Sprijin pentru campania anti-cip

sprijin_financiar

Oameni buni,
Venim cu rugaminte la cei care pot sprijini financiar, cu orice suma, campania anti-cip. Este nevoie pentru a plati gazduirea si realizarea unui site pe care sa se desfasoare virtual toata campania si sa fiti informati asupra activitatii celor implicati, pentru tiparirea unei carti despre problema actelor biometrice si pentru realizarea de conferinte, afise, brosuri, pliante etc. Va punem la dispozitie un cont bancar si va multumim pentru orice ajutor.

Cont Campanie

Fundația Petru Vodă
BCR Piatra Neamț
RO53RNCB0196 0277 8463 0002

Rugam pe toti cei care detin un site sa publice acest mesaj catre cititorii proprii.

45 comments

  1. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT !
    Excelenta initiativa. Da, trebuie sa ajutam, fiecare cum putem, dar sa ajutam!
    Sa vindem ce putem ( pamanturi, case, mobile, etc.) si sa ajutam. Tot ceea ce facem va fi scris in Cartea Vietii. Sa facem totul ca Adevarul, in privinta actelor de identitate biometrice, sa iasa la iveala. Va rog, toti cei din marile orase si din strainatate sa faceti un efort si sa contribuiti. Renuntati va rog, macar pentru o perioada, la teatru, opera, excursii si trimiteti bani pentru campania anti-cip. Ati putea renunta la concediu in aceasta vara, iar banii care i-ati fi cheltuit, sa-i puneti in contul afisat mai sus. De asemenea cei de la sate, fiecare sa ajute cum poate. Stim ca pensiile sunt cum sunt, dar sa ne gandim, ca ceea ce vom da acum ni se va intoarce insutit. Fratilor sa dam, pentru ca dam pentru Mantuirea Sufletelor Noastre ! Nu ezitati ! Ceea ce veti da pentru reusita campaniei anti-cip, va fi cel mai bun lucru pe care l-ati facut in viata domniilor voastre de pana acum. Haideti, cei cu inima romana, sa nu zabovim! A lupta impotriva Fiarei ( 666) inseamna si a ajuta
    cu bani, cand ni se cere. Lupta pentru marea miscare anti-cip, initiata de Marele Duhovnic Sfintia Sa IUSTIN PARVU impreuna cu obstea de la Sf.Manastire Petru Voda, continua, iar noi toti trebuie sa raspundem "PREZENT". ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se pot trimite bani si pe adresa Manastirii Petru Voda ?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Poate ar fi bine sa indicati si un cont pentru EURO ?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Buna ziua,
    V-as ruga daca se poate sa faceti un cont si pe paypal, caci asa ar fi mai usor de transferat pentru cei din strainatate. De asemenea, sa adaugati codul swift pentru transfer international. Doamne ajuta!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Mihaela
    Contul este pentru cei care nu pot ajunge la manastire.
    @Haralambiade George
    Contul e doar pentru moneda nationala a Romaniei.
    @ion
    nu vom folosi paypal tocmai pentru ca impotriva acestui sistem este campania anti-cip

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu as avea nevoie de cateva lamuriri suplimentare, in ceea ce priveste site-ul. Adica de ce este nevoie de o sustinere financiara pentru asta cand se poate face si gratuit?Si cred ca sunt si destui binevoitori care pot da o mana de ajutor in constructia lui.
    Pe de alta parte exista site-ul, sau blogul "Nu catuselor electronice!" . Sunt atatea filme pe el si nu numai. Care va fi diferenta?

    Cat despre publicatii, carti etc. sunt de acord ca trebuie un sprijin financiar. Informatia lumii as putea spune ca este una din cele mai bune arme asupra a ceea ce se petrece. Mai ales daca sursa este Petru Voda cred ca sunt mai multe sanse de credibilitate.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Brosuri, conferite, discutii pe diverse bloguri cred ca-s destule. Majoritatea deja au inteles pericolul cip-urilor. Nu cred ca mai folosesc alte pliante, alte carti, etc. Pur si simplu acum bine ar fi sa ne ducem fiecare la preotul duhovnic, sau pur si simplu sa intram in biserici la sate si sa vorbim cu preotul. Preotul poate vorbi la slujba intregului sat si le poate cere sa semneze impotriva acestor acte, si sa voteze la referndum impotriva acestor cip-uri. Cred ca nu mai avem timp de conferinte acum....acum trebuie sa avem semnaturi!
    Sa intram in biserici (cu cateva formulare pentru referendum) si sa vorbim cu preotii, sa le cerem ajutorul, nu e greu, si se poate face de oricine.
    Doamne ajuta!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pai se poate sau nu prin paypal?

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este o idee salutara. In sfarsit ceva palpabil ! Din fondurile care se vor strange va trebui sa impartim brosuri pe la biserici, ca sa afle toata lumea de pericolul ce ne Paste ! Doamne ajuta ! si Dumnezeu sa -l tina sanatos pe parintele Iustin !

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnule Admin sa contribuim fiecare dupa putinta.E o datorie fata de Dumnezeu si semeni.Dar totusi o idee mai buna cred ca ar fi sa mearga parintele la o emisiune,spre exemplu ,,Nasul" si sa expuna acolo lucrurile,cineva sa inregistreze emisiunea sa o puna pe un blog si care n-a vazut sa poata intra..Degeaba facem site daca oamenii de la tara n-au internet,dar sunt multi care au digi tv. Cred ca oamenii de la tara vor avea un cuvant greu de spus la referendum.La tara e credinta traitoare.Si sunt puse in discutie niste legi despre bloguri si despre interenet,niste restrictionari,cine stie.Site-ul s-ar putea sa nu ajute foarte mult.In plus exista o multime de materiale pentru cine are bunavointa sa le vizioneze,sa le consulte.Cred ca o iesire la o emisiune ar fi de mult folos.Ma iertati ca am indraznit sa-mi dau cu parerea.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dar la noi preotii NU NE AJUTA ,ba mai mult au interzis un mic afis la locul unde se scriu pomenirile ca sa stie lumea despre ce este de semnat fara a vorbi in biserica .Se pot lua semnaturi doar dupa slujba si pe cont propriu.Apoi nu este instiintata lumea din biserici ,foarte multi nici nu au auzit ,cei de la tara mai ales de cipuri ,nici nu stiu ce e cu ele!Mai grav ca afisele si pliantul pt campanie anticip NU SINT CITITE ,pina sta lumea si asteapta la medic i sa intre ,pt ca cei mai multi NU VAD FARA OCHELARI ,pe care nu II POATRA CU EI SAU NU SE SINCHISESC SA-I SCOATA CA SA CITESACA AFISELE ANTICIP.Cei mai multi care stiu sint baptistii de la pastorii lor.Cei mai multi ortodocsi care semneaza sint cei care au credinta si CRED IN CEEA CE SCRIE IN APOCALIPSA ,chiar daca nu cunosc mai nimica despre cipuri si sint oameni mai simpli de la tara.Cei cu facultati cei mai multi la noi nu cred in pericolul biocipurilor si nici NU II PREOCUPA SA STIE!EXISTA O CAMPANIE SURDA SI TACUTA IN RINDUL UNOR DIRECTORI DE SCOLI CARE INTERZIC ADOLESCENTILOR SA ISCALEASCA IN SCOALA ASA CEVA ,NICI IN PAUZE MACAR. Apoi gardienii ,CITIVA MI-AU SPUS CA au fost avertizati sa nu semneze ,PE LINIE DE SERVCIU!este f.f.grav ce se intimpla! Impactul la noi matem ca nu va fi ca la elvetieni! caci cei care ar avea mai multa credibilitate ,PREOTII ,cei mai multi TAC.SINT DIN vestul tarii .CAM ASTA E SITUATIA ACI LA NOI !

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    da Sofiai, e trist ce spui si sunt convinsa ca e si adevarat. In parte m-am lovit si eu de ce scrii tu. Si eu am prieteni intelectuali, care nu numai ca la inceput mi-au dat de inteles ca sunt eu exagerata, ca nu se poate intampla asa ceva...dar acum dupa ce au vazut ca e chiar adevarat si chiar grav ce ne poate astepta...tot de-abia semneaza...
    si da, multi preoti tac, cand ar trebui sa tina predica, sa-i atentioneze pe oameni...dar noi nu trebuie sa abandonam lupta, pur si simplu sa mergem noi la preot in biserica si sa-i vorbim, sa le spunem ca sunt episcopi care cer ca ei preotii sa fie activi, sa le dam exemple, link-uri si formulare pentru completat cu semnaturi, si sa le cerem sa ne ajute. Pur si simplu trebuie trasi de maneca!!! Pur si simplu ne rugam lui Dumnezeu si sfintilor sa ne ajute si apoi vorbim cu preotul/ sau preotii respectivi. Dumnezeu ii va lumina si vom primi ajutor!
    Eu am facut asa, preotul meu duhovnic a fost de acord sa strangem semnaturi. Acum astept sa se completeze formularele. Doamne ajuta sa se stranga cat mai multe semnaturi!
    Lupta noastra imppotriva acestor cip-uri va fi mult mai grea, cu multe piedici, ca sa ne faca sa cedam...tocmai pentru ca suntem ortodocsi, si infrangerea noastra ar fi o victorie mare pentru duhirile antihristice...
    tocmai de-asta, nu trebuie sa deznadajduim, si daca suntem dati afara pe usa, intram pe geam...continuam lupta cu orice pret, ca noi oricum suntem mai puternici!!! Hotarati si uniti sa fim, ca Dumnezeu e de partea noastra si ne ajuta!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si eu confirm ca exista un curent anti-referendum in care oamenii sunt impiedicati sa stranga semnaturi. Atentie nu este o parere este un fapt real!

    Apoi in zilele de astazi cel mai mare mijloc de informare este televizorul. Toata lumea se uita la televizor. Stiu ca a fost o emisiune a lui Rafael Udriste, Semne, in care s-a discutat despre asa ceva, dar se pare ca nu a fost suficient. Oricum toate mijloacele de informatie conteaza si nu trebuie desconsiderat nici unul.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cel mai dureros este faptul ca, oameni pe care-i consideri apropiati, iti dau cu "tifla "cand aud de astefel de lucruri ,sunt ironici ,se cred atat de perfecti incat spun ca lor li se poate intampla nimic ,pentru ca "nu au nimic de ascuns".Mare naivitate din partea lor , mare dezamagire din partea mea.
    Am mai auzit ca unele biserici au colectat semnaturi si le-au dus la ....PATRIARHIE!!!!
    Prea putini oameni cunosc dimesniunea problemei, iar preotii se tem pentru painea lor... ei ar trebui sa organizeze aceste colectari de semnaturi,chiar si neoficial...
    EU INSA MA TEM CA ,DACA SE STRANG ACESTE SEMNATURI,REFERENDUMUL VA FI MASLUIT!

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    asa e suntem ironizati si ni se pun tot felul de piedici, si se intampla asta nu numai din partea prietenilor dar si din partea rudelor si e dureros...si nu doare atat batjocora cat faptul ca-i vezi ca-s orbi si surzi...dar, asta e, mergem mai departe, ne scoate Dumnezeu in cale oameni care sa lupte de partea noastra!!!! Sa nu uitam niciodata ca in lumea neavazuta avem osti de ingeri si Sfinti de partea noastra, inclusiv pe cel care Stapaneste tot, Dumnezeu care e mai puternic decat toti raii!!! Si da, sunt convisa ca probabil sunt deja oameni care se gandesc, probabil pun la cale masluirea referendumului...
    Dar asta nu trebuie sa ne dezarmeze, sa ne intristeze cat sa ne deznadazduiasca...pentru ca daca noi luptam si strangem semnaturi de la milioane de romani, nu ne vor mai putea arata ca am pierdut la referendum, pentru ca voinata noastra va fi deja exprimata prin toate semnaturile stranse!!!
    Zvonul cu semnaturile stranse si duse la patriarhie, cred ca e doar un zvon...o alta metoda ca sa-i descurajeze pe cei care vor referendum...Daca noi vrem si facem tot ce putem sa strangem semnaturile astea atunci le vom avea, si va iesi bine si la referendum, pentru ca Dumnezeu ne cunoaste pe fiecare in parte si ne aude si durerea si Dumnezeu e mereu de partea celui nedreptatit!!! Asa ca sa n-avem frica de nimic si sa ne concentram pe ce-avem de facut. Ca sa fim sigur ca ajung semnaturile unde trebuie, putem noi sa vorbim cu preotul, sa ne oferim noi sa ducem semnaturile la Petru Voda! Si sa facem tot ce-avem de facut cu rugaciune continua la Dumnezeu si sfintii lui, si nimeni nu ne va putea invinge! Curaj!Dumnezeu e cu noi!!!

  16. George Ionut Trif

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Incercaţi de fapt sa convingeţi clasa politică să schimbe o lege? Slabe şanse. Pentru schimbarea unei legi resursele umane ale Bisericii sunt suficiente. Nu e nevoie de situri, de bani, de cărţi publicate ad-hoc.

    Sunt convins ca Biserica are autoritate peste mai mult de 100.000 de cetăţeni cu drept de vot pentru a deyvolta o propunere legislativa, pentru ca apoi aceasta propunere să fie promovată pentru a câştiga opinia publică. Cât timp se va motiva respingerea paşapoartelor pe motiv că ele conţin 'cifra diavolului', propunerea va fi luată in derâdere. Măsuri mai abile sunt necesare.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ptr. Anca
    Iti multumesc ,ai dreptate.Dumnezeu trebuie sa ne scoata in fata oameni care sa inteleaga!
    Sper sa ai dreptate in legatura cu Patriarhia,poate persoana care mi-a spus nu stie exact .Oricum exista multe diversiuni si multe piedici.

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si daca se voteaza actele biometrice,ce masuri luati?As dori sa stiu daca exista cineva care sa mearga la manastire sau la locuri retrase ca sa ne putem apropia de Hristos curatindu-ne de patimi.E greu singur! Daca as mai afla un barbat care ar vrea sa urmeze calea aceasta m-as bucura si as vrea sa intru in legatura cu el.Sunt vremuri grele trebuie sa ne cunoastem si sa ne sprijinim,cei care vrem sa mergem pana la capat pentru Hristos.Eu cred capana in 2010 vom avea pasapoarte(cine va dori sa ea bineinteles).Refuzand actele ne va fi greu sa facem fata in lume,asa ca refuzand actele astea nu vom mai exista,ca persoane sociale ca sa zic asa. .Ai nevoie de ele la serviciu,la o multime de lucruri.Deci va trebui sa faci o alegere clara.Nu putem decat sa amanam data cand vor fi obligatorii actele.Si avem o credinta foarte slaba spre deloc.Deci daca cineva are ganduri de apropiere de Hristos rog sa lase un mesaj,vom fi pusi cat de curand in situatia de a alege si tare mi-e ca o sa ne sucim cat parem noi de luptatori anticip cand o sa vin trai greu si prigoana impotriva crestinilor.Dumnezeu sa ne miluiasca!

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, faceti ceva, timpul se scurteaza din ce in ce! Eu nu mai pot merge la mitinguri pt. ca ma operez maine la genunchi, deci va rog pe voi, cei valizi, iesiti in strada, ca la Revolutie, miscati muntii cu actiunile voastre ! Astazi am trait cea mai urata zi din viata mea de enoriasa, cand parohul , la predica a inceput sa apere cipurile si mondializarea : "nu-i luati in seama pe cei care fac valuri cu cipurile, noi traim in Europa si nu in Evul Mediu, iar in privinta globalizarii, guvern mondial, nu va faceti griji, pe vremuri nu existau granite intre state ..." Am citat din memorie pe acest lup in piele de oaie si credeti-ma, n-a sarit nimeni sa-l intrerupa pe impostor, iar eu daca as fi indraznit, probabil ca as fi fost luata drept nebuna si as fi compromis cauza. Am plecat plangand din biserica si ma confesez voua . Intelegeti deci, cat este de grav si ca trebuie sa ne miscam. Doamne ajuta !

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DIVERSIUNEA CU PATRIARHIA AR FI CEA MAI GRAVA ,DC AR FI ADEVARAT ,CACI S-AR CREA O MARE CONFUZIE !!CACI LA PATRIARHIE SA FIM SERIOSI NU VOR FI FOLOSITE ACELE SEMNATURI PT CAMPANIE ANTICIP CI VOR FI BLOCATE ACELE LISTE ,TOT IN SCOPUL CA SA NU SE ADUNE SUFICIENTE SEMNATURI PT REFERENDUM .BINE AR FI SA NU AM DREPTATE SI SA MA INSEL!

  21. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos a Inviat !
    @ Marian
    Fiule, te sfatuiesc sa te duci singur la un DUHOVNIC la o Sf.Manastire( sunt foarte multe Manastiri in Tara noastra) sau la o Biserica si spovedeste-te. Vei auzi, prin sfaturile lui, glasul Domnului. Fa, ce-ti va spune duhovnicul si totul va fi bine pentru sufletul dtale. Sfintii plecau singuri in pustie, sa se roage Domnului, dta de ce trebuie sa pleci insotit ? Fii curajos, du-te si vezi ce-ti spune duhovnicul, urmeaza-i sfaturile ! Intreaba-l, daca este un duhovnic anti-cip, numai asa sa te spovedesti, altfel sa fugi si sa nu te mai uiti inapoi.......

  22. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos a inviat !
    Raspuns tuturor celor care mai cred in Televiziune :
    Ce asteptati sa faca Televiziunea ? Ce, daca aceasta televiziune ar fi vrut sa spuna Adevarul pana acum, n-ar fi putut s-o faca ? Iata ca sunt mai bine de 4 luni de la Apelul Sfintiei Sale IUSTIN PARVU. Ce a facut televiziunea pentru a informa Poporul despre pericolul actelor de identitate biometrice ? Nimic, sau aproape nimic. A facut cateva emisiuni, ca sa nu se zica ca a fost si ca este complice cu dusmanii lui Hristos. Oare nu vedeti ce face mass-media ( presa, radioul, televiziunea ) ? Oare nu vedeti ca toti acestia ( cu cateva exceptii) incita la homosexualitate, avort, prostitutie, eutanazie, incest, sinucideri, droguri, violenta, etc. ? Oare putem sa avem incredere in minciunile si perversitatile care sunt propagate 24/24 de ore ? Oare nu vedeti cum isi bat joc de Hristos ? Oare nu vedeti cum incita, chiar acum, la homosexualitate, pladand cauza lor ? Televiziunea si-a pus tot arsenalul la bataie pentru a sustine marsul sodomitilor. Deci, acum este limpede cine spala creierul romanilor ? Sa luam aminte ! La vremea cuvenita, toti acesti dusmani ai Crucii, isi vor primi dreapta rasplatire...adica focul iadului.....

  23. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristoa a Inviat !
    Eu sustin ca trebuie sa sprijinim campania anti-cip, deci sa ajute fiecare dupa posibilitatile sale. In primul meu comentariu pe acest articol, indemnam la vanzarea caselor, a pamanturilor, etc.. Cred ca s-a subainteles ca ma refeream la cei care au 2-3 case, care au mai multe hectare de pamant, nu sfatuiam deci sa-si vanda omul casa in care locuieste sau sa-si vanda pamanturile si sa ramana muritor de foame. Stiu ca sunt multi care au mai multe proprietati, plus zeci si sute de ha de pamant, etc. deci eu la acestia faceam apel, sperand ca poate vor auzi....
    Bogatilor, ajutati aceasta campanie anti-cip, fie-va mila de sufletele voastre !
    Iar voi saracilor, dati si voi din putinul pe care il aveti si Dumnezeu va vedea sacrificiul vostru ! Si cei bogati si cei saraci, daca vor da, faptele lor vor fi scrise in Cartea Vietii, iar cand vor pleca in viata de dincolo se vor bucura de prezenta lui Dumnezeu, care va rasplati fiecaruia pentru tot binele facut pe pamant. Crearea unui nou sit, este foarte indicata, vom fi tinuti la curent cu tot ce se intampla cu referendumul national impotriva actelor de identitate biometrice, trebuie bani pentru pliante, editarea a cel putin cateva milioane de carti referitoare la aceste acte satanice, iar toate acestea costa. Vad ca sunt voluntari pe "comentarii" pentru a ajuta gratis. Nu este prea evident. Cei care s-au oferit isi dau seama de volumul de munca pe care il implica
    aceasta campanie anti-cip ? Nu cred. Eu continui sa gandesc asa : cei care pot ajuta financiar s-o faca fara ezitare si nu vor fi dezamagiti !
    CU NOI ESTE DUMNEZEU !

  24. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ADMIN HRISTOS A INVIAT !
    Daca mesajele mele sunt exagerate, va rog sa nu tineti cont de ele . Nu ma voi supara, daca nu le publicati. Imi spun si eu parerea, prin aceste comentarii pe care le fac pe situl dvoastra. Ma doare sufletul, cand vad ce se intampla in jurul nostru, cate tradari..... ce trist ca sunt tradatori si in randurilor ierarhilor, preotilor, guvernantilor...foarte trist si tragic...
    Ma rog Domnului, ca acest referendum impotriva actelor de identitate biometrice, sa nu aiba soarta celui din Elvetia ! Va multumesc pentru munca imensa pe care o depuneti in slujba mantuirii sufletelor romanilor ! DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE !

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa o sa fac Mos Gheorghe,cuvintele dvs. imi dau putere,vinerea viitoare plec in pelerinaj la cateva manastiri,printre care si Prislop,vreau sa ajung la mormantul Parintelui Arsenie Boca si sa cer ajutor ca sa-mi dau seama si eu ce trebuie sa fac.Singur lucrul care ma impiedica sunt parintii.Sunt singurul lor copil,am 20 de ani,dar acum simt ca trebuie sa aleg,vara asta trebuie sa iau decizia.Astept pelerinajul de vineri.Doamne miluieste-i pe cei care lupta impotriva actelor biometrice!.Sa nea dea Dumnezeu tarie sa nu cadem din dreapta credinta sau sa-l lepadam pe Hristos pentru cateva bucurii vremelnice. Viata asta nu face 2 bani,e o amagire daca noi credem ca desfatarea noastra aici trebuie sa fie cred ca gresim grav si vom raspunde la Judecata.Doamne ajuta!Si pomeniti-ma si pe mine pacatosul in rugaciunile voastre.

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu cred ca ar fi bine sa se infiinteze un post TV pe care sa il detina o ASOCIATIE laica si/sau ceva asemanator....unde sa se dezbata toate aceste probleme cu care se confrunta ortodoxia....

    Si sa lansam o campanie pentru strangere de fonduri in privinta asta....Pentru asta ar trebui aprobare de la stat...

  27. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Marian
    HRISTOS A INVIAT !
    Ma voi ruga pentru dta, te scriu chiar acum pe pomelnicul pe care il citesc in fiecare zi. Noi, toti trebuie sa ne rugam pentru cei vii si pentru cei adormiti, in fiecare zi. Sfintii Parinti spun ca daca noi uitam sa ne rugam pentru cei Adormiti, ei nu ne uita . Ei se roaga pentru noi din viata de dincolo, chiar daca noi aici pe pamant uitam sa ne rugam pentru ei.
    Iti multumesc pentru rugaciunile dtale, sa-mi dai si numele parintilor sa ma rog si pentru dansii.
    Iata ce te sfatuiesc : Sa te rogi in fiecare zi Sfintei Fecioare Maria, Sf.Arsenie Boca, Sf.Ghelasie Gheorghe, Sf.Serafim de Sarov , Sfintilor Romani din inchisorile comuniste si tuturor Sfintilor pentru mantuirea sufletului si pentru reusita planului dtale de a deveni calugar. Eu te incurajez din tot sufletul meu, indrazneste, Domnul este cu tine ! Mergi neaparat la Mormantul Sfintiei Sale Arsenie Boca ( plecat la Domnul pe 28 noiembrie 1989) si la
    Mormantul Sfintiei Sale Ghelasie Gheorghe ( plecat la Domnul pe 2 iulie 2003 ) si roaga-te cu credinta fierbinte si cu lacrimi ca sa-ti deschida Marea Cale spre HRISTOS - MANTUITORUL LUMII. La Sf.Manastire Frasinei sau la Sf.Manastire Prislop, vei gasi un duhovnic care sa te calauzeasca in ceea ce ti-ai propus. Inainte sa pleci in acest pelerinaj sa iei binecuvantare de la duhovnicul la care te spovedesti si de asemenea, sa iei binecuvantare de la parintii trupesti. Dansii sunt sanatosi ?
    Eu ma voi ruga pentru dta si tare as dori sa aflu ca ai devenit calugar. Vei fi mereu in rugaciunile mele, vei fi ca si copilul meu. DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE !

  28. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Laurentiu,
    HRISTOS A INVIAT !
    Dle.Laurentiu cine sa-ti dea aprobarea pentru un post TV care ar arata oamenilor Adevarul ? Si de ce nu propui infiintarea unui post TV CRESTIN - ORTODOX ? N-AR FI MAI BINE ? Stai linistit, ca Statul face totul ca sa impotmoleasca lucrurile, nu sa le clarifice....
    Eu cred ca Sfintia Sa Iustin Parvu si cu toti ceilalti care il sustin, stiu cel mai bine, daca este o posibilitate de a finanta si de a avea o aprobare pentru infiintarea unui post TV Crestin Ortodox. Sa asteptam sa vedem hotararea Sfintiei Sale Iustin Parvu ! Traiasca Romania Crestina ! Traiasca Romania anti-cip !

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @mos gheorghe

    Un post TV care sa dezbata toate PROMBLEMLE cu care se confrunta ortodoxia….nu ar putea fi altceva decat un post Crestin-Ortodox.

    Dar de ce zic sa-l detina o Asociatie laica crestin-ortodoxa....Pentru ca vedem bine ce este Trinitas TV care stiti cu toti de cine apartine...

    Eu nu am vazut vreodata ca Trinitasul sa ia atitudine impotriva sitemului implementarii de cipuri sau a homosexualismului...

    Daca OTV si PROTV au fost aprobate de stat ca sa difuzeze ...de ce nu ar putea exista si un post TV ...dupa cum bine zici CrestinOrtodox? care sa nu apartina de patriarhie....si condus de oameni de incredere care sa nu-si uite radacinile si sa nu-si tradeze credinta Ortodoxa in care s-au nascut...!!!

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este buna ideea cu postul tv, dar greu de realizat. Cine sa-l finanteze ? Majoritatea care scriem aici suntem parliti, ia cei cu bani nu sunt interesati de mantuire. Eu zic ca trebuie sa facem miscari de strada si sa fie cat mai mmulti monahi cu noi, pt. ca atunci cand credinta ne este in pericol, monahul trebuie sa paraseasca linistea chiliei si sa vina sa apere cauza. Preotii de mir sunt mai tematori pt. ca au familii in intretinere, dar monahii ce au de pierdut ? Doamne, miluieste neamul romanesc !

  31. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT !
    @Laurentiu
    Sunt de acord cu dta... sa existe un post TV Crestin Ortodox care sa nu apartina de Patriarhie. Sa dea Domnul sa ia fiinta un asemenea post TV !
    Sa ne rugam impreuna pentru realizarea acestui proiect !
    @ Aurora
    Preotii sa ia SF.CRUCE si impreuna cu credinciosii sa iasa in strada si sa ceara destituirea "Preafericitului" si a "Sfantului Sinod".
    Ei nu sunt demni de a mai pastori Turma lui HRISTOS. Sa cerem toti plecarea "Preafericitului" si a "Sfantului Sinod", din fruntea Bisericii Ortodoxe Romane !
    ATI VAZUT CE GRASI SI "FRUMOSI" SUNT ? Poporul sufera, iar ei beau, mananca si se veselesc, fara sa le pese de suferintele morale si materiale ale oamenilor. Ce bucurie mare va fi, cand toti acesti ierarhi nevrednici, vor ajunge in bratele Satanei....

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @aurora,

    ai putea sa te duci sa vorbesti cu preotul care a spus ca nu trebuie sa va ingrijorati din cauza cip-urilor, candva in cursul saptamanii, intre patru ochi. poate ca n-a citit destul despre cat de periculoase sunt cip-urile astea si daca sunt doar in acte.... Da-i apoi si o foaie cu ceva link-uri in care sa vada ca se pot implanta aceste cip-uri.
    Continui sa cred, ca cei care nu se sinchisesc de cip-uri de fapt nu citesc, nu asculta pe cei care stiu mai multe despre ele. Altfel, nici nu trebuie sa fii mare teolog ca sa vezi cat de periculoase sunt!!!
    Poate ca o sa gandesti ca o sa-ti zica ca esti nebuna...sau n-o sa vrea sa te asculte...dar, daca gestul tau il pune pe ganduri???? poate ca esti singura care poti sa-l faci sa vada lucrurile cum trebuie. E ciudat ca ai fost singura care s-a revoltat/socat...dintr-o biserica intreaga....

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Anca, iti multumesc pt. sfaturi, sunt minunate, dar din pacate inaplicabile in cazul de fata. Preotul respectiv nu e dispus sa primesca sfaturi de la o singura enoriasa, ar trebui sa fim un grup de vreo 20 de persoane - ca la el dracu-i batran - si tot nu ne-ar asculta. A imbatranit in compromisuri si abateri pe care nu le insir aici ca sa nu mai smintesc si pe altii, deci intunecarea mintii lui nu este intamplatoare, ci ca pedeapsa a lui Dumnezeu pt. pacatele lui si ale turmei pe care o pastoreste. Ce sa-ti mai spun ? Ca spovedeste in 2 min. si impartaseste pe banda ? Ca scurteaza slujbele ? Eu nu-l judec, cine sunt eu sa judec un preot ? Dar cand am vazut ca tine cu cipul am luat foc ! Bine, n-am facut nimic, doar am spus la cativa cunoscuti si m-am consumat rau in sufletul meu... in rest nimic. Eu cred ca avem parohul pe care il meritam pt. ca suntem o turma de crestini submediocri - multi vin cu tigarea intr-o mana si cu lumanarea in cealalta la Inviere, in plus se dracuie si se injura in inghesuiala dupa ce au luat lumina.... Popor majoritar ortodox. Oare ? Si inca nu ti-am spus tot. Partea socanta de-abia acum incepe : afla ca, in mediocritatea mea , mi-am pus problema mantuirii si , nemultumita de rasoleala parohului, am cautat indelung un duhovnic adevarat. Dumnezeu mi-a ascultat ruga si mi l-a descoperit.Nu-ti pot spune ce om minunat este, ce bucurii duhovnicesti m-a facut sa traiesc, cat de mult a transformat sufletul meu si cu cata rabdare si dragoste se apleaca asupra fiecaruia ! Este bun, ravnitor, fara vicii, ce mai, o floare rara. Totul a fost minunat pana cand a izbucnit povestea cu cipurile. Si stiindu-l atat de iubitor de adevar, am tot asteptat sa spuna tare in biserica, sa ne avertizeze, sa se implice.. Nimic. A ocolit abil subiectul. Intre timp eu imi faceam mii si mii de ganduri (Doamne, ce-o avea de gand ?) Mi-am luat inima-n dinti si am inceput sa fac "sapaturi" printre credinciosi , sa vad ce si cum. Nu stiau, saracii mai nimic despre pericolul cipurilor si atunci am inceput sa lamauresc pe cativa. Rezultatul a fost bunicel, n-am vorbit degeaba. Au fost interesati de subiect si s-au documentat, dar ma doare ca efortul meu a fost cam pe furis, simteam instinctiv si eu si ei ca subiectul nu ar fi pe placul parintelui. Durerea cea mai mare a fost cand l-am vazut intr-o emisiune TV ca lua apararea sinodului. Am simtit pe moment ca nu mai am duhovnic. Vreo luna de zile m-am perpelit - ce fac ? imi caut alt duhovnic? mai astept ? sa-l intreb direct de ce ia apararea sindului si implicit a cipului ? Doamne, cum se poate ca un om ca el sa se afle in asa ratacire ? Se apropia Pastele si tot amanam spovedania pt. ca nu stiam cum sa-l abordez in chestiunea care ma framanta . M-am rugat si am plans mult in tot acest timp, dar din lasitate n-am avut curajul sa-l intreb, insa m-am mangaiat putin prin faptul ca celalalt preot co-slujitor ne-a spus celor interesati ca cipul este de la satana si sa urmam indemnul Par. Iustin., sa fim marturisitori. Povestea se termina in coada de peste : il iubesc enorm pe parintele duhovnic si nu indraznesc sa-l intreb in fata ": Parinte, ce facem cu cipul, il acceptam sau nu ?" In situatia mea se afla si ceilalti credinciosi - nimeni nu are curajul sa ia taurul de coarne. Daca e cineva printre voi psiholog, sa-mi spuna daca sunt iremediabil proasta , ca nu ma supar. Vedeti, m-as burzului la parohul pe care il stiu 'uns cu toate" alifiile", dar n-am curajul sa-l tulbur cu o vorba pe par. duhovnic, nici macar cand e vorba de dreptate. Ma spovedesc in continuare la el, ma rog pt. el si nadajduiesc ca Dumnezeu il va lumina. Lucrurile nu sunt chiar simple. Dumnezeu sa ne intareasca in lupta cu intunericul !

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @aurora

    eu nu cred deloc ca esti proasta!!! se vede clar ca ai sufletul chinuit, ca te doare sufletul cand scrii.
    am un sfat...nu stiu daca e cel mai bun, dar eu as face asa, daca as fi in locul tau:
    m-as duce sa vorbesc cu parintele duhovnic dupa o noapte de plans si de rugaciune. M-as duce si i-as spune ceva de genul:"Parinte, am o problema care-mi macina sufletul, trebuie sa vb. cu dumneavoastra cand aveti timp". Sunt convinsa ca o sa-si faca timp imediat. Apoi i-as spune adevarul: Parinte nu mai pot dormi si nu mai sunt buna de minic, pentru ca eu cred ca cip-ul RFID, care poate fi implantat, este pecetea despre care se vorbeste in Apocalipsa, m-am convins de asta dupa ce am ascultat ce spun monahi ca:pr.Arsenie Papacioc, pr. Iustin Parvu, IPS Sebastian, IPS Baertolomeu Anania etc.
    N-am cum sa nu-i cred, pentru ca oamenii astia au facut inchisoare, au aparat deja cu viata lor adevarul ortodox, si il apara in continuare. Daca n-ar fi pericol, n-ar da interviuri pe aceasta tema, la cei 80, sau 90 de ani!Ce spuneti, nu strangem si noi semnaturi pentru referendum? "
    N-are de ce sa se supere daca-l intrebi. Ii pui doar o intrebare, nu-l strangi de gat...
    Si din moment ce este duhovnicul tau, e normal sa-I spui ce ai pe suflet.
    Daca nu te duci sa vorbesti cu parintele, nu cred ca ti se va linisti sufletul…
    Si daca iti raspunde ca nu-s pericol cip-urile astea, poti sa-l intrebi daca chiar n-a vazut ca aceste cip-uri pot fi si implantate in oameni, ca e plin internetul de demonstratii de genul asta. Si ce ingrozitor de usor pot si accesate de altii, ca te transforma in ROBOT!!!(a fost un clip pe blogul lui Victor roncea, cu o femeie care primeste asa un cip in creier….ii e anulat total controlul asupra vointei proprii…graznic)
    PLUS exista un clip facut de americani in care se arata ca I s-a plantat asa un cip unei bolnave de diabet…care era multumita ca-l are….desi stia ca nu va mai putea fi scos….(Am sa-l caut, sa ti-l trimit)
    Nu e asta de ajuns ca sa ne sperie cip-urile astea? Ca urmatorul pas, dupa cum ni se arata, e implantarea. Nu e nrmal sa luptam impotriva acestui cip? Ce-I vom raspunde lui Dumnezeu ? El s-a rastignit pentru noi, iar noi nu suntem in stare sa semnam o hartie……..

    Du-te si vorbeste toate astea cu duhovnicul tau.

    Spui ca a laudat Sinodul…nu stiu emisiunea, dar stiu ca e posibil sa-si schimbe parerea legat de cip-uri, e inca om nu e robot.
    Spui ca ti-e frica sa nu-l tulburi…cu ce? Nu-I faci nimic rau, spui doar ce ai pe suflet si ii ceri ajutorul
    Cred ca aude el multe grozavii la spovedanii si nu e tulburat peste masura cum ne-am astepta, nu?
    Sper c-am putut sa te ajut cumva…
    Iti doresc din tot sufletul sa-ti ajute Hristos si toti sfintii lui. De altfel, or sa fie acolo langa tine cand o sa discuti, cred ca stii asta f.bine, asa ca du-te cu curaj!

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Anca, iti multumesc din suflet. Cuvintele tale mi-au dat curaj. Cred ca Dumnezeu ma va ajuta sa gasesc raspunsul la framantarile mele. Doamne ajuta!

  36. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT !
    @Aurora
    Daca duhovnicul dtale nu a spus Adevarul despre actele de identitate biometrice, in fata Sf.Altar, deci ca toti credinciosi sa afle, NU TE MAI SPOVEDI LA EL SI CAUTA UN ALT DUHOVNC ! Slujitorii Sf.Altare care n-au vorbit oamenilor despre pericolul actelor biometrice, sunt platiti sa taca, deci toti acesti "slujitori" sunt TRADATORI de DUMNEZEU. Vocea adevaratilor Pastori trebuia sa vuiasca pana acum in toate Bisericile. Sa nu uitam, ca sunt mai mult de 4 ( patru) luni de la primul Apel al Sfintiei Sale Justin Parvu, deci ierarhii, preotii si diaconii, care il iubesc pe Hristos, au avut tot timpul sa vorbeasca, daca n-au facut-o, este pentru ca ei nu-l slujesc pe Dumnezeu ci pe Satana. Sfintii Parinti au proorocit, ca vor veni vremuri, cand oamenii se vor marturisi in fata Sf.Icoane si aceste vremuri le traim acum....
    Incearca sa mergi la o Sf.Manastire, vei gasi cu siguranta un duhovnic bun.
    Am inteles ca dta locuiesti in Bucuresti, du-te la "Schitul Darvari"( pe langa Gradina Icoanei), de asemenea in Bucuresti sunt foarte multe Biserici, trebuie sa fie si preoti foarte buni, printre ei. Daca vei gasi un duhovnic, intreaba-l inainte de a te spovedi daca este un duhovnic anti-cip, si daca nu este, sa pleci si sa nu mai privesti inapoi....
    Intereseaza-te, stiu ca preotul Nicolae Burlan de la o Biserica din Dr.Taberei a spus oamenilor Adevarul in privinta acestor acte satanice, du-te si vorbeste cu Sfintia Sa.!
    Eu am scris si ma repet acum, NU VA MAI SPOVEDITI SI NU MAI PRIMITI SF.IMPARTASANIE DIN MANA DUHOVNICILOR CARE N-AU AVERTIZAT CREDINCIOSII DE PERICOLUL PE CARE IL REPREZINTA ACESTE ACTE DE IDENTITATE BIOMETRICE ! EI SUNT ASASINI ! EI VA OMOARA SUFLETELE !
    EI NU IL IUBESC PE HRISTOS ! DACA L-AR IUBI, AR SPUNE ADEVARUL !

    TRAIASCA ROMANIA CRESTINA !
    TRAIASCA ROMANIA ANTI-CIP !

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Aurora,

    ma bucur ca te-ai mai linistit.Te-ajuta sigur Dumnezeu!!!
    Doamne ajuta!

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Mihaela

    eu nu cred ca exista vreun preot ortodox, care sa stranga semnaturi si sa nu le trimita la Manastirea Petru Voda!!!
    Cei care inca cred ca suntem exagerati, cred ca nu se mai obosesc sa stranga semnaturi.

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aurora sunt oameni care stiu sa vorbeasca foarte frumos si convingator
    am putea lua legatura cu ei sau cu cei care scriu in aceste minunate reviste Presa Ortodoxa, Atitudini, Rost care au multe argumente si pot sa convinga multi oameni fie ei si preoti, Ar trebui sa luam legatura intre noi si sa ne ajutam unii pe altii. Fiind mai multi avem un mare curaj VREAU SA DAU ADRESA MEA DE MAIL: [email protected]
    Poate stiu eu ce nu stiu altii si invers. Trebuie sa ne ajutam si sa fim uniti

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vremurile sunt apocaliptice, iar din partea noastra se cere actiune si colaborare intre toti cei care sunt constienti. Raul se raspandeste prin toate mijloacele mass media. Cred ca pentru a putea avea o putere de a prezenta ceea ce trebuie, cred ca e bine SA STIM UNII DE ALTII. eu mi-am dat adresa de mail in mesajul precedent. Poate facem cumva sa fim prezenti intr-o organizatie ortodoxa unde sa potem discuta toti.

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dragi crestini ! Scriu din emiratele arabe unite unde muncesc. Acesta este unul dintre locurile unde se testeaza viitoarea lume bazata pe o societate amestecata etnic, fara identitate - deci usor de controlat, credinta este eradicata, singura religie va fi cea a banului, violentei, sexului, homosexualilor, cruzimii samd. Ma tem ca si Romania a fost o tinta ceva mai veche de testare a noii ordini mondiale.
    Cunosc problema cipurilor, este cel mai mare pericol. Pentru inceput este bine ca noi cei care stim sa culegem adevarul de la adevaratii monahi, sa informam rudele si prietenii in special de la tara, lasati fara ajutor intru-cat satul romanesc a fost tinta acerba a distrugerii, la sat se petrece un adevarat macel in momentul de fata, multe fete tinere sarace cad pe mana pe mana traficantilor, multi preoti fiind probabil tradatori de dreapta credinta.
    Se urmareste in principal distrugerea identitatilor nationale, a traditiei, a folclorului, religiilor (fie ele crestin ortodoxe, catolice, sau islam) si introducerea noii ordini mondiale, un nou babilon format din amestecarea tuturor popoarelor, o noua lume ''moderna'' in care cine va fi milostiv va fi pedepsit. Uitati-va cum zilnic in italia ajung clandestin zeci de imigranti africani si asiatici pe calea apei, iar uniunea europeana forteaza italia sa nu expulzeze acesti imigranti si sa ii integreze in societate. Se pot gasi in presa f usor aceste articole.
    Pacatul meu este cu atat mai mare cu cat, constient ca, chiar eu fac parte din acest plan aici, inca il mai urmez. Insa mi-as dori sa ma opresc si sa incep sa caut drumul cel drept si sa-l urmez.
    Vremurile sunt apocaliptice, insa nu disperati, luptati in oastea Bunului Dumnezeu ! Cred ca pentru inceput este bine sa formam o asociatie laica care sa informeze ptr inceput populatia nevoiasa dar si sa lupte contra Satanei, as contribui la asa ceva din toate punctele de vedere !
    Dumnezeule Mare si Bun, iarta-ne pe noi pacatosii, Da-ne noua putere si intelepciune spre a lupta in oastea ta !

  42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu nu sant ortodox dar am gasit pe Dumnezeu intr-un tarziu si sant fericit. Problemele sant mai mari decat va puteti inchipuii, ce spuneti d-voastra despre cipuri este doar o mica parte. Fiti atenti la Consiliul Mondial al Bisericilor scrieti asta pe google si aflati cat mai mult despre el apoi ,vedeti cine este afiliat acolo fiindca anticristul nu se ridica din civilizatii, imperii, corporatii,el se ridica din biserica cu ajutorul lor. Uni crestini nu aud glasul Mantuitorului nici n-uL cunosc dar au diplome de cult ,parohii si functii mari in inima crestinatatii ,departativa de ei ,plangeti pentru cei ce cad de langa voi, fie si preoti ori pastori ori membrii prin sinoade dar nu disperati.

    "Apoi am văzut ridicându-se din pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel, şi vorbea ca un balaur.

    12Ea lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei; şi făcea ca pământul şi locuitorii lui să se închine fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.

    13Săvârşea semne mari, până acolo că făcea chiar să se pogoare foc din cer pe pământ, în faţa oamenilor.

    14Şi amăgea pe locuitorii pământului prin semnele, pe care i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie şi trăia.

    15I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, şi să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.

    16Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte,

    17şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.

    18Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şaizeci şi şase".

    "Apoi a urmat un alt înger, al treilea, şi a zis cu glas tare: "Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei, şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână,

    10va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.

    11Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei, şi oricine primeşte semnul numelui ei!

    12Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus "

    "Eu mustru şi pedepsesc pe toţi aceia, pe care-i iubesc. Fii plin de râvnă dar, şi pocăieşte-te!

    20Iată Eu stau la uşă, şi bat. Dacă aude cineva glasul meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine.

    21Celui ce va birui, îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu de domnie, după cum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui de domnie.

    "Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul

    Dar si noi vom primi un semn inainte ca Judecatorul lumii sa inceapa judecata cu fiara, diavolul si primitorii de semn.

    1Îngerul al cincilea a sunat din trâmbiţă. Şi am văzut o stea care căzuse din cer pe pământ. I s-a dat cheia fântânii Adâncului,

    2şi a deschis fântâna Adâncului. Din fântână s-a ridicat un fum, ca fumul unui cuptor mare. Şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii.

    3Din fum au ieşit nişte lăcuste pe pământ. Şi li s-a dat o putere, ca puterea pe care o au scorpiile pământului.

    4Li s-a zis să nu vatăme iarba pământului, nici vreo verdeaţă, nici vreun copac, ci numai pe oamenii, care n-aveau pe frunte pecetea lui Dumnezeu.

    5Li s-a dat putere nu să-i omoare, ci să-i chinuiască cinci luni; şi chinul lor era cum e chinul scorpiei, când înţeapă pe un om.

    6În acele zile, oamenii vor căuta moartea, şi n-o vor găsi; vor dori să moară, şi moartea va fugi de ei. "

    Vom primi o pecete e clar.Nu prea se stie. Aveti grija sa nu gresiti fata de preotii vostri sau fata de duhovnici ori sa vorbiti de rau pe cineva ci rugativa pentru ei sa se trezeasca,aici se vor termina discutiile interreligioase fiindca Mantuitorul nu va mai da ragaz de iscodiri mintale, va fi asa cum a fost cu parintele Papacioc in inchisoarea din Aiud,spunea el catre comandantul inchisorii " Eu sant gata sa pun jos viata pentru credinta mea ,dumneata poti face tot asa pentru credinta (ateismul) d-tale ? "
    Si va mai fi ceva care se va intampla cat de curand ,

    "4Apoi am auzit din cer un alt glas, care zicea: "Ieşiţi din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiţi părtaşi la păcatele ei, şi să nu fiţi loviţi cu urgiile ei!"

    Am observat ca multi deja auziti si vedeti

    A Aceluia care ne tine in viata spre marturie in fata lumii sa fie Slava Cinstea si Judecata intru toti vecii, Amin
    2Dar cine intră pe uşă, este păstorul oilor.

    "Portarul îi deschide, şi oile aud glasul lui; el îşi cheamă oile pe nume, şi le scoate afară din staul.

    4După ce şi-a scos toate oile, merge înaintea lor; şi oile merg după el, pentru că îi cunosc glasul.

    5Nu merg deloc după un străin; ci fug de el, pentru că nu cunosc glasul străinilor."

    6Isus le-a spus această pildă, dar ei n-au înţeles despre ce le vorbea.

  43. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Foarte frumos ce a scris domnul And (de mai sus)! DA, mi-a placut!
    Ideea este sa nu ne pierdem credinta si INDIFERENT ce ar mai fi pe acest pamant NOI sa credem NUMAI in DUMNEZEU iar EL ne va ocroti! De acest lucru sunt foarte sigura! Sunt intru totul de acord cu voi.
    Indiferent ce vor face si ce vor incerca sa ne oblige.. un singur lucru NU ne pot lua: = CREDINTA IN DUMNEZEU !!! =
    DOAMNE AJUTA!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*