Curaj si verticalitate de ierarh : despre Iudele din societate si din Biserica

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=gzQixqTyZmY]

IPS Bartolomeu Anania – Fragment din Scrisoarea pastorală de la Sfintele Paşti ale anului 2005 (01 mai)

Despre reforma si Europa : EUROPA, NU SODOMA !

[YOUTUBE=https://www.youtube.com/watch?v=F8QdStJTTbE]

15 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Suntem, in sfarsit in Europa ! Suntem in mana Fiarei, care va incerca sa ne robeasca sufletele ! Avem de dus lupta grea.... Numai Domnul Dumnezeu sa ne tina sanatosi , in putere, adevaratii calauzitori si luminatori ai credintei noastre ortodoxe. La multi ani, Parinte !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este discurul unei mari personalitati , al unui mare si adevarat Preot, al unui Roman !!
    Dumnezeu sa-i dea sanatate!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Uite ca Dumnezeu nu ne lasa fara ierarhi buni , va exista cel putin unul intotdeauna ( acum avem mai multi ) 🙂

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iata ce lectie de credinta si de patriotism ne da IPS Bartolomeu! Sa-i urmam exemplul si sa ne rugam sa-i dea Domnul sanatate pentru a ne mai spune astfel de cuvinte minunate!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    El trebuia sa ne fie pastor, nu Daniel "sfintitul" care ne-a vandut...in rest e amaraciune in sufletul meu cu cea ce se intampla cu asa zisi ' inalti si preasfintiti" chiar imi e SCARBA

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Formidabil, ce seamana acaesta descriere a lui Iuda, din mediul clerical, cu o anume persoana!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai oameni buni , ceea ce da societatea aceea are . Sa ne rugam pentru toti ierarhii , nu numai pentru cei care ni se par noua buni (desigur ca pe cei mai "buni" ii avem mai aproape de suflet) .Sa nu ne grabim cu judecata . De fapt bine ar fi noua sa nu judecam deloc , sa ne pocaim noi primii si sa ne rugam pentru cei care sunt ORBI .

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.ziarullumina.ro/articole;894;1;22932;0;Cuvantul-ierarhului-Popor-roman-te-vindeca-Iisus-Hristos!-Ridica-te-si-umbla!.html

  9. Barbu Cristiana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Inaltul este iubirea mea, mi-a marcat viata, II MULTUMESC pentru tot ce a facut si face pentru noi, am fost nevoita sa ma mut din Cluj dar imi lipseste foarte mult.Sa-i dea Dumnezeu sanatate intru multi ani si mantuire si sa fie tot asa de tare ca nu degeaba i se spune ,,LEUL ARDEALULUI"!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ori cat ne-am lupta,luptam cu morile de vant.Razboiul sa fie de la D-zeu k sa fie cu biruinta si sa ne rugam MAICII DOMNULUI sa aiba mila de sf biserica care este nava mantuirii noastre.Nu pot eu sa judec k iau judecata lui D-zeu in mainele mele si nu sunt vrednic

  11. Barbu Cristiana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumim Inalt Prea Sfintitului si pentru ,,MEMORII", felicitari pentru onestitatea, demnitatea si curajul de care dati dovada.Mai rar asa ceva!Vorba lui ?Dan Puric:sunteti genial!Sa ne traiti intru multi ani, aveti grija de Dumneavoastra!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se decerneaza titlul Doctor Honoris Causa

    de catre UMF Iasi

    Mitropolitului Bartolomeu Anania

    Miercuri 13 mai 2009, ora 10.00

    Locatia : UMF Iasi

    (vor asista si Mitropolitul Teofan si IPS Pimen)

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frati crestini ortodoxcsi cunoasteti-va bine credinta ca sa o puteti pastra si apara. Fi-ti slujitorii si robii lui Hristos! Nu robii clerului asa zis ortodox, care nu au nici o legatura cu Hristos! Ecumenismul este cea mai vicleana si inteligenta tradare a credintei si a lui Hristos! Spuneti-mi care canoane mai sunt respectate, mai ales cele monahale? Canoanele sunt date la o parte sau schimbate pentru a da mina cu toti ereticii si pentru anumite interese oculte, precum Iuda. Pastorul cel bun dupa fapte se cunoaste cui slujeste! Daca nu-i slujesc lui Hristos, pastorii nostri cui slujesc??? Mintuitorul ne invata la post si rugaciune, iar pastorii nostrii schimba calendarul si ne da dezlegare la peste ( luni si vineri ) luni de zile fara nici un motiv canonic si crestinesc, sfintesc dracula parc,temple masonice,scot strofe din Prohodul Mintuitorului,fac slujbe cu toti ereticii,ingroapa sinucigasii,insp.Patriarhiei Motoc face botez satanist...si multe altele .Dar cel mai grav si cea mai mare TRADARE este ca nu recunosc Apocalipsa si ca indeamna crestinii sa primeasca pecetea lui Antihrist! Cine l-a rastignit pe Mintuitorul acum 2000 de ani,nu mai marii preoti si arhiereii? Cine l-a tradat ,nu apostolul Mintuitorului,Iuda? Istoria se repeta ...cum a inceput crestinismul tot asa se va termina!!! Viata de zi cu zi nu face altceva decit sa ne dovedeasca toate acestea....IMPLINIREA VREMURILOR SI A SCRIPTURII!!!Cine are ochi si urechi duhovnicesti intelege si vede ADEVARUL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*