OPRESCU si BASESCU chemati sa-si faca datoria! Din partea Patriarhiei nu mai avem nici o pretentie

Datorie-bucuresti anti homo pro familie Datorie-neam anti homo pro familie
Citeste si da mai departe!

Centrul Rezistenţei Anticomuniste, un organsim national al organizatiilor anticomuniste din Romania, impreuna cu Asociaţia Filantropică Medical-Creştină Christiana – Braşov şi Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români – Braşov protestează faţă de decizia Primăriei Municipiului Bucureşti, care a autorizat desfăşurarea marşului homosexualilor în data de 23 mai a.c.
Suntem ultragiati la gandul ca tocmai dvs, ca medic, sunteti gata sa incalcati drepturile fundamentale ale copiilor din intreaga tara, care, prin intermediul acestui mars inversionist mediatizat, ca de obicei, excesiv, de catre televiziuni anti-nationale, vor fi supusi unei noi agresiuni deviationiste.
Considerăm că propaganda agresivă a homosexualităţii, despre care ştim că este o boală şi nu un dat genetic, este o ofensă adusă credinţei, culturii şi tradiţiilor creştine ale poporului român. Nu trebuie permisă agresiunea exercitată împotriva dezvoltării fireşti a minorilor, cărora homosexualitatea le este prezentată ca o alternativă normală de viaţă.
Ţinând cont de caracterul obscen şi provocator al manifestaţiilor exhibiţioniste ale homosexualilor, care sfidează ordinea publică şi morala românească, semnatarii acestui comunicat solicită Primăriei Municipiului Bucureşti să urmeze exemplul demn al Primăriei din Chişinău şi să anuleze decizia de autorizare a marşului homosexualilor.

Centrul Rezistenţei Anticomuniste
Asociaţia Christiana Braşov
A.S.C.O.R. Braşov

Braşov, 20 mai 2009
Redacţia revistei Veghea
https://www.veghea.ro/

sursa : https://victor-roncea.blogspot.com

14 comments

  1. UN COPIL INTELGENT

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa nu se supere nimeni daca va ploua cu pietroaie la parada gay. Ne-am saturat de satanistii astia . Mai incolo vor face si " alt ceva" in public , nu e admis asa ceva , iar daca statul nu ne da un raspuns favorabil , atunci o sa le dam noi un alt raspun ..... va urma.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am mai spus si repet : nu puteti cere antihristilor sa creada in Dumnezeu, nu puteti cere nelegiuitilor sa tina cu dreptatea, nu puteti cere masonilor sa opreasca masoneria, nu puteti cere europoizilor sa pastreze traditia stramoseasca. Nu este nici o diferenta intre Daniel, basescu, Oprescu, Rokefeller, etc. Scrieti proteste pentru orbi. Sper sa se convinga si Roncea de adevarata fata a lui basescu, pionier al slujirii cauzei homosexualilor...

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    D-le Oprescu, sunt una dintre multe mame care traiesc in Bucuresti si va rog in numele tuturor copiilor cat si a copiilor mei, sa anulati decizia Primariei Municipiului Bucureşti, care a autorizat desfăşurarea marşului homosexualilor în data de 23 mai a.c. Va rog din suflet sa anulati aceasta decizie pentru ca este foarte grav ceea ce se intampla in scoli din cauza acestor oameni care sunt impotriva firii. Copiii vorbesc despre homosexuali ca si cand ar fi ceva normal! NU E NORMAL ce se intampla! Am auzit pe strada cum se striga copiii intre ei si cum se fac poponari sau gay. NU E NORMAL! Trebuie sa faceti ceva in privinta aceasta! Poate ca aveti sau veti avea nepoti, ganditi-va cum au sa va considere acestia stiind ca d-voatra, bunicul lor, cel care ar trebui sa-i invete despre Dumnezeu si despre minunatiile pe care El le-a facut, aprobati asa ceva. Relaţiile homosexuale nu sunt boală mintală sau fizică, ci practici pe care omul le alege, care le învaţă, care in timp devin obicei, care apoi se transmit, se răspândesc, ca in final duc pe oameni la nimicire.
    Pe de o parte, ar trebui să ne fie milă de ei şi să îi compătimim, dar exista marele risc sa cada si altii in acest pacat!
    Sunt foarte stupefiata de aceasta nesimtire, prin fixarea datei paradei homosexualilor in preajma unei sarbatori crestine atat de mari, cum e INALTAREA DOMNULUI! Nu va mustra constiinta, d-le Oprescu??? Nu simtiti o strangere de inima ca ati aprobat asa ceva?
    DOMNULE OPRESCU, TREBUIE SA OPRITI ACEASTA PARADA SFIDATOARE!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-i nimiceasca pe toti homosexuali cat si pe nenorociti care in mod rauvoitor sustin despre unii minciuni ca ar face parte din aceasta tagma blestemata .

  5. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Jos cu cei ce aproba legii in favoarea homosexualitatii ! Ma, blestematilor nu aveti putina rusine ? De ce ati fost alesi ? Ca sa votati legi spurcate ? Ca sa va bateti joc de Dumnezeu ? Si tu "Preafericite" din Deal, nu cumva ai fost pus in fruntea Bisericii ca s-o distrugi ? Oare cei ce sunt pusi sa-i apere pe romani, si n-o fac, nu sunt oare niste ticalosi, marsavi, indraciti ?
    Oare acestor guvernanti si "ierarhi" nu le este frica de blestemele celor care isi pierd copiii prin acest dezmat ? Si Televiziunea putrezita pana in maduva oaselor, ce face ? De ce nu ia o pozitie ferma impotriva acestui dezmat homosexual si al dezmatului care s-a generalizat ? Si radioul si presa, de asemenea, ce fac ? Cine va plateste ca sa ne imputiti viata in halul acesta ? Cred ca tot dusmanii lui Hristos. Ei sunt peste tot, vedem bine ticalosiile lor in : filme, teatru, literatura, imbracaminte, mancare, etc.etc..

    Ce bucuros voi fi cand voi auzi ca pe dusmanii lui Hristos ii mai napadeste un cancer, un accident, poate asa se vor mai trezi, poate se vor intoarce la Dumnezeu si vor inceta cu faradelegile lor. CINE STIE ?

  6. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos a Inviat !
    Vreau pe aceasta cale sa aduc omagiile mele domnilor Victor si George Roncea si tuturor ziaristilor care spun Adevarul in toate privintele. Ei dovedesc prin munca si lupta lor ca iubesc Neamul Romanesc. Dumnezeu sa va ocroteasca pe toti !

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca sunteti cu mintea intreaga d-lor BASESCU, OPRESCU si IPF DANIEL, opriti acesta parada obscena. Inchideti ochi si imaginati-va o noapte in pat cu un astfel de dezaxat, va-ti simti bine? etc, etc...

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu va mai adresati lui oprescu, trista figura europoida, sprijinitor al nelegiuirilor fiarei UE! Nu va mai adresati lui basescu , mason , antihrist, mincinos notoriu, demagog in toata fiinta si hot nerusinat. Ce tot pomeniti de ciubotea ? Nu stiti cui slujeste ? Adresati-va oamenilor de credinta dreapta ce iubesc dreptatea si adevarul !

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Toti dorm ...nimeni nu i-a nici o masura , cum de s-a ajuns aici ,cum dintr-o tara crestina de aproape 2000 ani ne transformam incet , incet intr-o noua Sodoma si Gomora ???, cum d-mnul presedinte pe care l-am votat sa apere interesele romanilor se vede a fii tocmai impotriva romanilor si moralitatii , oare asta sa insemne mesajul pe care el ni-l transmitea in campania electorala de acum 4 ani " Sa traiti bine" , asta inseamna la el sa traim bine , ca toti sa devenim homosexuali si lesbinene si sa iesim in strada ???, pacat domnilor guvernanti , si nu in ultimul rand celor din Deal care si ei saracii se complac cu situatia , ori ca odata ce urci in acel Deal al Patriarhiei intrii intr-o alta emisfera incat nu iti dai seama ce se intampla afara , mda , cam asa pare sa fie , nu ai cum sa mai vezi totul asa cum trebuie din cauza vitezei limuzinelor care stationeaza in Deal , pacat domnilor cu toti a-ti ajuns aici datorita romanilor care a avut incredere in dumneavoastra , vorbiti cu totii de bunastare si smerenie de filantropie si bucurie , cand in realitate se intampla cu totul si cu totul altceva , sa se iasa in strada sa vada realitatea care este , ca devenim incet , incet mai ceva ca paganii , noi crestini de 2000 de ani .

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Veniti astazi la ora 17 la ateneu:
    http://apologeticum.ro/2009/05/18/marsul-pentru-promovarea-valorilor-familiei-nu-homosexualitatii/
    Si de asemeni maine tot la ateneu:
    http://ro.altermedia.info/general/marsul-pentru-normalitate-va-avea-loc-sambata-23-mai_13859.html
    Trebuie ca mai marii acestei tari sa vada ca existam si noi cei normali pentru ca se pare ca in ultima vreme au privirea mult prea incetosata...
    Daca va avea loc marsul sodomitilor ne vom astepta foarte curand si la marsul pedofililor sau la cel al cleptomanilor sau al paranoicilor deoarece si ei se vor considera discriminati si vor dori reabilitare, promovare si acceptare sociala si religioasa!!!
    Basescu nu intelege de vorba buna, nu va mai osteniti. El are nevoie de noi numai atunci cand i se clatina scaunul. Doar atunci isi aduce aminte de noi si organizeaza un referendum, evident, in favoarea sa...

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevarat a Inviat !

    Din pacate, aprobarea mitingului (ptr ei) = mai multe voturi, sprijin politic, etc. Sodoma si Gomora nu e numai in Rom, aici se organiz de ani de zile fest ale homosexualilor, sunt prim-ministri sau figuri publici, profesori, copiilor la scoala li se spune ca nu-i nimic ca X sau Y are 2 mame sau 2 tati ... Eu cred ca doar Biserica se poate opune, ceilalti n-o vor face, interesele lor primeaza si sunt ciudati cei care nu accepta casatoriile intre homosexuali, adoptiile ( in curand); le incalci drepturile si cate si mai cate. Mai noi au cerut aprobarea casatoriilor in 3 in SUA si probabil ca in curand vor face presiuni si ptr a fi cununati religios.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ica am aflat si eu despre o casatorie intre 2 persoane ambele de acelasi sex , in Anglia am impresia , am sa caut sit-ul si am sa il postez ,deci din pacate pana aici s-a ajuns ....daca nu ma insel chiar in cultul anglican a avut loc aceasta casatorie ...Este trist , foarte trist ceea ce se intampla in Romania .Mai nou ideea de drept al omului vine tot din mandria morbida a omului , daca stai si te gandesti care drept , ...oare nu inseamna intr-un inteles figurat dreptul la pacat , oare nu inseamna acest drept al omului dreptul de la a face ceea ce vrea fara a fi constrans de ceva anume ?? , ...ba da asta este , ...un crestin nu ar cere drepturile omului ...deoarece el este deja liber in Hristos este eliberat de robia si sclavia pacatului ,...exact cum spunea Valeriu Gafencu ..."Da-mi Doamne robia care ma elibereaza si scapa-ma de libertatea care ma inrobeste" ..Dumnezeu sa ne ajute pe toti

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Inca si ceilalti care inca mai cred in biserica la nivel oficial si chiar ca nu mai este nimic de adaugat la acest articol...

    http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/23/marsul-familiei-si-semnele-tot-mai-pronuntate-de-totalitarism-patriarhal/#more-6723

    Cred ca fratii din Romania si nu numai sunt inca norocosi ca mai exista batrani sa ne indrume si trezeasca. Iar numarul lor (batranilor) este dupa numarul celor care mai traiesc cu adevarat credinta.

    Cati preoti ortodosci si catolici din SUA mai se intereseaza si protesteaza direct impotriva acestui sistem?
    Intradevar profetiile Pr. Arsenie Boca cum ca in vremurile de pe urma preotii (si ierarhii as adauga eu) vor fi preocupati mai mult de contruirea de bisericii dacat de sufletele oamenilor, dar in ele vor canta cucuvelele ca Duhul lui Dumnezeu nu va mai fi in ele; se implineasc in fata noastra.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos a inviat!
    Cum de CEI PUTINI nu i iau in seama pe CEI MULTI ?
    De ce CEI DE SUS (pusi!) isi bat joc de CEI DE JOS ?
    Pana cand CEI ALESI (nu de noi!) pangaresc tot ce-i curat si bun si sfant !?
    Daca ASTAZI inca mai putem sa vorbim, sa nu tacem!
    Suntem supervizati, dar sa indraznim !
    IMPREUNA SUNTEM PUTERNICI ...CACI CU NOI ESTE DUMNEZEU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*