ei stiu acest lucru, de buna seama, dar nu le pasa. Ei stiu de asemeni ca timpul lor este scurt dar vor cu orice pret sa domine omenirea macar pentru acel scurt timp. Poate ca in adancul inimii lor stiu si faptul ca razboiul fiarei nu este un adevarat razboi cu sorti de izbanda ci doar o incercare sinucigasa de razbunare fata de Dumnezeu si creatia Sa. Stiu ca-i asteapta focul gheenei dar nu vor sa mearga singuri acolo si cauta sa traga dupa ei cat mai multi oameni.
    Feriti-va sa nu fiti gasiti cumva in randul acelora caci mare va fi urgia ce va veni peste ei.
    Si rugati-va sa va tina Dumnezeu departe de calea pierzaniei.

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Da, putem sa-l reinviem pe Stalin! Acum la scara planetara. Mai ales ca ortodocsii dorm pe ei…(Noutati 14-15 iulie 2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*