Sa ne straduim mai mult pentru Campania de semnaturi pentru REFERENDUM

Parintele Justin Parvu ne atentioneaza DIN NOU despre pericolul CIP-ului. ROMANIA TREZESTE-TE !!!

Partea I[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=B3SFj8yBC5c]

Partea a II-a [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=s_XJWum4kf8&feature=related]

sursa : https://victor-roncea.blogspot.com

15 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va rog sa-mi spuneti daca este o data limita pentru strangerea de semnaturi !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    m-am lamurit deci pana se strang nr. necesar!
    Doamne ajuta !

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am o intrebare legata de cipurile din carduri. Avand in vedere ca cipurile sunt acum in aproape toate cardurile emise de banci, numele ne este automat asociat lui. Ideea de pasaport biometric este relativ indepartata si nu priveste decat o mica parte din populatie. Trebuie sa vorbim si sa atragem atentia asupra generalizarii folosirii cardurilor de debit cu cip incorporat. Eu inca mai am 2 tipuri vechi de carduri, dar, ce ne vom face cand ele vor expira si ni se vor innoi automat? Ce solutii sunt? Ce alternative?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa traiesti Parinte!Doamne Ajuta!

  5. elena 36 ani

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Solutia e sa facem scandal la ghiseele bancilor...ca nu acceptam astfel de carduri apoi sa cautam acele banci care nu au cip.

    Sunt multe persoane care au procedat astfel...

    Altele au cerut bancilor deschiderea unui cont din care sa extraga numerar.

    Pe termen mai lung, trebuie sa gandim ca viata noastra va trebui sa se desfasoare fara bani...sa traim la modul simplu...

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Madalina, Toate actele si cardurile cu banda neagra si cip sint citite in calculator cu ajutorul numarului 666=pecetea lui antihrist ! Cu acestea incepe inrobirea...! Deci,crestineste este bine sa nu avem nici un fel de card,sa le evitam cit putem,sa ne lipsim de ele si de toate "favorurile"lor. Toate acestea putem sa le facem pina la un moment dat,apoi, doar o viata retrasa la tara te poate ajuta sa nu fii obligat sa le accepti pe acestea: nici cardurile , nici alte acte sau actul de identitate. Deci,renuntarea sau neacceptarea acestor acte inseamna sa renunti de buna voie la tot confortul vietii de zi cu zi,sa te retragi la tara,sa eviti si consumul alimentelor cu codul de bare cit de mult se poate. Apoi, gindeste-te ce implica neacceptarea buletinului cu cip ? Cum poti trai la oras sau la tara fara el ? Neacceptarea lui implica multe lipsuri cu care trebuie sa fim obisnuiti si pentru adevaratii crestini atunci incepe prigoana,unii pot fi inchisi in inchisori,altii in spitale de nebuni,unii prin sate "nebuni"pentru Hristos,iar altii prin pustie pe unde v-or putea sa se ascunda....! Nu va inselati si nu va amagiti ca daca acceptati aceste documente si carduri nu va pierdeti mintuirea si ca numai cei care accepta implantarea cipului sint pecetluiti cu 666!!! Cea mai mare inselare si amagire....! Atunci sa ne rugam toti sa murim si sa nu apucam acele timpuri si avem mintuirea asigurata chiar daca luam actele cu cip! CEA MAI MARE INSELARE SI AMAGIRE DRACEASCA ! Pe orice ar fi codul de bare avem pecetea lui antihrist ,ne lasam inrobiti de "sistemul" lui si treptat nu mai sintem robii lui Hristos! Nu te increde in oameni, cu putin post si putina rugaciune si putina BUNA vointa de a-l urma pe Hristos ,Dumnezeu ne ajuta la fiecare la momentul potrivit ! Citeste vietile sfintilor.... cum a inceput crestinismul asa se termina vremurile de apoi....!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    zoro, nu ai inteles intrebarea mea. nu ai de unde sa stiii ce fac eu din punct de vedere duhovniceste, ce carti citesc, cat ma rog, daca postesc sau nu, eu am pus o cu totul alta intrebare. nu am solicitat un asemenea sfat si fiecare stie ce face el in intimitatea casei sale.

    Nu incepe sa spui ca deja suntem pecetluiti, ca deja ne-am pierdut mantuirea, etc, pentru ca asta inseamna sminteala, pierderea discernamantului si a trezviei. Si manastirile primesc facturi cu cod de bare, si ei cumpara produse cu coduri de bare, si tu folosesti electricitate, internet, etc., ale caror facturi au cod de bare, dar asta nu te face o persoana pecetluita. Te sfatuiesc sa nu cazi in panta cealalta, a deznadejdii si a increderii in Hristos. Eu am pus o cu totul alta problema, daca nu esti in masura sa dai decat sfaturi care imping la deznadejde, frica disperata, te rog sa te abtii pentru ca asta arata ca ti-ai pierdut credinta in puterea mantuitoare a lui Dumnezeu.

    codul de bare exista deocamdata la nivelul facturilor, a telefonaelor, a obiectelor, nu pe persoane. problema va incepe cand pecetea va fi pusa direct pe persoana respectiva.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, am vorbit cu unul dintre organizatori si mi-a spus ca va fi miting de proportii duminica 3l mai, la ora l3.00 in fata Guvernului, la Piata Victoriei. Va rog sa anuntati pe cat mai multi. Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii !

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Madalina,facturile de telefon,de lumina, de internet NU au codul de bare cu 666! Este un cod de bare, dar, nu cu 666 ca cele de pe carduri si alimente sau alte produse .Te rog,uita-te bine si citeste explicatiile despre acest cod 666 .Nu sint la fel ! Despre cei din minastire care folosesc aceste carduri sau alte acte, nu stiu daca ai prea multe de spus.Ar trebui mai bine sa-mi exemplifici citi preoti, calugari si maici sint impotriva acestei peceti...? O sa te convingi de pozitia lor cind v-a fi mitingul anticip! Sigur vor da navala acestia ,asa cum au facut si pina acum !!!! Daca nu ti-am inteles intrebarea te rog sa ma ierti,dar am incercat in citeva cuvinte sa spun ceea ce parintii din Grecia(1997), Rusia si Serbia au spus acum citiva ani buni.De ce preotii,si ceilalti slujitori nu ne-au informat si pe noi de-atunci ? De ce nu ne-au pregatit incet,incet si pe noi ? Nu am cazut in deznadejde si nici nu vreau sa imping pe altii pe aceasta cale...departe de mine acest gind ! Nici Noe n-a cazut in deznadejde cind se pregatea sau cind spunea si celorlalti ca vine potopul...! S-a pregatit si s-a salvat...! Sa incercam sa fim precum Noe si sigur ne v-om intilni si pe lumea cealalta!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca merg la Petru Voda cu mai multe semnaturi in jurul datei de 15-16 iunie 2009 este tarziu? Sau sa le trimit prin posta? Cum aflu insa ca au ajuns sigur semnaturile (de la Braila) la Manastire? Multumesc.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dan zub,

    Nu este tarziu! Sa-ti ajute Dumnezeu sa duci cat mai multe liste cu semnaturi! Nu le trimite prin posta, e posibil sa nu ajunga si atunci ...toata munca se iroseste! Chiar e specificat in josul paginii sa nu se trimita prin posta.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    zoro,
    poti sa-mi spui numele tau de botez, daca nu te deranjeaza...?

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumesc. O sa fac tot posibilul sa ajung la Manastire cu semnaturile. Se ajunge usor cu masina? n-am fost niciodata la Petru Voda... Doamne-ajuta!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mirela,nu stiu cu ce te ajuta sa-ti spun numele,sint un crestin pacatos.Daca ai auzit chemarea lui Noe,cred ca avem multe in comun si de invatat unul de la altul.Putem sa comunicam, ID meu este zoro.rino

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru unii.... am gasit pe un site aceste cugetari care mi-au placut si sper sa placa si altora : "CINE RENUNTA LA LIBERTATE IN FAVOAREA SIGURANTEI NU MERITA NICIUNA DINTRE ELE SI LE V-A PIERDE PE AMINDOUA "si " OAMENII CARE DANSEAZA SINT CATALOGATI DREPT NEBUNI DE CEI CARE NU AUD MUZICA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*