danila_dictatorul

Patriarhia Română a luat act cu surprindere de hotărârea Primăriei Generale a Capitalei de a aproba organizarea la baza Dealului Mitropoliei, în zilele de 22 – 23 mai 2009, a două manifestaţii publice de către mai multe asociaţii şi organizaţii care funcţionează fără binecuvântarea Sfântului Sinod şi urmăresc doar propria lor imagine şi publicitate.

Prin această decizie, factorii responsabili din Primăria Generală a Capitalei, fără să respecte libertatea Cultelor cu specificul lor religios, paşnic şi solemn, dovedesc că nu înţeleg incompatibilitatea manifestaţiilor zgomotoase de stradă cu spiritul de rugăciune, reculegere, pelerinaj şi evlavie de pe Dealul Mitropoliei, destinat doar organizării de ceremonii religioase. (restul anomaliei aici)

Lepadarea e pe fata ! Nu se mai sinchisesc sa o faca pe ascuns, departe de ochii lumii ! Ne sfideaza pe fata aceste iude si talhari de cele sfinte, delimitandu-se de majoritatea poporului roman ce este in total dezacord cu manifestatiile desfranatilor. Acest patriarh papistas apara si protejeaza din ce in mai vizibil interesele antihristice ale mai marilor sai pana la ultimul grad – satana, amenintand mantuirea multor oameni ce inca mai au credibilitate in “gloata” din jurul lui. Iata ca uraciunea pustiirii, semn de recunoastere a vremurilor din urma, cuprinde pe “cei alesi” si-si face loc in Biserica lui Hristos. Acum vedem cu ochii nostri adevarata fata a celor infiltrati de jidani in B.O.R., sub paravanul masoneriei. Totul se face la ordin, nici un gest nu le scapa, sanctioneaza si stopeaza orice initiativa de marturisire a dreptei credinte si a bunului simt.Vom asista la acte si mai grave : de vindere a Ortodoxiei. Dar nu va pierdeti nadejdea, caci putregaiul se va desprinde usor de trupul Bisericii.

Da-le Doamne dupa cum vrei Tu, spre mantuirea binecredinciosilor Tai !

cititi si : MARSUL FAMILIEI SI SEMNELE TOT MAI PRONUNTATE DE TOTALITARISM PATRIARHAL

ESTE PATRIARHUL DANIEL PRO-HOMOSEXUAL? Sau din contra?