Avem un presedinte si un parlament antihristic. Legea pasapoartelor a fost votata

VOTUL ELECTRONIC al CAMEREI DEPUTATILOR din 23 iunie 2009

Poziţie pe ordinea de zi: VF-12
Subiect vot: Vot final
PL 200/2009 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.207/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr.248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate
Rezultat: Total PD-L PSD+PC PNL UDMR Minoritati Indep.
– prezenţi: 232 / 87 74 40 16 14 1
– voturi pentru (DA): 206 / 83 72 34 4 12 1
– voturi împotrivă (NU): 13 / 4 1 3 3 2 –
– abţineri: 13 – 1 3 9 – –
– nu au votat: 0 – – – – – –

BASESCU - TADIC - COTROCENI

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat marţi, 30 iunie a.c., printre altele si următorul decret:

• Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.94/2008 pentru stabilirea unor măsuri privind punerea în circulaţie a paşapoartelor electronice, precum şi producerea altor documente de călătorie;

Astfel vor intra in circulatie pasapoartele cu cip, oferindu-se posibilitatea de doar 1 an pentru pasapoarte temporare.

37 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    TOT CE ESTE OFICIAL, CONDUCEREA STATULUI SI A BISERICII, ESTE COMPROMIS, VANDUT, SLUJITORI PREMERGATORI AI LUI antihrist.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Saracii orbi care slujesc diavolului !!! Nici nu indraznesc sa ma gindesc unde duce drumul pe care merg aceste suflete...DOAMNE LUMINEAZA-I !!!!! AMIN !!!

    Mircea, un pacatos ortodox

  3. † marturisitor ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Redau ce am scris pe blogul parintelui Savatie:

    Parinte Savatie cu tot respectul: Domnul sa va binecuvanteze. Pe langa faptul ca suntem crestini ortodocsi mai avem si ceva in comun si anume ca vorbim pe fata impotriva comunismului, masoneriei, etc. Totusi mie imi place sa merg direct la SURSA, in varful piramidei,acolo unde sunt adevaratii CAPI ai rautatii care conduc din umbra prin intermediul francmasoneriei si altelor organizatii oculte. Sa vorbim mai intai despre masoni care nu sunt decat niste pioni teleghidati ai elitelor sioniste.

    Turma de prosti a Arhitectului mason

    Francmasoneria cuprinde în ordinele ei în primul rând o multime imensa de prosti, pe care îi maguleste faptul de a apartine unei societati secrete, care sunt fericiti ca se pot recunoaste între ei cu ajutorul unor gâdâlituri usoare (n.n. aluzie la semnele cu mâinile ale fracmasonilor), mândri ca poarta insigne copilaresti si ca se folosesc de cuvinte stranii (n.n. aluzie la parolele francmasonilor) pentru a exprima lucrurile cele mai simple.

    Aceasta masa de ignoranti constituie astazi una din fortele cele mai puternice ale francmasoneriei, pentru ca în veacul nostru „binecuvântat” de asa-zisul vot universal, ei voteaza cu ochii închisi pentru cutare sau cutare candidat, pe care li-l indica membri ai „filantropicei” lor loji. Aceasta turma a Arhitectului Universului(Lucifer) este cât se poate de bine dresata pentru supunerea pasiva, si credinta acestor prostanaci fara pereche ca asculta de un superior necunoscut, care îi calauzeste din umbra, are pentru ei ceva nespus de atragator. Ei îsi închipuie ca joaca un rol într-o epopee.

    Dar „Marele Necunoscut” cârmuieste lucrurile catre un tel misterios si îngrozitor.

    Deasupra acestei turme de indivizi simpli, dar creduli, stau superiorii, care îsi închipuie numai ca poruncesc. Acestia sunt oamenii de paie, ei poarta sorturi foarte frumoase, tricornuri si tot felul de insigne, unele mai misterioase decât altele. Ei constituie fatada templului, care are menirea sa înmarmureasca marea multime si sa ascunda structura interioara a Ordinului.

    Dar tocmai valoarea spirituala redusa a acestor oameni, a conducatorilor si a condusilor, constituie forta Ordinului. Este nespus de greu sa determini oameni inteligenti la supunerea pasiva, pentru ca acestia nu se multumesc cu vorbe, ei vor sa stie „de ce „ si „pentru ce” trebuie sa creada asa si nu altfel, pe câta vreme oamenii naivi si prosti se lasa condusi cu cea mai mare usurinta( aici e vorba despre masonii cu grade inferioare care nu stiu de cine sunt condusi in schimb cei cu grade superioare 30-33 pot intra in comuniune cu demonii si chiar pot fi posedati de acestia: Albert Pike, Anton LaVey,Adam Weishaupt, etc).

    Adevaratii superiori ai francmasoneriei nu se deosebesc prin nici un grad vizibil de ceilalti membri; unii sunt simpli masoni, altii se disting prin anumite grade fara însemnatate, în timp ce superiorii cei mari nici nu apartin în mod fatis Ordinului.

    Adevaratii superiori sunt in mare parte evrei talmudisti.Pe plan financiar familiile Rothschild si Rockefeller conduc lumea, mai putin Rusia si China pe care le vor domina dupa cel de-al treilea razboi mondial. Se spune ca Bill Gates este unul dintre cei mai bogati oameni si ca ar avea in jur de 50 de miliarde de dolari. Pare mult? Dinastia Rockefeller au in jur de 11 trilioane iar dinastia Rothschild, peste 500 de trilioane,mai mult de o treime din finantele globului pamantesc.

    De aceea se doreste ciparea populatiei pentru ca averea fiecarui om sa apartina familiilor de evrei, un fel de sclavie moderna digitala. Aici numarul 666 are un rol important deoarece acest numar era dobanda pe care o luau evreii de la alte popoare pe care le indatorau, pe timpul lui Solomon, astazi se numeste FMI iar dobanzile sunt evident mai mari decat 666 de talanti. De aceea 666 este semnul Antihristlui pentru ca la un moment dat oamenii vor fi siliti sa aleaga intre BANI si Domnul Iisus Hristos. Parintele Arsenie Papacioc parca spunea ca fiecare 6 inseamna ceva adica: iubire de arginti, desfrau si necredinta, intr-un cuvant UMANISM.

    Deci conducerea adevarata a francmasoneriei este în mare parte în mâinile unor oameni a caror scop final este distrugerea crestinismului si instaurarea unei noii religii luciferice care isi are bazele sale in talmudul iudaic babilonian. Promotorii talmudului sunt astazi rabinii din miscarea Chabad-Lubavitch al carui lider spiritual a fost rabinul Menachem Mendel Schneerson(1902- 1994) care era considerat de evreii talmudici drept "Mesia".La ora actuala sunt in jur de 3300 de centre Chabad in 75 de tari, unde se predau invataturile talmudului babilonian care au ca scop distrugerea in masa a crestinismului si instaurarea guvernului antihristic mondial: Noua Ordine Mondiala.

    Printre studentii renumiti ai talmudului se numara presedintele Bush, Obama, Regan, senatorul Mc Cain, Clinton si altii mai vechi ca Hitler, Lenin, etc. Pentru cei care nu stiu trebuie precizat ca acesti rabini sunt succesorii celor care faceau parte din consiliul Sanhedrinului(rabinii care l-au judecat,batjocorit,torturat si rastignit pe Domnul nostru Iisus Hristos).

    Istoria acestor rabini este de pe timpul lui Moise. Cand Moise a dat evreilor legamantul cu poruncile Domnului de pe muntele Sinai a numit 70 de rabini peste poporul lui Israel. Cand i-a ales Moise i-a avertizat sa nu cumva sa se abata de la legile Domnului. Mai tarziu ei nu au mai ascultat si au inceput sa se creada pe sine dumnezei. Ba mai mult au inceput sa modifice Vechiul Testament si sa adauge invataturi imprumutate de la babilonieni pe care le-au imprumutat de cand erau in robia acestora. Unul dintre cei mai renumiti rabini a fost Maimonides(1135 -1204) care a scirs un set de legi impotriva crestinilor care au fost de asemnea introduse in talmudul babilonian.

    In cadrul legilor Noahide din talmudul babilonian,se spune ca Hristos ar fi fost un vrajitor care a ratacit pe poporul lui Izrael si ca toti crestinii care se inchina Lui sunt inchinatori la idoli si trebuiesc omorati cu pietre, adica ei considera ca Hristos nu este Dumnezeu, de aceea toti care se inchina Lui trebuiesc omorati. Ne putem astepta la o persecutie cum nu a mai fost niciodata pana acum impotriva crestinilor ortodocsi, asta odata ce guvernul Noii Ordini Mondiale ajunge la putere, care evident este condus de evrei.

    Ideea e ca acum se pregateste din nou infiintarea Sanhedrinului cu cei 70 de rabini alesi din Chabad Lubavitch, care vor fi condusi de catre noul Caifa, care va fi falsul profet-asistentul antihristului. De asemenea se fac pregatiri pentru zidirea templului lui Solomon din Ierusalim pe care il vor zidi dupa cel de al treilea razboi mondial.Va invit sa vedeti cum conduc din umbra rabini miscarii Chabad Lubavitch(evident cu sprijinul financiar al elitelor banchere sioniste ca Rothshild si Rockeffeler si altii ca ei):

    Portretul lui Menachem Mendel Schneerson:

    http://www.michael-arts.com/images/judaica-art-prints/judaica/judaica-06.jpg

    As vrea sa urmariti cum americanii il prezinta pe acest slujitor al satanei ca sfant considerat "Mesia" de catre evreii talmudisti. Priviti cum ofera bani oamenilor in semn de "prietenie". De fapt el arata simbolic prin gestul sau ca cu bani poti cumpara sufletele oamenilor, cum au facut si fac astazi evreii bancheri la o scara mondiala:

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HtE34e3nDd0&hl=en&fs=1&]

    Bush cu rabinii din Chabad Lubavitch:

    http://cabrera51.files.wordpress.com/2008/04/20080415_p041508jb-0245-513h.jpg

    Bush cu Talmudul in mana:

    http://media.photobucket.com/image/talmudic%20jews/one4one/bush_with_talmud.jpg

    Obama:

    http://www.thezimbabwetimes.com/wp-content/uploads/2008/07/obama-prayer1.gif

    Din nou Obama:

    http://watch.pair.com/yad-obama.jpg

    Mc. Cain,fostul contra canditat al lui Obama la presidentia SUA, ce conincidenta:

    http://www.mujahideenryder.net/wp-content/uploads/2008/07/mccain-lieberman-israel-jew-zionist.jpg

    http://www.ynetnews.com/PicServer2/20122005/964342/BEH081_wa.jpg

    http://www.crownheights.info/media/2/20090511-Gov-Rabbi-Krinsky.jpg

    Ministrul de Interne al Berlinului:

    http://cache.daylife.com/imageserve/03yX0MJ8eI8Ip/610x.jpg

    Prim ministrul Canadei Stephen Harper:

    http://macleans.files.wordpress.com/2009/03/harperrabbi1.jpg

    http://pikewashere.files.wordpress.com/2009/03/090312_pike599.jpg

    Chabad Lubavitch, poza de grup :

    http://www.lexpress.fr/medias/149/1-rabbis-from-the-judaism-s-chabad-lubavitch-movement-pose-for-a-group-photo-in-new-york_54.jpg

    Rabinul Schneur Zalman Oirechman si sclavii sai parlametari din Florida:

    http://www.chabadtallahassee.com/media/images/29611.jpg

    Fostul presedinte al SUA, Ronald Regan:

    http://southeastasianews.org/may_images/400-reagan.jpg

    In afara de China si Rusia toate tarile sunt sub controlul lor. De aceea au spus Sfintii Parinti ca atunci cand vom vedea la TV reclama cu sarpele care isi musca coada, atunci inseamna ca evreii au pus stapanire pe intregul glob. Sa ne pregatim inca de pe acum pt. mucenicie caci dupa cum spun Sfintii Parinti, timpul este aproape. Doamne ajuta!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Deci asta e adevarata fata a presedintelui nostru, un presedinte pe care nu-l intereseaza parerile oamenilor pe care-i conduce. Era de asteptat sa se ajunga aici... au fost atatea actiuni, petitii, proteste la Guvern, toate degeaba, nici nu i-au bagat in seama pe oamenii care s-au luptat sa nu se ajunga aici. Pur si simplu nu tin cont de vocea poporului, asta e tactica lor, sa mearga inainte cu orice pret. Sa dea Domnul sa nu se voteze buletinele si permisele (daca nu s-au votat deja, cine stie in ce conditii!)... Desi teoretic exista posibilitatea sa alegiem intre actele vechi si cele noi, cu cip, nu stiu cata vreme se va mai permite asta. A avut dreptate pr Iustin Parvu, totul se lucreaza in ascuns, ca sa nu avem timp sa ne impotrivim. Numai rugaciunea ne mai ramane.... Dumnezeu si Maica Domnului sa aiba mila de noi si sa ne intareasca pentru anii ce vor veni! Doamne-ajuta!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    APOCALIPSA .......PAS CU PAS DE CATRE ANTIHRISTI,FOARTE MULTI LA NUMAR, SE ADEVERESTE MAI REPEDE INTR-O TARA CRESTIN ORTODOXA.
    ASTA ESTE INCEARCAREA CEA MARE A POPORULUI ROMAN.
    FRATILOR STRANGETI RANDURILE.
    URMEAZA PRIGOANA IN CURAND. TOTUL ESTE CALCULAT DE ANTIHRISTII ROMANIEI.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta!
    Fratilor,ce asteptam?Cei ce ne conduc nu-si vor pune cip-asa si-au votat lege.Numai poporul.Pentru ce ne ,,apara'' pe noi,niste oameni simpli?Daca au nevoie de siguranta sa-si puna lor, ca au averi.
    Trezeste-te,Romanie!Sa iesim toti in strada sa vada ce multi sintem si ca nu dorim sa ne ia sufletul.Se tem de multime.Oare de ce nici preotii nu spun?Li s-a promis si lor ca nu li se vor pune cipuri?Dar sa nu uite de cei 30 de arginti ai vinzarii de singe nevinovat.Nu va pacaliti,Parintilor;ca impreuna cu noi,sintem o forta!Cu numele Lui Hristos,Cu Sfinta Cruce,sa mergem la parlament sa dam jos antihristii!Daca e sa murim,sa murim pentru Hristos,nu sa ne dam viata si sufletul satanei.
    ,,INDRAZNITI,CA EU AM BIRUIT LUMEA1"-a spus Iisus Hristos.

  7. VELA GHEORGHE

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pacat! …de Presedintele Basescu…!

    Pacat de starea sufleteasca de slabiciune si molesala in care a cazut…!

    Acum 2 ani, cand a fost suspendat de catre cei “322″ AM CREZUT IN EL…si am vazut ceva “special” (ca o aureola de putere nevazuta data de Dumnezeu…) in jurul lui…Cu cat il loveau si denigrau mai mult dusmanii lui, cu atat STRALUCEA peste el si peste fiinta lui “DARUL lui Dumnezeu” si se “simtea” MANA si ocrotirea lui Dumnezeu peste el…!

    Dintre toti presedintii de dupa 89′, el a fost singurul care a “trezit” si reinviat in romani un sentiment popular demult apus si stins in poporul nostru, si anume sentimentul ca omul acesta (presedintele acesta) este un “ALES” al lui Dumnezeu, un “UNS” nevazut al lui, cu care Dumnezeu are un plan tainic si prin care Dumnezeu LUPTA cu raul si cu “taina raului” (cum spunea SF. Ioan Maximovici despre STAPANIRILE LEGIUITE care in lume se impotrivesc raului si inaintarii tainei raului in lume inainte de venirea lui Antchrist) in tara aceasta a noastra, si in vremurile de acum!

    Multi romani L-AU INDRAGIT pe Traian Basescu pentru dezinvoltura lui, pentru nonsalanta cu care spune pe nume multor lucruri si pentru curajul cu care da in vileag multe neoranduieli din “culisele” nestiute de multi romani ale politicii romanesti, dovada ca la Slobozia (cu ocazia intronizarii P.S VINCENTIU) o femeie simpatizanta a sa, i-a sarutat mana…!

    Multi romani au vazut si vad in FIICA lui Traian Basescu, in ELENA BASESCU, acea “gena” de curaj si istetime a tatalui sau (…ma grabeam cu sotia mea, acum la alegerile europarlamentare sa ajungem sa o votam…pentru ca este o fiinta cu “voce” distincta…intre alti europarlamentari, si mai ales fiindca este fiica lui Basescu…) care se perpetueaza si traieste in continuare in personalitatea si fiinta sa…!

    Multi oameni (magnati, oligarhi, masoni, puternci vremelnici ai zilei si vremurilor de acum ) care sunt “lepadati” de spiritul si specificul si “datul” romanesc (orice popor are un dat si un specific si un damf si un spirit propriu…iar acest “dat” al poporului nostru roman are in el “parfumul” omeniei si al credintei in Ortodoxie…), l-au urat si il urasc inca pe Traian Basescu, si il denigreaza atat de agresiv si de ticalos, asa cum fac posturile de televiziune, ANTENELE 1,2 si 3 si REALITATEA TV….!

    Dar ma intreb, oare de ce TRAIAN BASESCU nu deschide ochii mari si nu vede ca intre romanii cei care il simpatizeaza, si il indragesc, multi dintre acestia sunt CRESTINI ORTODOCSI, iubitori de Ortodoxiel??, si ca pentru acesti romani practicanti ai Ortodoxiei, “problema cipurilor” si a “referendumului-anticip”, este o “problema” de viata si de moarte… “eterna”, evident spirituala…??
    Si oare de ce Traian Basecu NU LUPTA PENTRU CAUZA DUHOVICEASCA si chiar “CIVICA” (a perpetuarii acelor drepturi si libertati civice si politice privind libertatea de constiinta si exprimare si manifestare a credintei in viata publica si a dovedirii si exprimarii “IDENTITATII” persoanei in documente de identitate intr-o maniera neimpusa si nepotrivnica constintei si convingerilor religioase…), care drepturi si libertati acum SUNT PUSE IN PRIMEJDIE de noile acte normative care regelementeaza noile documente biometrice si electronice)… a acestor romani care il indragesc ??!

    APROPO! de “Referendumul” care ar trebui organizat pentru “modificarea” si “nuantarea” actelor normative” care reglementeaza documentele electronice de identitate, sunt multi credinciosi simplii si multi pastori (unii chiar preoti in varsta si chiar calugari) destul de “NAIVI” (de acum incolo asa o sa-i socot ….”naivi”…si “credul”i…) care cred ca Presedintele Basescu “va aproba organizarea “REFERENDUMULUI- ANTICIP” si legile actelor de identitate vor fi pana la urma modificate….!(sarmani creduli….)!

    Or, revin la intrebarea de mai inainte, “de ce doreste Train Basescu SA II DEPARTEZE si INSTRAINEZE DE SINE pe acesti romani care au crezut in el, si care multi se roaga pentru el si care ar fi vrut sa ii dea votul lor din toata inima pentru un nou mandat si pentru o noua….”domnie”” ??

    De ce doreste Traian Basescu SA SE LIPSEASCA acum, chiar acum, si tocmai acum, in pragul “realegerii” sale de SPRIJINUL si VOTUL unor importante milioane de romani??

    Oare nu stie Traian Basescu ca romanii credinciosi ortodocsi, care l-au indragit si care au crezut in el, NU SUNT PUTINI la numar in tara lor, si pe alte continente si parti de lume ??

    Oare nu stie Traian Basescu ca multi romani ortodocsi vor striga IMPOTRIVA lui in fata Domnului (daca el va incepe sa nesocoteasca PLANURILE si VOIA si SOCOTELILE DOMNULUI, pe care Dumnezeu le-a avut cu el , cu privire la tara asta)… daca el le va trada asteptarile si sperantele lor??

    Oare nu-si mai aduce aminte Traian Basescu, ca el a fost ales cu VOIA si AJUTORUL lui Dumnezeu, pentru ca sa le fie romanilor credinciosi Lui ( lui… Dumnezeu), un sprijin si un ocrotitor si un “PASTOR AL TREBURILOR (laice)DIN AFARA BISERICII” (asa cum a spus despre sine SF. Constantin Cel Mare…)?

    Daca cineva ii va lua puterea lui Traian Basescu, asta se va intampla nu datorita vreunei viclenii, sau puterii sau “masinarii” de culise sau de “loja”, sau votului sau vointei tare multor cetateni, NU!, ci pentru ca Dumnezeu ISI VA LUA MANA LUI de pe el, si-l va lasa in mana vrajmasilor sai, asa cum a facut odata cu Regele David, pentru Pacatele sale!

    Oare a uitat Traian Basescu de “pildele” negative atat de numeroase din istoria lumii, date de alti conducatori de popoare, care atunci cand S-AU DEPARTAT de Dumnezeu, EL, Dumnezeu, Domnul – Domnilor si Imparatul-imparatilor, LE-A LUAT DOMNIA si I-A LEPADAT DE LA FATA SA…??

    Nu cred ca este decat un singur raspuns…pentru astfel de nedumeriri (care nu ma indoiesc ca ar fi doar ale mele, ci cred ca sunt si ale altor multor alti romani…)

    SI anume cred ca…. Traian Basescu s-a lasat “vrajit” de “ispita” puterii, ca si alti mari conducatori din istorie…(Napoleon Bonaparte a spus o data “am dat de “gustul puterii” si acum nu ma mai pot opri…”!) si a uitat de ceea ce spune Sfanta Scriptura, si anume ca Dumnezeu priveste cu Ochii lui Sfinti la NECAJITII LUI, la cei mici, si pentru acestia a RASTURNAT si PIERDUT imparati si regi si imperii si stapaniri…

    Traian Basescu a “ciulit” urechea prea mult la “soaptele” pline de lingusire si magulire si adulatoare ale celor care doar “aparent” ii doresc si ii vor binele, dar care in realitate il sapa pe la spate si doresc sa-l vada cat mai repede “anihilat” si dat la o parte din calea planurilor lor…

    Ciulind prea mult urechea la maguliri si lingusiri si vorbe “prietenoase” a UITAT de GLASUL CONSTIINTEI si DE GALSUL POPORULUI si i-au “surzit” urechile inimii lui si ale constiintei sale, nu numai de roman, ci de….CRESTIN ortodox…!

    Dar va veni vremea cand Train Basescu, se va trezi din “betia” amagirii sale a “puterii” de o clipa, si se va vedea lispit de “sceptrul” puterii si de haina autoritatii….
    Dusmanii lui il vor incolti si il vor inlatura dinantea lor, iar poporul de rand il va dispretui si il va respinge, fiindca a fost “tradat” in asteptarile lui, de conducatorul sau, iar el, sarmanu om Traian Basescu, va ajunge de va regreta CA ATUNCI CAND A PUTUT SI A AVUT PUTEREA IN MANA LUI, nu a ascultat de “vocea poporului” ( de “ZBUCIUMUL SAU MUT”, dar care este atat de asurzator pentru urechile sufletului), de glasul acelor romani care i-au dorit numai binele…
    Poate intr-un tarziu, va ajunge sa inteleaga ca prin el, prin persoana lui, A CAZUT UN ZID DE APARARE care inconjura inca neamul romanesc, in fata raului care vrea sa cuprinda lumea si poporul nostru, ZIDUL “LEGILOR” CARE APARA inca practicarea curata a Credintei stramosesti si manifestarea si exprimarea ei publica netulburata si neintinata si libera…!, si poate va ajunge sa inteleaga ca “stapanirea data lui de Dumnezeu si care a fost “LEGIUITA de Dumnezeu”, a lasat locul unor alte stapaniri NELEGUITE si antichristice…” din viitor…!

    Acum, dupa aceasta “veste trista”, nu (mai) am cu privire la Traian Basescu decat un sentiment de DECEPTIE, DEZAMAGIRE, MAHNIRE si regret ca am crezut in el in trecut…si ca o data l-am indragit….!!

    Domnul sa aiba mila de noi toti!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    † marturisitor ortodox

    Iertare ca intervin. Spui:

    „In afara de China si Rusia toate tarile sunt sub controlul lor.”

    Nu e tocmai asa:

    CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

    http://saccsiv.wordpress.com/2008/12/06/china-sinistru-laborator-al-noii-ordini-mondiale/

    “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

    http://saccsiv.wordpress.com/2008/12/13/implicarea-elitelor-in-%e2%80%9c-democratizarea-%e2%80%9c-rusiei-si-formarea-oligarhiei/

  9. VELA GHEORGHE

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    As vrea sa fac o mica precizare cu privire la ceee ce am spus putin mai inainte, privitor la Organizarea Referendumului ANTI CIP…

    Cand am spus ca pe unii preoti si monahi si credinciosi simplii ii socot “naivi” si “creduli”, daca cred ei in sinea lor, ca Presedintele Basescu va organiza acest referendum, nu am vrut sa spun ca nu cred in IDEEA si PUTEREA si NECESITATEA si IMPORTANTA MAJORA a acestui “referendum” si ca el s-ar putea sa nu fie organizat…niciodata!, caci ar insemna sa contrazic si sa ma dezic de sfatul si indemnul Parintelui Iustin Parvu de a ne lupta noi crestinii ortodocsi practicanti din tara aceasta pentru acest referendum si de a astrange cat mai multe semnaturi pentru organizarea lui…!

    NU!, nu am vrut sa spun asta, ci am vrut sa spun ca acest “Referendum” daca va avea totusi loc prin Mila lui Dumnezeu, cred ca el nu va fi organizat, in timpul mandatului actualului presedinte (si cu sprijinul si implicarea lui lui…, ci printr-o lupta civica si juridica puternica, a multor cetateni si a multor organizatii civice si a multor ONG.uri gen actualul "F.O.R" )…!

    Iar daca totusi Train Basescu va organiza un astfel de referendum in viitor si inainte de a se termina mandatul sau, atunci ISI VA SPALA MULTE PACATE si va redobandi prin acest "surprinzator" gest politic, simpatia si afectiunea si chiar dragoastea multor romani deceptionati de multe greseli ale lui…!

    Iarasi mai inclin sa cred ca de acest “referendum” se TEM real multi politicieni actuali, caci stiu bine ca POPORUL simplu, odata reusind….sa decida in aceasta chestiune majora a cipurilor, VA UZA DE INSTRUMENTUL “politic” si civic si constitutional al REFRENDUMULUI si alta data in viitor, in “rezolvarea” altor neoranduieli si “chestiuni” nevralgice si importante civice si politice…, or, guvernantii nu vor ca poporul de rand “SA PRINDA GUSTUL CONTROLULUI SI INFLUENTEI ASUPRA LOR, a politicienilor……, caci atunci reprezentarea lor democratica ar fi “luata” la intrebari si supravegheata indeaproape…de catre cei care i-au ales!

    Of, ce frumos ar fi, daca totusi, “cel” care in urma cu doi ani a organizat un Referendum pentru “puterea” sa si pentru LIBERTATEA de INTERVENTIE si imixtiune si implicare A INSTITUTIEI SEFULUI STAULUI in multe din "lauturile si apsectele" si "cutele" si alambicurile "viatii politice" si sociale si institutionale a statului, in care aceasta "interventie" si actiune si control ii erau "refuzate" si "interzise" si obstructionate (de catre oligarhii cu care Traian Basescu "s-a luat la tranta..."), "tot el” - PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU, sa organizeze acum un referendum pentru pastrarea PUTERII si LIBERTATII POPORULUI care l-a ales….si a LIBERTATII SALE de manifestare si decizie "in toate" problemele majore care il privesc in mod direct, si mai ales in problema PASTRARII DREPTURILOR SI LIBERTATILOR civice referitoare la libera exprimare si exteriorizare a identitatii si convingerilor relgiioase ale romanilor in spatiul public si in viata civica si politica...

    De va face Presedintele Basescu acest lucru (adica de va organiza referendumul…)…ar avea dreptul sa se considere in viitor ULTMUL PRESEDINTE CRESTIN al Romanilor (caci nu stim ce/cine va veni dupa el) …si va iesi din mandatele sale ca si Presedintele rus VLADIMIR PUTIN in "Glorie" si "cu fruntea sus" si cu o vesnica recunostiinta din partea romanilor.pentru curajul sau…..!

    Domnul sa aiba mila de noi toti…!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-i dea putere domnului Traian Basascu sa-si ia in serios menirea de presedinte al unei tari ortodoxe. Este dificil, dar in momente grele ar trebui sa ne fie alaturi nu sa-si vanda dumnealui insusi sufletul pentru un blid de linte, iar pe noi sa ne lase de izbeliste.

    In bisericile si manastirile din aceasta tara se roaga multi preoti si calugari pentru conducatorii tarii noastre. Sa ne rugam in continuare pentru ca Dumnezeu sa le dea ganduri bune, sa-i transforme duhovniceste in buni crestini pentru a putea intelege mesajele noastre. Si sa nu uite ca stapanesc vremelnic si ca exista Altcineva mai puternic si decat ei si decat noi.

    Ce frumos ar fi ca si presedintele Roamaniei sa fie un crestin adevarat si sa-i scoata in fata pe cei mai buni preoti si calugari ca sa-i incurajeze pe romani sa fie, in aceste vremuri, foarte buni crestini in primul rand.

    Ma intreb ce simt politicienii nostri, care voteaza prea usor legi anticrestinesti, cand aud aceasta strofa din Imnul de Stat al Romaniei:

    ,,Preoti, cu crucea-n frunte, caci oastea e crestina!
    Deviza-i LIBERTATE si scopul ei PREASFANT.
    Murim mai bine-n lupta cu glorie deplina
    Decat sa fim SCLAVI iarasi in vechiul nost' pamant.''

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oameni buni...ma umfla rasul cand citesc niste comentarii de ale voastre , cat de uimiti sunt unii de presedintele basescu ( de azi o sa-i scriu numele cu litera mica).

    Cu ceva timp in urma citeam intr-o revista ( Romania Mare) urmatorul articol:

    "Surse din Serviciile Secrete ne-au informat ca tatal adoptiv al lui Traian Basescu se numea Dumitru si era de meserie timplar. El s-a nascut intr-o localitate de linga Bacau. A urmat Scoala Militara, facind parte din promotia 30 decembrie 1949. Dupa absolvirea Scolii Militare, acesta a fost repartizat la Divizia Mecanizata "Marasesti", din localitatea Basarabi (jud. Constanta), devenind sef al BDS (Biroul de Documente Secrete). La scurt timp, ofiterul a cunoscut o femeie din localitate, pe nume Elena, de profesie croitoreasa, divortata si cu doi copii mici - Traian si Mircea. Tatal natural al celor doi copii, evreu, plecase din Romania, abandonindu-si sotia si copiii. Mentionam ca si mama celor doi, care traieste, este tot de origine evreiasca. Dumitru Basescu s-a casatorit cu acea femeie si i-a adoptat pe cei doi minori", revista "Romania Mare

    Nu sunt fan al acestei publicatii, dar in paginile ei se mai strecoara si adevaruri.
    Daca basescu e evreu, la ce va mai minunati ca nu da doi bani pe crestinii ortodoxi? Sau nu stiati cat de mult ne " iubesc" evreii?

    E cazul sa lasati naivitatea , sa va dezmeticiti...si sa va ganditi bine .

    Eu cred ca numai Dumnezeu prin mila sa nemarginita ne mai poate salva;desi n-o meritam, totusi cred ca ceva se va intampla si poate scapam si de dictatura asta satanica.

  12. Cristian Tudose

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta! Si eu il admir pe domnul Basescu pt felul in care s-a purtat in diverse ocazii cu acei maghiari care vor sfartecarea teritoriala a Romaniei, pt felul in care se poarta cu fratii nostri din Basarabia etern romaneasca. dar sa nu uitam rusinoasele tratate semanate de Romania cu Basarabia in 1991, sau cu Ucraina in 1997. Sa ne aducem aminte ca pe atunci respectabilul domn Basescu era membru al Guvernului Romaniei. Am putea vorbi despre impostura, ipocrizie. Sa dea Domnul sa nu fie! Iertati-ma, dar de aici si pana a vedea aureole in jurul lui cu ocazia suspendarii sale din functie, e distanta lunga. Sigur ca domnul Basescu a fost suspendat de oligarhi, dar intreb si eu nevinovat: Berceanu, Videanu, Bucsaru, Casuneanu, Stolojan, Stoica, Carlan, Blaga, Flutur, Frunzaverde, Stefan s.a., s.a., astia ce sunt?, cumva niste amarati care nu mai pot de credite pe la banci, sau care cu chiu cu vai abia reusesc sa-si ia o casa? Nu cred ca mai trebuie sa mai adaug de rusinoasa, monstruoasa coalitie cu PSD-ul - dupa ce timp de aproape 17 ani acest partid era vinovat de tot raul din Romania-, un partid plin si ala de oameni de afaceri onesti ( Mitrea, Hrebenciuc, Nastase,Mazare, Dragnea, Vanghelie, s.a., s.a. ). Sa nu uitam cine l-a sustinut pe Basescu in 2000. Numele de Patriciu, Olteanu, Tariceanu, Fenechiu va spun ceva? Cat despre faptul ca unii sau altii dintre noi ii saruta mana nu stiu din ce motive lui Basescu, sunt oameni disperati care pt multe lucruri sunt dispusi sa faca multe lucruri mizerabile. Sa ne amintim de sarutul mainii lui Sechelariu pt niste mici si un pahar de bere, de cati dintre ai nostri isi vand votul pt cateva zeci la lei...Nu vreau sa par las, dar eu sunt sceptic in privinta rezultatelor acestui referendum. Cred ca acei care au introdus aceste acte au luat in calcul si acest aspect. Dupa ce timp de mai multi ani au atacat sistematic credinta romanilor, biserica noastra stramoseasca, dupa ce bombordat cu pornografie sufletele romanilor, dupa aceasta adevarata dictatura a ,,stiintei'' , dupa atacul impotriva traditiilor noastre, a istoriei,in paralel cu inocularea ideii conform careia nu avem viitor, dupa atatea si atatea, nu stiu cati dintre noi ne vom opune. Personal, eu vad in aceste acte, in viitorul implant, o expresie, o materializare, a caderii fiecaruia in parte in pacat. Cred, mai degraba, ca lupta ce va fi este mai ales duhovniceasca; sa ne rugam mai mult, sa ne straduim mai mult sa postim, sa citim cartile Sfintilor Parinti, sa incercam sa gresim mai putin, sa fim mai smeriti. Ce fel de ortodocsi suntem noi daca zilnic, prin nenumaratle noastre pacate, Il Rastignim pe Mantuitor? Nu vreau sa fiu inteles gresit, sustin si eu tot acest efort supraomenesc al Parintilor nostri de la Petru Voda. Bunul Dumnezeu sa le rasplateasca osteneala! Incerc si eu, si nadajduiesc ca Dumnezeu imi va ajuta, sa organizez o conferinta in orasul in care locuiesc. Dumnezeu mi-e martor, nu ma refer la ei, dar cati dintre noi ar fi in stare acum sa-L marturiseasca pe Hristos, sa renunte la tot pt El. ,,Iata, Mirele vine in miezul noptii Si fericita e sluga pe care o va afla priveghind,Iar nevrednica-i aceea Pe care o va afla lenevindu-se.'' Fratilor, vine vremea cand fiecare dintre noi va trebui sa aleaga. Am primit de la stramosii o Credinta, sa o ducem mai departe asa cum am primit-O. Sa ne rugam mai mult. Iertati-ma daca v-am deranjat, am considerat ca nu e tocmai indicat sa ne bazam pe unii care nu stiu cat sunt ai nostri. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul! Sa ne rugam ca Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si eu i-am acordat multa incredere Presedintelui Basescu Traian Basescu;este un om foarte inteligent;ma tem insa ca si-a folosit inteligenta pentru a ne manipula cu vorbe convingatoare si foarte potrivite firii noastre, dar ,in paralel, el si-a realizat planul de "aliniere la politica mondiala ".Probabil ca nu are nici prea mult "loc de-ntors", pentru ca , priviti ce s-a intamplat cu cei care realmente s-au pus pe fata (vezi Kennedy, etc).
    Increderea a scazut definitiv cand am vazut-o pe fiica sa sustinand "legalizarea drogurilor usoare,la recomandarea ue";deci ,tunci cand ue DOAR recomanda ceva, noi trebuie sa stam drepti,sa avizam, sa aprobam, eventual sa le si multumim...
    Nu mai cred in nimeni, de-acum doar Bunul Dumnezeu ne va apara.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu va este rusine sa-l laudati si aici pe nenorocitul care ne-a aservit americanilor si ne-a adus la stadiul de muritori de foame,distrugind tara si lasind pe drumuri mii de oameni!!!Daca va este asa de drag,mergeti si pupati-i talpile in public!!!Rusine sa va fie lingailor!!!

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca ar trebuii publicata o lista a masonilor si evreilor de la conducerea acestei natii, asta ca sa stim dinainte pe cine avem pe listele de vot atunci cand e cazul sa votam. Informatia inseamna putere, si sta in puterea noastra sa facem ceva daca o facem in cunostiinta de cauza.

    Deci hai sa deschidem acesta lista chiar acum( orice poate sa adauge aici nume " grele" cu conditia sa fie bine informat si sa stie ce spune):

    Mugur Isarescu = mason
    Dinu Patriciu = evreu
    Theodor Stolojan = evreu
    Radu Berceanu = evreu ( si banuit de spionaj economic in fav Israelului)

    continuati voi lista...asa vom stii toti daca mai merita sa mergem la vot, ptr ca masonii in viclenia lor joaca la doua capete( adica fac in asa fel incat orice ai vota e unul de-al lor)

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    (Aveti o adresa de mail sa va trimit ceva materiale??) Fabian.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Merita vazut filmuletul cu Rabinul postat de "marturisitor ortodox".
    Rabinul primea in fiecare zi oameni, in jur de 8 ore incontinuu.
    La intrebarea adresata rabinului: Cum de nu obosesti?", acesta raspunde:
    "Fiecare suflet este un diamant. Poate cineva obosi numarand diamante?"

    "Bestial" raspuns. Tipic evreiesc.
    Un naiv ramane perplex, coplesit de "profunzimea" mesajului.
    Un crestin treaz are viziunea rabinului numarandu-si satisfacut siragul de suflete inselate ce le indreapta spre iad.
    Fiecare vizitator al rabinului primea in dar 1 dolar. 🙂
    Atat avea, atat dadea, caci binecuvantari de unde sa fi avut de dat?

    Actorul ce prezinta filmul e tatal actritei Angelina Jolie, ce mai nou vrea sa candideze la presedintia SUA in viitor. Nume "predestinat".
    http://saccsiv.wordpress.com/2009/06/26/angelina-jolie-va-candida-la-prezidentiale-%e2%80%a6/
    Lumea e mica, mica, din ce in ce mai mica!

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    apropo admin
    cred ca n-ar fi lipsit de interes sa initiezi tu lista asta, daca nu sunt prea indraznet?!
    eu cred ca ar fi ceva util s-o plasezi undeva la loc de frunte , permanent

    nu as vrea sa crezi ca-ti dau lectii sau incerc sa ma folosesc de tine, tu faci cum crezi...

    cu stima
    Dudu

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Antonia, in 2004 Basescu avea tupeu sa spuna ca 20% din populatia tarii noastre este homosexuala! Ma intreb cine mai face copii in tara asta atunci? Ca sa vezi explicatia scaderii natalitatii.
    http://saccsiv.wordpress.com/2009/07/02/video-traian-basescu-promovand-casatoriile-intre-homosexuali-si-adoptia-de-copii-de-catre-acestia/

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cam ce materiale vrei sa trimiti Fabian? Ceva care ar ajuta la incropirea a unei liste cu cei cazuti?

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    e grozav ce se intampla dar nu sa nu ne fie teama!ar trebui sa postati daca puteti si cateva cuvinte de intarire,de "consiliere" sufleteasca si duhovniceasca,ale sfintilor si parintilor actuali imbunatatiti,pentru noi aceia care ne mahnim,care suferim pentru ceilalti...e si nestiinta si sminteala si intre noi crestinii si in societate si ne gaseste,vai,tot nepregatiti(ma vad in primul rand pe mine)...cred ca sunt ingaduite aceste vremuri de "asupreala",pe plan subiectiv si obiectiv tot pentru pacatele noastre,ce sa facem"tragedia intregii lumi trebuie privita ca pe propriile noastre pacate..."asta e smerenia...altfel,iata,suntem tot mai individualisti,mai reci,vai de noi...Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu sa ne miluiasca pe noi!

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ati vazut ce face preacuviosul Basescu ? Se plimba pe la manastiri, pe la biserici si a ajuns chiar la Sfantul Munte... La fel si dracul, umbla peste tot...Dar macar dracul nu a semnat pentru aprobarea acestei legi demonice

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Draga Mircea,
    Ma bucur ca te rogi ca sa-i lumineze Dumnezeu pe cei care ne conduc si ne-au vindut.Dar sa stii,dupa cum spune psalmistul,toti s-au facut nedrepnici,pina la unul...Atit ne iubesc conducatorii de mult ca voteaza legile care ne distrug,pe ascuns, la intuneric,fara zgomot sa nu cumva sa aflam ca sa ne aparam.Eu ca persoana crestina ma simt jignita si fara aparare ca nu vreau sa primesc pecetea antihristului.Eu nu am drepturi,ca ortodox,intr-o tara ortodoxa.Desi vorbesc tot timpul de drepturile omului.Orice secta,orice minoritate oricit de ciudata, este protejata,au lege cu prioritati.Iar pe crestinul ortodox,il batjocoresc-desi este credinta stramosilor nostri de mii de ani.Bruxelle-ul cere sa dispara ,,ciorile''(calugarii) din muntii nostri.Ei nu trebuie protejati?Cu cit sint mai valorosi societatii homosexualii si pedofilii decit calugarii care se roaga pentru conducatori si popor?De ce nu ne este respectat dreptul constitutional la credinta?
    Eu sint si mai pacatoasa,draga Mircea,si zic:daca ei doresc cip,sa-si puna lorusi!Ca Hristos ne-a lasat liberi,nu robi.
    Doamne ajuta!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu fiti naivi ! Basescu n-are nicio treaba cu credinta, cu Biserica! Se duce pe la intronizari si alte evenimente religioase, pt. imagine. A votat pt. cipuri pt. ca asa ii dicteaza U.E., nu-l intereseaza pe el mantuirea sufletului. Cred ca nici nu stie in ce consta pericolul cipului, dar nici nu e dispus sa afle.Stiti ce v-ar spune ? "lasati-ma in pace cu cipurile voastre, n-am timp de prostii, eu am o tara de condus, nu stau pana la 2.oo noaptea pe Apologeticum, Razboi intru cuvant si saccsiv ca voi, care n-aveti alta grija !";"am intrat in hora U.E. si vreau-nu vreau, trebuie sa joc, asa ca nu mai faceti mitinguri, caci eu nu le iau in seama".
    Iar fata lui Basescu este o copila rasfatata, ca toti copiii de mahari, n-avea ce sa caute in politica . Dar la noi in tara totul e posibil...

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vorbeam mai demult cu o ruda de-a mea, psiholog, un om foarte inteligent si l-am intrebat ce parere are despre presedintele Basescu. A zis ca nu il simpatizeaza in niciun fel si l-am intrebat mirat de ce, pentru ca nu ma asteptam la raspunsul asta.Mi-a raspuns ca este un om viclean si ascuns care se foloseste de populism ieftin, pentru ca stie ca astfel de gesturi prind foarte bine la vulg (prinsese si la mine , bineinteles) si ca este cu atat mai periculos pentru ca a reusit sa ii duca in eroare pe multi.Nu prea mi-a placut raspunsul, pentru ca il votasem de 2 ori, dar totusi vorbeam cu un om a carui parere era demna de luat in seama.Mi-a explicat ca este un om amoral, dandu-mi exemplul cainilor fara stapan si modul in care a ignorat protestele iubitorilor de animale, modul ascuns in care isi sapa adversarii politici si personajele de care se inconjoara.Pe scurt, un personaj haotic si periculos, dar cel mai important , lipsit de DUMEZEU, fara valori inalte, fara caracter.Gestul prin care a declarat public ca el isi va face papasaport biometric, mergand pe simpatia populara de care se bucura si inchipuindu-si ca multi se vor lasa convinsi de gestul sau si faptele ulterioare, arata clar ca nu da 2 bani pe credinta si nu il intereseaza nici aspectul moral al problemei , dar nici vointa poporului cu care se pretinde in mod fals a fi empatic.Pomul se cunoaste dupa roade, iar omul dupa fapte, asa ca....

  26. Cristian Tudose

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta! Nu inteleg de ce atata ura impotriva evreilor. Cred ca unii dintre noi ar mai trebui sa se controleze atunci cand eticheteaza. Ce legatura are unul care fura sau a furat sau ca facut un anumit lucru, cu faptul ca e evreu? Sincer, credeti ca hotia, nevrednicia, sunt proprii doar evreilor? Parerea mea este ca aceste manifestari antisemite, pt ca asta sunt ( ce se cheama asta, cutare e evreu, l-am prins?!) ar trebui sa inceteze. Nu-mi permit sa dau eu sfaturi celor care administreaza acest site, dar poate ar fi bine sa nu mai permiteti astfel de comentarii. Rogu-va, nu ma luati cu libertatea de expresie.

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevarul este unul,si nu mai multe!

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    e vb de evreii care in dorinta lor de a cuceri au scopul de a lupta impotriva crestinilor.Mi se pare hilar sa nu dorim sa cunostem cine sint ca sa ne putem apara si sa nu-i punem la functii de conducere prin vot!Posibil ca si presedintele basescu sa fie evreu ,ca ma intreb de ce a pus in fruntea institultului cultural roman un evreu si nu un roman .N-ar fi Nimica .dar el H.R.P.a facut atita rau ,mistificind imaginea Romaiei in lume ,sa nu mai vb. de parerea lui despre Eminescu pe care il face CADAVRU DE DEBARA DE CARE ROMANII TREBUIE SA SE DEBARASEZE ,in opinia lui .Desi s-au facut petitii de catre societati civice romane pt schimbarea lui ,BASESCU NU L-A SCHIMBAT!I-INTREBATI-VA DE CE OARE??
    In leg.cu REFERENDUMUL ,sa nu anticipam ce va fi ci sa ne rugam .Cred ca se va aproba fiindca este inaintea alegerilor prezidentiale si deci capital electoral la care nu va renunta presedintele ,dar ATENTIE sa nu patim ca si la alegerile comunistilor!adica se pot maslui daca societatea civica nu este atenta!sa controleze si sa se implice in numararea voturilor!Noi trebuie sa speram ceva de la REFERENDUM si nu sa ANTICIPAM ceva favorabil sau nu ,caci DUMNEZEU ESTE IMPREVIZIBIL ,CIND NE-A ZIS:FEI TIE DUPA CREDINTA TA!Adica dupa cum credem si ne rugam ,postim,va fi si referendumul .Oricum ,faptul ca Dumnezeu ne-a anuntat pe calea unui monah de posibilitatea existentei acestui referendum ,asta denota ca orice este posibil ,ca si la niniviteni ,asa ca sa nu blamam ci sa CREDEM CA DUMNEZEU ,CARE A VORBIT PRIN PARINTLELE IUSTIN PIRVU ,IN DUHUL SFINT poate sa ne ofere si surprize ,dar ele ,surprizele vor fi DUPA CREDINTA NOASTRA.Daca anticipam ca e si va fi degeaba referendumul,ca nu se va rezolva nimica ,inseamna ca noi LIMITAM PRIN [NE] CREDINTA NOASTRA PUTEREA LUI DUMNEZEU DE A LUCRA IN LUME SI IN TARA ASTA frumoasa a noastra!Sa speram ,sa credem ,sa nadajduim,dar.DOAMNE AJUTA-NE!

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Cristian

    Simpatia ta ptr o natie ( evreii) care de-a lungul istoriei nu a facut altceva decat sa isi dismuleze originile si sa le infiga un cutit in spate acelora care i-au acceptat printre ei mi se pare cel putin dubioasa.

    Voi evreii ati inventat comunismul nu ptr ca va pasa de cei saraci ci ptr ca va deranja cea mai mare natiune ortodoxa ( Rusia) , voi ati exportat razboaie si revolutii si ati avut grija sa nu care cumva sa luptati in linia intai ca sa nu muriti p'acolo ptr o cauza aiurea si artificial creata...As putea sa mai continui...ma opresc aici...deocamdata
    Si daca iti displace faptul ca fiecare are o opinie si o expune aici ( cu decenta si fara injurii) e clar ca tanjesti dupa nitica dictatura .

  30. Cristian Tudose

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta!
    Ma repet, poate nu am fost suficient de explicit, fara o intoarcere a noastra la credinta, fara o pocainta sincera, nu vom reusi nimic. Ziua de astazi este a noastra si atat, si nici asta. Sa incercam sa fim Crestini. Nu judec pe unul sau pe altul, ma refer la mine in primul rand, suntem noi Crestini Ortodocsi adevarati? Eu cred ca si noi avem vina noastra pentru ca am ajuns aici, parlamentarii care au dat aceste legi dintre noi vin, doar nu de pe alta planeta. Asa este, dupa credinta fiecaruia ne da Dumnezeu, dar atunci cand Dumnezeu bate la usa sufletelor noastre, doar noi o putem deschide, clanta se afla de partea noastra. Sa ne straduim mai mult in a trai Credinta Ortodoxa.
    Cat despre manifestarile naziste, antisemite, ale unora sau altora de pe acest site, nu mai am nimic de comentat. Cum ziceti voi, e dreptul vostru sa va exprimati. Asa cred ca si noi ceilalti, majoritari, avem dreptul sa spunem ca nu suntem de acord cu voi si ca nu va impartasim ura viscerala pe care o aveti impotriva evreilor.

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cristian Tudose,
    Cat de ipocrit esti!
    Constat si acum , ca si altadata, ca se foleseste ,de anumite persoane, un nou limbaj de lemn.
    Explica-mi ce intelegi prin manifestari naziste si antisemite. Hai sa analizam sensul cuvintelor.
    "NAZÍST, -Ă, nazişti, -te, adj., s.m. şi f. 1. Adj. Care aparţine nazismului, privitor la nazism. 2. S.m. şi f. Adept al nazismului, membru al Partidului Naţional-Socialist German creat de Hitler. – Din nazism. "
    Stiai ca hitler a fost unul din marii atei ai acestei lumi?Ce legatura are nazismul cu ortodoxia???????!!!!!!!!!!!!!!
    "Antisemitismul denumeşte o atitudine (politică, socială etc.) ostilă faţă de evrei numai pentru faptul că sunt evrei."
    Deci, cum ti-as fi eu ostila doar pentru ca te cheama cristian si ai alta etnie.
    Este o absurditate,un joc de cuvinte manipulator in interventia ta, pentru ca nu iei in consideratie esenta problemelor care se discuta aici.Te multumesti, ca un ziarist mediocru, sa arunci cu vorbele ,in ideea ca poate " prinde " la cativa cititori.
    Sunt doua posibilitati :ori nu cunosti indeajuns problema, ori te "infiltrezi"Nici una nu este buna.

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PS :definitiile,marcate de ghilimele, sunt luate din dictionarul "on line"

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca se spune un adevar,fara patima enuntat,obiectiv,inseamna ca ai o manifestare de ura,de intoleranta de ireverenta? Sau e preferabil sa nu deranjam,sa tacem.Sa ne prefacem,pina la moarte ,ca nu am vazut,nu stim,nu intelegem.Sa ne pierdem si sufletul,nu numai viata,dintr-o delicatete...grosiera(lasitate/prostie).
    Nu e vorba nici de judecata,nici de razbunare,nici de convertire cu de-a sila-Otodoxia nu cunoaste acestea.Dar,sa nu uitam de bun- simt-,,ADEVARUL VA VA FACE LIBERI''.Iar Adevarul este Hristos.Pe cine au urit farisei de 2000 de ani incoace?Pe Hristos si Ortodoxia.Istoria o dovedeste din plin.Mai are rost sa spun si de ce?Cred ca este evident.

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De aceea acuma este si vremea cernerii ,Multe discutii, un labirint din care vom iesii putini, si doar cei care vor avea curajul martirilor! Sa ne intareasca Dumnezeu in credinta si sa luam seama la indemnurile minunatului parinte Iustin Parvu, stalpul Ortodoxiei noastre Crestine!
    Sa luptam pana la capat si sa nu ne fie teama, frati intru Hristos!

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mi se pare absolut corect titlul.Pacat ca nu este complet.Eu as mai fi adaugat citeva cuvinte.Daca BOR sau Inalt preascrintitul nu reactioneaza la antihristismul lor ?Ei cum sint?Ati ghicit...Onoare si respect celor 13 care s-au impotrivit si celor 13 ce s-au abtinut.Absolut impresionant corul plingaretilor.Da .Basescul si-a inselat propriul popor .Nu scriu propria credinta ca asta nu are credinta.Pe citi dobitoci i-a inselat cu falsul lui patriotism .Un patriot de sifonarie manelist politica.Pe citi gogomani i-a prostit cu lacrimile lui false de crocodil dimbovitean.Votati-l in continuare si pe el si pe botoasa aialalta.Femeile imbecile care l-au vota chiar si dupa ce s-a dus la adunare a femeilor democrate si le-a vorbit de avantajele legalizarii prostitutiei .Dar cel mai jegos lucru mi se pare tacerea BOR si a Ipeseului .O intrebare naiva si candida. Ce parere aveti de asta?Acum citeva zile basescul a declarat ca biserica in virtutea PARTENERIATULUI pe care -l are statul TREBUIE sa isi aduca aportul la a face din romanii din jurul Romanicii sa se simta mai europeni mai cetateni UE.Biserica sa ii faca pe romani sa simta romanitatea. BOR s-a lasat folosita si tirita in mizerii politice .Vezi obstinatia cu care actioneaza in Republica Moldova .BOR ar trebui sa isi adune oile ratacite prin Romania ca sint destule.De la elevele cu buricele goale si capul asemenea la homalaii si pedofilii dornici prospaturi mioritice.Dela curvele ce abunda si criminalii si hotii si tilharii ce trebuies adusi la calea cea buna.De ce nu se implica BOR in ajutorarea spiritua;la a celor ce si au luat lumea in cap de foame si au umplut Europa de ..romanitate.Ati fost orbi sau v-ati lasati orbiti.Acum vedeti si voi ce au prevazut altii.Nu are rost sa mai dati vina pe cei rai.Voi cei buni ...cautati-va ,gasiti-va si uniti -va.Va stiti dusmanii?Ipeseul a primit din mina unui antihrist o medalie.Puteti sa va ciupiti.Stropiti-va cu apa.Nu visati.A primit-o INAINTE.Stiti pe unde se plimba basescul si se mai si lauda si...platea inainte?Asta este actuala biserica romaneasca si euroatlantica.Calculul celor rai este simplu Au tacut cind am dezincriminat homosexualitatea?Au tacut .Au tacut cind i-am bagat intr-o organizatie satanista NATO?Au tacut .Au tacut cind i-am bagat in UE?Au tacut.Nimeni nu observa ca drumul pe care ne tirau era pavat cu cele mai bune intentii?Este necesara impotrivirea.Macar la penultimele doua statii ale drumului pe care ni-l propun sa ne impotrivim.

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BĂSESCU ESTE EVREU-Român
    Argumente:
    1. Este foarte bun prieten cu Stolojan-evreu care a condus guvernul la împrumutul FMI.
    2. Vadim Tudor a spus că părinţii lui naturali sunt evrei.
    3. Într-o listă care circulă pe internet cu evreii din structurile de conducere ale statului Român, în capul listei apare numele de BĂSESCU-prezident.
    4. A făcut un pact asociat cu Israelul pentru a ne băga în războiul cu Iranul al cărui interes este al Israelului.Cu ce drept Israelul interzice ca Iranul să aibă bomba atomică când chiar ei au o asemenea bombă.Pe ei nu i-a luat la rost nimeni.
    5. A adus 1.500.000 de evrei în ţară fără ştirea poporului român, pe care i-a încetăţenit şi le-a dat şi pământuri.
    6. A recunoscut minciuna evreească că în România s-a produs holocaustul pentru 500.000 evrei morţi. Pentru asta a trebuit să plătim daune evreior. Şi ne mai întrebăm unde sunt banii românilor. Li s-a aprobat spre ruşinea poporului român în capitală monumentul holocaustului evreesc.
    8. A pus în fruntea a două instituţii culturale doi evrei: PATAPIEVICI şi cel dela institutul de istorie.
    9. În raportu de condamnare a comunismului, a uitat să acuze de genocid pe evreii care au condus statul român. Vinovaţi erau doar G.Dej şi Ceaşescu.Probabil că pe Ana Pauker,Nikolshii, Patinuşa, Iulian Vlad i-a lăsat pentru medaliere postortem, să aibă cu ce se mândri şi Evreii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*