Parintele Iustin – Prin jertfa, neamul se va izbavi si de aceasta DICTATURA

UPDATE

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=iDGpCEE81LY]

aducem multumiri sorei noastre Monica pentru aceste inregistrari

 + mesaj de Rusalii

[YOUTUBE=https://www.youtube.com/watch?v=m9C1MwjKtmM]

47 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu nu am inteles care este mesajul parintelui Iustin..Daca vorbeste de "lepadare clara" sa ne spuna deschis care sint aceste situatii de lepadare !. Daca ne INDEAMNA la spovedit si la impartasit ,eu indraznesc sa intreb iarasi :la cine sa ne spovedim si sa ne impartasim? Eu am ferma convingere ca preotii care nu-l marturisesc pe Hristos (Sf.Treime),Duhul Sfint NU se mai poate cobori la slujbele lor! Noi,participind la o adevarata Sf. Liturghie ne impartasim in mod vazut si nevazut cu HRISTOS !Deci,noi daca participam AZI la asa zisele lor slujbe nu ar trebui sa ne intrebam :cu ce Duh ne impartasim? Cind Hristos nu este intr-un loc,obligat vine celalalt,cel rau.Credeti ca ne folosim intr-adevar de aceste slujbe si de Sf.Impartasanie ?Nu este ca si cum ai aduce un preot pagin intr-o biserica crestina sa faca Sf. Liturghie ? Nu este ca si cind in loc sa ne impartasim cu LUMINA LUI HRISTOS ne impartasim cu intunericul lui lucifer ,care abia asteapta sa ne intunece mintea ca sa primim pecetluirea mai usor si mai repede ? Credeti ca mai aveam atitia sfinti mucenici marturisitori in Hristos daca se lepadau de frica sau din alte motive si-i slujeau in ascuns lui Hristos? Mai erau ei placuti lui Dumnezeu,mai primeau ei ajutorul de la Bunul Dumnezeu in chinurile lor ?Daca nu-l marturiseau pe Hristos mai vorbea Duhul Sfint prin ei? AZI, prin preotii care se leapada de Hristos,cine vorbeste prin ei ? Un parinte spunea ca un preot lepadat de Hristos este ca un trup fara suflet . Este o pilda la viata Sf.Spiridon foarte frumoasa si clara. La un Sinod a dovedit ce inseamna SF.TREIME luind o caramida in mina si spunind ca Sf.Treime se aseamana cu caramida care are 3 elemente :pamint,apa si foc! Nu poti face caramida doar din 2 elemente! A strins caramida in mina si apa a curs jos,pamintul i-a ramas in mina si focul s-a ridicat in sus! Este o lucrare dumnezeiasca minunata !!! Deci ,asa este si cu lepadarea preotilor astazi ,lepadindu-se de Hristos ,ei nu-l pot avea pe Duhul Sfint sub nici un chip ! Am indraznit si mi-am spus si eu,pacatosul,aceasta convingere pentru ca nu primim aceste explicatii clare si la subiect despre aceste framintari si intrebari ale unor crestini din zilele noastre.Citeodata cind citesc unele comentarii imi creste inima de bucurie duhovniceasca ,iar pentru alte comentarii ma intristez si ma simt ca in Turnul Babel.Oare,nu toti avem aceeasi credinta si nu toti avem acelasi scop MINTUIREA ? Probabil ca nu vedem toti ca aceasta lupta este o lupta duhovnicesca si sabia crestinului este Duhul Sfint si scutul sau este postul, asa cum spunea un parinte .

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @ZORO
      toate acceptarile de documente cu cip(caci ne identifica ca persoane) sunt considerate lepadari. Lepadarile duc la acceptarea pecetluirii. Sfatul este de a nu mai intra in acele biserici a caror preoti nu va vorbesc despre pericolul real al cipurilor si sa ne cautam duhovnici marturisitori carora le pasa de mantuirea ucenicilor lor.
      Insa mesajul parintelui din aceasta inregistrare este de a ne pastra nadejdea, caci Bunul Dumnezeu nu ne va lasa, insa trebuie sa ramanem in credinta, sa marturisim pana la capat, pana la mucenicie si sa nu ne gandim ca suntem slabi...oricum suntem, insa cu Dumnezeu alaturi vom razbi orice greutate.
      Canonul pe care parintele il da celor ce au luat acte cu cip este de a nu-i mai spovedi daca nu renunta la acel act.
      Parintele a explicat in mai multe inregistrari aceste detalii. Rugati-va si Maica Domnului sa va povatuiasca sa luati decizia cea mantuitoare. Numai sa nu facem voia noastra.

      • Valentin Dorneanu

        Traiasca Legiunea si Capitanul!

        abia dupa atâția ani pot să spun că a avut dreptate deși știam atunci, știam și în toată această perioadă,
        dar nu credeam că e rău și simplul act de prezență acolo unde e ignoranța
        am greșit pentru că eu nu am ascultat. am fost în acele locuri în care preoții nu vorbeau despre pericol cip-ului.
        dar mă bucur că m-am trezit măcar mai târziu decât niciodată.
        Sfinte Iustin, roagă-te pentru mine la Hristos să mă ierte și să mă îndrepte.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Treaba asta cu preotii este prea complicata . Unde gasesti preoti sa fie impotriva cip-urilor ? Unde vreti sa va spovediti si sa va impartasiti ? Cine sa ingroape mortii, sa faca botezul, cununia, etc ? Totusi preotii au har si savarsesc sfintele taine. Dupa parerea mea, noi trebuie sa ne rugam sa dobandim Duhul Sfant, scopul trairii noastre ! Trebuie ca noi sa ne pazim neinsemnati cu pecetele lor satanice ! Indepartarea de Biserica nu mi se pare o idee prea fericita

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    zoro,
    La manastiri se marturiseste drapta credinta si se sfatuiesc oamenii cam ce sa faca. Cred ca aici e locul unde putem sa mergem la spovedit, impartasit, la slujbe.
    Te-am mai intrebat o data, dar nu stiu daca mi-ai raspuns...poti sa-mi spui numele de botez?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ACOLO unde se respecta CANOANELE ,rinduiala sfintilor parinti si adevarata invatatura in Hristos ... ACOLO este BISERICA LUI HRISTOS !!! Este problema fiecaruia cit de mult vrea sa deschida ochii duhovnicesti ! Mintuitorul si proorocirile sfintilor parinti ne-au prezis aceste vremuri ! Daca luati aminte intr-adevar la trairea sfintilor parinti (ex.Viata sf.Maria Egipteanca si multi altii...) poate intelegeti ...! Taria credintei noastre nu inseamna sa luam din crestinism numai ceea ce ne convine ...eu cred ca taria aceasta vine din a crede,a cerceta si a crede ceea ce nu se vede...! Treptat aceasta devine ,cu ajutorul lui Dumnezeu, INTELEPCIUNE ! Daca uitati ca aceasta lupta este DUHOVNICEASCA si NEVAZUTA....deja lupta este pierduta...!!!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mirela,ti-am raspuns la aceasta intrebare comentariul 14 la pagina urmatoare "Sa ne straduim mai mult pentru campania de semnaturi Referendum..."

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am uitat sa spun ceva foarte important ! Noi vedem lepadarea patriarhiei si a majoritatii clerului bisericesc, tipam in gura mare ca nu se respecta canoanele,ca dau mina cu toti ereticii si ca-l tradeaza si-l vind pe Hristos ...si tot noi, ne batem cu pumnul in piept ca sintem crestini autentici , ca vrem respectarea canoanelor si adevaratei invataturi crestinesti !!! Dar,NOI CE FACEM ? Facem acelasi lucru ca si ei...acceptindu-i pe tradatorii lui Hristos ,la rindul nostru si noi devenim tradatori ca si ei !!! Deschideti "ochii " ,frati crestini,cit mai aveti timp...!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oameni buni, sa nu uitam esentialul: Dumnezeu e cu noi pan' la sfarsitul veacurilor! Sa ne rugam la Dumnezeu sa se faca voia lui si nu a noastra si sa ne intareasca sa savarsim voia lui fara cartire, cu voie nebiruita, cu bucurie, cu credinta si cu dragoste! Sa-l marturisim pe Dumnezeu, Treimea cea de-o fiinta si nedespartita Tatal, Fiul si Duhul Sfant! Sa dam slava Domnului de dimineata si pana seara si de seara pana dimineata!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ANTI UE sunt cu totul de acord cu tine

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Admin, am si eu o intrebare. De catre cine este considerata acceptarea cipului o lepadare? ca eu asta nu inteleg de cand batui pe aici. De unde si pana unde este o lepadare acceptarea cipului? Cine a stabilit lucrul acesta? sa ne intelegem, eu nu accept cipul, dar nu-l consider o lepadare.
    Dar care-i autoritatea care a dat acest verdict?

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    stim ca invatatura Bisericii este ca indiferent de vrednicia preotului slujirea Sfintelor Taine este valabila...lipsa de atitudine in problema noilor acte de identitate din predicile parintilor pleaca tot de la indrumarile pe cale ierarhica,care lipsesc,cred deocamdata,sau sunt impotrivitoare,aici fiind sminteala,dar sa nadajduim...personal nu-mi pot parasi duhovnicul,care-mi cunoaste antecedentele,chiar daca nu a indemnat in predica la atitudine in aceasta privinta,eu intentionand sa-l intreb la o proxima ocazie despre pozitia sa...la noi in sat este si manastire si se strang semnaturi pentru referendum la care am subscris impreuna cu familia si prietenii...fratilor,sa nu ne temem,sa povatuim cu blandete pe cei din anturaj,cel putin pentru a ne indulci mahnirea ce ne cuprinde din pricina lucrarii antihristice.Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu sa ne miluiasca pe noi!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si totusi Florin, ANTI UE, eu categoric mă abţin de a mă împărtăşi, mărturisi ori a-mi face alte sfinte taine în acele biserici în care se acceptă cipuirea, biometria. Eu mă consider şi aşa slabă şi dezorientată fără ca să mă apropii de ei (nelegiuiţii), nu tocmai să mă mai duc şi să-mi pierd sufletul definitiv. Se spunea că vom ajunge timpuri că ne vom trezi cu o singură biserică la 15 sate. Probabil că au şi venit aceste timpuri?! Domnul să vă aibă în paza Sa!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Florin, cipul constituie o lepadare de Hristos, deoarece tu, pentru calculator esti un simplu NUMAR al carui semn este 666. Inlocuirea numelui de botez cu un numar inseamna lepadare de Hristos. Despre acest lucru, gasesti informatii in Apocalipsa, cap. XIII - XIV si XV. De asemenea, merita sa citesti cartea ,,Apocalipsa XIII. Sfarsitul libertatii umane" de Mircea Vlad. Explicatia este mai ampla, dar chiar trebuie sa faci un efort, daca vrei sa intelegi cu adevarat acest lucru. In fond, e vorba de mantuire.

    Daca nu vom vedea si implicatiile cipului asupra mantuirii noastre, s-ar putea sa cedam presiunilor si sa-l acceptam. Daca refuzam acest microcip din dragoste pentru Dumnezeu si pentru mantuirea noastra, atunci El ne va intari pentru a putea spune NU la momentul potrivit, fara teama de urmari.
    Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne intareasca.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Justin a spus ca prin jertfa Dumnezeu va izbavi neamul romanesc-in speta pe crestini- de aceasta dictatura (transformarea oamenilor in cifre ,in roboti,slujitoari fiarei si antihristului prin insemnare cu semnul fiarei, prin teroare, etc.). Crestinul care va vrea sa se mantuiasca va trebui sa refuze sa se insemneze cu acest semn, sa nu primeasca actele cu cipuri ce contin semnul 666 si sa refuze fie scanat cu aparate dracesti si in totodata sa isi inalte mintea la cer, sa fie ceresc, nu pamantesc, pentru a sluji lui Dumnezeu nu antihristului. Un om de buna si dreapta credinta se duce la biserica si urmeaza lui Hristos, si atunci cand devine un bun crestin pazind toate poruncile Mantuitorului zice ca este sluga netrebnica si ca si-a facut doar datoria. Aici se pune o problema radicala : sa nu mai mergem la preotii care nu predica impotriva documentelor cu cipuri RFID, adoptate de conducatorii satanisti ai tarii noastre. Se pune problema : este un preot lipsit de har daca nu ia atitudine impotriva cip-urilor, desi credinciosii il cunosc ca pe un preot si duhovnic adevarat, cu mult har ? Imi aduc aminte de parintele-duhovnic Paisie (Olaru) de la Sihastria, atunci cand aproape de moarte a recunoscut ca in tinerete, in timpul celui de al II lea razboi, nu s-a impotrivit cand soldatii rusi au luat Sfanta Impartasanie de pe Sfanta masa. I-a fost frica... Putea fi el considerat ca s-a lepadat de Hristos ? Dar preotul care cand a slujit necurat, a fost blestemat de inger, iar el a legat ingerul, de i-au cazut aripile, preot care a trait 300 de ani pana la dezlegarea reciproca ? Trebuie sa se cunoasca ca toti preotii nostri traiesc cu frica in san, putand fi dati afara oricand, si avem destule exemple in ultimul an si jumatate...In alta ordine de idei, eu am 2 copii ce trebuie impartasiti, trebuie sa ma impartasesc si eu, si sotia,etc. Nu am masina sa cutreier pe la manastiri dupa spovedanie si dupa Impartasanie. Ce sa fac, sa iau trenul Bucuresti-Petru Voda. Cred ca imi este imposibil. Si nu la toate manastirile se predica impotriva cip-urilor. Am mai spus-o si o repet : avem nevoie de Sfintele Taine, nu ne putem lipsi de ele. Parerea mea este ca un preot care face propaganda actelor cu cip ( vezi cazul Stoica) care picteaza semnele altei credinte si pune crucea pe jos, la intrare, care sustine ecumenismul, care se impartaseste cu papistasii si mai face alte rautati ce contravin credintei crestine a si cazut din harul cu care a fost investit. Dar in bisericile noastre sunt preoti cu destul har, care nu au luat atitudine fie din cauza fricii, fie ca nu cunosc problema, fie ca au incercat sa evite o alta stare de lucruri mult mai periculoasa pentru Biserica. Va impartasesc ideile, insa nu in totalitate(cele radicale). Nu se poate sa o "rupem cu biserica" -INCA- Va rog sa discernem cu atentie !

  14. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Zoro
    Sunt de acord cu dta. Ai perfecta dreptate. Ierarhii si preotii care au tradat nu mai trebuie urmati, ei sunt tradatori, s-au lepadat de HRISTOS. Crestinii care nu vor sa se lepede de HRISTOS, sa nu-i urmeze pe ierarhii si preotii care sunt de acord cu actele de identitate biometrice ! Acesti pastori, prin pozitia lor pro-cip, nu mai sunt vrednici de a sluji Sf.Taine. Ei si-au pierdut sufletul si vor sa ni-l piarda si pe al nostru.

  15. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Mihai
    Foarte bine ca ati semnat tabelul pentru Referendumul National Anti-cip
    ( dta, familia, prietenii dtale,etc.). Dumnezeu sa va ocroteasca pe toti cei ce spuneti Adevarul intru' Hristos !
    Vreau sa-ti spun ca eu m-am spovedit la un duhovnic foarte multi ani, si iata ca de cateva luni l-am parasit, deoarece el a mintit in fata Sf.Altar, spunand oamenilor ca cifra 666 este un numar oarecare si ca nu trebuie sa ne panicam,
    el adaugand ca toate aceste acte biometrice sunt simple prostii si ca oamenii pot sa le accepte. Cand am auzit asa ceva, am realizat ca am in fata mea un slujitor al satanei, si nu un slujitor al lui Dumnezeu. Iata ca a venit vremea cand neghina se separa de grau. Ani de zile, deci, m-am spovedit la un tradator, nestiind ca este un sarpe veninos. Dar, iata, ca acum am aflat ce Iuda este si multumesc lui Dumnezeu ca mi-a deschis ochii.
    Am plecat din Biserica si n-am mai dat pe acolo. Sper ca acest preot tradator si toti ceilalti ierarhi si preotii pro-cip sa fie izolati si crestinii sa nu mai intre in bisericile lor.
    Draga Mihai, sper ca faci diferenta intre un preot cu pacate usoare si un preot cu pacate grele, dintre care lepadarea de Hristos este un pacat foarte mare si foarte greu. UN IERARH SAU UN PREOT CARE SE LEAPADA DE HRISTOS NU MAI COBOARA DUHUL SFANT PE TAINELE SAVARSITE DE EI. DECI, SA LUAM AMINTE ! Eu in locul dtale, n-as mai avea incredere in duhovnicul care nu a spus Adevarul oamenilor. Sper ca duhovnicul meu va tine secretul spovedaniei, caci altfel focul iadului il va arde in vecii nesfarsiti.......
    Eu continui sa cred ca Patriarhul Daniel, ierarhii, preotii, guvernantii, ziaristii, etc., deci toti cei care n-au spus Adevarul oamenilor, sunt niste Tradatori.
    Toti acesti serpi veninosi sunt platiti sa taca, de catre dusmanii lui HRISTOS.

  16. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Anti U.E., Florin
    Fiilor recititi, cu atentie, raspunsul lui Admin si cititi si raspunsul meu adresat dlui Mihai.
    Va indic sa cititi: UTILIZAREA DOCUMENTELOR ELECTRONICE
    POZITII DIN BISERICA ORTODOXA IN ULTIMII 20 DE ANI
    1. Scrisoarea Parintelui Paisie ( Aghioritul ) catre poporul grec, referitor la semnele vremurilor - 1987
    2.Scrisoarea Sfantului Sinod al Bisericii din Creta catre Guvernul Greciei - martie 1993
    3.Scrisoarea Sfantului Sinod al Bisericii Greciei catre evlaviosul popor grec - aprilie 1993
    4.Circulara Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe a Greciei catre cinstitul popor grec - aprilie 1997
    5.Declaratia Sfintei Chinotite a Sfantului Munte Athos catre poporul grec -
    septembrie 1997
    6.Epistola catre autoritati a Sfantului Sinod a Bisericii Ortodoxe a Ucrainei
    ( Patriarhia Moscovei )
    7.Pastorala catre credinciosi a Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe a Ucrainei
    decembrie 2003
    8.Declaratia Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse cu privire la colectarea informatiilor electronice despre cetateni.
    9.Intampinarea Episcopului Jiciei Preasfintitul Hrisostom catre Sfantul Sinod Arhieresc al Bisericii Sarbe - martie 2005
    10.Scrisoarea PF Pavle, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Sarbe, catre Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Sarbe - 2006

    Toate acestea le gasiti pe internet : www.predania.ro

    SLAVA TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH, TREIME SFANTA SLAVA TIE !

  17. toma daniela

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oare cand DOMNUL IISUS HRISTOS se va intoarce pe pamant o sa mai gaseasca credinta in sufletul oamenilor?Oare trebuie sa ne judecam cu ura noi fratii? Sau cu dragoste curata si cu rugaciune fierbinte trebuie sa ne ajutam si daca nici asa nu merge atunci sa plangem cu lacrimi amare si sa nu judecam si sa luam aminte la noi insine sa nu cadem,pt. ca momente de cadere vor fi multe...sa invatam sa iertam si sa iubim.

  18. Diaconescu Mihai

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Vulturul:”Cine e fara de pacat sa arunce primul cu piatra, mai legistilor” Înseamnă că nici catolicii nici protestanţii nu sunt de condamnat. FRATE, trezeşte-te!!!Învaţă odată pentru totdeauna să discerni.E grav că nu înţelegi că nu noi aruncăm cu piatra ci pur şis implu trebuie să ne trezim din amorţeală ,să nu urmăm ca chiorii nişte oameni care te conduc spre nimic, orbi fiind ei înşişi.TREZIREA VULTURULE!!!NU ŞTII CE ÎNSEAMNĂ SĂ-ŢI APERI TURMA DE LUPII CARE VIN S-O SFÂŞIE!NOI NU ARUNCĂM CU PIATRA CI NE APĂRĂM OILE CĂ DACĂ NOI N-AM FACE-O ŞI NE-AM BĂGA CAPUL ÎN NISIP CA STRUŢUL, atunci cine o va face?DE CE SUNTEM,ŞI ALŢII VOM FI CHEMATI SĂ PĂSTORIM TURMA LUI HRISTOS?SĂ ÎNCHIDEM OCHII LA TOATE MÂRŞĂVIILE DE DRAGUL DE A NU ARUNCA PIATRA?MATALE CUM ÎŢI PĂSTOREŞTI CREDINCIOŞII?CĂ ŞI A SPUNE CĂ ECUMENISMUL ESTE EREZIE ESTE ACELAŞI LUCRU CU A ARUNCA CU PIATRA ÎN ECUMENIŞTI!DAR AM UITAT CĂ TU EŞTI SFÂNT ŞI TE ROGI NEÎNCETAT!(răspuns la un comentariu anterior).

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    1. Ce se intampla daca impotriva vointei noastre ni se pune cipul?(Danion Vasile aminteste de un caz)
    2. Ce se intampla daca un purtator de cip se impartaseste si se spovedeste la niste preoti de care spuneti voi ca n-ar fi lepadati?
    3. Daca eu refuz cipul si altcineva care sa spunem este sofer nu-l refuza pentru a nu-si pierde locul de munca iar eu beneficiez de serviciile lui, oare nu sunt de asemenea lepadat? Daca eu mananc paine facuta de o femeie care are cip, beneficiind de serviciile ei, eu nu-s lepadat? Practic eu beneficiez de niste servicii de care nu as mai putea beneficia daca persoanele respective nu acceptau cipul.
    Eu nu vreau sa accept cipul si cunosc scrierile pe aceasta tema, dar nu pot accepta ca preotii tradatori nu mai pot safarsi Tainele Sfinte. Daca este asa, lui Mos Gheorghe nu i s-au iertat ani de zile pacatele, ca s-a spovedit la un tradator. Dar toti copii botezati de tradatori , sunt ei botezati?
    Si daca ne spovedim la un duhovnic care este anti 666, de unde stim noi ca chiar este impotriva? Poate spune ca este anti666, dar este in inima lui pro 666. Stiti ca tot lepadare era daca te inchinai doar de forma idolului, si in suflet ramaneai crestin. Sfantul Petru s-a lepadat doar formal, dar tot lepadare s-a considerat. Deci si preotul care se declara impotriva cipuirii, ar putea fi tradator, un lup in piele de oi.
    Este mult mai nimerit sa crezi cum au crezut si sfintii nostrii parinti, ca tainele bisericii pot fi savarsite de orice preot, tradator sau netradator.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Florin
      1. In Apocalipsa scrie ca toti cei care nu vor fi scrisi in cartea Mielului vor fi pecetluiti. Asta inseamna ca cei care nu au dus o viata dupa invataturile Evangheliei, nu vor fi scrisi de Domnul in Cartea Sa si astfel se vor lipsi de harul dumnezeiesc, iar pecetea o vor primi fara impotrivire. Daca ne este implantat cipul cu forta, atunci nu mai suntem raspunzatori. Asta in masura in care am facut tot posibilul sa evitam acest lucru.
      2. Acea persoana cu cip care se impartaseste, ia Sfanta Impartasanie spre propria osanda. Inca nu este ceva stabilit, dar canonul de a fi oprit de la Sfanta Impartasanie este cam de 7 ani si se inscrie la pacatul "apostazia mireanului". Astfel de persoane trebuie atentionate si sa li se explice ca este un lucru f grav, chiar sa nu mai fie primiti la spovedit daca nu leapada acele documente cu cip sau mai grav daca nu renunta la cipul implantat.
      3. Intr-adevar noi nu mai putem primi serviciile persoanelor care au acceptat cipul. Ne facem partasi cu ei. Deci acest lucru este valabil si in cazul preotilor, caci lepadarea lor este si mai grava. Savarsind pacat impotriva Duhului Sfant, la acei preoti nu se mai pogoara Duhul Sfant. E dureros, stim. Dar caderea si inselaciunea venite prin aceasta pecete a lui antihrist sunt ce poate fi mai grav.
      Duhovnicii care sunt anti-cip sunt destui de multi inca. Ii recunostem prin faptul ca vorbesc la predici despre acest lucru, ca impart materiale informative, ca strang semnaturi etc.
      La sfarsit ai inceput sa divaghezi cam mult si iti faci degeaba astfel de ganduri. Trebuie sa ne fie clar ca un preot care se declara pro-cip si nu avertizeaza lumea, mai mult el insusi ia astfel de documente, cu siguranta Duhul Sfant nu se mai pogoara la savarsirea Sfintelor Taine de catre el.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    florin,
    bune intrebari! Astept si eu raspunsul la ele...

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Florin te împotmoleşti singur pe tine, faci voaiajuri înconjurându-te singur pe tine cu întrebări care sunt clare, iar răspunsul trebuie sa fie clar definit pentru tine ceea ce este da este da şi ce e nu este nu. Faci un fel de calambur şi-ţi suceşti singur minţile. Tu gindeste-te la păcatele tale, ca doar nu eşti a tot văzător să-l chibzuiesti pe fiecare, care-i cu cip şi care nu-i, nu ni s-a dat aşa drept de judecare. Simplu dacă ai aflat că acela este cu evlavie la cip sau chiar l-a luat, acela este cu evlavie la Antihrist, şi atunci te îndepărtezi de el ca să nu te prindă în ghiarele lui. Treburile de zi cu zi inevitabil te ciocnesc cu tot felul de persoane. Tu răspunzi pentru tine şi nu pentru vecinul. Îi dai informaţia ce priveşte pecetluirea, iar ce el va face în continuare cu această informaţie rămâne la dispoziţia lui, după cugetul lui. Alege-ţi prietenii, fraţii duhovnici şi cerne-i până nu-i târziu. În ceea ce priveste preoţii aceştia şi-au asumat o cruce mare, apostolică, aceasta-i nu o simplă meserie după cum unii şi-au ales-o prin mijloace bizare, fără a reliza că duc o povară grea de călăuză în viaţa veşnică, şi până nu se va mântui până la ultimul său fiu duhovnic acest preot raiul nu-l va vedea. Nu te lua de toţi preoţii, că nu-ţi face bine cu nimic. Tu zii în tine Domnul să-l lumineze, iar dacă a şi luat cipul ăsta s-a luat de mână cu dracul, fără nici o scăpare. Nimic mai simplu. Răbdărică, cumpătare, rugăciune, trezvie, smerenie pentru toate cîte vor veni.

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frati crestini,Mi-ar fi placut ca printre aceste comentarii sa se gaseasca si un CURAJOS OSTAS (preot,maica sau calugar) care sa ne explice cu mai multa intelepciune si cu argumente de la Sfintii Parinti cum sa intelegem mai bine aceste "Taine" dumnezeiesti: despre pogorirea Sf. Duh la SF.Taine,despre lepadarea unui preot,despre lepadarea unui crestin,despre botezul crestinesc,despre canoane si despre voturile monahale si altele. Eu,pacatosul,as vrea sa va mai spun citeva convingeri personale...Un preot devine slujitorul lui Hristos,un calugar devine ostasul lui Hristos si o maica mireasa lui Hristos NUMAI daca-l recunoaste si-l marturiseste si i se inchina toata viata numai lui Hristos,adica daca este si ramine totdeauna robul lui Hristos !!! Numai dupa aceea un preot poate deveni slujitorul lui Hristos si poate savirsi cele 7 Sf.Taine ale Bisericii lui Hristos ! Cind devine preot nu i se da diploma sau certificat de autentificare prin care sa dovedeasca ca are Sf. Duh sau nu! Si aceasta este o mare TAINA NEVAZUTA la fel ca si botezul crestinesc si la fel ca si lepadarea unui preot ! In aceste vremuri nu cred ca exista altcineva mai potrivit care sa ne poata ajuta si lumina mai mult decit cuvintele Mintuitorului:" Pastorul cel bun isi pune viata pentru oile sale.Iar cel platit si cel care nu este pastor,si ale carui oi nu sint ale lui,vede lupul venind si lasa oile si fuge;si lupul le rapeste si le risipeste.Dar cel platit,fuge,pentru ca este platit si nu are grija de oi.Eu sint pastorul cel bun si cunosc pe ale Mele si ale Mele ma cunosc pe Mine....Lucrurile pe care le fac in numele Tatalui Meu,acestea marturisesc despre Mine.Dar voi nu credeti,pentru ca nu sinteti dintre oile Mele.Oile Mele asculta de glasul Meu si Eu le cunosc pe ele,si ele vin dupa Mine.Si Eu le dau viata vesnica si nu vor pieri in veac,si din mina Mea nimeni nu le va rapi ".IOAN ca 10 " Feriti-va de proorocii mincinosi,care vin la voi in haine de oi,iar pe dinauntru sint lupi rapitori.Dupa roadele lor ii veti cunoaste " MATEI cap7 "Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor,marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu,care este in ceruri.Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu,Care este in ceruri." MATEI cap10 "Oricui va spune vreun cuvint impotriva Fiului Omului ,i se va ierta:dar celui ce va huli impotriva Duhului Sfint,nu i se va ierta." LUCA cap12 " Iar Iisus i-a zis:Iuda,cu sarutare vinzi pe Fiul Omului ? " LUCA cap22 Cit ADEVAR,cit de clare si intelepte indrumari ne da Mintuitorul !!! Este problema fiecaruia daca vrea sa vada LUPUL-MIEL !!! (eu am aflat de curind ca patriarhului nostru i se mai spune si Lupul alb) .Recunoasterea acestor vremuri este ca si intr-o boala grea,cind un bolnav trebuie sa-si RECUNOASCA gravitatea bolii si sa se PREGATEASCA sa lupte cu ea trupeste si sufleteste. Facind acestea el este pregatit sa infrunte moartea si este pregatit ca oricind si in orice clipa sa se intilneasca cu Hristos ! Oare nu acesta este scopul fiecarui crestin, chiar daca apuca sau nu acele vremuri ?Cine nu vrea sa se vada "bolnav",cine nu crede ca un slujitor a lui Hristos poate gresi si el ca este om ,cine nu crede ca exista duhurile necurate si lucrarea lor,cine nu crede in viata vesnica si chinurile vesnice....acela se amageste,se rataceste si isi pierde sufletul sigur ! Frati crestini,sa fim uniti intru Hristos,sa ne mustram si sa ne invatam unul pe altul intru Hristos ! Daca aveti anumite sfaturi bune, informatii noi,recomandari de filme din care sa ne folosim ,va rog sa ne instiintam unul pe celalalt ,acum cit mai avem timp si aceasta posibilitate de comunicare.Eu va mai recomand Aspazia Otel Petrescu-Despre cipuri ...si pe Teoria conspiratiei.com Misterele Aeroportului Denver si Led Zeppelin-Trepte spre paradis.

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    antiUE, Nu uita !!!Acolo unde se respecta CANOANELE, rinduiala sfintilor parinti si adevarata invatatura in Hristos...ACOLO este BISERICA LUI HRISTOS !Daca tu crezi ca acesti preoti lepadati reprezinta Biserica lui Hristos si ca ei te conduc in rai ,e problema ta.Avem nenumarate exemple in vietile sfintilor cind acestia nu s-au impartasit ani de zile si mai stim din canoane ca orice prunc in pericol de moarte poate fi botezat in numele Sf.Treimi de orice crestin,chiar si de parintii lui,dupa care i se poate continua botezul de un preot cu mirungera si Sf.Impartasanie.Botezul crestin este de mai multe feluri, chiar daca nu esti botezat si mori in numele lui Hristos ,mucenicia respectiva ti se considera ca si un botez.Iar despre grija ta de cine ne va ingropa pot sa-ti raspund si aici.Daca tu traiesti o viata cu frica de Dumnezeu in respectarea poruncilor si a canoanelor crestine TREBUIE SA FII CONVINS ca Dumnezeu v-a rindui si in aceasta situatie toate cele de care ai nevoie ,iar daca nu v-a rindui in mod vazut,noi in chip nevazut cind murim NE DAM sufletul in miinile lui Hristos! NUMAI DACA TRAIM IN HRISTOS ,MURIM IN HRISTOS SI INVIEM IN HRISTOS !Totul depinde de credinta noastra,citeste in vietile sfintilor sa vezi cum lucreaza Dumnezeu...sa crezi ceea ce nu vezi!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pt Zoro : Unde ai vazut, in Bucuresti, si pe care preot ca s-a opus cipului ?

  25. niste nebuni

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce nu vreti sa recunoasteti aceste vremuri si sa va pregatiti? Imaginati-va ca miine sintem obligati sau constrinsi sa luam buletinele cu cip ....Ce facem ? Aceasta este PROBA noastra eliminatorie ,nu mai e loc de justificari sau alte explicatii ! Ce facem ? Putem sa ne continuam viata acolo unde sintem fiecare ca si cind nu se intimpla nimic ? Putem s-o continuam avind in vedere ca toata lumea este legata de anumite datorii la banci sau rate,carduri fel de fel,care necesita lunar o anume suma de bani prin care trebuiesc platite ? Cu sau fara referendum,mai devreme sau mai tirziu vremurile vor veni si se vor implini...dar fara pregatire nu vom putea supravietui acelor timpuri , unii nici macar in primii ani ...

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va rog sa-mi spuneti si mie daca a citit sau a auzit cineva despre INTUNERICUL APOCALIPTIC ? Cineva mi-a spus ca a fost in 2004 in luna iunie sau ca va fi in 2012.Astept sa ma lamuriti si pe mine .

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumesc Admin pentru raspunsuri. Dar totusi de unde stii ca nu se ma pogoara Duhul Sfant la preotul pro cip? Ce stim noi cum lucreaza Duhul Sfant? Tocmai ca nu stim cum lucreaza, luam invatatura de la sfintii parinti care spun ca Duhul Sfant pogoara indiferent de vrednicia preotului sau mireanului.Eu asta nu pot inteleg. Ce legatura are pacatosenia preotului cu darul care se da? Se da gratis , nu se cere nimic la schimb "Ale Tale dintru ale Tale, Tie ti-aducem de toate si pentru toate". Deci ale Tale.Nu ale mele sau ale preotului.
    Eu asta nu pot sa inteleg, as dori parerea unui preot numai pentru treaba asta.
    Pentru ca daca pretindem ca preotii procip nu mai fac sf jertfa, e grav. Facem iar biserica in biserica, si apoi spune a mea e mai buna, ba a mea..

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Florin
      Un preot pro-cip isi pierde harul preotiei pentru ca inceteaza insasi lucrarea harului ce-l are de la Botez. Un preot daca-si pierde botezul, mai lucreaza harul in el? Raspunde! Da sau ba? Avand in vedere ca preotul trebuie sa dea marturie de acele cuvinte("ma lepad de satana...de toate lucrurile lui", cip=lucrul satanei) pe care le-a rostit la botezul sau, prin nasi si la botezul altora, daca preotul isi incalca acele cuvinte, ce inseamna? Cui slujeste? Deci e limpede cui slujeste! Daca el isi incalca acele cuvinte nu-si pierde botezul? E un lucru de...bun simt. Un pacat despre care zicem ca nu-i pacat ne duce spre sinucidere si sigur ca nu mai avem cale de intoarcere. Acesta este un pacat impotriva Duhului Sfant care iti intuneca mintea si nu te mai intorci, pentru ca nu mai vrei.

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In cazul sfintelor taine nu se lucreaza lucruri de ... bun simt si cu lucruri "evidente". Expresiile astea "este un lucru de .. bun simt", "este evident" , "este de la sine inteles" nu-si au rostul. Lucrurile nu-s asa de evidente precum crezi.
    Cum sa-si piarda botezul? Asta nu se pierde niciodata. Grav ce spui. Cer ajutorul unui preot. Botezul nu ai cum sa-l mai pierzi. Sa luam un exemplu. Sa spunem ca eu ma duc la baptisti. Primesc "botezul" lor. Mi-am pierdut botezul? Dupa care imi revin. Ma duc iar la ortodocsi. Ma reboteaza? Nu. Ma spovedesc si gata.
    Admin, toata cinstea dar nu cred ca ai dreptate. Vreau parerea unui preot si asta pentru pe acest site intra multi oameni. Unii ar putea sa creada ce zice unul ce zice altul. Si nu e corect...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @florin
      deci botezul haric il pierzi daca te lepezi de Ortodoxie. Cand revii din nou esti pus sa te lepezi de toate inselarile ereticilor si ti se reface mirungerea. Sa nu crezi ca poti sluji la doi domni. ramai doar cu unul la un moment dat, celalalt te paraseste.

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin
    Mi se bucura sufletul cind vad aceste explicatii clare si canonice si ca mai sint si alti "nebuni pentru Hristos" ! Sper sa fii alaturi de noi si in viitor si la fel de intelept .

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce se intampla daca iti pui cipul, si dupa ti-l scoti (s-ar putea sa nu mai poata fi scos)?

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce ginduri necurate ai Florin, tu faci acum acelaşi lucru cind il ispitea satana pe Iisus. Ti-as spune înapoia mea satano. Vai de capul tau.

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Svetlana, abtine-te. Am pus doar o intrebare si astept un raspuns la ea. Pentru ironii n-am timp.

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Florin, Nu faci altceva decit sa aduci provocari. În ce priveste limbajul, acesti termeni se folosesc la crestini, obisnuiestete. Dupa cum ti-a fost intrebarea, asa raspuns îl meriti. Vezi în Apocalipsa numarul fiarei îl vor lua acei a caror nume nu sint scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat. Pui la indoiala deja ce se stie de 2000 ani. Sau faci si tu ca sarpele, te sucesti dupa cum ti-ar convine. Daca până a fi pecetluiti de fiară, nu s-au pocait, apoi de unde sa le mai vie pocainta după , ei sunt deja în iad de la inceputul viacurilor. Daca vrei sa scapi de vesnic chin, vei patimi un pic pentru credinţa ta în Iisus Hristos, nu atit pentru Dumnezeu ai s-o faci cât pentru bietul sufletel al tau. Pregatirea pentru mucenicie s-o facem de acum, prin a ne smeri de toate câte vor veni, rabdare continua la suferinte , cumpatare, rugaciune atât cat ne sta in putere din dragoste crestina. Nimic supra puterilor noastre nu ni se va da. Daca nu suporţi o mica dojeneala de-a mea apoi cum ai să le rabzi pe acele urgii care vor fi date de acei doi proroci? Iertare că cu noaptea-n cap nu vreau să supar.

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    fratilor,am postat un mesaj mai sus in care spuneam ca imi voi contacta duhovnicul in problema actelor electronice,neauzind de la el vreo atitudine in aceasta privinta;raspunsul a fost ca a avut loc ieri o sedinta a preotilor(din eparhia Argesului,ca de aici sunt),unde s-a concluzionat in prezenta episcopului locului ca acceptarea acestor acte nu este un pericol,ca nu afecteaza persoana in nici un fel,ca nu atinge adevarul de credinta,ca este o cucerire a stiintei,ca se urmaresc infractorii,s.a.,fapt care ma nedumereste si mai tare,eu fiind,alaturi de cei "cu probleme de constiinta"in aceasta privinta,adica nu primesc!Doamne fereste!sa ma ierte Dumnezeu,pentru ca-mi fac publica mahnirea dar chiar am nevoie de sfat!v-as ruga sa va declinati si identitatea macar in parte sau ocupatia pentru ca nu am incredere in oricine posteaza sfaturi,nici in mine nu ma prea incred...blogul Apologeticum are caracteristicile de seriozitate si incredere din ce am vazut pana acum,dar,iata "roada",iata sminteala,neincrederea a aparut...Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu sa ne miluiasca pe noi!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      nadejdea si siguranta noastra este cuvantul parintelui Justin... faceti alegerea!

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si-au sa caute sa insele si pe cei alesi. Florin eu cred ca ai mai auzit de aceste cuvinte, dar vad ca le treci pe linga ureche.

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Svetlana, ce anume incerci sa-mi comunici? putem discuta pe messenger, ca nu inteleg ce vrei.

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu vreau ca sa te mintuiesti pentru viata vesnica, asa cum le-o doresc la toti crestinii ortodxi. Au sa vie timpuri cind din porumbei veti creste in vulturi ai credintei. Doamne ajuta!

  38. Un om care iubește dreptatea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cumpăra-voi, sau adormi-voi străjerii,
    și voi cuceri cetatea.
    Cea mai de seamă lucrare a satanei în vremurile de azi, este aceea săvârșită prin slujitorii Bisericii, mai cu seamă prin ierarhi, iar cea mai mare amăgire este de a-i face pe credincioși să creadă că așa ceva nu este cu putință.

    Pentru preoții și ierarhii, care cred că-și pot permite a face orice, păstrând în același timp și Harul
    Precum și pentru cei care din interes, sau din orbire, îi susțin pe aceștia și le justifică toate faptele cele rele

    Ierarhii în țara aceasta pot să facă orice, dar absolut orice, că vin unii și le justifică toate faptele, strigătoare la cer unele dintre ele.
    Domnule, sunt și ei oameni, greșesc și ei dar se căiesc, se spovedesc, și chiar dacă nu fac acest lucru, ei au Harul, indiferent de ceea ce fac, Sfintele Taine se săvârșesc prin ei, nu contează ce au făcut.
    Măi fraților, stați voi liniștiți, orbi, surzi și muți, ca niște legume, până ne destrăbălăm și noi un pic, până călcăm în picioare tot ce este sfânt, până ce ducem totul la pierzanie.
    Cei ce au asemenea atitudine sunt în complicitate cu cei ce sapă la temelia credinței și a Ortodoxiei, și vor da socoteală împreună cu aceștia.
    Eu mă delimitez de această atitudine păguboasă și nu vreau să fiu în complicitate, prin nepăsare și indiferență.
    Una sunt simplele păcate lumești în care pot cădea preoții și ierarhii, că și ei tot oameni sunt, însă cu totul altceva este lepădarea lor de Hristos. Să luăm bine aminte la acest lucru.
    Cel ce a slujit, sau slujește o putere antihristică (securitate, partid comunist, masonerie, etc.), acela s-a și lepădat de Hristos.
    Duhul Sfânt nu vine decât la cei care sunt ai Lui, nu poate veni la slujitorii lui satan, și în consecință nu văd ce taine ar mai putea săvârși aceștia din urmă, decât simplă apă de ploaie.
    Slujitorii lui satan îmbrăcați în haine preoțești și arhierești, pot să invoce prezența Duhului Sfânt și pot să vânture cădelnița până fac scurtă la mână, că El tot nu vine.
    De ce oare o fi zis Sf. Ioan Gură de Aur: „Dacă episcopul sau clericul este viclean în chestiunile credinței, atunci fugi și leapădă-te de el.”?
    Ecumenism, apartenență la masonerie, simonie cât cuprinde, slujirea lui Mamona („ Nimeni nu poate sluji la doi domni, … nu puteți sluji lui Dumnezeu și lui Mamona” (Mt.6,24)), lepădarea de Hristos prin slujirea securității și a partidului (ca turnător sau ofițer sub acoperire), iar mai nou complicitatea cu mafia politico-economică, ce vrea să distrugă un neam creștin și ortodox, complicitatea cu cei ce vor să ne pună cip, însoțită de batjocora la adresa Duhului Sfânt, prin negarea celor ce sunt scrise în Sfânta Scriptură – toate acestea cum s-or putea numi?
    Eu zic, mama vicleniei, că se cheamă. Și este generalizată la vârful BOR.
    Cel ce zice că nu are nici o importanță, dacă preotul sau ierarhul săvârșește orice fel de nemernicie de pe fața pământului, nu numai că se face tovarăș de iad cu el, dar dovedește că nu are pic de dragoste creștinească. Că de-ar avea, atunci l-ar trage de mânecă, l-ar trezi și l-ar scăpa de focul cel veșnic.
    Acei preoți și ierarhi care săvârșesc cele enumerate mai sus, de Hristos s-au și despărțit și în consecință nu cred că Sfintele Taine mai au ceva de a face cu ei.
    Una este preotul sau ierarhul căzut și el acolo în banale păcate lumești și una este preotul ori ierarhul care s-a despărțit de Hristos, cu bună știință. Să avem mare grijă la acest aspect.
    Dumnezeu mai permite celor ce s-au lepădat de El, să mai oficieze prin biserici și catedrale, pentru ca oamenii cu morala ca apa de ploaie, apă de ploaie să-și ia de acolo.

    Și totuși…, Dumnezeu în marea Lui milă nu lasă poporul fără preoți adevărați, care să slujească Sfintele Taine, cu toată succesiunea apostolică întreruptă ( de comuniști, care au schimbat Patriarhul și Sinodul după anul 1947), cu toată ierarhia cea căzută.
    Dacă cel hirotonit este vrednic și este curat în fața lui Dumnezeu, vine Însuși Mântuitorul, în chip tainic și nevăzut și pune mâinile Sale peste el.
    «Se pune mâna peste om, dar toate le face Dumnezeu si mâna Lui se atinge de capul celui ce se hirotonește, dacă hirotonia se face cum se cuvine» (Sfântul Ioan Gură de Aur). Mai ales dacă respectivul vrednic este, și nu este făcut pe bani, precum se obișnuiește.

    Dacă se vor mai găsi în țara aceasta doar 10 drepți (precum ceruse odată Avraam, spre a nu fi dați pieirii), nu ne va lăsa Domnul fără preoți adevărați, cu Har. Noi doar trebuie să-i căutăm pe aceștia și să ne depărtăm de cei care în chip vădit s-au lepădat de Hristos. Să ne lepădăm și noi de cei care s-au lepădat de El.

    Și ca să avem o mostră de lepădare de dreapta credință Ortodoxă, să ne amintim vorbele sanctității sale Ciobotea întâiul, rostite în Sinodul BOR din data de 8-9 iulie 2008: „Considerăm că, printr-un dialog teologic sincer și profund, pot fi redefinite dogmele care separă Biserica Romano - Catolică de cea Ortodoxă.”
    Să schimbăm adevărurile fundamentale de credință, să schimbăm Crezul și prin aceasta să ne lepădăm de Hristos, doar așa pentru că vrea Ciobotea să se preamărească pe el însuși?!!!

    Zice Sf. Apostol Pavel: „Fiindcă aceia care s-au luminat o dată și au gustat darul cel ceresc și părtași s-au făcut Duhului Sfânt și au gustat cuvântul cel bun al lui Dumnezeu și puterile veacului ce va să vină și au căzut ( în apostazie și în negarea Evangheliei prin comportamentul moral – tâlcuirea aparține IPS Bartolomeu), cu neputință este ca ei să se înnoiască încă o dată spre pocăință, fiindcă ei pe seama lor înșiși Îl răstignesc a doua oară pe Fiul lui Dumnezeu și-L fac de batjocură.
    Când un pământ bun bea ploaia ce-i vine adesea și rodește ierburi folositoare celor pentru care-au fost lucrate, el binecuvântare de la Dumnezeu primește; dar dacă face spini și ciulini, atunci netrebnic se face și-i aproape de blestem; iar sfârșitul lui este să ardă.” (Evr.6,4-7)

    Și o traducere mai pe românește pentru cei care au primit darul, dar s-au spurcat:
    ți s-a dat cel mai frumos și mai de preț dar din tot Universul, ai fost îmbrăcat în cea mai aleasă și de preț haină, cea a Duhului Sfânt, și văzându-te cu ea pe tine, în loc să împarți celor din jurul tău din energiile necreate ale Sfântului Duh, tu te arunci cu această haină fără de preț, în haznaua plină cu rahatul cel lumesc, începi să te bălăcărești acolo și plesnești cu bâta în hazna, de stropești o țară întreagă.
    Vă faceți iluzii că mai aveți Harul, haina v-a fost luată mai înainte de a face pasul cel spurcat.
    Și nici că o să vi se va mai dea vreodată.

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un om care iubeste dreptatea....si pe Hristos,

    Intelepte cuvinte ,se cunoaste ca sinteti SLUJITORUL LUI HRISTOS !

  40. Un om care iubește dreptatea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru Zoro
    Şi pentru voi toţi

    Toţi cei care luptă pe aceste pagini, pentru credinţă şi pentru adevăr, slujesc Domnului Iisus Hristos.
    Dacă tot veni vorba de slujire, nu putem să nu remarcăm un fapt, pe care eu îl văd ca fiind de la Dumnezeu, și îl văd ca pe o mare victorie pentru noi. Anume faptul că, o dată cu problema cipurilor, s-a văzut, clar ca lumina zilei, cine și cui slujește, s-au văzut slujitorii cei adevărați ai lui Dumnezeu, dar s-au văzut și slujitorii lui satan din Biserică, s-a vădit proporția înfiorătoare a celor ce slujesc pe necuratul.
    Mai erau unii care până acum își mai făceau iluzii, dar Dumnezeu ne-a arătat clar, ca lumina zilei, cum stau lucrurile. Cei care au ochi de văzut, să vadă acum …
    Prin puterea lui Dumnezeu, slujitorii lui satan în haine preoțești și arhierești au fost deconspirați și au fost arătați unei lumi întregi. Este Mâna lui Dumnezeu aici.
    Și dacă ne uităm în Sfânta Scriptură, de multe ori Dumnezeu lucrează așa. El prin puterea Lui întoarce, deviază, răul împotriva răului, face ca forțele răului să se devoreze între ele, să se anihileze reciproc.
    În cazul nostru lucrarea lui satan prin cipuri, s-a întors împotriva lui, scoțându-i la lumină pe toți cei ai săi dintre slujitorii Bisericii.
    Și dacă Dumnezeu ne-a scos putregaiul la suprafață, eu zic să nu-l mai lăsăm să se dea încă o dată la fund, să luptăm pentru a-l elimina definitiv.
    Și când vor veni Păstori adevărați în fruntea Bisericii, nici o putere lumească nu va putea să ne impună nimic necurat.
    Precum în Grecia s-a întâmplat, o vorbă de va spune Păstorul cel adevărat și 2-3 milioane de creștini vor ieși în stradă, de va înlemni toată puterea cea lumească și fiori reci le vor trece prin șira spinării.
    Și a zis acolo, în Grecia, un Păstor adevărat, aclamat de milioane de oameni: „mâna care s-a atins de dreapta Biserică Ortodoxă, s-a și uscat”.

    Zice Părintele Iustin Pârvu: „Dumnezeu ne va izbăvi”. Și îi dau dreptate, în 15 ani de aici înainte toată nemernicia din țară, precum și din Biserică va pieri. Multe încercări și multe rele vor mai veni peste noi până atunci, dar prin puterea lui Dumnezeu, vom fi izbăviți.
    Sămânța renașterii spirituale și naționale, sădită de Părintele Iustin Pârvu a și încolțit și în scurtă vreme va și rodi.

    Un apel și un îndemn către tineri

    Voi sunteți viitorul. Luptați pentru credință și pentru țară, luptați pentru viitorul vostru.
    Nu vă temeți, că nu vine sfârșitul acum. Nu s-au împlinit încă toate cele scrise în Sfânta Scriptură.
    Zice Domnul Iisus Hristos, apostolilor: „Încă multe am a vă spune, dar nu le puteți purta acum.”. (In. 16, 12)
    Dar va trimite Duhul Adevărului la cei ai Săi, și pe toate cele viitoare le va vesti lor.
    În curând va veni acel „acum” și unii dintre voi vor fi aleși de Sfântul Duh, să poarte ceea ce nu a putut fi purtat atunci.
    Ceea ce nu a putut fi rostit atunci, va fi rostit acum, prin puterea Sfântului Duh.
    Să păstrați adevărurile de credință așa cum le-ați primit de la Sfinții Părinți, cu orice preț, dar în același timp să fiți vii și deschiși la cele ce vor veni.
    Fariseii din ziua de azi calcă în picioare pe Sfinții Părinți, atunci când este vorba de lucruri fundamentale, precum adevărurile de credință, pe care le negociază pe la adunările ecumeniste, dar se folosesc de Sfinții Părinți atunci când este vorba de interesele lor meschine de putere, de ascultare față de ei, sau pentru a tăia aripile cunoașterii tinerilor inteligenți, care într-o bună zi vor deveni incomozi pentru ei.
    Vremuri deosebite, de mare cunoaștere pentru creștini vor veni, și prin lupta noastră să arătăm Domnului că suntem vrednici a le primi.
    În acest război nevăzut pe care-l duce creștinul astăzi, mult mai pervers, mai ascuns și prin aceasta mai greu și mai periculos, decât cel dus pe vremea Sfinților Părinți, nu va lăsa Domnul pe cei care sunt ai Lui, ca să fie duși la pierzare de către hristoși mincinoși și de către profeți mincinoși.
    Va da Dumnezeu celor aleși ai Săi o cunoaștere de 7 ori mai mare decât în vremea Sfinților Părinți. Iar cu această cunoaștere cei aleși vor urma calea ce duce la biruință, până la sfârșitul veacurilor și până la Împărăția cea Veșnică a lui Dumnezeu.
    Căutați-vă duhovnici adevărați pe care să-i urmați. Chiar dacă nu-i găsiți, nu vă descurajați.
    Cumpărați cu toții Sfânta Scriptură în traducerea IPS Bartolomeu Anania, căci ea prin notele de subsol și prin introduceri și comentarii, vă va da multe răspunsuri la întrebările voastre.
    Biblia Anania este un dar al lui Dumnezeu pentru acest popor, și este parte din cunoașterea ce va veni. Nu este întâmplător faptul că mai marii Bisericii o sabotează încă de prin 2001, de la apariția ei.
    Știu că sunt puțini cei din ziua de azi care ne pot călăuzi. Să suplinim acest lucru cu scrierile și cu învățăturile Sfinților, pe care Dumnezeu ni le va scoate în cale la vremea potrivită.
    Nu pot să închei decât cu sfatul unui Sfânt ce a luptat pentru Biserică, într-o vreme când în țara lui puțini păstori adevărați se mai aflau, exact ca și la noi acum.
    Zicea Sfântul Ierarh Luca al Crimeii: „ascultați de conștiință și veți avea Harul lui Dumnezeu asupra voastră”.
    Și mai zicea el: „ Și să știți, și să credeți că mica turmă a lui Hristos este de neînvins, ei nu are ce-i face nimeni, ea nu se teme de nimic, fiindcă știe și păzește totdeauna marile cuvinte ale lui Hristos: Voi zidi Biserica Mea, și porțile iadului nu o vor birui.”

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un om care iubește dreptatea,

    Adevar graiti, bunul, frumosul si dreptul adevar!
    Tare necajita sunt cand ma gandesc la copiii zilelor noastre. Ce facem pentru ei, pentru aceia carora parintii lor nu au grija de sufletul lor? Mila mi-e de ei!
    Parinte, rugati-va pentru copiii, dar si pentru copiii mei! Pomeniti-ma si pe mine, pacatoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*