VIDEO : Cu cata usurinta dezbat politicienii problema pasapoartelor biometrice

In data de 31 martie 2009 legea pasapoartelor electronice cu date biometrice a fost avizata de Comisia pentru Administratie a Camerei Deputatilor. Sub conducerea deputatei PD-L Sulfina Barbu, sefa comisiei, si cu sprijinul sefului serviciului juridic al Directiei Generale a Pasapoartelor, Marica Marosan, avizarea legii nu a durat mai mult de cateva minute.

[googlevideo=https://video.google.com/videoplay?docid=-1900285691115381815&ei=WrHVSZbjBcWN-AafrMjYCg&q=camera+deputatilor&hl=en]

sursa : depindedenoi.ro

33 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    SUNT STUPEFIATA ;
    EU NU MA MAI DUC LA VOT ;GATA , AM VOTAT PDL ,CREZAND CA E MAI BUN CA PSD,SAU PNL, DAR CONSTAT CA TOTI SUNT LA FEL ,SLUGARNICI SERVITORI AL LUMII, AI RAULUI, AI INTUNERICULUI.
    DUMNEZEU SA NE DEA PUTERE SA INDURAM CE VA VENI!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vai de ei!
    Dumnezeu sa aiba mila de noi si sa ne aiba in paza! Doamne da-ne putere sa trecem toate pe care le-ai randuit pentru noi cu ajutorul Tau ! Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu acopera-ne cu Sfantul Tau Acoperamant!

  3. Toader Liliana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu mai avem ce astepta bun de la ...ei.Sa ne pregatim pentru orice rau.Sufletul inainte de orice,orice ar fi!Doamne,nu ne lasa sa ne indepartam de Tine,miluieste-ne pe noi toti!Adu-ne la Tine cum stii Tu!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce mai rade Fleoscotina Barbu, ca o veritabila proasta ce este..., ce vreti de la acesti indivizi fara Dumnezeu crescuti si educati in spiritul comunist al "omului nou". Iar securista asta de la pasapoarte minte, minte pentru ca aceste pasapoarte se pot falsifica si se pot extrage date din ele foarte usor, precum s-a dovedit in repetate randuri. Una ca suklfina nici macar nu-si vinde sufetul ci il doneaza...Iar hoata asta de securista, ce mai tine cu satana UE. Auziti ce bine ne- a facut Ciubotea cu Sinedriul, ni le-a prelungit pe cele normale cu inca 6 luni. Auziti ce placa ruginita cu dreptul de a detine pasaportul , ca nu e o obligatie. Dar cu buletinele cum este ? Stat politienesc si antihrist ce-si impune tot mai mult teroarea, care ii aresteaza pe nevinovati si lasa criminalii in libertate...Asta de la pasapoarte cica e experta in drept international ! Vai de capul ei si de dreptul ei ala strambul ! Ce zice analfabeta de sulfina ca a discutat ? Cu care dintre contestatari a discutat ea ? Ma rog, stergere usoara admin !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va rog sa indicati si sursa articolului. Va multumim.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://salvatiromania.wordpress.com/2009/04/03/noua-ordine-mondiala-lansata-la-summitul-g20

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu cred ca mint.
    Ei NU STIU cat e de nesigura acesta tehnologie. Ar trebui sa urmareasca Suspect Nation.
    http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=3681177675165999777
    Ca si filmuletele cu Elvis si altele de acest fel.

    O alta problema: sa venim cu argumente corecte caci altfel nu vom mai avea credibilitate.
    Trebuia specificat clar ca suntem prima (sau printre primele, nu stiu exact) tara care implementeaza pasapoarte CA ATATEA ELEMENTE DE SIGURANTA, si nu prima care implementeaza pasapoarte elelctronice.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oameni buni, au stat si-n cap sa le dam voturile sa ajunga la scaunul legislativ. Si-au pus sortuletele si ne casapesc bucata cu bucata. Proiectele de (far-de-)lege le fac in sedinte de taina si , la lumina zilei le aproba cu nonsalanta malefica. Nu au nici o neliniste, nici o apasare, nici o remuscare?!...Ce folos este sa ai toti banii, toate placerile lumii daca ti-ai ucis de bunavoie sufletul?!...Cat de intunecat poti fi sa nu iti dai seama ca moartea - care nu poate fi planificata - te poate lua maine, si pleci gol , cum ai venit, far-de-multele-bogatii?...

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta !
    Nu reusesc sa vad nici un video de pe acest site, mai exact nu am sonor .Imi spuneti va rog ce trebuie sa fac.Multumesc !

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Argumentele lor fac parte din categoria "detergentilor" cu care se spala la ora actuala lumea pe creier.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Incercati fratilor sa strangem semnaturi pentru referendumul impotriva cipurilor si a implantarii lor la om. Fiecare daca ar strange 50-100 de semnaturi, altii mai multe, fiecare cate poate, e totusi ceva...Hai sa ne unim fortele!
    Dumnezeu sa ne ajute!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si elena basescu a strans peste 200.000 de semnaturi in 10 zile, noi ne chinuim din ianuarie si la cat am ajuns?

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asta cu pasapoartele temporare este o minciuna securisto-comunista. Se vor elibera foarte putine, si cu multa greutate, dupa multa birocratie, apoi vor fi pusi inaintasii securitatii sa faca niste falsuri pe care sa ni le arunce in ochi. Vedeti ca cele vechi sunt nesigure ? or sa tipe toti, in frunte cu mass-media-organul de dezimformare al statului neocomunist ateu, mass-media care poarta cea mai mare vina pentru adoptarea acestor documente.
    NU AVEM NEVOIE DE POMANA LUI CIUBOTEA SI A SINEDRIULUI B.O.R.!-aia temporara.
    Toti crestinii adevarati , nu cei declarati, sa refuze orice compromis cu inaintemergatorii lui antihrist , intrucat ne vor obliga cu buletinele !
    As apela pentru a se edita o atentionare, sub forma unui text concis, bine scris, in termeni accesibili la marea masa , in care sa se descrie clar caracteristicile antihriste ale acestor acte, text pe care sa-l printam si sa-l impartim pe la biserici credinciosilor , in special celor batrani, care sunt neinformati. Abia dupa ce marea majoritate va fi informata se poate trece la referendum .

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hmmm..... nu e o "obligatie ,ci un drept sa calatoresti in strainatate " si totusi .... acest drept nu iti este onorat , ma este un drept ? Unii nu gandesc nici cand sunt treji .
    Putem renunta la pasaport , nu ni se incalca un drept mare (sa zicem ) , dar .... daca tot veni vorba de dreptul la viata ( madam se gandeste la viata , securitatea familiei ei ) CE DREPT LA VIATA MAI AVEM NOI DACA NU VOM ACCEPTA VIIITORUL BULETIN .Ca de obicei , totul se reduce la inconstienta , bunastare personala si nu sociala ..... si nesimtire ???

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ATENTIE SI FOARTE IMPORTANT
    EU AM TRIMIS LA MANASTIREA PETRU VODA ACUM 2 SAPTAMANI CATEVA SEMNATURI SI NU AM PRIMIT CONFIRMAREA DE PRIMIRE
    NU INTELEG

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Incerc sa-mi inabus durerea ce m-a cuprins, incerc sa lupt cu mine insami. Acest popor a ajuns de plans. Caci multi rad si se distreaza si nu-si dau seama spre ce prapastie se indreapta. De plans sunt si cei care ne-au tradat, caci ii asteapta pedeapsa vesnica. De plans suntem si noi cei care suntem slabi in credinta si ne-am putea lepada pentru un blid de linte de la Antihrist.

    Hristos va invinge prin crestinii care Il vor urma cu adevarat. Marturisirea credintei cu orice risc e fapta sfintitoare spre care suntem chemati. Da, crestinii trebuie sa fie informati in primul rand. Sa ne intarim duhovniceste prin post si rugaciune si sa sarim in ajutorul aproapelui, oferindu-i informatia necesara in legatura cu vremurile pe care le traim.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Comunismul tot cu prosti si analfabeti s-a pus pe picioare. Ce diferenta e intre brutele din anii '50 si madamele astea facute "juristi" si "experti in drepturi si libertati" la apelul de seara? Statul roman pune interesele altui stat - SUA - inaintea drepturilor (ex. de miscare - 12 luni cica nu e limitare) si libertatilor (ex. de constiinta) ale propriilor sai cetateni (perle de prostie!). Diferenta? De data asta e cu mai multa gargara, mai "civilizat", mai cu zaharelul. De data asta violenta nu e fizica (inca), ci e o violenta impotriva ratiunii si a limbajului. E o agresiune ideologica, sclipitor ambalata in "drepturi europene", "corectitudine politica", "aquis comunitar".

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Citind comentariile voastre, prieteni, imi dau seama cat de inteligent este poporul roman.
    Parintele Arsenie Boca explica faptul ca crestinismul ortodox reprezinta de fapt triumful spiritului asupra materiei.Pentru convingerile sale, acest mare duhovnic a fost scos din biserica de ierarhi vanduti satanei,dar a ramas in constiintele noastre,precum si multi sfinti din inchisori.SA FIM UNITI SI PUTERNICI IN SPIRIT , SI VOM INVINGE!
    Suntem datori fata de copiii nostri cu o marturisire de credinta crestina autentica si, la nevoie, de sacrificiu.Doamne ajuta!

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu te teme turma mica, Tatal a binevoit sa-ti dea tie Imparatia!

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://salvatiromania.wordpress.com/2009/04/04/internetul-va-fi-interzis-si-cenzurat-pentru-ce-i-care-deranjeaza-elitele-mondiale

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Saccsiv’s Weblog

    "JAY ROCKEFELLER a depus proiectul de lege pentru instituirea The Cybersecurity Act of 2009, ce va oferi posibilitatea INCHIDERII INTERNETULUI in “interesul securitatii nationale”
    Trebuie sa ne organizam inainte ca acest lucru sa se intamplae!!!

  22. Felix-Gabriel Lefter

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    N-ati citit inca in Carte?: 'Blestemat sa fie omul care are incredere in om'. Va mira ceva?

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    minciuni,minciuni,minciuni. Nimeni nu a adus in discutie ca insusi Parlamentul European nu este de acord in privinta securitatii acestor pasapoarte. Ce au facut tatele azi se numeste frectie la picior de lemn. Continuati lupta fratilor, ca dusmanii nu dorm nici o clipa.Niciodata minciuna n-a fost la asa rang ca si acum.

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    aruncati cate un ochi aici http://www.cotidianul.ro/ue_vrea_sa_monitorizeze_toate_automobilele-78688.html, asta asa ca nu ne este de ajuns RFID in tot ce inseamna acte de identitate

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.cotidianul.ro/ue_vrea_sa_monitorizeze_toate_automobilele-78688.html

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru craciun ionica

    Confirmarea de primire (de la Manastire) va veni mai tarziu, nu in 2 saptamani. Cel putin asa a fost in cazul meu.

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La Bacau, la pasapoarte, scrie clar si mare ca suntem SINGURA tara....

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PE FEMINISTELE ASTEA CARE SE JOACA CU VIATA POPORULUI MEU NU AM CHEF SA LE SCUIP, DEOARECE SALIVA MEA ESTE PREA PRETIOASA CA S-O RISIPESC PE SPECIMENE CA ELE, DAR IN SCHIMB LE-AS SPANZURA CU DRAGA INIMA, IN FATA CASEI LOR. TOVARASELE FEMINISTE S-AU" ELIBERAT" SI NE DAU NOUA ROMANILOR LECTII DE TOT FELUL, LECTII DE DREPT INTERNATIONAL, ETC.
    CE, FA, AU NU STITI CA DREPTUL INTERNATIONAL NU ESTE DECAT PRAF IN OCHI ? CE TOT INDRUGATI VERZI SI USCATE, CREDETI CA POPORUL ROMAN ESTE IDIOT ? CE TOT FACETI PE INTELECTUALELE, CHIAR NU STITI CA SUNTETI UNELTELE SATANEI ? STATI LINISTITE, O SA VA VINA RANDUL SI VOUA, ACUM SE FOLOSESC DE VOI CA SA ACCEPTATI LEGI SATANICE SI PE URMA VA VOR ELIMINA....VORBA PROVERBULUI :" CINE SAPA GROAPA ALTUIA, CADE IN EA". BA, FEMINESTELOR, SPUNETI-NE SI NOUA DE CE ANUME V-ATI ELIBERAT ? DEGEABA VA CREDETI MARI SI TARI, IN REALITATE
    SUNTETI SUB TALPA DRACULUI SI DANSATI ASA DUPA CUM CANTA EL. MAI BINE ATI RAMANE ACASA SA VA OCUPATI DE BARBAT SI COPII ( DACA II AVETI

    CUNOSCAND CA FEMINISTELE SUNT DUSMANCELE FAMILIEI TRADITIONALE ).
    SI TOVARASII CARE ERAU IN BIROU CU ACESTE NAPARCI, N-AU AVUT NIMIC DE ZIS ? SAU LE ESTE FRICA ? SI ELE SI EI SUG SANGELE POPORULUI ROMAN, EI FACAND PARTE DIN TAGMA DUSMANILOR CRUCII.

    SUNT DE ACORD CU TOTI CARE LE-ATI CARACTERIZAT PE ACESTE FEMINISTE INDRACITE. CREIERUL ACESTOR INDRACITE ESTE ASA DE IMBACSIT SI SATANIC, INCAT NICI APA DAMBOVITEI SI A DUNARII NU-L POT CURATA.
    NOI SA CONTINUAM, DRAGI PRIETENI, SEMNATURILE SI SA INFORMAM CAT MAI MULTI, DE PERICOLUL CARE NE BANTUIE.
    .

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    INCONSTIENTILOR, si mai ales voi care sinteti femei si care poate aveti si copii si credeti ca faceti un bine....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*