[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=fVqfwSBAZSI]

Un eveniment scandalos se intampla de ceva vreme in BOR chiar sub ochii sanctitatii sale, patriarhul Romaniei, si chiar in buricul Bucurestiului. Bine ca acest pastor dictator are lupa sa vada marturiile cu adevarat ortodoxe si care “caraie” fata de abaterile sale de la dreapta credinta, iar abaterile grave din mitropolia sa raman complet nesesizate. Daca nu stiati, in biserica manastirii Radu Voda din Bucuresti, la sfanta liturghie se pomeneste patriarhul grec Athenagoras, patriarh eretic care a avut spurcata indraznire sa ridice anatemele impotriva catolicilor stabilite la 1054.

Oare staretul de la Radu Voda a uitat numele ierarhilor ortodocsi romani? Oare ce simtire mistica il patrunde atunci cand il pomeneste pe acest nelegiuit patriarh? Cumva una asemanatoare mitropolitului Corneanu cand s-a impartasit la greco-catolici?

Este limpede incotro tinteste patriarhul nostru cu suita: la nelegiuita unire cu catolicii.

Frati bucuresteni, luati atitudine si cereti autoritatilor bisericesti sa scoata pomenirea ierarhilor mincinosi din bisericile noastre! Cereti pomenirea ierarhilor ortodocsi! Biserica nu este a lor! Biserica este a lui Hristos! Biserica sunteti voi, cei ce pastrati nestavilita pravila ortodoxa!