Patriarhie-Rom-blog-782658

Stim ca in perioada 18-24 mai 2009, au loc manifestatii ale homosexualilor, ce se vor incheia cu parada lor de pe 23 mai. Patriarhia Romana a primit mai multe sesizari de la organizatii non-guvernamentale, crestine sau civice pentru a adopta o pozitie de sanctionare a acestor expuneri ale rusinii in fata copiilor nostri. Pana acum nu au dat nici un raspuns. Aceste lucruri nu fac cinste traditiei si credintei ortodoxe a poporului roman, dar cei mai putin deranjati de asemenea pericole sunt reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane, care de fapt ar trebui sa fie primii care sa ceara interzicerea lor. Ce sa credem prin asta ?

1. Este din cauza fricii de a nu deranja oficialitatile ce au aprobat aceste parade ?

2. Nu vor sa deranjeze pe unii sponsori, dintre care ar putea fi si gay ?

3. Au ascultare de la masoni, ce vor sa distruga familia traditionala ?

4. Sunt slujitori ai antihristului si duc la indeplinire planurile lui satanice ?

Sa auzim o voce de episcop, de mitropolit, de patriarh care sa boicoteze aceste parade ale homosexualilor si sa iasa alaturi de popor in strada pentru a protesta fata de atacurile murdare ale statului antihristic in care traim.

De nu se va ridica nici unul dintre acestia NEVREDNICI SUNT TOTI de slujirea ce o fac !

Sa va certe Domnul pe voi care nu dati ANATEMA pe homosexuali, pe masoni si pe toti slujitorii lui antihrist !

SA FIE TACEREA UN ACORD FATA DE HOMOSEXUALI ?!

cititi si : SCRISOARE DESCHISA adresata Primarului Geeral al Capitalei, Sorin Oprescu: Opriti perversiunea homosexuala stradala! Faceti Referendum!